63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• jocco
    Tudja valaki, hogy hogyan lehetne eltüntetni azokat a kék vonalakat az alábbi renderből (vray). Sima textet használtam rectangular paraméterekkel, s eddig akármit próbáltam mindig ott vannak azok a vonalak. Vmi ötlet?
  • ThomasGins
    Kis esti nfr:)
  • Rees
    Itt van a problémám
  • Free
    sira :c)))
  • zenoka
    na csak hogy legyen itt is egy kis logo valtas:D

• ThomasGins
    Kééész:)
    Nesze nekünk ps topik:)
  • Free
    amikor nem látni a "FA"átol az erdőt :c))))

• zenoka
    ize szoval a legegyszerubb ha screenshotot felnyomod hogy mitcsinaltal mert ugy konnyebb...;)
  • Rees
    Nekem is segítenétek?:)
  • zsolesz92
    Ohh, sorry általában ugy mennek a topicokban hogy az offot nem szeretik, meg csak segyteni szerettem volna neki hogy arra érdeklődjön nem elküldeni, de akkor oké, legközelebb segíteni probálok, bocsika :P
  • zenoka
    khmmm..neked is megmondtuk a valaszt nagyon fiatal baratunk...

Frankie meg nem ismertem az uj logod:D zsir gilisztas? spagetis? csápos?:D
  • ThomasGins
    De mivel itt mindenki használ ps-t és 100%hogy segitünk....
  • zsolesz92
    eddig kb csak 5 ps topicról tudok;)
    egyébként lehet... de ott érdeklődj... keresőbe Photoshop
  • FRenkie
    Off:

A ps-ben van valami olyan funkció, hogy egy elszíneződött képen kijelölöd hogy eredetileg hol lenne a fehér szín, és így átszínezi a képet?

plz aki tudja priviben válaszoljon!
    köszi

On.
  • Rees
    Csináltam egy pár órás renderinget(VRAY), minden egész jó lett, kivéve a szoba egyik fala(amelyik sima), tök foltos lett:(. Mit kell ilyenkor állítani? mert nem találom
  • scorpeeon
    Oks, akkor megnyugodtam hogy nem a hobbid rózsaszín golyókat meg tortákat modellezgetni maxban :D
  • ILLNeo
    Köszi.
    Közben rájöttem.
  • zsolesz92
    köszi sikerült
  • zenoka
    Vegig kenne nyomni par tutorialt szvsz...
    a legfavagobb modszer hogy fogod s a testet csak z iranyba scale-zod mert akkor a keresztmetszetet megtartja csak "laposuveg" hatasa lesz.:)
  • zsolesz92
    elnézést a hülyeségemért, rosszul fogalmaztam. szóval egy lapított gömböt szertnék. vizipipát szernék késízteni és annak kéne a tartálya ami ugye egy gömb de lefelé van lapítva. szóval megtartsa a kerek oldallapját, ne ugy mint a cilindernél.
  • KisQbi
    úgynéz ki hiányzik vagy nemtalál pár plugint...
  • ILLNeo
    Akkor próba így:
    A kép
  • ILLNeo
    Na még 1x
  • ILLNeo
    Sziasztok srácok!
    Ezt a hibaüzenete kaptam egy max file megnyitáskor:

Szerintetek mi lehet a baj?
  • nenad
    hat ez maya sztem, maxban ha jol emlekszem ez elegge limitalt volt ha mukodott egyeltalan. De majd megmondja valaki.
  • ThomasGins
    create/extended primitiv/chamfer cyl.
  • zsolesz92
    hali, segíjjetek kicsit pls, hogyan tudok egy lapított kört csinálni?mint pl egy tartály.
  • Zsottybobo
    Ez naon jó!
  • Boba
    Az MR detto igy mukodik... a view dependent kapcsolo az MTD-hez. Elhosszusagot ott is lehet allitani, max teszelaciot, elek altal bezart szoget is figyelembe veszi.

Szoval tudasra ugyan az ha jol vettem ki... a sebesseget nemtudom. Bar most nagyon MR-hez vagyok sajna kotve.:(
  • nenad
    azaz, micropoly tesseletaion, de nem egeszen, beallithatod hogy milyen hoszu legyen a maximum edge lenght, ugye pl nagy felbontasnal nagy szopas lenne, ha kisebb lenne mint a pixel pl..
    Illetve azt is hogy view dependent legyen, ami tavolabb van, kesebb subdivs, nagyobb elhosszusag stb.
    Jobb mint az mres mindent osszevetve.
  • KisQbi
    köszi!
    hát igen vannak gondjaim.. és mintha ez a script nem menne max8 alatt... lehet hogy tévedek de nekem nem fut le..

• ThomasGins
    Erre nem én fogok neked válaszolni:)
  • Boba
    Ugy ertettem, hogy a vrayben a displacement micro-tesselated-displacement elven mukodik-e? Szoval addig osztogatja fel a poligonokat amig 1 poli kisebb lesz mint egy pixel... Ala Mental-Ray vagy PrMan.
  • ThomasGins
    SIma vraymtl disp.Az uv meg sima box,és mint jobban meglestem,az uv fölött van a turbosmooth és ezért vannak szépen a téglák.:)
  • Boba
    Nagyon jo lett... Vray displacement MTD? Az UV-zast hogy csinaltad?
  • zenoka
    eloszor csak a tetejet lattam meg...azt hittem valami elefant has:)
    baro:)
  • Free
    állat lett :d
  • ThomasGins
    kis éccakai NFR.
  • Free
    mostmár tök mind1 :d
  • ThomasGins
    De a plane-t fel lehet emelni:P