63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Evogordon
    A vray-nél azt tudom hogy belehet állítani hogy kihasználja...
  • Magnum PI
    Tévedtem, az everesthome írt hülyeséget :)
  • Magnum PI
    Sziasztok! Vettem egy X2-s procit, de úgy veszem észre hogy a max még mindig 1 szálon renderel. Hol állítom be hogy hány processzort használjon?
  • Boba
    Ahh, ennyi vackot lemodellezni? Nincs nekem annyi idom:) Amugy PrMan displacement. 0.1-es shading rate. (1 pixelre minimum 100 haromszog jut)
  • fle go
    Szép lett, a gyékény tényleg lehetne modelezett nem csak textura.
  • GixEr
    A padlo miert csak textura? (elut a perspektivaja a mostani kameranezettolt) ezt leszamitva jo.
  • Boba
    Koszonom szepen!:) Valami meleg hangulatu kepre vagytam... nomeg megakartam mutatni baratnomnek, hogy igenis hasznalom a tole kapott fustolot es gyertyat... grafikus palanta volnek, hat inkabb lemodelleztem!:)

Nah, de most kis kitero utan vissza a fo projectre.:D

Szep napot mindenkinek, hadd porogjenek azok a polyk!
  • Free
    na jó vaze de az is kicseszésből mert csak kantoni nyelvjárásban azt meg még kicsit töröm C:))))
  • peetee76
    Viszont a Vray 1.50 RC2 létezik Kínaiul !!!!
  • zenoka
    a bambusz a kep aljan nagyon siknak tunik de valami kib@szott jo ranezni a kepre...regi jatek atvezeto picture-okra emlekeztett:D
  • ThomasGins
    Jaja,a filingje ott van!:)
  • zenoka
    Hát barátom magyarosítás nem letezik a programhoz...magyar nyelvu konyvek vannak de magyarositas nincs...
    ami ket dologbol hasznos:
    1. angolul is tanulsz mig a programmal ismerkedsz
    2. a vilag barmely pontjan ugyanazt a maxot hansznaljak s nem kell megkuzdened indiai s kinai jelekkel...vajon hogy lehet kinaiul az hogy global ilumination?:D:D:D
    szo szotar a kezbe s ugy ismerkedsz vagy kersz karacsonyra egy max biblia-t mivel eleg huzos az ara;)
  • ThomasGins
    Nincs magyaritás hozzá,és ha lenne se lenne nagy segitség:)
  • skoppany
    Sziasztok koppány vagyok nem tud valaki bár melyik studio maxhoz magyarositást mert nagyon érdekel a program csak én nem tudok angolul és nagy segitség lenne ha tudnám mit csinálok! itt az email cimem [email protected] elöre is köszönöm ha valaki tudna nekem segiteni!
  • Free
    helyes menj csak ..mert kintről aktívabb voltál mint itthonról :d
    oszt majd jól utánnad megyünk konténerben pár teáskannával
  • Free
    jó a feelingje :d
    nekem bejött
  • nenad
    latom azert el meg a topic,
    ez helyes..
    na lehet nemsoka megyek is vissza, addig is
    nyomjatok.
    udv
  • Ackro
    ha spline-surface párossal modellezel,minimum három, maximum négy vertex határozhat meg egy patch rácsot. ha jól látom a képen van egy plussz vertex ami miatt a surface nem tud ott felületet képezni.
  • Boba
    Sziasztok!

Gondoltam mindket topicba berakom, habar Maya + PrMan a render. Kb 5 ora ugykodes es 1 ora rendereles eredmenye lett ez a napi felesleges render:
    Ez itten ni.:)

Remelem lesz olyan, akinek majd tetszik... ilyen hangulatom volt, hat gondoltam ma megcsinalom gyorsan. Tudom, hogy nagyon sok munka volna meg vele, de ha tovabb is folytatnam mar nemtudna _napi_ felesleges render lenni.:)
  • zsolesz92
    szóval itt a lnkKép (178.2 KB)
  • zsolesz92
    sziasztok, tom h mostanába elég sok kérdést teszek fel, de magamtol nem tok rájönni:P ezt a tutort már 2szer előről kezstem, de nem megy. ez a probléma : <a href=http://iaro.3dmax.hu/kep/Clipboard01.jpg>Kép (178.2 KB)</a>
    szal modellezni probálok de a szemet ahogy csinálom vmiért kihagyja a bekeretezett részeket. pls help
  • lantlant
    Egy batch sriptet hogyan leghet #noPrompt-tal ellatni, hogy ne kerdezoskodjon futas kozben? HELP
  • Rees
    Igen én is azzal játszottam, de bármelyikre allítottam, mindig ugyan az az eredmény. Tudom hogy sok, de kíváncsi voltam hogy jobb lesz e(rengeteg volt a displacement).
  • ThomasGins
    Akkor meg AA beállitással kellene játszani,de a 2 napos render nagyon sok szerintem,bár ez procifüggő:)
  • Rees
    Ami fent van az nem a régebbi vray alatt kezdtem el. Meg csináltam próbarendereket és bármit csinálok mindig kockásak a szélek.
  • pauly
    Hali

Nem tudja valaki hogy miért látszik a tükröződésben a vraylight,hiába van beállítva az invisible?1.5-os vray-t hasznalok...
    Ez az 1.5 rc2 jól működik? vagy másik vray kellene? mert próbáltam 1.49-est is,de sajna azokat nem sikerült beizzítanom max8-hoz :(
    Amúgy a képen nem látszik maga a vraylight,csak a tükröződésekben...
  • ThomasGins
    Gyönyörország:)

Rees,az 1.5nél ujra kell állitani a renderbeállitásokat...
  • Aldaryn
    Aranybánya? :D
  • Rees
    Valami nem stimmel a vray-emmel. Felraktam az 1.5-öst és az óta a fények és az árnyékok éles határa egszerűen mintha pixeles lenne. 2 napig renderelte a gép a galériámba felrakott képet és ilyen lett az eredménye:( (Az ablakpárkányt nézzétek és a kanapé vízszintes részét)
    Mit csináljak?
  • zenoka
    egyenlore nfr Escher utan szabadon a kanna erejevel..
    keszul a kornyezet remelem nem Free-zem el;)
  • Rees
    Egy pillanatra megijedtem, amikor rápillantottam az első képre, nem vettem észre az analóg szócskát:)
    Jó helyen jártál a hétvégén:D
  • piktor
    Sziasztok Magyarok!
    Udv Szingapurbol. Regen jartam errefele, mert meg nincs normalis netem. Remelem 1-2 heten belul meglesz. Elkezdtem mar dolgozni, raadasul hipertitkos projecten - ugyhogy nem is arulhatok el rola semmit. :-)
    Legfeljebb privatban... :-)
  • ThomasGins
    off
    hétvégi analóg nfr
  • Aldaryn
    Ne nagyon tarts nyitva ugyan abból a fórumból több topicot több böngészőablakban egyszerre. :D
  • lantlant
    :D
  • Boba
    Bazzeg.... ennyire hogy lehetek lama?!?!?!

Aszittem Maya topicba valaszoltam... es az ottani megoldast irtam le. Arghh... :D
  • Boba
    Huha, hat en segitenek szivesen de nekem ez mar sok.

Animacional pedig nem connectelni kell, hanem parentelni. Kivalasztod a child-ot majd a parentet es nyomsz egy "p"-t... a sorrendben nemvagyok biztos. De ugy kulon object lesz, de az animacio elvben marad. (Abban mar nemvagyok biztos, hogy a key-eket nemkell-e clip-ekbe olvasztani... probald meg, remelem megy)
  • lantlant
    Valamint lenne egy olyan kerdesem, hogy a batch sriptet hogyan leghet
    #noPrompt-tal ellatni. Mert ha beirom neki a noprompt-ot meg ugyan ugy kerdezoskodik. HELP
  • lantlant
    Valaki nem tudja, hogy lehet animalt obiektumokat connectel osszekotni ugy, hogy ne vesszen el az animacio?
  • lantlant
    Ugy szoktak csinalni, hogy nem beckgrondnak rakjak be blueprinteket hanem geometriara feszitik texturakent (material editorban bekapcsolod a show map in viewport-ot a bluprintes materialra, a szerkeszto nezetet smooth highlight-re allitod es szerkesztendo obiektumra nyomsz egy alt-x-et amivel atlatszova teszed... stb)