63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
marcee #32796 Max-os kérdés, mert maxscript-et akar írni! :)
Thomas: Nem tudtam, hogy van más nyelven, és igazság szerint furcsálom is. Most lapozgatok egy kölcsönkapott max 7 könyvet, hogy kiírtsak "néhány" fehér foltot a programmal kapcsolatban és habár többnyire zárójelben írja csak a szavak és kifejezések magyar fordítását, már attól is égnek áll néha a hajam. Ahogyan a számítástechnikának is lényegében az angol a nyelve ez a CG-re még fokozottabban igaz. -
szted ez tényleg 3dmaxos kérdés?
Amúgy mire kell az neked?
amúgy meg google a barátod -
Egy batch sriptet hogyan leghet #noPrompt-tal ellatni, hogy ne kerdezoskodjon futas kozben? HELP -
"Kicsit már unalmas ez a kanna nem?:P "
hm...
Berugtál már megint , hogy félrebeszélsz waze ? :c))))) -
Sztem ez igy nem pontos,sztem minden nyelven van csak magyarul nincs:P
Kinait,németet spanyolt,franciát már láttam.
De ettől még értelmetlen szvsz:)
Jó lett Zenóka!:)
Kicsit már unalmas ez a kanna nem?:P -
marcee #32791 Egyik verzióhoz sem létezik se magyarosítás, se másmilyen külföldiesítés. Csak angolul van. -
Sziasztok a 5 ös verzióhoz létezik magyarositás? -
zenoka #32789 No ujabb Eschert fejeztem be s nem Freeztem el..deha orbitalis hibat eszrevesztek akkor folytatom;)
ehh 8 es fel ora render
:))
nem sokkal nagyobban -
Nincs,vagy tutor vagy könyvesbolt. -
hitman55 #32787 google a barátod!!!:D:D:D:D
-
Van valahol magyar leírás Max 8-hoz? 4-hez találtam pdf-et. -
jah, közben rá is jöttem, sry a lámázásért, csak vmiért nem ugrott be h nem elég a sima select, move is kell. Na mind1. -
alul a timeline alatt mutatja a max, vagy jobb egér klikk a select and move-ra -
Most felraktam a 32bitest és az jól müxik -
Sziasztok!
Felraktam a 9-es maxet. Még igazán nem néztem meg, de azt észrevettem, hogy nem tudok mov-ba menteni és avi-bol is csak 3 fajta van. A 8 működik rendesen. Talákozott már valaki ilyennel? x64 version -
Vki nem tudja h a vertexek koordinátát hogyan lehet kiiratni? -
Valaki tesztelte már a max9-et? Mert nekem visztám van és nem telepűl vel haveromnak meg xp-je és ugyan ez a problámája... Találkozott már valaki ilyennel? Lehet orvosolni? -
zenoka #32779 1. jo utat
2. lehet hogy aze' tortent mert eselyes voltal a kulondijra:DDDDDDD -
:DDD
Nem nyertél különdijat:PP -
nenad #32777 azt meg leirom ez a d21 tenyleg gaz, akkor most mi van? -
pápá :D -
nenad #32775 na emberek, holnap reggel fel pestre es utana agyo, vissza danba.
Onnan ugy gondolom tenyleg sokkal aktivabb leszek.
Viszont bizti lesz par het szunet.
Gyok legyetek addig is! :-)
-
Van már vray 1.5 rc3 max 9 alá ;) -
nagyon szépen köszönöm, igy már értem,a képért külön köszönet, sokat segített -
montressor #32772 Tyu de reg jartam itt sajnos, :(
Nagyon klassz lett
-
marcee #32771 CSak nem elindítottad végül? :D -
nenad #32770 megy. -
én átálltam, de még nem tudok sok véleményt mondani róla. -
MrGeE #32768 megy,van hozzá külön... -
a spline-ra teszel egy surface módosítót nem? a surface módosító úgy tud felületet képezni, ha a képzendő felületet maximum 4 vertex határolja.
a képen bekeretezett részre a bekeretezett vertex miatt nem fog felületet húzni a surface, mivel az már az 5. vertex lenne.
ennél jobban nem tom elmagyarázni, inkább ne spline-al modellezz, hanem polyban ott sokkal szebb topológia jön létre és egyszerűbb is. -
marcee #32766 És a 9-es max-szal megy? -
nenad #32765 jo sokmindent kijavitottak, de ettol meg mindig tetu, 49.03 hoz kepest.
egyebkent aki melozik azok kozul atalt mar valaki az ujra?
marmint rc2/rc3 -
Ronin666 #32764 Az még nem baj, hogy koszos a kamera, de hogy ennyire??! :D
Valaki legalább egy koszos rongyal megtörölhette volna, mikor elővették a padlásról. :P -
putyi #32763 megjelent az rc3-as v-ray, egy csomó javítással, és 64 bit kezeléssel -
mert ez a phisics camera tee buta. törekedtek az életszerűségre. hol láttál te a világon tiszta kamera lencsét???
:c)))))) -
Ronin666 #32761 Na lassan de biztosan készülget az anim. Érdekes dologra lettem figyelmes. Most hogy már van pár sec anim, így látszik egy olyan jelenség, mintha a zaj a képen egy fix dolog lenne (mintha egy koszos lencse lenne egy kamera elejére téve). Tehát nem össze-vissza zajom van, hanem ahogy forog a kamera, a zaj követi az egészet. Érdekes... -
megcsinálom odáig hogy körbesplineolom a szemet. utána smooth, aztán másolom, vmennyivel feljebb visze ma másolatot majd ásolom kb duplájára méretezem, és összekötögetem őket azzal az endpointtal. mitv csinálok rosszul? igazábol nem nagyon értem ezt a min 3 max 4 vertexet...
a vertex az a vonalon az a pont ami szerkeszthető nem? -
zenoka #32759 ehe kivancsi vagyok ki kapott meg skoppany
baratunk privatot magyarositas ugyben mielott ide irt volna... ne kaptam 6 percel elotte:)
-
Hm... Viszont most más probláma van. Nem ha movba mentek akkor a videó becsíkozódik + mov beállításokat sem igazán jegyszi meg . Eddig ilyen nem volt. -
Az alapbol hasznalja.