3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sheke neked pedig tényleg RTFM, ami ugyebár azt jelenti, hogy "Kérlek kedves felhasználó, mielõtt a kezedben tartott értékes és becses szoftver alapvetõ funkcióit sem lelve háborognál, olvasd el azt a szerény kis hasnálati kivonatot, amit online user manualként emlegetnek, elõre is köszönöm türelmedet"
per aspera ad astra
Ezek még nagyon az alapok, rossz lenne, ha nekünk kéne elmondani...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Le Parkour
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.aversis.be/extra_tutorials/vray_basic_render_settings.htm
Koszi!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
HUvazz! Kineztem az ablakon, Beszraras hogy esik a ho!
Gecc. Kepzelj egy 1 kibaszott nagy zivatart esovel, na ugyanaz hoban. Mintha piszok nagyu sulya lenne.
Nah, (magamhoz tertem 😄)
szoval allitsd be a max/common/Render output open exr, vagy hdr.
mindkettonel allitsd be a real rgb-t es kesz.
Persze vraynel a gbuffernel is legyen bekapcsolva a realRGB
kalap
na kimegyek megazni, ritkan latni ilyet.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Tessék szemetelni!!! Ekkora tisztaság még Pesten sincs!
\"So always look on the bright side of death\"
BOCS!!!! <#wilting>#wilting> <#lama>#lama> <#ejnye1>#ejnye1>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Mátrixon és Diablón vagyok, esetleg tudsz olyat mondani ahol ez a program gyakrabban elõfordul?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

galéria: tempmaxer.uw.hu
24904: hm hm.. elenk, elenk... legyen valami hatas azert😊 scanline renderer, light trace beallitasokkal mindossze (2 light: skylight + direct light...nah meg nemi ps ravaszkodas, ami elengedhetetlen ugye a kepeknel).. meg rakok a scanebe pilacsokat, hogy valamifele brazil render szintet elerjen a kep (ez persze valtozo), de ezt majd a vegen... hogy meddig? Hat... Ray Traced shadowal ugy kb... 15 perc (minesegtol fugg), de ebben nem vagyok biztos, homalyosak az emlekeim, eleg surun renderelem, mar nem figyelek igazan az idore
Miben renderelted,és meddig?

http://www.facegen.com/
Feltettem a studio Max 7et, dolgozgattam vele, aztán egyik reggel már nem indult 😞 A hibaüzenet: "Az eljárás belépési pontja (?addLinksG1Continuity@AcGeImpCompositeCurve3d@@QAEXN@Z) nem található a DLL-ben (AcGe16.dll)"
Win XP SP2, Omega Driverek. Próbáltam úgy is hogy uninstall, töröltem a könyvtárat is és futtattam a Tune Up Utilities 2006ból a Reg Cleanert, de ugyanaz a hiba fogad 😞
Egy fórumon találtam egy hasonló esetet Max 6ra, ott volt egy link az Autodesk ObjectEnabler-hez, állítólag azzal mûxik de nekem nem ment azzal sem 😞
Tud valaki segíteni?
per aspera ad astra
Gondolom en vagyok le maradva<#idiota>#idiota>azt meg mindig nem lehet max 7 ben megcsinalni hogy a direct light tukrozodjon a feluleten? Nem rohogni ha nagy baromsagot kerdeztem. Ha meglehet csinalni erdekelne a megoldas<#zavart1>#zavart1>
per aspera ad astra

remelem hamarosan kidobjak a rhino verziot is.
Amúgy van egy komoly problémám.: Mi a rákért nem tudok hdr képet menteni ki maxból??? A doksi szerint ehhez csak az unclamped gbuffer channel kellene, ami jelen is van, és MAX VFB-ben "jól" is néz ki. De ha elmentem a képet pl. exr-ben, vagy hdr-ben, vagy log fp tiff-ben, akkor egyszerûen az ldr data-t menti ki. Ugyan ez igaz a VRAy VFB-re is. belehülyülök. Clamp output off, ennél többet nem tudok. :\ Ha 16 bites nem float tiff-be mentek, akkor meg kiment kb 1-2 plusz stopnyi infót, ez jól látszik pl. PS-ben.
Télleg, Brazil devel blog-ot szoktátok nézegetni?
per aspera ad astra