3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
hehe. :o) Pont fényforrásokkal és jól tweakelt (meglehetõsen túlhansúlyozott... 😛) caustics beállításokkal kb 10-20mp per frame a caustics prepass VRay-ben ilyen scene-ek esetében.

per aspera ad astra

Na, azért ez nem semmi:
http://graphics.cs.ucf.edu/caustics/index.php
valami hasonlóval én is elégedett lennék renderhez. Sõt, nem is kellene ennyire realtime. Elég, ha 1 fps-el nyomja 😊

KisQbi
nem is olyan rondák😄
menj inkább asztalosnak😄

grizzly21
ez nagyon durva! minden más a textura is .g r a t

Aldaryn

per aspera ad astra

norbre
lol, köszi <#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

ThomasGins
Alul van egy keresõ,ird be a tutorial szót😊

\"So always look on the bright side of death\"

norbre
tudtok ajánlani jó tutorial lelõhelyeket?
fõleg materialok, trükkök, fogások érdekelnének.

köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Pont 1M 3szög.
Amúgy nem csak most nyúltam bele, hanem folyamatosan készülget.
Igazából az a nehéz benne, hogy konkrét anyagokból kiindulva kelle dolgozni. Ásatási leletek, tanulmányok alapján, és pontosan, hitelesen kell megcsinálni.

Aldaryn
Megdöntöttem befelé az ülõlapot. 😉

per aspera ad astra

Tök jó, hogy újra rányultál!
Kis idõ elteltével az ember néha többet bír kihozni egy korábbi kezdeménybõl, mint ha mindenáron egy szusszra akar valami nagyot.
Annak soxszor elhamarkodás, vagy belerogyás a vége.
Polyszámban mennyi az annyi?
errol a szekrol konnyu lecsuszni! 😄

Fasza a templom, nekem egy kicsit renderengines feelingem van, de lehet a vekony keretek miatt tunik ugy mintha screenshoot lenne.
A szinek nagyon faszak olyan fantasy game jellegu 😊

na ma-holnap postolok en is vmit.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A fényeloszlásról annit, hogy -4 -1 en hshp=80 számoltatom az irmapot. Ez 1024×768-ban 1-1,5 óráig tart, ezután kb 5 perc alatt lehúzza a képet.

ThomasGins
Tényleg zsir lett!
Legalább egy képrõl tényleg tehetnél ki nagyobbat😊

Aldaryn
nagyon szép! A fényeloszlás és az apró részletek igazá
n látványossá teszik!

per aspera ad astra

repvez
Nagyon jo lett a kép!
És köszi a mailt!<#eljen>
Nemcsakhogy textúra nem volt, de még sokminden hiányzott. Akkor vol úgy 25%-os állapotban. Most a templom belsõ van úgy 95%-nál, és indulok el kifelé. Persze lesznek még szépítgetések (pl. ólomüveg ablak).

Helyes, már hiányoltam a képeket innen.
bencsab
Persze hogy emléxem. Anno még nem volt textúra.
Feldobná, ha pl. PS ben festenél színes ablakokat, ás jönne be a fény.
Grat.
Malakai
Bal oldalt a fal és a padló találkozása csak nekem fura? 😄
Amúgy jók a székek, bár az átlag NFR szintjén még nincs (számomra). 😉

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem foglaltál el te semmit, nagyon szép lenne, ha nem lennének ilyen kicsik a képek. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!

Régen postoltam már, úgyhogy gondoltam itt az ideje.
Talán emlékeztek még rá, hogy korábban mutattam egy képet egy ciszterci apátság rekonstukiójáról. Azóta kicsit gyúrtam rajta, és ez lett az eredmény.

Bocsesz, hogy így elfoglaltam a topicot.

Aldaryn
N.F.R. (de ez nagyon aaaazz....)

per aspera ad astra

SaintSavin
Valóban érdekes program, fõleg az elemek imbolygása tetszik. 😊
Mondjuk vannak képkimenetei. Néha az sem rossz.

Eztetszik. Csak meg nincs kimenete a sajat formatuman kivul.
Bodypaint. Ha kell az alap szólj. Kicsit off-ok a modellek, mert a gombákat, meg a csutkát Zbrush-al követtem el.
ThomasGins
Aranyos,jó az a gombatextura😊

Unom.
Mindegy itt egy link
Mushrooms
Látom szépen halad a banner project!!
Én meg csináltam egy NFR-t, enyhe rajzfilm stílusban.
Hátha most elsõre be sikerül rakni.

ThomasGins
Nem😊

grizzly21
Hogyha nem haragszol PSsel egy kicsit kibõvítettem egy háttéré:
kép
Bár még nincs karácsony..

norbre
kipróbáltam és gömbnél mûködik, de igazából kockánál szeretném használni, és ott nem látom a hatását.
Ha oldalnézetben kéne felvázolnom mit szeretnék az valami ilyesmi?

a piros lenne a kocka ami minden irányban kifelé egy adott távolságtól folyamatosam átlátszó lesz
köszi

ThomasGins
Kis rénszarvas update 😊

Üdv

Nem tudja valaki,hogy most a vray az most mûködik a max render to texture-ával,vagy nem?Mert mintha nem mukodne rendesen.
Pl az mitõl lehet,hogy hiába állítok be shadow map-et,vagy bármni mást,mindig a diffuse map-et rendereli ki.
Shadow map-nél gondolom egy fekete fehér árnyalatú képet kellene kirenderelni,nem?Valaki használta már? elvileg jól kell mûködni?
Max7-et használok,és 1.46-os vray-t.
Elõre is kösz!

KisQbi
Raytrace anyaggal.... a denzitását gradienssel lehet álllítani ami a felület "mélységéhez" van kötve...

norbre
hali!

sajna az egyszerûbb mat.-okkal boldogulok egyenlõre, uh azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e olyan materialt valahogy csinálni, ami a tárgy felületén teljesen átlátszó, a targy belseje felé x távolságra átmenetesen lecsökken az átlátszósága 0-ra (a tárgy belseje meg már innentõl persze nem látszik).
nemtom mennyire érthetõ
köszi

Free
köszönöm kira vagy :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

szeretnék renderelni,hogyan kezdjem?
mennyi idõm van még hátra?
eltévedtem?

KisQbi
szerintem hagyd a GI-t..

Aldaryn
hehe, az meglehet, de erre vannak titkos ráolvasások, varázskörök, és mindenféle vulgármágikus praktika.

per aspera ad astra

ThomasGins
Out of memory,mondta õ és joggal😊

Aldaryn
Miért ne? Nekem eddig a max lerenderelt polyszámom 27 milla, abba belefér ennyi szõr. 😛

per aspera ad astra

ThomasGins
Persze,100400 szál szõrt😊

Aldaryn
PS... jááááj. Konvertáld geometriába, és úgy render. 😮)

per aspera ad astra

ThomasGins
Hm, villogó kinaipiacos égõsorral a fején se lenne rossz😊

ThomasGins
Amiatt ilyen,hogy PS-ben tettem rá külön egy árnyékos szõrt,meg arra egy GI-s szõr,amugy az alapszine gradienttel piros-fehér-barna sávos,de a testen árnyék tényleg nincs.Nem is szép csupaszon😊

Malakai
Jaja, a vigyor a legtutibb, meg azok az õrült, kidülledt szemek! 😄
Aszittem világító, vörös orra lesz... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Esetleg lehetne árnyéka aszõrnek is. :o) vagy valami más alapszíne a szarvasnak, nem pedig lila (vagy kék, sorry, ha rosszul látom...) így kcsiit fura, hogy átlátszik a szõrszálak közt. Ezt leszámítva nagyon frankó, fõleg a mosolya. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Hirdetésbe lesz, azért nincs kanna.De ötletem van már karácsonyi kannára😄
rénsz*rvas 1024😊

Free
nagyon süti bár egy kicsit csalódott vagyok 😞
Azt hitem legalább egy teáskanna formájú Dísz azért lesz az agancsán :c) vagy valahol a háttérben vagy lehet hogy az van a zsákban ? 😊))
Viccet félretéve nagyon tuti lett. nõvérem rögtön berakta a laptopján háttérképnek innen is a kérés részérõl , hogy nem lenne egy 1024*768 as képed róla ? :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Jó az állatka.
Nem ivott túl sok forralt bort?