3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
OFF:?
Lenne egy üzleti kérdésem. Kb mennyit kostál egy teljes épület megrajzolása bútorokkal mindennel együtt, majd úgy lerenderelni, hogy ilyen virtuális sétét lehessen benne tenni?.
OFF END

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Pl. itt:

http://www.suurland.com/blueprints.php?catagory=2&order=name
begombáztál? <#pias>
/tudom ez nállad alap/ 8)

ThomasGins
HoHoHo😊

\"So always look on the bright side of death\"

Evogordon
Gyorsan tudna valaki adni egy linket ahol kocsik vannak lerajzolva elõl, hátúl és oldal nézetbõl. ZHX

Evogordon
Az miért van hogyha rányomok a reactor-preview animation-ra akkor felûl azt írja ki hogy openGL vagy ez mindekinek ígyvan?

Evogordon
64 bites vray próbaverzióról nem tud valaki?

ThomasGins
Bend modify,vagy twist...

InfectedMann
Láma kérdés mivel most kezdem feléleszteni régi maxos emlékeimet:
hogyan tudok 1 tárgyat meghajlítani? pl. 1 szép hosszú boxot vagy bármi hasonlót?
elõre is köszi a választ 😄 igérem többet nem fárasztalak titeket csak nem volt kedvem max 8-hoz leszedni a tutorokat 😄 de már folyamatban vannak 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

grizzly21
mindenesetre nagyon tecc amit csináltál és bocs ha kellemetlenséget okoztam

ThomasGins
Ezért van a link😊

Aldaryn
Már korrigáltam az oldal szíbeihez igazítva, de szvsz felesleges feltöltögetnem õket még egyszer. 😛

per aspera ad astra

grizzly21
lol

grizzly21
ja bocsánat
IMG]http://stopthebees.uw.hu/7050_l.jpg[/img]
bár ez elég alap PS tudás ugyhogy sztem meg tudja oldani a maestro😊[

ThomasGins
Alnak narancssárgára kell😊

A felületek gyönyörûek.
Meg az a lebegõ labda...
grizzly21
bocsáss meg de nem birtam ki h ne nyuljak hozzá

fle go
Aldaryn mennye maaaaaaaaaa a kepeiddel, he! 😊)))
Ezek is nagyon tetszenek! Mit mondhatnek meg, ecce agyonvaglak, mer csak zaklatsz a jobbnal jobb es hangulatosabb kepekkel.<#gun>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

grizzly21
mind nagyon tetszik. ilyen jellegû tuto nincs valahol neten? gondolom a 3dsma xbeépített rendere ehhez kevéske

Aldaryn
hehe. 😊 Legális kiskapu. Elvégtére tényleg nem lehet belekötni, azt meg ugye senki nem tudja bizonyitani, hogy te kitöröltél fileokat...

per aspera ad astra

a demo verzio ingyenes, es legalisan meg tudod hosszabitani (csak kitorlsz ket filet, es ujrainstallalod..)
😉

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Pont ez az el dolog miatt van vele bajom.
Jonak, jo csak a cegvezetes nem venne joneven, ha meg kene venni 😊 En meg probalok jofiu lenni....
Aldaryn
de a gond alapvetõen azzal van, hogy a különbözõ felületek tesszalációjában nem ugyan ott futnak az élek, meg nem ugyan annyi él fut sokszor, nem? Powa' translator jó dolog. :o)

per aspera ad astra

nekem elementenkent szokott kulon lenni.
hasznad a translatort vagy mi. (maxbvan csinalj mesht)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sztem ez sokszor elony, attol fugg mit csinalsz.
maxban csak nyomj a weldet 0.001cm vagy ilyesmi.

Nenad neked a Rhinobol kiexportalt(OBJ) testek vertexei weldelve vannak beimportalas utan? Egy mesh, de feluletenkent kulon van. En kezdek tole hulyet kapni, igy nagyon maceras texturazni...
Aldaryn
...hmm, asszem kicsit rózsaszin lett mind. 😊 Sebaj, kis PS twek, mert ennél kicsit narancsabb kell majd a site-hoz.

kockacsutka eleve annak is készült. :o) A sonkatekercs nem ugrott be, de jó asszociáció.

per aspera ad astra

sarga jobb.
😊

ThomasGins
Persze hogy szebb 3d nélkül,csak 250000 laszitval bánni,vagy 8 utcát lezáratni és 30 kamerással 3napig melóztatni se olcsó😊
De a labdaszedõk azt hiszem önkéntesek voltak😊

ThomasGins
Kockacsutkák, sonkatekercsel😊

Aldaryn
és itt is egy...

per aspera ad astra

Aldaryn
Még kettõ... (azaz ugye csak egy... 😛 de a másikat is felhoztam a színegységbe)

per aspera ad astra

Aldaryn
Huh, nah, ez az amire at mondom, minek ide 3D? Amikor kivitelezhetõ midnen további nélkül a valóságban is. Ráadásul szerintem olcsóbb volt megvenni ennyi labdát, mint amennyit egy profi CG stúdió kért volna a shotért. Ráadásul szebb is, mintha CG lenne.

per aspera ad astra

KisQbi
eyen a bravia reklámon nagyon röhögök.. qrvajólett😄 az egyik operatõr hogy behúzódik a kocsi mögé😄 én is betojtam volna😄

inz
erre 😊
A hazai reklámpremier elõtt nem igazán értettem, hogy ezt minek csinálták 😊

x

FRenkie
Cool. Minek a karc a sárga gombócra ha úgyis csak thumb lesz?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

grizzly21
de pont h ez nem 3d hanem igazi labda! sztem

Evogordon
Rendesen idegesít már hogy a license ablakon nem megy tovább.
Alderyn: Meg bírtad te már oldalni?

Én már töprengtem is egy kicsit, hogy hogy érdemes megcsinálni a reklámban a golyók árnyékát. Egyébként egy szimpla MatchMover elég a kamera lekövetéséhez, onnantól meg pár pattogó labdát rátenni fókiszváltással nem nagy kunszt, de összességében szép lett. (gondolom jó sokat fizetett a sony ezért a reklámért)
grizzly21
ja én is, de nemaz, besz@rás

ThomasGins
Kis off. Biztos sokan látták már az oldalt...
Sony bravia
Azt hittem elõször 3d.😊

Aldaryn
hehe, jaja, ugyan ez a gondom. :| Csak keresi, keresi a licenszt, ha meg mentek el újat, azt nem hajlandó használni. fene egye meg.

per aspera ad astra

Evogordon
Neked is ugyan ez a problémád? Mert akkor lehet hogy késõbb jó lessz.

Aldaryn
Hmm, fura, nekem is éppen ugyan ezzel a problémával szembesült a gépem. Meg vele együtt jómagam is.

per aspera ad astra

Evogordon
Ja és mindig amikor megy az a kis ablak hogy license akkor mindig hibát ír ki a internet explorer <#szomoru1>

Aldaryn
Csak ennyire van idõm. :| meg ezek most úgy is kellenek, kirakva a galériába meg úgysem lesz,c sak kis thumb meg díszítõgrafika. 😊

per aspera ad astra

Evogordon
Hy
Telepítem a max 8-at és amikor feltelepûlt indítanám el és bejön a lincense ablak és csak fut a license és nem megy tovább. Ez a tûzfal vagy nod32 miatt is lehet?

Mármint melyiket? Z4-et?
Na szép, ha túl igényeset adsz be, akkor azért nem nyersz. Lehet nálam is ez volt a baj 😄
youth
Azt mondta az egyik szervezõ, hogy nem hitték el hogy én csináltam 😊

Youth