63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
jocco #32636 Tudja valaki, hogy hogyan lehetne eltüntetni azokat a kék vonalakat az alábbi renderből (vray). Sima textet használtam rectangular paraméterekkel, s eddig akármit próbáltam mindig ott vannak azok a vonalak. Vmi ötlet?
-
Kis esti nfr:)
-
Rees #32634 Itt van a problémám
-
sira :c))) -
zenoka #32632 na csak hogy legyen itt is egy kis logo valtas:D
-
Kééész:)
Nesze nekünk ps topik:) -
amikor nem látni a "FA"átol az erdőt :c))))
-
zenoka #32629 ize szoval a legegyszerubb ha screenshotot felnyomod hogy mitcsinaltal mert ugy konnyebb...;) -
Rees #32628 Nekem is segítenétek?:)
-
Ohh, sorry általában ugy mennek a topicokban hogy az offot nem szeretik, meg csak segyteni szerettem volna neki hogy arra érdeklődjön nem elküldeni, de akkor oké, legközelebb segíteni probálok, bocsika :P -
zenoka #32626 khmmm..neked is megmondtuk a valaszt nagyon fiatal baratunk...
Frankie meg nem ismertem az uj logod:D zsir gilisztas? spagetis? csápos?:D -
De mivel itt mindenki használ ps-t és 100%hogy segitünk.... -
eddig kb csak 5 ps topicról tudok;)
egyébként lehet... de ott érdeklődj... keresőbe Photoshop -
Off:
A ps-ben van valami olyan funkció, hogy egy elszíneződött képen kijelölöd hogy eredetileg hol lenne a fehér szín, és így átszínezi a képet?
plz aki tudja priviben válaszoljon!
köszi
On. -
Rees #32622 Csináltam egy pár órás renderinget(VRAY), minden egész jó lett, kivéve a szoba egyik fala(amelyik sima), tök foltos lett:(. Mit kell ilyenkor állítani? mert nem találom -
Oks, akkor megnyugodtam hogy nem a hobbid rózsaszín golyókat meg tortákat modellezgetni maxban :D -
Köszi.
Közben rájöttem. -
köszi sikerült -
zenoka #32618 Vegig kenne nyomni par tutorialt szvsz... 
a legfavagobb modszer hogy fogod s a testet csak z iranyba scale-zod mert akkor a keresztmetszetet megtartja csak "laposuveg" hatasa lesz.:) -
elnézést a hülyeségemért, rosszul fogalmaztam. szóval egy lapított gömböt szertnék. vizipipát szernék késízteni és annak kéne a tartálya ami ugye egy gömb de lefelé van lapítva. szóval megtartsa a kerek oldallapját, ne ugy mint a cilindernél. -
úgynéz ki hiányzik vagy nemtalál pár plugint...
-
Akkor próba így:
A kép -
Na még 1x
-
Sziasztok srácok!
Ezt a hibaüzenete kaptam egy max file megnyitáskor:
Szerintetek mi lehet a baj? -
nenad #32612 hat ez maya sztem, maxban ha jol emlekszem ez elegge limitalt volt ha mukodott egyeltalan. De majd megmondja valaki. -
create/extended primitiv/chamfer cyl. -
hali, segíjjetek kicsit pls, hogyan tudok egy lapított kört csinálni?mint pl egy tartály. -
Zsottybobo #32609 Ez naon jó! -
Az MR detto igy mukodik... a view dependent kapcsolo az MTD-hez. Elhosszusagot ott is lehet allitani, max teszelaciot, elek altal bezart szoget is figyelembe veszi.
Szoval tudasra ugyan az ha jol vettem ki... a sebesseget nemtudom. Bar most nagyon MR-hez vagyok sajna kotve.:( -
nenad #32607 azaz, micropoly tesseletaion, de nem egeszen, beallithatod hogy milyen hoszu legyen a maximum edge lenght, ugye pl nagy felbontasnal nagy szopas lenne, ha kisebb lenne mint a pixel pl..
Illetve azt is hogy view dependent legyen, ami tavolabb van, kesebb subdivs, nagyobb elhosszusag stb.
Jobb mint az mres mindent osszevetve. -
köszi!
hát igen vannak gondjaim.. és mintha ez a script nem menne max8 alatt... lehet hogy tévedek de nekem nem fut le..
-
Erre nem én fogok neked válaszolni:) -
Ugy ertettem, hogy a vrayben a displacement micro-tesselated-displacement elven mukodik-e? Szoval addig osztogatja fel a poligonokat amig 1 poli kisebb lesz mint egy pixel... Ala Mental-Ray vagy PrMan. -
SIma vraymtl disp.Az uv meg sima box,és mint jobban meglestem,az uv fölött van a turbosmooth és ezért vannak szépen a téglák.:) -
Nagyon jo lett... Vray displacement MTD? Az UV-zast hogy csinaltad? -
zenoka #32601 eloszor csak a tetejet lattam meg...azt hittem valami elefant has:)
baro:) -
állat lett :d
-
kis éccakai NFR.
-
mostmár tök mind1 :d -
De a plane-t fel lehet emelni:P