63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #32836 Hi!
Letezik olyan plugin vagy funkcio hogy egy kis ablakba irogatom a pontok xyz koordinatait s a max arra a helyre huzza spline-t? -
Hmm... valami hasonlo van, kulon reszekre is lehet subdivet rakni. Bar az elegge bugos, szoval en nem hasznalom. -
:)
Arra gondolok h ha egy plane-re rajzolok egy szemérmetlen nagy kidudorodás akkor utána ki kell jelölnöm hogy subdivet nyomjak rá.Ha soxor akarnám ezt csinálni akkor lenne hasznos. MaxSculpt pluginban volt erre egy tessellete gomb,bár nem volt az igazi,de volt:) -
Ezt a kerdest nem ertem.:S
Ugy erted, hogy displacement festegetes kozben lepegethetsz-e a szintek kozott? Mert akkor igen... hasonlo mint Zbrush, bar a szintek kozotti lepegetes egy picit lassucska. De karpotol maga a program gyorsasaga... Zbrushal ellentetben itt van normalis kamera forgatas, object kezeles, hardwares gyorsitas eeeeeees... perspektiva. :D Zbrush axonometriajatol falnak megyek. -
Frankó lett!
Van arra lehetőség mudboxban,hogy rajzolás közben rakja a subdivokat? -
Geccoka #32831 Huh, tok jo... En meg spec nem hallottam errol a progirol... Szal mar megerte betenned :D -
Valami romai harcosnak a kepe volt a fejemben mikozben csinaltam. A szobor feeling mar fel siker.:D -
tök jó szobor feelingje van, nem? :) -
Nah... ha nem gond, akkor egy ici picit szinesitem a forumot... (mind a ketto topicot raadasul, gaz, galad modon.:D)
Szokasomhoz hiven, nem max... de megiscsak 3d. Az alap modell XSI-bol (screenshotra sem erdemes, kb 3-4szaz poligon maximum, csak a topologia miatt) a "highres" pedig mudboxbol szarmazik. Bar igazan csak felig highres, lett volna kedvem jobban belemenni a dolgokba de ennyi idot nem eri meg raforditani. Ez is csak egy elotanulmany a sok kozul egy most keszulo nagyobb munkahoz. Mielott elkezdem az ottani displacement festegetest megcsinalok jopar tesztet, az elso teszt lenne ez.
Lowpoly modellezes kb 10 perc, mudboxozas kb 40-50 perc lehet, igyekeztem 1 oran belul maradni.
Itt a fenti kep highresben, ha valakit veletlenul erdekelne.:)
Nna... hat ennyi lettem volna, bocs a pofatlankodasert:P Senem max, senem maya...:D -
Ez is igaz mondjuk. Hát nemtom, hogy a profik hogy csinálják az ilyet, és hanggal még sosem kisérleteztem :D De itt zenéről kérdeztek amúgy, nem mind1 h zenéről vagy hangokról beszélünk, a hangoknak tényleg pontosan a helyén kell lenniük. -
nah, én aztán ahoz már fullra n3em értek de a mindentbele.hu-n van egy alap tutor ami abbol áll hogy egy hengeren átbökünk egy téglalapot ez a repülőnk. és utána adunk hozzá egy repcsi a hangot. aztá h belőni hogy kell... -
Azt tom hogy azzal egyszerűbb, csak hát, ha külön progival csinálom akkor meg kurva nehéz lenne a dobot a helyére álítani. meg az éneklésnél az ember beszédét:> -
Na én erről nem tudok, de sztem a zenét inkább külön progival érdemes csinálni... -
ezek materialok vagy te készíted a színeket, illetve anyagaikat? -
asszem a curve editorban -

-
Valaki pls help me. Annyiba kéne segíteni hogy studio max-ba hogyan lehet zenét beteni? -
Én azt mondom, kulcsold a kamerát. Jobban jársz vele. Lehet példul szekvenciában végigtolni az összes képet, stb... -
GixEr #32818 hasznald ezt:
Treeshop -
Ronin666 #32817 Állat! :D -
huh te beteg vagy...
xD -
Uj szerszemény,bal szélső:)
pitpot -
marcee #32814 Ááááááááááááá! Ha elforgatom a kamerát akkor nem a függőleges tengelyük körül forognak, hanem a középpontjuk körül!!! Ááááááá! Hogyan tudom megmagyarázni a max-nak, hogy bárhova viszem a kamerát, azt akarom, hogy a függőleges plane-ek a függőleges z tengely körül forogva forduljanak feléjük???
Először használnálom ezt a lookat cuccot és még sürgős is sajnos. :(( -
marcee #32813 Van egy külső jelenetem kismillió fával és 14 darab kamerával. A fákat opacity map-es plane-ekkel oldottam meg a számosságuk miatt, amiket LookAt constrainer-el tudok egy egy kemerához kötni, hogy mind felé forduljanak. Ez egy darab kamerával oké lenne, de sajnos van másik 13 darab. Meglehet oldani, hogy mindig az aktuáli felé nézzenek, vagy mozgassam a kamerát 14 képkockán keresztül mindig a következő helyzetbe?
Hogyan lenne 1xűbb? -
Tudna nekem valaki segíteni. Csontozással bajlódok már jó ideje és nem megy. ezt a tutorialt használom és nagyon nem akar összejönni...
Pontosan úgy csinálom ahogy a tutorial írja és mégsem hajlandó a test mozogni a csonttal...
Az egyetelen különbség az, hogy az ezen a képen látható IK chaint valamiért én nem tudom kijelölni ezt, lehet ez a gond. Tud valaki esetleg egy másik tutorialt, vagy ha ez valami banális hiba akkor írja le nekem mit csináljak.
Köszi! -
köcce mindkettőtöknek ^^
a lobogó így marad azt hiszem, de a hátteres dolog érdekelne : ) hogyan kéne lennie szerinted? -
Engem az nem zavar, hogy a rudbol jon ki a lobogo, igy keszult a gyarban, de a hatter pont rosszul jon ki formailag a lobogo mogott, a kep hangulata egyebkent nagyon bejon -
zenoka #32809 Tok jo...csak a reszletek:D miert jonn ki a rudbol csak ugy a lobogo:) de zsir lett nagyon! -
képként úgy látszik, nemtom beszúrni :/ -
vélemény? :)
-
MrGeE #32806 nefe NFR:) -
zenoka #32805 ehe tevedtel:)
megnezed mostanaba nem sok ember nem sok nfr:( lehet hogy aze' mert nincs magyarositas:))) -
12:P
A nagyszámok törvénye miatt gondoltam, sok ember sok NFR:) -
zenoka #32803 AAAA mindenki nezi a megatancot:D:D:D
jah s khmmm....utoljara 11 dike kornyeken linkeltel be valamit:)))
megint ihlethianyban szenvedek -
Mi ez a bepunnyadás,sehol egy NFR?:( -
"szted ez tényleg 3dmaxos kérdés?"
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
majd átdolgozom :d
-
zenoka #32799 jah s hol a kanna:)) -
zenoka #32798 na de kerlek mennyivel szebb ez a hater mint a gyonyoru fuves domb;)) -
Nah ezért kedvelem a linuxot :c) főlleg a mandrivás srácokat :c))
Személyreszabott desktop :c)