63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Megy valaki az expo-ra?
  • zenoka
    figyelek am:D (ket mosogatas kozt benezek):)
  • scorpeeon
    Mintha vmi hasonlókkal reklámozta volna az ATI az X1000-es kártyáit :D
  • marcee
    Megköszönném. Vray és Brazil a döntés. De attól még lehet MR is, szerintem logikusabb a barzilnál.
    Holnapra ígértem...
  • ThomasGins
    KHMMM:)
  • Free
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

AL MI VAN A SPEEDDELLL.. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

nah van még arcod??? :C))))
  • Aldaryn
    Húvazze... ezt meg elfelejtettem kiírni. Váááá. Oks. Este. :) ilyenkor nyugodtan üvöltsétek le az arcom, mert rövid az agyam!
  • zenoka
    jah s nem akarunk szemtelenek lenni de azt mondtad kitalaltal valami speed contestre:DDDDD
  • Boba
    Juhheeee, akkor ujabb Aldaryn NFS aradat fog kovetkezni?:) Jo proci tesztelgetest.:)
  • Aldaryn
    Egyikhez sem nehéz 4-5 perces renderű jelenetet összerakni, mivel ugye nem a renderer képességeit, hanem a processzort méritek. Ha kell, akkor szívesen összerakok egy sorozatot, brazilra, mr-re, meg vrayre. Épp a minap jött meg a 6300-as rendszerem, véééégre, szal, ahhoz tudnám lőni a renderidőt.
  • marcee
    Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a cél 3-5 perc renderidő egy jelenlegi nemgyenge gépen. (x2 3800+, P4-3GHz+, E6300 ilyesmi) Merthogy ezek a jelenetek maradnak egy ideig és lehetséges, hogy még a 8 magos időkben is ki kell tudniuk mutatni értékelhető különbséget, de a jelenlegi tesztek sem tarthatnak túl soká.
  • marcee
    fLeSs megkért, hogy frissítsem a prohardver! processzor-tesztjeihez használt renderjeleneteket és szoftvereket. Eddig volt egy scanline ("interior_radiosity.max" kicsit átdolgozva), egy vray cornell, egy mentalray audi, és egy brazil fiat500-as jelenet, max7 alatt. (ezen kívül van maya, lightwave és cinebench teszt is)

Most az lenne a harci feladat, hogy eldöntsem(-sük), melyik két darab max-os render engine maradjon meg a tesztben, szemelőtt tartva a többmagos processzorok minnél jobb kihasználását. Részemről a Vray biztos, a scanline nem jeleskedik ebben túlzottan, amennyire látom, de mégiscsak az az alap render, nem? MentalRay és Brazil tudtommal ugyancsak profi többszálúságban és az előbbi beépített is.

A feladat nem áll meg a választásnál, kellenének tesztjelenetek is, ha esetleg rendelkezésre állnak. Vray még nem lenne gond, de sajnos se brazil-hoz, se MR-hez nem nagyon értek.
  • Aldaryn
    Hehe... :) Oké, akkor konténer, ha hajóval megyük, akkor kb 3-4 hetet kell kibírni, amíg forró homokon és pálmaárnyékban nem leszünk. Mindenki hozzon magával sok feltöltött akksit, és törölközőt.

hunkircsi: A nyálkás dolog azért nyálkásak, mert nyálka van rajtuk, ami többnyire vízalapú oldat, így az IOR-je is ilyen 1,3 1,6 között alakul.
  • zenoka
    Viszem az asszonyt is egy kontenerbe is kepes 5 fogasos vacsit csinalni:D
  • hunkircsi
    Hali!

Aldaryn és a többiek. Tudnátok segíteni? Milyen Refl. IOR értéket adjak egy belsőszervi nyálkás izének, hogy nagyon gusztustalanul undorítóan hasson a tökröződése. Nem magáról a folyadékról van szó, hanem egy belső fényszóródásos organikus testről, aminek a külső rétegét akarom, baromira realisztikusan nyálkásra csinálni. Szóval?

Köszi!

u.i.: Jah, V-Ray Material-ról van szó.
  • Free
    ehh én benne vagyok csak nem tudom hogy a konténerbe átjönnek e a műholdas net jelek :D:D de sztem az leárnyékol meg az agregátor is eléggé megmérgezne minekt .. :d
  • Aldaryn
    Lol. :D Vándoroljunk be valahova illegálisan, konténerben. :)
  • zenoka
    Postas kapcsolat van azt intezem szivesen:D
  • ThomasGins
    Összedobunk pénzt egy konténerre és feladjuk magunkat postán.:)
  • Free
    Feláldozod magad a közösségért? :d
  • Malakai
    NME-re úccse megyek. Én szivesen leszek áldozata az ügynek, ha megszponzoráljátok az utazást... :)
  • Aldaryn
    Akkor valakinek sürgősen ki kell mennie egy tengerpartra helyetted, mert különben senki nem fogja tartani a reményt itt az emberekben...
  • Malakai
    Hát, installálás, alapvető felépités, konfigurálás, kb annyira, amennyit fél óra alatt te is megtudsz rólla. :D
    (Kérdezd egy év múlva, addigra talán érdemben is tudok rólla beszélni... :P)
  • zenoka
    veglegesen vagy csak pihinek ugrasz haza?:D
  • ThomasGins
    Akkor hétvégén expo?:D
  • nenad
    skacok, megyek haza! pont egy eve jottem ki, 2005 okt 3.
    poen.
  • zenoka
    volt anno egy jolán nevezetu nom...dehogy jomla...hmmm:D
  • Free
    LOL
    jó mert újra fogom rakni majd :d
    Ért valaki a jomlához? :c)))
  • zenoka
    mar regisztraltam:D
    jah tegnap belekezdtem a ciradakba az uv-zastol meg felalt a szor a hatamon igy elFreeztem:))))
  • Free
    Valami fejlesztés alatti próba fut :d

• Malakai
    Jé, most látom, hogy 3dmax-on Joomla fut épp.. Vmi fejlesztés alatt is van, vagy csak próba volt? ^_^
  • Zsolo007
    Én indulnék rajta szívesen, de elégtelennek érzem a maxos tudásomat hozzá :(
  • Zsolo007
    Tessék :)
  • Ronin666
    Az meg mi? :)
  • ThomasGins
    AP contesten indul innen valaki?
  • ThomasGins
    komoly cucc!
  • GixEr
    Udv mindenkinek!
    Egy kis "szepseg" erdemes ranezni:
    Art
  • Ronin666
    600 font a monitor és 410 forint a font. Ebből nekem akárhogy is számolok 246eFt jön ki, de szerintem sem lényeg. Még így is olcsóbb lenne mint a magyar, de a német még jobb áron van.

Na mostmár én sem Offolok. Remélhetőleg még e hónapban szert tudok tenni rá.
  • Malakai
    Spec az UK-sról átszámoltam és 230E HUF.. :) De akkor tényleg olcsóbb németből... :P
    Remélem nem gond, hogy ezt itt OFFoljuk szét... :P
  • Ronin666
    Amúgy idézek egy másik fórumról, amit pár hónapja írt valaki, hogy honnan érdemes rendelni és kiszámolta az amerikai árat:
    ,,az amerikai ar nagyon szimpi volt, korulneztem hogy lehetne megoldani
    monitor 150, szallitas 38, vam 30, afa 50, garancia 10* (vagy 20, nem emlekszem)
    ez osszesen 278 brutto kb.
    22ezer forint megtakaritasert nem erdemes foglalkozni vele"

Tehát ez felejtős.