63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ha egyet láttál, mindet láttad... -
nem próbáltam még, de szerintem nem megy. -
v-rayből egyik fajta sem megy max9en? Mert addig sztem maradok a 8nál :D -
Ezt ismeritek?
nem tűnik rossznak...
Evo: max9-hez kell .NET framework 2.0 meg a directx 9c, de a release dvd-n rajta van... legalábbis nekem telepítette azt is. -
Rees #32712 Ez nem az, de ez sem rossz:) De ez az oldal is azok között van amelyeket elfelejtettem:D -
köszi, akkor még egy kérdés, azt hogyan lehet megcsinálni hogy ugye berakok top left front nézetbe backgroundot, de nem rakja őket egy méretbe. szal ha topban meghúzom azt a hossot ami a top backgroundon van, akkor leftben sokkal kisebb lesz az a test mint ami a backgroundon van. ez miért van, hogy lehget megcsinálni? -
MrGeE #32710 remélem erre gondoltok ;) -
na ez engem is érdekelne :c) -
Rees #32708 Régen találtam egy oldalt, ahol tök jól renbe voltak szedve az AA filterek. Ki tudtad választani, a filtereket és megmutatta ugyan azon a képen az eredményeket. Nem tudja valaki, hogy melyikről beszélek? mert elfelejtettem:) -
Megvan ma nem kell :)
max vpt camera
...
A connectes meg mindig erdkelne plz
-
A max 9-hez kell a netkeretrendszer? :S
Mert valami ilyesmit olvastam egy kűlföldi torrent oldalon. :D -
Camera nezetre, hogy lehet valtani script-el?
max vpt iso user --ezzel user nezetre valtok de ha camerat irok
helyette azt nem teszi a nyavajas HELP PLZ -
Valaki nem tudja, hogy lehet animalt obiektumokat connectel osszekotni ugy, hogy ne vesszen el az animacio? -
Adjal ra egy shell-t a modify-ben
vagy ha nem akarsz neki vastagsagot adni akkor a render/common/options/force 2-sided-et bepipalod. (ez esetben az obiektum propertijeben a generalban a backface cull-t kikapcsolod hogy lassad a szerkesztoben is) -
sziasztok ha egy szekréníyt szertnék ábrázolni aminek van egy olyan polca hogy elől nyitott máshol fedett. szal van teteje oldala alja a lyuknak. edit poly, törlöm ahol nincs fal, és csak akkor látni az oldalfalakat ha elforgaom a kockát. lényegében ez egy kocka aminek az egyik oldala le van szedve. na és ugye leszedem az egyik oldalát de ha belenézek nem látom a falait hanem csak ha elfporgatom, és kívülről nézem. ezt mivel lehet megoldani? -
GixEr #32701 Nem pont ugyanaz, de jo. MarcLorenz -
world 3d máér költözik. nemsokára aktívok lesznek. legalábbis Nagy Péter ezt az infót adta nekem mikor hellyel kínáltam.
D21 meg olyan lesz mint az összes release. bejelentik de az évet nem mondják hogy mikor jelenik meg csak hónap nap. és akkor lehet azzal védekezni, hogy jaaa nem erre az évre mondtuk .. :c) -
d21 még csak 12 napot késett a második bejelentés óta. Nem is olyan sok az. -
hitman55 #32698 ja : design21 world3d mindentbele 

-
zenoka #32697 LOL:D -
talan szerver problema lehet, de szomoruan latom, hogy sorban hullanak ki a magyar cg-s oldalak -
Miert nem jon be? nemtudom... szemelyes preferencia kerdese kinek mi tetszik. -
hitman55 #32694 mért nem jön be a www.mindentbele.hu honlap????????? -
Kössz, megnézem! -
Kis érdekesség:
Ugyanazon parabolából létrehozott forgási paraboloid forgástestként (Lathe) és transzlációs felületként(Loft):
-
putyi #32691 úgy,hogy letöltöd a scriptspot.com-ról a parabola rajzoló script-et -
Akkor lehet kiprószálom.
Hiperbolát és parabolát hogy lehetne rajzolni maxban? Azon kívül, hogy beteszek háttérbe egyet, és körülrajzolom? -
Nálam igen. Maximum jogosultságokat kell beállítani, mert különben sok program nem tud ini, és konfig fileokat írni. -
Rees #32688 Én is voltam New Media Expo-n és csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Engem legjobban az nagyon összetett scene-ek gyors kezelése ragyadott magával, mert voltak már ilyen jellegű problémáim, de gondolom ez mindenkinek ismerős:) -
TeggLAsh #32687 New Media Expo-n bemutatták max 9et, és hát elég nagy fejlődés mutatkozott a bemutatón. Én ugyan maya párti vagyok, de eléggé megfogott a 9es max. És hát lehet hogy megpróbálkozok vele. Mindenképpen érdemes beszerezni a 9est, én ezt tudom csak mondani -
Svan #32686
írtam egy drop to floor maxscriptet, minden épkézláb 3d-s szoftverben alapból benne van de maxhoz nem találtam.. :D
(igen létezik move to surface de idegesítő hogy meg kell adni a célobjektumot ==> ezért írtam ezt a scriptet mert elindítod és ledobja az objectet ennyi..)
van benne egy kis optimizálás mert bounding box alapján választja ki az alatta lévő object-eket és csak azokra "lő sugarat".
ha valakinek kellene inne letöltheti:
svan.uw.hu/resources/droptofloor.zip -
Ehh max 9? én még a 7 nél leragadtam:(
Thomas bazi jok az Ice teaskannak:)))) maniakus:))) -
bencsab #32684 Amíg jó nem lesz a kép :)
De ha secondary-ra light cache-t használsz, az jelentősen csökkenti a foltosodás valószínűségét. -
Rees #32683 Meddig érdemes felnyomni a hsph subdiv-et? -
aham :) úgy tűnik, nincs fent. Mintha hallottam volna vhol h ez a .NET dolog belassítja az egész gépet... Ez mennyire igaz? Mert ha nem muszály, én nem teszem fel akkor :D -
:) -
Nem olyan régi dolog ez... ^_^
SpeedModelling? :D -
Jéé... már MAX9-nél tartunk? Vazze, lemaradtam az utóbbi két héten... -
Windows\Microsoft.NET\Framework\
De legegyszerűbb, hogyha frissíted és kész. :) -
aha. DX-el nincs gond sztem. .NETből is fenn van vmelyik, lehet h régi neki.. Nem tod, hol tudom ellenőrizni h milyen verzióm van belőle?