3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
De van monochrome gomb a render ablakon😊
így gondoltam
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
Nagyon szeretem ezeket a "retrósnakmondott" íves vonalakat. A furnérlemez meg adta magát, mint masszív, jól formára hajlítható alapanyag. Fán kívül nem akartam mást felhasználni. Fa, porcelán, és ezzel meg is volnánk.
Hmm... a csillárt belógattam, hogy amíg nicns szép ablak, legyen ott valami, de szerintem feljebb húzom majd. Akkor viszont nem látzik majd rendesen, hogy mi is az. sux. :o)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Bencsab biztosan tudja kirol beszelek
😄
az asztal fenye baro szep, a lampak belogasa zavaro egy csoppet, mit mondjak nekem is ezzel volt szokott problemam lenni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Igen, itt sec és prim is LC, hogy meglegyen 5-20 perc/kép idõben. tesztrenderhez nem pazarlok. :o)
per aspera ad astra
Bocs a dupla hsz-ért, kár, hogy nem lehet szerkeszteni)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Különben meg adj meg hamis adatokat. hehe. 😊
per aspera ad astra
Kaptam egy ujságos cd-n az Alias Studio PLE 12-es teljes változatát,de neten kell regisztrálni hogy fel tudjam telepiteni.Néztem az oldalukat és minden személyes adatomat be kéne irnom.Azt szeretném megtudni hogy ha beirok mindent akkor ugye nem jönnek majd mindenféle reklám +egyéb hülyeségek és nem kell pár honap mulva fizetnem érte.Mert állitolag ez ingyenes az ujság szerint(chip 2005/08)
Az alapötlet az hogy piros a szõre és végtagok végénél fehér pamacsok lesznek,aztán lehet randa lesz. De ha van (nemvéresperverzbrutális)ötlet annak örülnék😊
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
.jpg)
megtetszett ez a tesztkép, amit a váza shader belövésénél csináltam.
per aspera ad astra
Na ezek után remélem a repülögép szimulátorokhoz tudnak majd valos területet modellezni.
Persze ezek leginkább rámentek az izom szimulációra, de azért belinkeltem, hátha érdekel vkit. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )