3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zart, de nincs weldelve most kapcsolok, lehet az a problema. Vraynel is elojott ez neha. Egy weld megoldotta.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

passz, a tobbi sarokban minden oke, sot mashol is minden oke..
sot sztem ahhoz kepest hogy egyszinu nagyon oke.
szinekkel ez nagyon jo lenne. tobb kontraszt jonne ki

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

hmm.. hogz van csinálva a szoba? a hibánál... egy "zárt" object vagy az oldalsó fal külön?
Boba
Nem lehet, hogy az algoritmus hibaja amit a renderer hasznal? Csakmert MR-nel detto ilyen hibak szoktak jelentkezni, ha jo a modell ha nem.

fr stage2
csak physical sky van.
a saroknal valami problema van, nemtom most ez a renderer vagy a geommal van valami problema. exported2Max aztan onnan is exportalva c4dbe

egyebkent meglepoen gyors a cucc.

Boba
Nemtetszik a flash vege... Mortal Combat parti vagyok, es szurkoltam Scorpions-nak!😊

Free
köszönöm ezt kerestem :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Malakai
Akár lehet pl a Spacing Toolal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
Lenne egy kis kérdésem: hogyan lehet egy fromát végig futtatni egy útvonalon? na nem animációra gondolok hanem mondjuk ha szeretnék egy gyönygysot készíteni és van egy gömböm na meg a gyöngysor útvonala meg van rajzolva hogyan tudom megoldani hogy azon az útvonalon aray ozzam végig az objektumomat? a loft alkalmas erre?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

KisQbi
mortal vs street(directlink 2.5 mb flash)

nagyon durván jól megvan csinlálva!

oryon
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

Oryon

maszkold ki a transparencyt

Evogordon
Nem tudna nekem adni egy jó tutorialt ahol jó megmutatja hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy anyagra pl üvegre rálehessen tenni sár textúrát? Hogy a sár körül teljesen átlátszó legyen...

Evogordon
Megcsináltam a szöcskét háttérképnek.

kép

Malakai
Csak, alig vmi pénz, én fogalmazásomhoz meg kell az edit gomb. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evogordon
Látni menyien kaptak karácsonyra VIP felhasználást 😄

vagy felvagni akar vele, vagy nagyon feledekeny 😄

Pitbull90
!!!Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Σοφια

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

galéria: tempmaxer.uw.hu

Boba
De amugy mire jo, hogy wipt kaptunk?
Meg Mal, Te minek veszel... megeri?

Malakai
Jup, bár én olyan elvetemült vagyok, hogy amúgy is szoktam venni. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

megint kaptunk Vipet! 😄

Malakai
Sztem nagyon jó, esetleg, még egy kis átlátszó olvadék a gyertyában, de gondolom ez már végleges. 😛 Meg lehet van is csak nem látszik? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Olyan "gyurmázott" hatása volt, ezért érdeztem, de akkor ráhibáztam. :o) Szerintem így lehet gyertyázni.

per aspera ad astra

Boldog karácsonyt, and Happy render mindenkinek.
InfectedMann

Boldog karácsonyt mindenkinek 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

editable poly, paint modifier .
a gomboket nyomattam rhinoban csak, teljesen feleslegesen mert amiert ott csinaltam az nem latszik a kepen.
😄

a gyertyalang lasd alabb.

Aldaryn
A gyertyasz nagyon jó lett! Hogyan modellezted?

per aspera ad astra

Uccso verzson.

Viszont Mindenkinek! 😊

KisQbi

Free

Bugmentes és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!<#bee1>

a splineon van egy kis displacement.

az agak/noveny vray fur, sima renderable splinon, a fur szine gradient map

a gyertya translucent vray mat. egy kis refractionnel es glossynessel.
A lang egy bitmap, egy fotorol vadasztam le, korberajzolva csinaltam hozza transparency mapot. Nem a legtokeletesebb.

bump mapot csinalhatsz kezzel, huzol par vonalat rajzoloprogramban es kesz.
vagy noise map, es jol szethuzod (c)Frenkie

Pitbull90
Nagyon jó a kép.. ha nem baj lenne pár kérdésem a képpel kapcsolatban...
Az egyik h ilyen materielokat honnan tudok szerezni pl a gyertyához.. vagy azt a a materiel panelen kell összerakni..?
a másik h azt az ágat hogyan csináltad.. mert ilyet szerettem vna csinálni de eggyáltán nem élethû.. Hair&Fur re gondolok h azzal kéne.. de azzal nagyopn nem szép...
és még nem a képpel kapcsolatos kérdés.. hogy hol tudok olyan bump mapingot szerezni ami ilyen üvegre van pl h olyan mintha karcos lenne.. vagy a falra lehet rátenni mintha kosz lenne../eddig 1 van az is még az elõzõekben linkelt ilyen üveggolyóból../
Elõre is köszi...

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Malakai
Ez teccik, lehet én is csinálok vmi karácsonyit még a fentmaradó 1 napban. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MAXimálisan Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Koszi, es viszont!

youth
Boldog Karácsont Maxguruk!

Youth

spongya
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!<#dumcsi>

köszi. a közelképen persze látszik, h lenne még mit csiszolni rajta (na nem mintha a távolin nem lenne 😊), de csak röpke tanulmánynak szántam, ezért pl kimaradt a gázkar is a székrõl meg a hintafunkciót stabilizáló kis "kurbli" és még pár apróság

le, sõt, még a renderek is az éjszaka készültek el 😊

ezekhez az intenzív fénysugarakhoz jól illene egy kis por effekt, vagy legalábbis egy kis fog

a zoldes meg a kozelkep tetszik, nem rossz.

repvez
Egy kis segitség animáciohoz.Ha valakinek éppen ez hiányozna.
Model, Rig, Animate with 3ds max 7
Letölthetö:innen
Most talán

grizzly21
wow 1 éjszaka alatt le lehet modellezni így egy ilyen széket?:o

Hmm... atw-rõl nem lehet képet szúrni?? nahh, akkor regelnem kell még egy tárhelyet az uw-n...

az eleg

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
Megyek haza és belevetem magam a karácsonyi hangulatba.. 😊