63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
azért mert reaktorral lettek szétszorva és ha kisebbre vettem a toleranciát összementek egymásba a golyók. igazából csak a nagy képnél látszódik. a kicsinél nem annyira szembetünő :c)
Vagy mert azért mert mindegyik egyszerre ugrik föl az akció hallatán és ezut a bámulatos pillanatot kapta el a fotós :c)))) -
putyi #32595 a gojszlik miért nem érnek le a földre? -
Fisch #32594 T-Online Zeneáruház... és igen, csináltam, mert itt dolgozom mint grafikus... és azért ilyen, mert ilyet akartak... :P -
marcee #32593 Ha nem sikerülne, akkor talán valami ilyesmi BIGRender 2.0 (script) (nem próbáltam) -
Kösz Al!
úgytűnik sikerül ez a giga render.... thx -
zenoka #32591 no talan final:D
final
http://iaro.3dmax.hu/kep/ciiimerfinal.jpg -
ezt te a témobilnak csináltad? :) -
Kis csiszolgatás még...
up -
LOL :c))))) -
Fisch #32587 jahhh, és persze szeretném megköszönni ezúton is Free-nek a munkát!
be lett fejezve! nem "free-zte" el :D
THX! -
Fisch #32586 ez meg az oldalon megjelenő hírdetések alapja... ebbe lett téve az album kép meg a szövegek...
-
Fisch #32585 ez a renderelt kép a bannerekbe
3 fázisban volt, 1 csukott, 1 félig nyitott, 1 nyitott
-
t-mobile speed contest:D -
közelről nem olyan szép :d
-
zenoka #32582 Grat sracok:D -
zenoka #32581 na baro lett! kar hogy nem lehet kozelebrol megnezni a tortat:) -
Fisch #32580 így egyszerűbb -
Fisch #32579 -
3d s csomagos tortás labdás rész :c)))) a többi kiegészyítés Fisch munkája :c))) -
Jah, csak bezárni nem lehet... :P -
Se rhino,se semmi?:) -
nenad #32575 nem, megy, ezek utan mar nem csodlakoznek ha nem is menne tobbet. -
nenad #32574 sztem lassan a harmadik hetbe lepek hogy nem kapcsoltam be maxot, hehe, lassan eretneknek szamitok majd. :-)
-
nenad #32573 baromira gyors a cucc..
jo kis fejlesztes volt,
d21 megy mar? -
zenoka #32572 jah csak amikor a felesegem megkerdezte hogy min gondolkodom s a valasz az volt hogy egy guminon....:)))))))
Aldaryn..zsir az uj logo...speedcontest?:D -
Wow... kattintottatok már a "Válasz 'USER' üzenetére" gombra lent? ez is megújult kicsit. Jeee. :D -
Hááát persze mert a Teáskanna lovagrend tagjai összetartanak és mindenki segít mindenkinek :c))))) -
Hihi:) -
zenoka #32568 TEged is behujitett:) egesz hetvegen en is a guminokon gondolkodtam..:D:D
Ronin nincs rajta glossy...
s mint irtam a pajzsra meg jon valami:D -
nem azt mondtad, hogy valami egyszerű kell?? :c)))))
amúgy CD borítónak lazán L tudnám képzelni ezt a képet :c) -
Ronin666 #32566 Nekem tetszik! :)
A páncélon még javítanék. Nagyon zajos illetve szerintem most kicsit sok lett rajta a glossy. És esetleg a pajzsra és kerülhetne egy két minta vagy kopás, ha már a fenti részen van. -
Köszi!
Igazad van,meg kis displace is van rajta,az is rosszul.Éjjel ez nem volt észrevehető:) -
zenoka #32564 huhh de szar..... pedig nem is beirkaltam hanem itt alul a gombokkal varazsoltam be..:D
szoval:
iaro.3dmax.hu/kep/crestfinal.jpg -
zenoka #32563 No nemi update:
a pajzsra ofcourse jon valami amit Free alkotott..meg a szinvilagat a kepnek ahoz akarom modositani..de legyen ez az 1.3 as verzio:D
nagyobban -
marcee #32562 A férfoltok diffuse és reflect map-ja nem mozdult el kicsit egymáshoz képest? Amúgy szokás szerint tök jó! -
zenoka #32561 waaa beteg vagy:)
nem jot ihlet Thomas..pedig tortem az agyam rajta:(
eleg fos szinei vannak az uj designak... -
putyi #32560 csk azt nem értem(de ezt már aldarynnak is mondtam), hogy a vray proxy minden további nélkül leszámol két milliárd poligont, a fűtől meg megfekszik. mi lehet a gáz vele? -
Oh, az is megtörtént. Relieffel mindig is szívesen szórakoztam, így ehhez is elővettem. Néha kicsit mintha belassulna. -
bencsab #32558 Láttam a füves dologgal küzdöttél. Már én is végigpróbálgattam egy csomó féle megoldást és bizton állíthatom, hogy a Relief Mapping a leghasználhatóbb mind közül. Nem a legszebb, hiszen a vrayfur-nak nincs párja, de az nagy területem használhatatlan. A displacement meg egy csomó memóriát megkajál szinte feleslegesen. Szóval kapd elő az a plugint és próbálkozz azzal. -
Hmm, így reggel egész idegesítő ez a lightos sg theme