3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Szép! A székeket hátsó merevitõ nélkül nem próbáltad?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Lazarus
Ja és render preseteket honnan lehet letölteni? Kéne valami szép :S Vagy használjak inkább plugint?
ThomasGins
Fehér material,bár én inkább világosszürkét.
De van monochrome gomb a render ablakon😊

Lazarus
Hali tudja valaki hogy hogyan lehet az animációkat 1 fileba sorba renderlni?
így gondoltam
Atika :o)
sziasztok en azt szeretnem megkerdezni hogy mikor rendereltek valamit es minden egyszinu feher akkor mindenre tesztek feher materialt vagy a rendernel allitsatok be hogy feher legyen minden?Tudom lama kerdes 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Aldaryn
Thx. itten az update székek helyükön. továbbra is privjú minõségben renderelve. Jah, és a polycount átlépte a félmilliót.

per aspera ad astra

grizzly21
jáááj ilyenkor ökölbe szorul a kezem) gyönyörû

Aldaryn
thx. 😊 Az asztalért én is oda vagyok. Remélem a székek is olyan jól mutatnak majd. hasonló anyagból készülnek.
Nagyon szeretem ezeket a "retrósnakmondott" íves vonalakat. A furnérlemez meg adta magát, mint masszív, jól formára hajlítható alapanyag. Fán kívül nem akartam mást felhasználni. Fa, porcelán, és ezzel meg is volnánk.

Hmm... a csillárt belógattam, hogy amíg nicns szép ablak, legyen ott valami, de szerintem feljebb húzom majd. Akkor viszont nem látzik majd rendesen, hogy mi is az. sux. :o)

per aspera ad astra

Aldaryn
dehogy. 😊 a végsõ normális kép lesz vagy 6-7 óra (1600px-ben QMC-vel) persze, lehetne bakelni... hehe. 😄

per aspera ad astra

KisQbi
nagyon szép!
Tehát anim lesz?

erdekes, ez a cucc nagyon emlekeztet egy bizonyos epitesz meloira.
Bencsab biztosan tudja kirol beszelek
😄

az asztal fenye baro szep, a lampak belogasa zavaro egy csoppet, mit mondjak nekem is ezzel volt szokott problemam lenni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

repvez
Létezik valamilyen progi ami át tudja konvertálni a .wire kiterjesztésü fájlokat valami obj vagy más max álltal is ismert formátumba.Egy kicsit LOL ez az ALIAS Studio minden wievportba és a renderbe is hatalmas vizjelet tesz és csak wire-be lehet menteni.Pedig könnyen használhato és még video tutor is van a helpjébe.
ThomasGins
jó lett! Dof is PS?

Aldaryn
glow 10mp-es meló PS-ben. Leves+Blur+Screen mode.
Igen, itt sec és prim is LC, hogy meglegyen 5-20 perc/kép idõben. tesztrenderhez nem pazarlok. :o)

per aspera ad astra

(Ezeknél a képeknél a primary és secondary bounce is lightchahce?
Bocs a dupla hsz-ért, kár, hogy nem lehet szerkeszteni)

A glow effektet hogy csináltad?

Aldaryn
update
észrevettétek a fûszertartót? (bocs, kicsit életlen lett... vacak kompakt gép. :|

per aspera ad astra

Aldaryn
A parketta szélén lesz szegõcsík. 😊 az a furcsaság, ami ottmaradt, az egy kezdeti guide spline extrudálva. Eredetileg egy kerámialapokkal körberakottt emelvényre terveztem az étkezõt, de ebbõl full fa szerkezet lett.

per aspera ad astra

Aldaryn
elképesztõen bámulatos trükköket és figyelemreméltó látványosságokat. :o) (lásd: banner)

per aspera ad astra

spongya
Mire jó a MAXScript???
Miket lehet vele csinálni???

ThomasGins
Ez a parkettaszél nekem is feltünt,igy olyan mintha 1,1es lenne a tile beálitás😊

Malakai
A parketta és a fal találkozásánál lesz valami szegélyféle?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
hehe. 😊 jaja, kb annyival volt a talaj felett. Azóta már variáltam vele.

per aspera ad astra

nekem kicsit lebegesfeelingje van, de lehet azert mert sokat meditalok, mindenesetre egy 0,3cm-el lejebb huznam.
😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

van 1 ötletem : adj neki hatalmas szõrösh mogyorókat 8)

repvez
THX!
Sikerült a mutatvány.
repvez
Csak azért félek töle mert nem tudok angolul, de az utolso mondatod tetszik ezt lehet kiprobálom<#nevetes1>!
Aldaryn
nos, elvileg minden ilyen információt a rendelkezésedre kell bocsátaniuk. Ha van spam, vagy hasonló veszély, ez esetben azt is fel kell tünteniük. (törvényben szabott kötelességük) a személyes adataidat ugye 3. személynek ki nem szolgáltathatják, és ha bármilyen marketing célra fel szeretnék használni, azt is közölniük kell. Amennyiben ezt elmulasztanák, akkor perelhetõk. 😛 Ugyan ez igaz arra is, hogy közölniük kell, hogy a kipróbálás vásárlási kötelezettséggel jár-e, vagy bármilyen anyagi vonzata van-é. Felteszem amúgy, hogy nincs.

Különben meg adj meg hamis adatokat. hehe. 😊

per aspera ad astra

repvez
Bocs egy kicsit offolok.
Kaptam egy ujságos cd-n az Alias Studio PLE 12-es teljes változatát,de neten kell regisztrálni hogy fel tudjam telepiteni.Néztem az oldalukat és minden személyes adatomat be kéne irnom.Azt szeretném megtudni hogy ha beirok mindent akkor ugye nem jönnek majd mindenféle reklám +egyéb hülyeségek és nem kell pár honap mulva fizetnem érte.Mert állitolag ez ingyenes az ujság szerint(chip 2005/08)
ThomasGins
Ja,ha vki tud valami 4lábú csontozós tutort annak is örülnék😊

ThomasGins
Belsõségeket nem rajzolok,ennyire nem kell vicces😊
Az alapötlet az hogy piros a szõre és végtagok végénél fehér pamacsok lesznek,aztán lehet randa lesz. De ha van (nemvéresperverzbrutális)ötlet annak örülnék😊

Aldaryn
Happytreefriendsere venni a figurát? 😛

per aspera ad astra

Legyen rajta húsvéti nyúl is...!

ThomasGins
Egy vicces képeslaphoz lesz,csak még nem tudom mitõl lesz vicces😊

Aldaryn
Jaj, még olyan távol van a karácsony! 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Kis NFR tõlem is😊

Aldaryn
Azért dõl, mert egy nagy kép legszélébõl croppolt részlet. lásd.: #24172 amúgy tényleg zavaró, korrigálhattam volna PS-ben. A nagy keret azért, hogy legyen valami mérete a képnek. A végsõ renderméretben (1600x680) ekkora lesz a váza ezért ehhez igazgatom a megjelenését.

per aspera ad astra

Meg dõl a kép benne, ez egy kicsit zavaró...
Malakai
Ezek az NFRjeid nagyon ütnek, de ez új design, hogy ekkora a keret? Nekem az nem tetszik annyira, de a kép benne nagyon jó! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
NFR. :o)

megtetszett ez a tesztkép, amit a váza shader belövésénél csináltam.

per aspera ad astra

Aldaryn
Azért a google earth sem megváltás, ha repülõgépszimulátort akarsz írni. 😛

per aspera ad astra

ThomasGins
#24196 itt a scene.

grizzly21
állat!! egy tutot lökjetek ilyen üveg texturákról! pls

grizzly21
eddig is tudtak volna, de a májkroszoftra aztán várhatsz

repvez
ja és "csak" 30$.
repvez
Most olvastam ezt:Google Earth to 3DMax 1.0
Na ezek után remélem a repülögép szimulátorokhoz tudnak majd valos területet modellezni.
ThomasGins
Valami egyszerûbbet keresnék csak ugy kipróbálásképp,de akkor ez nem ez lesz😊

Malakai
Még annó a MetaReyest, nem 1xû dolog. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
Próbáltad ezek közül vmelyiket?

Malakai
Meta objekt modellezésre pedig vannak az ilyen izom építgetõs pluginek, van pár, van pl a MetaReyes, a Di-O-Matic Hercules és az Absolute Character Tools, ja meg még van/lesz a CAT Muscle.
Persze ezek leginkább rámentek az izom szimulációra, de azért belinkeltem, hátha érdekel vkit. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )