63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    nenad: az orszag csk tuntet a lazongast sajnos 80 minuszos inteligenciaval megaldott idiota csocselek csinalja...ehh most irigyellek...kivancsi vagoyk mikor fog valaki belehalni:(
  • nenad
    na emberek mi ez a gaz a politakaban, nem olvastam a hireket par napig
    es mit hallok, lazong az orszag?
  • nenad
    tedd mar ra egy talcara vagy valami, ala paprikendot es kesz a kep..
  • ThomasGins
    Mogyoróskonyakos:)
    ... ez a p.m. reactorral vicces dolog:)
  • zenoka
    Mogyoros vagy konyakos teapot?:) me' ha mogyoros johet:)
    kuul lett!
  • Aldaryn
    hiányzott az előzőről, nagyon.
  • ThomasGins
    ...és nagyban:)
    fincsi
  • Evogordon
    :D alig vettem észre.
  • Boba
    Bahh, ott a kakukktojas:P
  • ThomasGins
    :)

csoki final
  • Boba
    Nah, mostmar vege van a Batman Forevernek, lehet tovabb postolni kerem szepen!:)
  • ThomasGins
    Köszi!
  • Aldaryn
    A shaderek colorja helyett a blend colort mappoljad a szivárvny színeiben. :) Ennyi. (Szaturáció maxon, value maxon, csak a hue-t kell pöckölgetni odébb, és figyelni arra, hogy a hue skálának a másik végén is piros van. szal, ki kell hagyni az utolsó lépést)
  • ThomasGins
    Additiv mód nélkül hogy csináltad?:)
    bénáskodás01
    bénáskodás02
  • Aldaryn
    Minden csak Rajtatok múlok. Komolyan. :D
  • Aldaryn
    Nana, semmi kifogás...

(...)

Vááá kéát U... vazze. :D
  • Boba
    I did, I did! Count me in!;) Ize... ez nem CgTalk vagy 3dTotal... segaz... ha minden jolmegy en valamikor fogok kesziteni egy muvet. Most epp nyakig vagyok a temperaban... egyetemre kell fessek is... nyari "hazifeladat" 8 akvarell, 8 pasztell 8 tempera... meg 2 tempera van hatra. Sietek!:D
  • ThomasGins

• zenoka
    szabad irni?:) :
    szoval zsiiiiiir!
    ket megjegyzes:
    1. a linkeles az otletekre nem mukodik:(
    2. a perpetuum mobile-t ket u val irjak latinosul;)
  • Aldaryn
    Hajrá! :D

http://www.artistpub.hu/
  • ThomasGins
    Ez is ilyesmi cucc.
    link
  • GixEr
    Erdekes:
    2D->3D
    Azert egy wire-re kivancsi lennek...
  • nenad
    Szolgalati kozlemeny: Free ha itt vagy gyere my online, skype.Koszi.
    Ha nem lennek itt varj par percet, koszi.
    bocs lusta vagyok privizni.
  • Free
    Ez is jogos :c)
    Nem baj majd jólkiépítjük a közösséget :c)))
  • Boba
    A D21el es AP-val es egyeb ilyen helyekkel az a baj, hogy ezer topic fele oszlik a beszelgetes, mig itt SG-n van 2 darab 3ds topic oszt kesz... mindenki itt dumal, osszejon a nep. A masik forumokon meg tobben vannak az igaz, de eloszlik a tomeg es megis kihaltabbnak tunik.
  • zenoka
    Free: ertem;)
  • Free
    ezzel tökre eggyetértek. nekem csak az a bajom hogy regeltem d21 re mert ott volt most regele ap re mert ott lesz. és még regelnem kelett vagy kis millió helyre és havonta mindenhonnan kapokm 10 20 rekláűmot hogy ilyen tanfolyam meg olyan akármi indúl és milyíen jó lesz nekem ha így meg úgyí. azért jobb egy saját mert ott nincs reklám nincs sponzori hirdetés. tisztán arról szól amiről mi akarjuk. ennyi . amúgy ha azt mondod hogy ap lesz a végleges nekem jó

Zénóka. annak idején amikor regeltem a domaint azért lett regelve, hogy akinek esetleg nem tellik tárheléyre az kap egy aldomaint azt azt csinál amit akar. de nem nagyon volt rá jelentkező ha volt is akkor meg a szolgáltatóm DNS szervere volt beszarva így hiába regeltem be az aldomaint akkor se élt max 1 hét után. szóval gázos volt.

Thomas nem kell annyi speed. 1 kell ami stabil és rendessen üzemel. ennyi. Én alárendelem magam a többség döntésének.
  • Aldaryn
    Nekem egytlen szempont a fontos.: legyen minden egy helyen. Ne kelljen senkinek ötven oldalat fejben tartania, ne kelljen 40 helyen hozzászólnia ugyanahhoz, stb, stb... Közösség. Ez a fontos.
  • ThomasGins
    Ha D21 ismét üzemelni fog akkor 2db speed lesz.Egy haramdikat is kibirunk akár a 3dmax.hu alá, szvsz:)
  • zenoka
    Free: tulajdonkepp ha nem tetszik a nepnek akkor minden tovabbi nelkul atmegy oda az istenadta:)
    ha meg mukodo site-ot kapunk a seggunk ala akkor viszont nem kell ezzel vacakolni mire elkeszul..meg talan tobben fognak "jatszani" egy ismertebb helyen. de ha nem felel meg az embereknek akkor meg mindig lehet dobbantani:D
    Egyebkent tenyleg sajnalatos hogy nincs rendesen kihasznalva a 3dmax...ungarische portfolio oldalt kenne belole csinalni.
  • Aldaryn
    Nem lesz semmiféle megkötés... Vagyis, valami vezérelv kell, legalább annyi, hogy hetente egy egy új téma feldobása... mert ha nincs téma, akkor ennyi erővel nyugodtan nyomathatjuk ide is tovább az NFR-eket. :D Ennyi erővel, nem?

3dmax.hu-ra meg az kellen, ami most a thomasgins.hu-n formálódik. Odavaló
  • Free
    óóó annyira szeretem mint pattanást a seggemen :c)))

Ezért örűltem volna ha 1, valami saját magunk áűlltal készített helyen van , 2. ha nincs semmi megkötés az éppen adott site vezetőségétől , hogy mi merre hányméter, 3. legalább valami értelmesre lett volna használva a http://3dmax.hu
  • zenoka
    Free nagyon nem szereted Te a regisztraciokat:D
  • Free
    :( egy újabb hely ahova regelni kell :(((((
  • zenoka
    oke sracok ne kurjuk el!:D
    no akkor elolvasom hogy milyen az a hetiskicc:)
  • ThomasGins
    Nektek...?:P
  • Aldaryn
    Lehetne úgy is, de akkorn legyen, ma estig kiteszem a feladatkiírást, és létrehozom a szükséges kereteket nektek. :) Aztán hajrá, ha 10 munkánál kevesebb érkezik, akkor tüntetést szervezek. Manapság az divatos dolog. :D
  • ThomasGins
    És ha ugyanugy van mint a heti skicc?
  • Aldaryn
    Mert maximum ma estétől tudom összerakni. :D Amúgy mehetne ma estétől is akár. ^_^ Vasárnap este, meg akkörnyéke pedig necces, de majd meglátjátok, hogy miért.
  • ThomasGins
    Az egy hét miért nem ok?