63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    nagyon kira lett. Grat hozzá.
  • Boba
    "Fuhh..." ez volt az elso ami eszembe jutott amikor meglattam a kepet. Nagyon jo, nagyon tetszik! Igen realisztikus. Egyeduli kritika a DoF lenne... vagy nagyon jo "virtualis" fenykepezo kene, vagy sokkal szukebb elessegi hatar. De amugy nagyon jo!
  • hunkircsi
    Hali!

Nagy sokára újra valami komolyabba fogtam, de aztán kevés lett az időm, ígycsak ez lett belőle. De legalább jólesően MAX-oztam egyet. Mindenki döntse el, hogy milyen lett.

gitar

Csáó!
  • zenoka
    ehehe kerunk a falseruleseirol fotot:D
  • Boba
    Koszi, a legnagyobb elismeres, hogy fellehet ismerni a kisegeret!:D
  • Boba
    Koszonom szepen!:) Kis kedvcsinalo... szoval most mindenki johet a sajat kepevel! Varom az atomreaktorTeapotokat es egyebeket!:D

Igen, elrontottam sajnos... 2 ora utan leallitottam a rendert, allitottam 2 dolgot, ujrainditottam, majd fel ora alatt megvolt. Utana meg vertem a fejem a falba, hogy mekkora hulye voltam.:D A lenyeg... ambient occlusiont Mayaban Displaced feluletre nem illik rakni, mert hulye lassu lesz a render. Levettem a displacementet, raktam helyere bumpot es igy mar gyorsan megvolt a render.
  • zenoka
    Boba megneztem nagyon komoly...halali kis egerficko! Franko kis scene!!!
    nagy Gratula!

• ThomasGins
    Aztaaaa
    Gratu!
    Már megértem a több óra rendert:)
  • Boba
    Nnnya... en megtettem, mit megkovetelt a Maya... :D Leadtam en is a speed contestemet... tok jo volt, marhara elveztem! Legyen meg ilyen, nagyon remelem, hogy osszejon a 10 kep!:)
  • zenoka
    hehe en nem irom le mennyi mindent tanultam itt az elmult par honapban mert keves lenne a majdnem korlatlan karakter szam:D
  • Free
    ez a mester erős volt :c))))
    Megnéztem ötletes jó nekem bejött. ma is tanúltam valamit :c)
  • zenoka
    megtiszteltes mester:Dfeltettem de semmi extra telleg jah s benne van a boci texturaja ami vegtelenitett.
    3dsmax 7 + vray 1.47
  • Free
    Scenest iarora oktatás jelleggel pls :c)))
  • zenoka
    jo suru speckle displacement
  • 4D
    Találtam egy igen jó kis oldalt képekkel-rajzokkal, a különböző
    építészeti stílusokró, és bútorstílusokról, hátha vkinek jól jön.
    Illustrated Architecture Dictionary
  • ThomasGins
    :D
  • Boba
    Wow, tokre olyan mintha fur lenne! Marha jo!
  • zenoka
    NFR:
    bocipot ismerkedes a vraydisp.-el
  • zenoka
    s ugye gyozkodted hogy szaljon be?:)
    ja eze' szeretem tobbek kozt a speedmodellezest...mindig menet kozbe jon egy csomo plusz otlet s kedv..;)
  • Boba
    Nekem mar fut a render... de tobb mint 1 oraja, es az 1/3anal tart... szoval olyan jo 2 ora es talan feltudom rakni a kepet. A materialokkal sokat szaroztam, mer mikozben csinaltam kedvet kaptam a kephez, es majd egy udvozlolapot akarok majd belole csinalni. (A modellezesben megmaradt speed modelling... picivel volt csak tobb mint 1 ora. Ugy, hogy kozben Oryonnal is msneztem:P )
  • Free
    Nekem nem volt még kedvem regelni :c)) de nincs is most erre a perpétumra sok ötletem .. bár mosz sz@rni sincs időm. azért valamit ki fogok agyalni még az idő lehjárta elött :c))
    i.e. ben már bent van a kedvencekben :c)))
  • zenoka
    hat ezaz a kornyezetembe mindenki furcsan nezi a vertextologatast..:D
  • Malakai
    Nah, csak a kedvedért* csinálok én is majd vmit... :D
    * = Igazából nem csak, mert talán erre a témára is csináltam volna amúgy is vmit. :)
  • Aldaryn
    Az ilyen kis rendezvények húzó maketingtényezője az, hogy Pista szól Gézának, hogy nézdmá' mi van, te nem indulsz? :D
  • zenoka
    ugy ertem az ottani adminokkal megbeszelve s nem forum topicot inditva termeszetesen:)
  • zenoka
    legalabbis tobb kissportalon olvastam hogy partner artistpub.hu akkor miert ne?
  • Boba
    Sztem az nem fair.:(
  • zenoka
    ize s mivan a parntersite-okkal oda nem lehet bedobni hogy ilyen van az artistpub-on?
  • zenoka
    bar az is lehet hogy mindenki a tv-t nezi s az esemenyeket figyeli vagy kint van....
  • Aldaryn
    Ezaz, mivel én nem mozgok olyan körökben, azt hittem, ti majd ráhypeoljátok az emebreket, akik a D21-en eddig csináltak. Máskülönben meg beégés, én meg hallgathatok majd az AP admin levlistán, hogy mi a fenének ugráltam, meg csinálok ilye értelmetlen dolgokat.
  • zenoka
    sajnalom:(..nagyobb erdeklodesre szamitott szerintem mindenki...hatha vasarnapig lesz valami..talan hetvegen beindulnak...
  • ThomasGins
    És neked se tilos:)
  • ThomasGins
    én mindenképp csinálok még valamit!
    Bár ettől nem leszünk sokkal többen:)
  • Aldaryn
    Most akkor olybá tűnik, hogy teljes egész két ember készít valamit a speedcontestre? Mert akkor ez nekem elég beégés.
  • Boba
    Koszi szepen!
  • Gabo
    Szerintem nyugodtan hívd fel őket. Biztosan tudnak segíteni.
    Egy másik fórumon legalábbis rendeltek tőlük hegyet.
  • Boba
    Ertem, remelem jolesz ugy is, mert en kepnek tervezem.:) Most a renderelessel fogok szivni meg shaderelni... ebed kozben.:D

A tied erdekesen nezne ki egy iroasztalon... vajon mukodne?:D Jo vicc lenne Reactorban megmozgatni.:D
  • zenoka
    pardon nem boba hanem Boba :)
  • zenoka
    boba: hajra!!!:D
    Szerintem mindegy, csak en kiakartam hasznalni a kepen a nagy helyett ami az egyik oldalt marad:)
  • Boba
    Ehh, elfelejtettem bele irni... muszaj 1 kepre rarakni mindent? Ugy terveztem, hogy az elso kep lenne maga a render, a masodik kepre meg felkerulne ugyan az wireframe modban, meg ilyenek... ez igy mehet? vagy 1 kepre mindent.