63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #32274 fasza a kepmegjelenito cucc az AP-on. -
wire nélkül nem hisszük el,azzal is nehezen:P -
zenoka #32272 csini lett! mar ha nem beteg dolog egy tesco gyufara azt mondani hogy csini:D -
zenoka #32271 www.artistpub.hu
azon belul is itt -
mi ez a speed contest? holvan ez? -
Nah en kozben csinaltam egy kis napi felesleges rendert... a modellezes kb fel ora volt, a texturazas scannelgetessel es fenykepezgetessel (az asztal lapja lett fenykepezve, a tobbi scannelve) kb 15 perc volt, a materialok beallitasa 5 perc, a rendert 30 perc utan allitottam le.
Itten van ni! -
7esem van.....de úgytűnik egébként megvan a megoldás.....egy kis hotfix xpnek, meg registry hack azt megy is a dual core :D. Nah mindjárt kiderül így van e. -
Kerem kapcsojja ki 
Amugy ha cinebench multiple cpu tesztnel 100, akkor lehet, hogy a tobbi program nem hasznalja ki. Hogy max renderkor miert nem, az szamomra rejtely. 8as max elvben kihasznalja, a regebbieket nemtudom. -
Most megy a cinebench teszt...és nem jó.....ugyan váltja folyamatosan a terhelést a magok között, mindíg csak 50%... :(
Most ért multiple cpu teszthez és itt szépen ki is használja...100%
Minden más tesztnél csak 50%.... egyébként az sem segít ha render threads-et 2re állítom optimal helyett, illetve az sem ha a power scheme-et home/office-ra veszem :(.
valakinek van ötlete?
-
Köszi a tippeket...kipróbálgatom ezeket! -
nenad #32264 sztem ezt csak olyannal lehet ami felveszi azt hogy mit csinaltal..
Felveszi a registry iinstall elotti allapotat, felveszi milyen fajlok lettek buheralva stb.. -
Ami meg belejatszhat az az energia gazdalkodas beallitasai. Ez csak egy tipp, az en notim egy Pentium3-M, szoval az csak visszaveszi az orajelet, de lehet, hogy CoreDuo-s noti mar kitud kapcsolni magot. Esetleg megprobalhatod azt attenni (ha nem ott van) home/office desk-re. -
marcee #32262 Sávszéllimitet úgy értettem, hogy a magok nem jutnak elég adathoz a számításhoz.
Futtass vary, cinebench teszteket, hogy azok leterhelik-e rendesen a magokat. -
Svan #32261 tudtok ajánlani egy olyan uninstallert ami nem csak a registryt takarítja ki hanem 100%-ban a feltett progit is???
Eddig próbáltam ashampoo uninstallert meg advanced uninstallert de mindkettő hagy nyomot a progik után. pl itt ott fájlok + feltett verzióról adatokat. -
zenoka #32260 Koszonjuk
:zenoka az aranyos: -
nenad #32259 valami razorjak nevu gyeket a hardwireden ugyanezzel a logoval fut, az nem te vagy igaz? -
Sávszél limit hogy jön ide? Procidriver rendesen fent van, a windows is friss. De úgytűnik leosztja, mind a két magot használja......de 100%on nem renderel(egyébként sem láttom még 100%os terhelésen). Egyébként be van kapcsolva a multi-threading.
UI.: Jah laptopban van a proci....lehet számít :D -
marcee #32257 Customize\Preferences\Rendering\Multi-threading on. Egyébként ez a default, szóval ha nálad nem teker minden mag százon, akkor vagy sávszél limites vagy, vagy eleve a windows sem használja ki a második magot. (például, ha a procidriver nincs rendesen telepítve, vagy upgrade után megtartottad a régi windows-odat) -
Hja, a lenyeget elfelejtettem... nemkell semmit sem kapcsolgatni hozza. Alapbol megy. -
Hat max scanline nemtudom, hogy kihasznalja-e a tobb procit vagy a dupla magot. Vray es Mental-Ray az igen. Maxwell 1.1 pedig megtaltosodik...:D -
Ilyen kapcsoló sima max rendereben is van valahol? Ugyanis nekem is feltűnt már, hogy csk 50%on renderel... -
Bahh... miert nem gondolkodom elotte?! Alapbol a rendering threads 1-re van allitva, azt 2re atlove mar 100%on dolgozik a processzor. Bocsesz...:S -
Danke sundiszno!:)
Egy kerdesem lenne azokhoz, akik esetleg mar probaltak Maxwell renderert... Dual-Core proci tamogatas valahogy bekapcsolhato? Ez igy eleg gaz, hogy a proci fele csak pihenget render kozben. Valaki tud valami megoldast? -
Jó ötletek születtek a Speed Contesten ... egyik másik elég komoly v. éppen aranyos lett :) Gratulálok! :) -
Hogy en milyen goreny vagyok! Meheheee:D -
Köszi!
A 3D Contest meg kúl, mondjuk ahogy Oryonnak is mondtam, lehet túl "mély" a téma egyeseknek, de legalább érdekes.. ^_^
A SpeedModellingnek meg nem örülnék, ha vége is szakadna.. :) Amúgy eredetileg Boba féle képet akartam, csak közben ő azt csinált. :P -
zenoka #32248 Malakai: lattam nagyon zsiiir!
kifejezetten vicces lett:D:D -
Lényegében igen, mert ez egy 3D-s Contest :)
De persze minimális 2D-s korrekció megengedett, ahogy a feladat kiírásban is olvasható:
"A képen való utómunka, a kép utólagos retusálása a képet lényegében nem befolyásoló apró változtatásokon (pl. színkorrekciók, élességjavítás) kívül nem megengedett." -
zenoka #32246 dehogy vagyok csak vannak temak amik hatalmas alkotasokat valtanak ki az emberekbol de vannak akikbol megnagyobb agyi hulyeseget...no ne ragozzuk tovabb. me jon Aldaryn mester oszt kapunk:D -
Attól nem kell félni :). Nem vagy zsűritag... Vagy igen? :)
(egyébként nem láttam
)
-
zenoka #32244 Vafen, Zsolo007 lattatok a smile-t a mondatom vegen???
hat megmondom oszinten nekem nagon tetszik a contest temaja de nagyon felek az emberek reakcioitol s felfogokepesegeiktol... -
Mi ez a speedcontest? -
zenoka #32242 ize....Köszönjük! 
-
Egy hét szünet speedcontest ügyileg. Indulás e hét pénteken. Témát már találtam ki. Malaki, thx! :D -
Szerintem isten nem (csak) kereszt...
Robotból meg nem csak kutya... :) -
a versenyre gondolsz? mármint hogy arra gyártanak? mert szerintem nem lesz olyanal sok esélyük csak hogy ha minden rész vevő azt gyárt^^ -
zenoka #32238 s vajon hova tunt ThomasGins hmm:)
-
zenoka #32237 helyes hatha ujá éled:)
bár szerintem mindenki kereszteket s robokutyokat fog gyartani az elkovetkezo idoben:) -
MrGeE #32236 hehe nékem is ilyen szgeap asztalom van, de látom ez nemvalami méretarányos és egy csomó ívet kihagytál 
dhe 1.re pöpec lett azé
-
Jót csúszok Perpetuum Mobilevel (noh, amit akartam eredetileg már más kilőtte és akárcsak Freet, engem se mozgatott meg nagyon az örökmozgó téma :P), azért linkelni belinkelem majd az AP topicba... ^_^