63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nagyon kira lett. Grat hozzá. -
"Fuhh..." ez volt az elso ami eszembe jutott amikor meglattam a kepet. Nagyon jo, nagyon tetszik! Igen realisztikus. Egyeduli kritika a DoF lenne... vagy nagyon jo "virtualis" fenykepezo kene, vagy sokkal szukebb elessegi hatar. De amugy nagyon jo! -
Hali!
Nagy sokára újra valami komolyabba fogtam, de aztán kevés lett az időm, ígycsak ez lett belőle. De legalább jólesően MAX-oztam egyet. Mindenki döntse el, hogy milyen lett.
gitar
Csáó! -
zenoka #32111 ehehe kerunk a falseruleseirol fotot:D
-
Koszi, a legnagyobb elismeres, hogy fellehet ismerni a kisegeret!:D -
Koszonom szepen!:) Kis kedvcsinalo... szoval most mindenki johet a sajat kepevel! Varom az atomreaktorTeapotokat es egyebeket!:D
Igen, elrontottam sajnos... 2 ora utan leallitottam a rendert, allitottam 2 dolgot, ujrainditottam, majd fel ora alatt megvolt. Utana meg vertem a fejem a falba, hogy mekkora hulye voltam.:D A lenyeg... ambient occlusiont Mayaban Displaced feluletre nem illik rakni, mert hulye lassu lesz a render. Levettem a displacementet, raktam helyere bumpot es igy mar gyorsan megvolt a render. -
zenoka #32108 Boba megneztem nagyon komoly...halali kis egerficko! Franko kis scene!!!
nagy Gratula!

-
Aztaaaa
Gratu!
Már megértem a több óra rendert:) -
Nnnya... en megtettem, mit megkovetelt a Maya... :D Leadtam en is a speed contestemet... tok jo volt, marhara elveztem! Legyen meg ilyen, nagyon remelem, hogy osszejon a 10 kep!:) -
zenoka #32105 hehe en nem irom le mennyi mindent tanultam itt az elmult par honapban mert keves lenne a majdnem korlatlan karakter szam:D -
ez a mester erős volt :c))))
Megnéztem ötletes jó nekem bejött. ma is tanúltam valamit :c) -
zenoka #32103 megtiszteltes mester:Dfeltettem de semmi extra telleg jah s benne van a boci texturaja ami vegtelenitett.
3dsmax 7 + vray 1.47 -
Scenest iarora oktatás jelleggel pls :c))) -
zenoka #32101 jo suru speckle displacement -
4D #32100 Találtam egy igen jó kis oldalt képekkel-rajzokkal, a különböző
építészeti stílusokró, és bútorstílusokról, hátha vkinek jól jön.
Illustrated Architecture Dictionary -
:D -
Wow, tokre olyan mintha fur lenne! Marha jo! -
zenoka #32097 NFR:
bocipot ismerkedes a vraydisp.-el
-
zenoka #32096 s ugye gyozkodted hogy szaljon be?:)
ja eze' szeretem tobbek kozt a speedmodellezest...mindig menet kozbe jon egy csomo plusz otlet s kedv..;) -
Nekem mar fut a render... de tobb mint 1 oraja, es az 1/3anal tart... szoval olyan jo 2 ora es talan feltudom rakni a kepet. A materialokkal sokat szaroztam, mer mikozben csinaltam kedvet kaptam a kephez, es majd egy udvozlolapot akarok majd belole csinalni. (A modellezesben megmaradt speed modelling... picivel volt csak tobb mint 1 ora. Ugy, hogy kozben Oryonnal is msneztem:P ) -
Nekem nem volt még kedvem regelni :c)) de nincs is most erre a perpétumra sok ötletem .. bár mosz sz@rni sincs időm. azért valamit ki fogok agyalni még az idő lehjárta elött :c))
i.e. ben már bent van a kedvencekben :c))) -
zenoka #32093 hat ezaz a kornyezetembe mindenki furcsan nezi a vertextologatast..:D -
Nah, csak a kedvedért* csinálok én is majd vmit... :D
* = Igazából nem csak, mert talán erre a témára is csináltam volna amúgy is vmit. :) -
Az ilyen kis rendezvények húzó maketingtényezője az, hogy Pista szól Gézának, hogy nézdmá' mi van, te nem indulsz? :D -
zenoka #32090 ugy ertem az ottani adminokkal megbeszelve s nem forum topicot inditva termeszetesen:) -
zenoka #32089 legalabbis tobb kissportalon olvastam hogy partner artistpub.hu akkor miert ne? -
Sztem az nem fair.:( -
zenoka #32087 ize s mivan a parntersite-okkal oda nem lehet bedobni hogy ilyen van az artistpub-on? -
zenoka #32086 bar az is lehet hogy mindenki a tv-t nezi s az esemenyeket figyeli vagy kint van.... -
Ezaz, mivel én nem mozgok olyan körökben, azt hittem, ti majd ráhypeoljátok az emebreket, akik a D21-en eddig csináltak. Máskülönben meg beégés, én meg hallgathatok majd az AP admin levlistán, hogy mi a fenének ugráltam, meg csinálok ilye értelmetlen dolgokat. -
zenoka #32084 sajnalom:(..nagyobb erdeklodesre szamitott szerintem mindenki...hatha vasarnapig lesz valami..talan hetvegen beindulnak...
-
És neked se tilos:) -
én mindenképp csinálok még valamit!
Bár ettől nem leszünk sokkal többen:) -
Most akkor olybá tűnik, hogy teljes egész két ember készít valamit a speedcontestre? Mert akkor ez nekem elég beégés. -
Koszi szepen! -
Gabo #32079 Szerintem nyugodtan hívd fel őket. Biztosan tudnak segíteni.
Egy másik fórumon legalábbis rendeltek tőlük hegyet. -
Ertem, remelem jolesz ugy is, mert en kepnek tervezem.:) Most a renderelessel fogok szivni meg shaderelni... ebed kozben.:D
A tied erdekesen nezne ki egy iroasztalon... vajon mukodne?:D Jo vicc lenne Reactorban megmozgatni.:D -
zenoka #32077 pardon nem boba hanem Boba :) -
zenoka #32076 boba: hajra!!!:D
Szerintem mindegy, csak en kiakartam hasznalni a kepen a nagy helyett ami az egyik oldalt marad:) -
Ehh, elfelejtettem bele irni... muszaj 1 kepre rarakni mindent? Ugy terveztem, hogy az elso kep lenne maga a render, a masodik kepre meg felkerulne ugyan az wireframe modban, meg ilyenek... ez igy mehet? vagy 1 kepre mindent.