63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Papirzacsi
    Van persze, egy konkrét dolog kéne, de ha csak hasonló az se zavarna. Majd holnap lefényképezem, hogy kb mire gondoltam. Mivel nem vagyok fotobolt spíler, ezért a rajzolás lenne a leguccsó amire rávetemednék. :-) Úgy lefotózni meg ne mtudom a szőnyeget, hogy az ismétlődve jól is nézzen ki. :-(
  • zenoka
    s mikor nezunk animot a lakasrol amibe van trezor kod s titkos rekesz megmutatas is?:D
  • Free
    konkrétan van valami elképzelés stylusra? hogy mit szeretnél,
    mert a legvégső esetben lehet rajzolni is. én pl elveteműlt piikllanatomban lerajzoltam a szőnyegem :c)

• zenoka
    Uhh de fasza gitar...DOF meg csak a vegen gaz valamiert az indulasa zsir:D
  • zenoka
    No egy kis NFR tolem ismet:D
    Monica Buch: Cube in Blue 1976 fa és akril alkotása után szabadon:D

S egy masik változat ugyanaz mas nezetböl link
  • Papirzacsi
    Naccerű, de butaság azt hinni, hogy nem ott kerestem először.Túlképp azért csak most tettem fel a kérdést, mert napok óta a gúglival voltam elfoglalva a "szabadidőmben"...eredménytelenül.
  • Aldaryn
    Különben is, még pár pohár, és asszem le merném majd itt fogadni, hogy nem csak három, de még egy titkos negyedik tengelyre is kell az a kontroller.
  • Aldaryn
    Passz. Mert hülye vagyok hozzá. :D
  • Free
    Google??
  • Malakai
    Miért kéne külön mindegyik tengelyre egy külön controller?
  • Papirzacsi
    Urak, padlószönyeghez keresnék textúrákat, tudnátok tippeket adni, hogy a neten hol találok ilyesmit(free), illetve hogy esetleg mely nagyobb fizetős gyűjteményekben találok ilyet?
  • Aldaryn
    Nos, tanulj már valamit, ha pénzt kapsz érte. :D
  • Ronin666
    Ok, Tehát fogom a kis Vray Lightokat. Noise az intezitásra (még nem csináltam ilyet, szóval még erre is lehet rákérdek hogyan kell). Ez mellett nem mozgatom is azt ismétlem, hanem a helyzetükre is noise kellene (ez szép lesz? Nem fog nagyon ugrabugrálni az árnyék?). Aztán a lángot meg valami particle cumóval kéne. Még olyat sem csináltam, de miért ne most tanulnám meg! :)

Na köszi a segítséget. HA gáz van akkor majd sikítok. :)
  • Aldaryn
    Jha, csak egyszerűbb egy noise-t rányomni, mint XYZ-re egyenként noise controllert rakni. :D
  • Free
    Chaos aura. :c)))

Nekem bejött csak nem szabad fényforrásnak használni :d
  • Malakai
    A dummyra is lehet noise controllert. :P
  • Aldaryn
    Tüzet particle systemből oldjad meg, legjobban úgy jársz, és még gyors is lesz. A VRaylightok intenzitásához meg adjál egy noise controllert, azt egész jól lehet konfigurálni, és meghozza a kellő eredményt. Továbbá, ha igazn élethűen akarod, akkor nem feltétlen az intenzitást, hanem a fény helyzetét animálod, itt szintén az XYZ-hez tegyél egy noise controllert, vagy, ez nem tetszik, akkor egy dummyhoz linkeled a lightokat, ami dummyra raksz egy noise space warpot. (régen így kellett...)

A renderidő pedig csökkenthető drasztikusan. Vegyél még 20 gépet.
  • Ronin666
    No lenne egy fontos kérdésem. A kastélyból egy animáció fog készülni. Ebben kérnék kis egítséget, hátha valaki tudja a problémámra a megoldást. Tehát eddig a fényforrások Vray Light-ok voltak. Ez szép és jó, de egy animáció esetén ezek világítanának, mint bármilyen sima elektromos lámpa. Nekem az kéne, hogy vibráljanak és fáklya/gyertya láng hatásuk legyen. Illetve magát a lángot sem ártana odavarázsolni. Ezen felül nem örülnék neki, ha a renderidőm nőne a VrayLight megoldáshoz képest. Valakinek lenne valami ötlete? Tűzszimulátor, vagy hasonlóra lenne szükségem?
  • Mop
    Kösz, kipróbálom. :)
  • Rees
    Huh, marha jó lett a gitár!

Most kezdtem el nézegetni a DOF -et. Eddig nem nagyon sikerült jót összehozni. Ti hogy csináljátok?
  • Free
    Én meg festek :(
  • Aldaryn
    Hja rossz olvasgatni itt ezeket a szomorú, szegény emberi sorsokat.
  • Boba
    Hja... a lenyeget felejtettem el leirni... de legalabb egeszsegesen kezdted a napot!:) Igy most ujult erovel lehet lazitani, ami mondhatom, igen kimerito tud lenni...
  • Boba
    En is voltam ugy, hogy tavaly nyaron angliaban minden nap mentem uszni... a delelottom el is ment ezzel. 3 merfold seta oda, 1 ora uszas, 3 merfold seta haza. Es mar el is ment a delelottom, utana ebed, majd 1-2 ora lett... es a fel nap semmit se csinaltam. (gyorsabb lett volna, ha nem setalok hanem buszozok... de kerem en csoro diak vagyok, sajnaltam a tobb mint 3 fontot returba.)
  • nenad
    ne ma, reggel 8kor kimentem futni, aztan csak lerogytam a tengerparton, s most jottem vissza, vazz, ugy elerepult nehany ora hogy ihaj.
    Asszem most visszamegyek lazulni.
    ;-)
  • zenoka
    akkor viszont tiszteletbol en alszom egyet a munkahelyemen:D
  • Aldaryn
    Hehe. :D
  • ILLNeo
    Jön valaki newmedia expora?
  • ThomasGins
    Igen,de te gondolom aludhatnál is:)
  • nenad
    gondolom akkor te most dolgozol? :D
  • Aldaryn
    Mert Budapest sosem alszik! ( vagy az New York? :D )
  • ThomasGins

Inkább nyomj be egy nfr-t:)
  • nenad
    me ma mi van? Nem hetfo?
    ;-)
  • ThomasGins
    de te azt se tudod mikor van hétfő:PPP
  • nenad
    Lol, en sem alszom, fakk. :)
  • ThomasGins
    ...és 8kor meló:(
  • Boba
    Bahh... miert nem alszotok?!:)))
  • ThomasGins
    nagyon nem kell tutor,render panelon bekapcsolod a causticsot, és directlight vagy vraysun-nal megvilágitod,és vraymtl-t használsz hozzá.
  • Mop
    Hi!
    Vki tud egy MAGYAR tutorialt, hogy Vray-ben hogyan lehet előidézni a Caustics nevő képződményt? :)
    Már kerestem, de nem jártam sikerrel.
  • Boba
    All your base are belong to us!!!

Jokerdes, hogy miert linkeltem be... mert ilyen keso este ezt neztem. (Illetve geprol, csak megkerestem neten... emlekszek meg valaki a jatekra, aminek ez a parodiaja?:D