63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
En csinalom mar a speed contestre a kepet... a modellezes mar megvan, most johet a shading, bevilagitas majd rendereles. -
Csak van még valaki aki benne van:D -
zenoka #32072 ugy erzem ma buta beszelgetesekbe fogok bonyolodni (en vagyok ma buta
)
mi "csak van"?:) -
csak van:) -
zenoka #32070 no akkor ma csinalok conceptet (meg valaki?) a nagy kanna asztalra delutan:) -
Épp ma kaptam egy zománcozott kannát:)
Nagy kanna asztal...:)
42rulez:) -
Én benne vagyok :c)) -
zenoka #32067 ehhe...mai agyhalott otlet:
megkenne alapitani a kanna-lovagok koret:):) -
zenoka #32066 ThomasGins talaltam valamit amit kerhetsz ajandekba a szerettektol: :):)
http://www.countryporch.com/ann-clark/cookie-cutters/traditional/teapot.asp -
zenoka #32065 aham van benne csak alulrol nem akartam megmutatni:D -
Jó lett:)Elem van benne?:P -
Valaki véletlen nem tudd 1 olyan tutorial-t ahol 1 ördögszekér készítése van leírva? kerestem már csomó helyen, de seholse találtam:( -
Hehe... :D Free, reggelek neked egyet. -
Al, Nenad, nem indultok?:) -
zenoka #32060 huh ez nagyon oda b@sz szerintem:
3dtotal Render engines challenge
bar en csira vagyok hozza de tuti nagy fun:D -
zenoka #32059 Jelentem feltoltottem:) -
Itt is megkerdezem, hatha... elvesztettem a Wacom Intous2 A4 -el csomagolt toll hegy pakkot... olyat lehet kulon rendelni? Illetve olyan fedo foliat ami a tablan van. (leveheto, remelem kaphato kulon is.)
a codra.hu -n megneztem, de en ott csak tollat talaltam magat, "utantolto" keszletet sajnos nem, illetve olyan lapot sem talaltam.
Valaki tud ebben segiteni? -
még nem volt kedvem regelni :c)) -
zenoka #32056 jelentem wire render photoshop composit aztan feltolt:D -
Ugye azért ilyen kihalt a topik, mert mindenki Speedcontestre gyárt örökmozgót. UGYE? :D -
4D #32054 Grats, nem vagyok csokis, de ezek harapnivalók! -
zenoka #32053 hehe allat:)

-
Parancsolj:
Kopirájt báj mí, meg miegyéb -
Lnézést magaslabda.. tudom hogy morbid :(
-
Hm,kanna párt:) -
zenoka #32049 ehe mondtam hogy newbie kerdes... -
zenoka #32048 Kedves Látogató ki most ide belépsz!
Hagyd el a gondokat, egye meg a penész!
Foglalkozz azzal hogy indulsz a speedcontesten
de iparkodj ám, mivel lejár majd az ídőd pont kedden.
S ha váletlenül nem sikerül nagyott alkotnod.
Akkor más dicsérésével egy cseppet se fukarkodj!
:) -
Látod Thomas, pályát tévesztettél. :) Ez után a megnyilvánulásod után at hiszem, életem tennm rá, hogy te született politikus vagy. Idehaza ezzel a szöveggel hegyeket mozgathatnál meg. :D És itt pocsékolod a tehetséged teáskannákra... -
Visible to camera kapcsoló? :D (Object kijelöl, jobbklikk, properties) -
Okok:) bencsab, ha gondolod akkor privatot irhatsz nyugodtan.
Amugymeg kicsit telleg ideges voltam... de most jol kifestettem magambol az indulatokat... lett egy elegge impresszionista tajkepem a tengerrol. Eees... vegeztem mind a 24 keppel! Vegreee! -
zenoka #32044 Ertettem! Bocsanat!
Na hogy on is legyek.
1. este feldobom az ap-ra a speed izet mar csak renderelni kenne:)
2. nagyon newbie kerdes: azt meglehet valahogy csinalni hogy egy ojektum ne renderelodjon le viszont arnyekszamitasnal beszamitodjon...vagy erre valo a matte/shadow material s gondolkodjak mielott irok?:)
-
szerintem meg mondjál le:) -
Köszönöm. Épp elég stressz és gond van a midnennapokban. Maradjunk itt higgadtan. -
bencsab #32041 Már majdnem reflektáltam egy hosszút az írásodra, de tiszteletben tartom Al házigazda kérését. -
Politikát NE. Semilyet. -
zenoka #32037 hat ha meglatnam a gyerekemet hogy kintvan s jokedvuen fenykepezik amikor hazajon olyan atyai pofont kapna tizeneves fejjel hogy ket hetig viselne a tenyerem nyomat..(annak ellenere hogy nincs gyerekem s nem utnem meg soha) -
zenoka #32036 ThomasGins...hmm benne vagyok a talira asszony suti a sutit:)
Free: na ja 3 ig neztem en is a tv-t. reggel meg olvasom 7 embert alitottak elo szanalmas..mennyi huligan volt ~100 talan. kivancsi leszek hogy lesznek e meg eloallitva emberek ugy hogy oszesen kb 3000 kep keszult mindenfele hirportalon ha nem tobb a csocselekrol. plusz video vegig...gondolom arc alapjan nem lehet ma senkit felismerni... -
Meg az is szánalmas hogy 20 ember ver szét mindent és vagy 200 meg fényképezi mobillal. -
Thomas én benne vagyok. :c) CSak had fejezzem be a kecót :c)
Nenad Sikerűlt megoldani a dolgokat ??
Néztem a dolgokat hajnalban a Hir Tv n. és döbbenetes hogy mennyire igaz az , hogy minden ember eggyenként értelmes de ha tömegben vannak akkor bírkák. van olyan 10 ember aki tereli őket és buzdítja. de érdekes módon sosem azokat kapják el. -
Vicces,szánalmas,beteges...
Nem csinálunk Nenadnál egy sg talit?Aztán elfelejtünk visszafelére jegyet venni:)