63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
AL madj a Speedra kiírhatnál már valamit :c)) -
Akkor én nagyon várom a végkifejletet!:) -
Ronin666 #32472 Ja és a páncélnak valami minimálus bulp is jól jönne, hogy ne legyen ennyire tökéletes a tükröződése. -
Ronin666 #32471 Jó, ezeket azért írtam, mert javaslatokat szerettél volna kapi. Amúgy PS effektet inkább úgy értettem, hogy PSben készített effekt, amit akár te összedobsz. A lényeg, hogy szvsz nagyon üres hátul. Konkrét dolgot nem lehet odarakni, mert akkor túl kesze-kusza lenne az egész kép. Valami absztrakt fénycsóva viszont szerintem feldobná. Mintha hátul is lángolna valami a páncél mögött és annak a fénye terpeskedne szét, de magát a fényforrást nem látod (csak egy ütlet). -
zenoka #32470 Ronin: hata material mint mondtam nagyon kezdetleges annyi hogy enviroment be be van dobva egy hdri oszt szevasz... a papirnal meg meg van egy szin oszt pont. PS meg a szep feny effekt szamomra ket kulon vilag;):) Azert lett igy lerenderelve hogy lassam(lassuk) a veget sacc per kabe mert kulonben elegem lett volna belole:D
Fle go: lesz meg gyurva rajta, a pajzsra termeszetesen jon meg valami Free ugykodik mar rajta. de a modell meg a szinvilag ez marad nagy valoszinusegel...ja meg a hdrihez akarok valhogy hozzanyulni:) -
Nekem nagyon bejovos az effele stilus es szinvilag, fogod ezt még böviteni vagy igy marad? -
Ronin666 #32468 A lenti papír szerintem nem illik a kép stílusához. Valami régi hatású kopott, szakadozott papír kéne. Nem túl sötét, hogy a felirat azért még szépen kijöjjön.
A króm lehet hogy túl fényes és éles a tükröződése. Kis glossy nem ártana neki. És ez csak egy ötlet, de nekem még így is túl letisztult lenne, szóval a háttérbe egy szép fény effektet beraknék PSben. Lehet nem néz ki jól, de egy próbát megér! -
zenoka #32467 ne rohogj!:)))) Konstruktiv tanacsadokent a Te kezed is benne van Free-vel karoltve:D
-
Hehe:)
-
zenoka #32465 No akkor egy nfr.
material/lighting egyenlore silany azt erzem..de nem tudom hogyan tovabb:D
960*1280
s egy jo kis 1536*2048 as clay render -
Megvan, kösz -
Ronin666 #32463 envriomentben van benne -
Ez a VrayToons melyik Vray-ban van bele? Mert akárhol keresem én nem találom... -
Ronin666 #32461 Amúgy valószínűsíthető, hogy a render beállításainál találod (F10).
Anti-Aliasing -
Ronin666 #32460 Brazilnál? Ezt neked kéne tudni. :)
Itt a többség szerintem Vrayt esetleg MW-t használ. -
dradge #32459 Valószínüleg az első variáció jött be!Hol lehet beállítani ezt az AA-t?
-
Ronin666 #32458 2 variáció van.
1. hogy valóban recések az élek, ami az AA rossz beállítása végett lehet.
2. ami szerintem történt, hogy az élek nem recések, csak nem nézed full méretében a képet (gondolom render közben nézted és talán le is nyomtad a rossz eredmény miatt). Ilyenkor az van, hogy a progi van hogy nem 100%-ban rakja ki a képet (mivel feltételezem a moncsid felbonsása sem haladja meg ez render felbontását) és a képátméretező meg elbassza neked. Ha ez történt, akkor csak közelíts a képedre render közben és látni fogod, hogy valójában hogyan néz ki. (Külső programnál is előfordulhat az átméretezési hiba) -
dradge #32457 Sziasztok!Brazil-al renderelek egy képet, 1280x1024-es felbontásban, és elég recések a tárgyak élei!Miért?Tudna valaki megoldást a problémára?
Köszönöm! -
köszönöm -
Check sample visibility -
Ronin666 #32454 Nekem akkor csinált hasonlót, amikor nem állítottam elég magasra a minőséget. -
Udvozletem!
Egy (szamomra) igen kinos problemaval allok szemben, es szeretnek kerni egy kis segitseget! Nemreg kezdtem el "komolyabban" foglalkozni a Vrayel, es a kepen lathato hiba kijavitasahoz szeretnek segitseget kerni... hiaba probalkoztam kikuszobolni, nem sikerult:
Vajon miert nincs normalis arnyek a kijelolt helyeken?
Eloreis koszonom! -
zenoka #32452
igen igen azaz az volt az:D
-
Svan #32451 Flash Gordon -
GixEr #32450 Nektek nem ugy tunik, hogy a Design21 mar megint elcsuszott egy kisse?? :) -
zenoka #32449 sunipoton kivul tudod mire emlexeztet meg:
anno volt egy film ahol a fohosnek egy sziklanak mindenfele lukba kellet bedugni a kezet s ha felt vagy rossz lukba dugta be akkor valami megszurta s megpusztult..no a kionto lukak ugyanolyanok:D -
NFR,10mp modellezéssel
csalikancsó -
zenoka #32447 Khhmmmm..... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MI VAN A SPEEDEL :))))) -
Nekem a kettő közül DELL van otthon, de a színeket ki lehet kalibrálni. Egyébként nagyon megbízható... -
Zsottybobo #32445 Ez nagyon jó! Ilyen van a kertemben..... -
zenoka #32444 ahh de jo kis kep:D
Nekem tetszik:)
De ha nem mondod hogy noveny akkor valami nyulvanyra gondoltam volna amit vilagito kis nano lenyek urhajoi atackolnak epp:D -
marcee #32443 Al! Számíthatok a mai nap folyamán a tesztjelenetekre, vagy inkább próbáljam meg összehozni én?
-
Ronin666 #32442 Nekem tetszik. Egy gondom vele, hogy azok a világító izés úgy néznek ki, mint ha vektorosan raktad volna oda őket. Túl homogének. -
Frankó lett! -
Helló!
Szóval Ronin666 kolega kérdésére válaszolva: Én is megyek az Expo-ra, de csak szombat délelött leszek. Délután fontos találkozóim lesznek. Felmarkolom a Cinema4D-met, körülnézek, és már ott sem vagyok.;)
Amúgy meg van itten egy újabb képem, tessék véleményezni. Akartam egy idegen bolygó növényét létrehozni, melynek a virágai világítanak.
alien_plant
Üdv mindenkinek, és továbbra is a MAX legyen minden alkotnivágyó CG-s egyénnel. -
zenoka #32439 Na jo kapsz meg egy nap haladekot de aztan kannaba ultetunk s leontunk betonnal s a tengerbe dobunk:)))))))))) -
Oh, pics*ba... itt nincs meg a kellő psd, hogy kitehessem hírnek. :/ Vááá... a múltkorit otthon nyomtam... -
Éééés, hazaértem! :) -
zenoka #32436 khmmmm este van!!!!:D:D:D:D -
Geccoka #32435 En megyek...