3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
ja a hsph az most 75-on van

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Koszi!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

nem a irradiance map HSPH -ra illetve a beallitasokat is beheted nagyobbra pl -4/-2 rol -3/-1 re stb

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

fle go
Aldaryn a light propertiesben a diffuse sibdivs-re gondoltal? Ott adjak nagyobb ertekeket?

nem,lasabb, szamolja a melyedeseket is..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

KisQbi
és erre reggel 5kor jöttél rá?😄

kiváncsi vagyok mennyire gyors... ua.olyan gyorsan képzi az IMAPot mint ha sima textúra lenne csak ott?

Malakai
Áhh, az Architect3D-n hungarisul nem kívántak boldog karácsonyt, ááá!! 😛

Bocsi. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Legelõször a FEAR c. gaméban láttam, cseppet leszakadt tõle az állam. 😊 Milyen okosságokat kitalálnak...

per aspera ad astra

de egy kis ügyeskedéssel lehet, hogy fákra is jó volna.

bazz, nekem is rögtön a fû jutott eszembe

vazz ez nagyon kool, es teljesen jol mukodik vrayel (az arnyekos oldalakon is szamol GI-t) bakker ha fuvet is meg lehet vele oldani akkor szetszall az agyam 😄

fle go
mire gondolsz pontosan? tobb minta? <#idiota>

Boba
Relief mapping (avagy virtual displacement mapping vagy parallax mapping. ugyan az, mas elnevezessel) mar nemcsak a megvilagitasban kozelit a normalis displacement mappinghoz, hanem a low-detail mesh-en a texturakat ugy torzitja, hogy kinezetre hasonlitson a high-detail modellre.
Nemtudom ertheto-e... szoval normalmap csak a megvilagitasi modellben kulonbozik, relief mapping pedig mar a texturakat is igy torzitja.
Pelda
Remelem ez a kep eleg szemleletes, sajna nemigazan tudom en jobban leirni😞
Meg ez.

van pl. önárnyéka, illetve képes önmaga alá hajló felületek létrehozására.

ebben mi a kulonbseg a normalmaphoz kepest?

relief mapping
http://www.maxplugins.de/max7.php

ha jol tudom ornatix hair vrayfuron keresztul renderelodik

talán, ha tartana valahová a folyosó. egy tengely építészeti szempontból is tengelyként mûködik. valahonnan valahová tart. ezenkívül a konzolokat én oszlopokkal támasztanám a lá( a térhez valami dór stílusú illene) a szobrokat pedig az ablakokkal szemben két oszlop között helyezném el. ja és nem feltétlenül kéne egyformának lenniük.

Aldaryn
Kicsit lapos a GI, több mintát, több mintát! 😄 Viszont nagyon elnyomták a teret ezek a bepakolt cuccok. Összeszûkült a szép tágas folyosód, szerintem, ha maradnak is,lehetne kisebbre venni õket, ennyi csicsa épp elég.

per aspera ad astra

Gladiator
Szentem ne ugyanaz a szobor legyen mindenhol. meg túl szabályos. leeshetne a vakolat, vagy repedt lehetne a cmárvány, vagy nem tom mi a padló.

fle go
Itt tartok,dobhattok otleteket mivel hogyan gazdagitsam meg a kepet.

Koszi

Aldaryn
Na igen, igyekeztem ironizálni. 😊 A VRay userek aztán tényleg nem akadhatnak ki a mostani fejlesztéseken, már így is jócskán túlnõtt a jelenlegi VRay feture listje az anno beigért 1.5-ös fejlesztéseken. 😊 Megnéztem ezt a fur systemet, az lenne ezután igazán komoly elõrelépés, ha valami kontroll rendszer is akadna hozzá, lenne példul VRay spline primitív, a la MR, amivel ilyen shag, meg Ornatrix, meg mittudoménmik renderelhetõk lennének. 😊

per aspera ad astra

fle go
Hoj!
Ha irradiance mapet mentek es bekapcs a switch to saved map akkor ha valamit modositok akkor azt hozzaadja a mar elmentetthez vagy mi az a switch dolog?

Pitbull90
Már sikerült megcsinálnom.. egy új vinyón megy a Vray rendesen..

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Pitbull90
Lehet egy olyan kérdésem h mi végett van az hogy se a Vray free.. se a demo és se az a bizonyos Vray nem mûködik..?
a Free-t nem érzékeli a Demot igen.. de 6 hibaüzenetet ír ki és a renderpanelen már nem érzékeli pedig fel van telepítve.. a bizonyos pedig a szokásosat írja ki mikor elkezd renderelni kijön egy ilyen kis panel h vmi lisence izé... nem tudja valaki mi lehet a baja..? vagy az én gépem azok közé tartozik netán ahol nem is lehet ilyesmirõl álmodni hogy elinduljon..?
Elõre is köszi

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

nem esik wazzeee... tiszta tavasz van... LOL

utálom a karácsonyt

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

sztem osszesegeben nem. Mert ha kijon a full, 1 heten belul asszem, akkor ok joval elobbi verziot kapnak. a demo meg hivatalosan 2005 dec 31 ig mukszik.
maskulonben meg nevetseges viselkedes sztem, majd a fejleszto eldonti..

Aldaryn
még jó, hogy a fizetõ VRay userek nincsenek kiakadva, hogy míg a demo buildek már elhaladtak pár verziószámmal, õk még mindig nem kapnak ú poin rilízt. Hehe. Azért az se semmi, hogy Vlado meg az arcukba hazudott. Vazznyeg, marketing... kész.

per aspera ad astra

höhö nagyon bejön a hobbyd<#wow1>

Malakai
1. Google (pár kulcsszó, mint dreamscape, vagy sitni sati, de nehogymár segíteni keljen 😄).
2. Warez releaseket nem muszáj ám ide írkálni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evogordon
Letöltöttem egy tutorialhoz ezt a plugint : SITNI.SATI.AFTERBURN.V3.2.FOR.3DSMAX.V7-DWP.GFX ez tudom szal mi.
De volt mellete egy másik plugin is aminek ez a eve : SITNI.SATI.DREAMSCAPE.V2.5.FOR.3DSMAX.V7 na ezzel mit lehet csinálni?

A ketton nem mukszik egyutt..

a freet hasznald sztem. bar nemtom mit akarsz csinalni de alapoknal tokeletes.
a demo verzio save-nel reseteli az osszes vrayes beallitasodat.

KisQbi
több ilyen izomszimulációs technika létezik maxhoz is...
Absolute Character Tools

Vagy a CAT Muscle.. de az máshogy mükszik... nem izomcsoportként...

VampireLord
leszedtem az említett oldalról a free-t meg a demot is felraktam mind a kettõt de csak a demot érzékeli, lehet hogy kiütöttem vele a free-t? na majd megnézem ha letörlöm a demot megy e, amúgy a max7 alá szedtem le de hatos van a rarban ez nem gond ugye?

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

viszont gecc bugos 😞

Malakai
Azthiszem a scriptnek bigrender a neve...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

most nezem vazz, a demoban a VrayFur nagyon brutalisan ki van egeszitve...
minden parameter mappolhato..van normalis preview is.

VampireLord
köszi szépen

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

a vegen erdemes, tehat mondjuk a fix meret 512*384 vagy mi, akkor strip rendere;lessel el tudod erni hogy a kepet felosztod pl 4 reszre es mind1ik resz ekkoraba renderelodik.. A vegen osszerakod es kesz.
ha jol tudom a scripspot.com -on van erre valami script is, nem kell vele annyit szenvedni..
Itt mar sztem senki sem hasznalja a brazilt.
A www.chaosgroup.com -rol szedd le a vrayfree-t jobban jarsz vele.

VampireLord
és elmondanád hogyan tudom ezt megtenni?

a demo verzio ugyanaz mint a full a meret korlatozas es a halozati rendert leszamitva, sot a meretkorlarozast leglalisan kicselezheted.

VampireLord
Üdv mindenki!

Letöltöttem a brazil demováltozatát, az annyira nem is zavart hogy 512x valamennyi pixeles képnél nagyobbal nem áll szóba, de a renderelt kép valami iszonyú ronda lesz...

Tudom, hogy ez "nem warez" topic, de megkérnék valakit aki rászánja magát, hogy privátban segítene/leírná honnan szerezhetnék normális verziót vagy egyebet!

Elõre és köszönöm és sorry ha belerondítottam a topicba!

repvez
Láttátok a fokuszban a Larnaka kronikái filmbol a részleteket?Ott mutatták hogyan csinálták az oroszlánt.Nemtudom az ott mutatott dolgot egy célszoftverrel készithették vagy akár maxba is meg lehetne csinálni.Mármint azt hogy minden egyes izomcsoport ugy nézett ki és ugy mozgott a csontvázon ahogy az életben.Vagy ezt mind leanimálták?
Free
jogos a kérdés. a kanna hiányzik most hogy mondod..

Neo: Mesterewm tudod mindig van mivel foglalkozni :c) meg ha nem lennék rejtve akkor 20 30 ablak is nyílna rögtön én meg nem bírom a rohamot :c) kint esik már a hó ? :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Klassz lett.
De HOL a KANNAAAAAA!!
Evogordon
Már nem kell semmi megtaláltam mind a 2-re a választ

Evogordon
Na és azt hogyan lehet megcsinálni hogy ilyen kék nyíl összekösse a kijelölt részt?

kép

Evogordon
Ami a képen ki van jelölve azt hol találom meg a max8-ban?

kép

"AZ MSN -es címem él"

LOL... csak soha nincsen bekapcsolva, vagy ha igen, akkor rejtve vagy <#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ThomasGins
Köszi! Javitom

\"So always look on the bright side of death\"