63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Max-os kérdés, mert maxscript-et akar írni! :)

Thomas: Nem tudtam, hogy van más nyelven, és igazság szerint furcsálom is. Most lapozgatok egy kölcsönkapott max 7 könyvet, hogy kiírtsak "néhány" fehér foltot a programmal kapcsolatban és habár többnyire zárójelben írja csak a szavak és kifejezések magyar fordítását, már attól is égnek áll néha a hajam. Ahogyan a számítástechnikának is lényegében az angol a nyelve ez a CG-re még fokozottabban igaz.
  • Free
    szted ez tényleg 3dmaxos kérdés?

Amúgy mire kell az neked?

amúgy meg google a barátod
  • lantlant
    Egy batch sriptet hogyan leghet #noPrompt-tal ellatni, hogy ne kerdezoskodjon futas kozben? HELP
  • Free
    "Kicsit már unalmas ez a kanna nem?:P "

hm...
    Berugtál már megint , hogy félrebeszélsz waze ? :c)))))
  • ThomasGins
    Sztem ez igy nem pontos,sztem minden nyelven van csak magyarul nincs:P
    Kinait,németet spanyolt,franciát már láttam.
    De ettől még értelmetlen szvsz:)

Jó lett Zenóka!:)
    Kicsit már unalmas ez a kanna nem?:P
  • marcee
    Egyik verzióhoz sem létezik se magyarosítás, se másmilyen külföldiesítés. Csak angolul van.
  • Charly
    Sziasztok a 5 ös verzióhoz létezik magyarositás?
  • zenoka
    No ujabb Eschert fejeztem be s nem Freeztem el..deha orbitalis hibat eszrevesztek akkor folytatom;)
    ehh 8 es fel ora render:))

nem sokkal nagyobban
  • ThomasGins
    Nincs,vagy tutor vagy könyvesbolt.
  • hitman55
    google a barátod!!!:D:D:D:D
  • Met
    Van valahol magyar leírás Max 8-hoz? 4-hez találtam pdf-et.
  • scorpeeon
    jah, közben rá is jöttem, sry a lámázásért, csak vmiért nem ugrott be h nem elég a sima select, move is kell. Na mind1.
  • Ackro
    alul a timeline alatt mutatja a max, vagy jobb egér klikk a select and move-ra
  • Magnum PI
    Most felraktam a 32bitest és az jól müxik
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Felraktam a 9-es maxet. Még igazán nem néztem meg, de azt észrevettem, hogy nem tudok mov-ba menteni és avi-bol is csak 3 fajta van. A 8 működik rendesen. Talákozott már valaki ilyennel? x64 version
  • scorpeeon
    Vki nem tudja h a vertexek koordinátát hogyan lehet kiiratni?
  • Evogordon
    Valaki tesztelte már a max9-et? Mert nekem visztám van és nem telepűl vel haveromnak meg xp-je és ugyan ez a problámája... Találkozott már valaki ilyennel? Lehet orvosolni?
  • zenoka
    1. jo utat
    2. lehet hogy aze' tortent mert eselyes voltal a kulondijra:DDDDDDD
  • ThomasGins
    :DDD
    Nem nyertél különdijat:PP
  • nenad
    azt meg leirom ez a d21 tenyleg gaz, akkor most mi van?
  • Evogordon
    pápá :D
  • nenad
    na emberek, holnap reggel fel pestre es utana agyo, vissza danba.
    Onnan ugy gondolom tenyleg sokkal aktivabb leszek.
    Viszont bizti lesz par het szunet.
    Gyok legyetek addig is! :-)
  • Evogordon
    Van már vray 1.5 rc3 max 9 alá ;)
  • zsolesz92
    nagyon szépen köszönöm, igy már értem,a képért külön köszönet, sokat segített
  • montressor
    Tyu de reg jartam itt sajnos, :(
    Nagyon klassz lett
  • marcee
    CSak nem elindítottad végül? :D
  • nenad
    megy.
  • Ackro
    én átálltam, de még nem tudok sok véleményt mondani róla.
  • MrGeE #32768
    megy,van hozzá külön...
  • Ackro
    a spline-ra teszel egy surface módosítót nem? a surface módosító úgy tud felületet képezni, ha a képzendő felületet maximum 4 vertex határolja.

a képen bekeretezett részre a bekeretezett vertex miatt nem fog felületet húzni a surface, mivel az már az 5. vertex lenne.
    ennél jobban nem tom elmagyarázni, inkább ne spline-al modellezz, hanem polyban ott sokkal szebb topológia jön létre és egyszerűbb is.
  • marcee
    És a 9-es max-szal megy?
  • nenad
    jo sokmindent kijavitottak, de ettol meg mindig tetu, 49.03 hoz kepest.
    egyebkent aki melozik azok kozul atalt mar valaki az ujra?
    marmint rc2/rc3
  • Ronin666
    Az még nem baj, hogy koszos a kamera, de hogy ennyire??! :D
    Valaki legalább egy koszos rongyal megtörölhette volna, mikor elővették a padlásról. :P
  • putyi
    megjelent az rc3-as v-ray, egy csomó javítással, és 64 bit kezeléssel
  • Free
    mert ez a phisics camera tee buta. törekedtek az életszerűségre. hol láttál te a világon tiszta kamera lencsét???
    :c))))))
  • Ronin666
    Na lassan de biztosan készülget az anim. Érdekes dologra lettem figyelmes. Most hogy már van pár sec anim, így látszik egy olyan jelenség, mintha a zaj a képen egy fix dolog lenne (mintha egy koszos lencse lenne egy kamera elejére téve). Tehát nem össze-vissza zajom van, hanem ahogy forog a kamera, a zaj követi az egészet. Érdekes...
  • zsolesz92
    megcsinálom odáig hogy körbesplineolom a szemet. utána smooth, aztán másolom, vmennyivel feljebb visze ma másolatot majd ásolom kb duplájára méretezem, és összekötögetem őket azzal az endpointtal. mitv csinálok rosszul? igazábol nem nagyon értem ezt a min 3 max 4 vertexet...
    a vertex az a vonalon az a pont ami szerkeszthető nem?
  • zenoka
    ehe kivancsi vagyok ki kapott meg skoppany baratunk privatot magyarositas ugyben mielott ide irt volna... ne kaptam 6 percel elotte:)
  • Magnum PI
    Hm... Viszont most más probláma van. Nem ha movba mentek akkor a videó becsíkozódik + mov beállításokat sem igazán jegyszi meg . Eddig ilyen nem volt.
  • Boba
    Az alapbol hasznalja.