63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #33359 Kannaőrület! Király!!
Meg a monitorok.
Pár év és itt lesznek úgyis az OLED-display-k.
Az más kérdés addig kibírja e a monitorom....
Bár jó lenne, mert a TFT (engem) nem tudott eddig meggyőzni. -
Jaja, volt :)
ThomasGins: Vray render, ps nélkül ... csak éjjeli teszt volt mert nem tudtam, h a vray "kezeli" a volumetrikus light-ot, szal kellemes meglepetés volt, bár eléggé megkötött módon : Azaz vray materialok és megy minden rendesen, de csak az alap Shadow map-al müködik, vrayshadow ill. vraycamerával nem :) -
zenoka #33357 me'? csak olyan contesten akarsz reszt venni amit megnyerhetsz? s hol marad a fun a moka kacagas? -
Hat ez van megvalositani mindig nehezebb valamit mint kigondolni. En meg amugy csak kezdo maxos vagyok ugyhogy komoly contesteken ugyse vennek reszt mert nem latom ertelmet :) -
Mint mondtam, mostmar MINDEN uj Nvidia kartya 2 dvi kimenettel erkezik alapbol, es ugy csomagoljak melle a dsub atalakitot. Nemcsak felso kategorias, mostmar kozep-also kategoriasra is. Pl nvidia 7600GT. (A belepo szintu 7300GT-n igaz, meg 1 DVI es 1 dsub van... de azt ugye grafikai korokben nem igazan veszik az emberek.) -
zenoka #33354 hja...
csak az a baj hogy amig otletelesnel tart a dolog mindenki repdes de amint beindul valami contest rogton kevesebben vagyunk...lasd multkori AP-s speed contestet..
Aldaryn...lesz meg speeed ize?:) -
Egy pillanatra visszatérve a DVI-s dologra, ahogy nézem, a felső kategóriás videókártyákon szinte mindegyiken két darab dual DVI-I kimenet van. -
epp ma neztem en is ezt az oldalat :) Na ilyen versenyt kellene kannabol csinalni :D -
GixEr #33351 Egy kis versenges... hasonloan mint itt a teaskanna orulet :)
contest -
Ki en, nekem nagyon bejott Oblivion... a grafikaja is fergeteges. Nagyon tetszik, neha meg mindig visszanezek... csak kar, hogy mar egyetlen kuldetest sem talalok amit megcsinalhatnek.
Kotor2-t viszont vegigfogom tolni meg1szer, most dark side-oskent.:) Az 1el is igy tettem. Amugy altalban ami star wars azzal en jatszom... X-wing alliencest 4szer, Jk2-t pl 6szor jatszottam vegig.:)
Nah, de mostmar lehet vegre haladni a projectemmel... -
Mivel már rég volt:
D21 még mindig nincs. -
Ronin666 #33348 Azzal nyert az egyik versenyen, ha jól tudom, de ott a kép nem arról szólt szerintem, hogy a sok nagy kanna meg akarja verni a pici kannát :D, hanem egy kanna aki a kiválasztott, az nyújtózkodik a fény felé és a többiek is próbálnának odaférni (vagy valami ilyesmi). -
Jaja volt neki.
De ez vray render? Ha az akkor nem vray material és vrayshadow:P -
Youth bátyónak is volt valami hasonló, nem? :) -
zenoka #33345 Fisch Zsiir lett:)
Oryon: szegeny kicsi kanna:D -

-
Ujabb drágaszág :) -
Oblira kidobtál 90 órát? :D KOTOR2 sztorijához képest elég gyenge eresztés... -
Kewl!:)
(Irtam, hogy latszodjon, ilyenkor meg gep elott vagyok... de most, hogy vegigjatszottam a Star Wars : Knight of the old republic 2-t, vegre ujra dolgozhatok. Bahh... mentesekbol nezve kb 30 oram ment el erre... Oblivionra mar 90! Jajj... mi lenne velem ,ha ezt az idot meloval toltenem...) -
Teapotolok már kicsit én is... egy régi képem remake-je:
Teapot Jail
Ha nem menne: Teapot Jail -
király höh :c))) -
-
Ronin666 #33337 Köszi, de ma meg is vettem a moncsit, ugyan ettől a sráctól. 180 volt így nekem is és ki is szállította. Ugyan az majdnem, mint a dell, csak a samsung verzió. Elég neki egy sima DVI meghajtásra, szó sincs dual DVIről. A kébe is baró, a régi moncsinál sokkal több színe van és a fényerőt is magasabbnak érzem, de a fekete nem lett szürkés (illetva az, mivel nincs még igazi feketét tudó TFT, de egész jó ez a fekete). Én is remélem nem lesz vele semmi gond, mivel ugye garancia csak szóbeli van. Na ma még kicsit tesztelgetem, úgy is kell kicsit már maxozni. ;) -
Fisch #33336 sorry all, nem tudtam kihagyni:
-
zenoka #33335 Latszik hogy szepen lassan visszater az ereidba a kanna-le s nem szabadulsz megint evekig a maxtol...:) -
nenad #33334 es vegre megcsinaltak az adaptive subdivision AA-t is.
Sokkal lasabb volt mint qmc, mikor qmcnel sokkal nagyob mintaszam volt.
Animhoz tokeletes. -
nenad #33333 gec jo a vray phisical camera sztem.
nagyon gyo kepet ad. -
zenoka #33332 Haver egy Sotec monitor elott ulok amit 4 eve vettem egy auchanba:DDD -
nenad #33331 Elinditottam MAXOT!... :-)
1.5 honap utan.
rohanok lefele a lejton! :-) -
baz....
kicsit nem vagyok és máris megszalad a topic. 67 új hozzászólás.. ehh. kiesett a szemem mire végigolvastam
kicsit L is szégyeltem magam a 173P elött , hogy milyen monitorokról beszéltemk. még a monitor is belepirúlt és kullogva elsétéált a kukához majd eltemette magát. hogy ő akkor már régi és öreg.
Thomas az a kancsó hegy nagyon állat lett. :c)
Nenad. nekem is most ie7 van . amit nagyon sajálok, az az hogy nem skinezhető. nekem a régi forma jobban bejött. de ha ez az ár az extrákért akkor hajrá. akkor is mozillát fogok használni :)
Jók ezek a vizes képek. L gondolkodtam rajta, hogy életben is meg lehet csinálni csak egy jó fényképező gép kell és fejjel lefelé kell a fotókat elkészíteni. pl ha az öngyújtóból csorgatod a vizet hasonló végeredményt kaposz.. ( kipróbáltam :( egy zippomnak annyi)
De ötletes nagyon az biztos -
A nap fénye nem tökéletesen fehér fény. Sőt. -
nenad #33328 ugy tudom a cameranal a white balance szolgal arra hogy ezt kiegyensulyozza, legalabbis a videok szerint -
Habina22 #33327 Sziasztok, tudja valaki hogy hogy kell beállítani a hálozati render-elést? -
SAjnos MAX-ot nem 2 vagy több monitoros üzemre tervezték... szóval, egy ponton el fogsz akadni. :D
Egyébként szvsz az animációs kontrollok jobb is, ha ott vannak, ahol a VP. -
tomi555 #33325 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy két monitoros rendszert hogy tudom használin, illetve már sikerült összekötni és elég sok mindent átrakni a másik monitorra, de például az alsó részt(animáció meg a kordináták ahol vannak) azt nem tudám átrakni. Bocsi ha rosszul fogalmaztam, nem tudom pontosan mi a neve:)
Előre is köszi. -
ha a vraysky-t kikapcsolod és environnak fehéret raksz be akkor elvileg...:) -
Üdv!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy a VRaySun fényforrásnak melyik paramétereit kell állítani, hogy homogén fehér fényt bocsásson ki? Mert szörnyen sárgítja és kékesíti a jelenetet, és most állnék neki textúrázni, de addig nem akarok, amíg materialok által beállított szürke diffúz felületet nem kapom vissza a rendertől.
Előre is köszi. -
marcee #33322 Én egy prohardver-es neppertől vettem 24"-os Samsung-ot kb két hete 180e-ért!!! Házhozszállította, kipróbáltuk (pixelhiba-mentes), megvettem. Fasza nagyon. Garancia a srácon keresztül intéződik elvileg, ha gond lenne (jajistenemnelegyen), de bevallom ebben nem tudom mennyire lehet megbízni. Itt a hirdetése. -
nenad #33321 egyebkent ha valakit izgat a tinyxp rev5 megy nalam, es minden siman megy, semmilyen szoftverrel nem volt meg gondom.
Az meg ugy indul hogy kb 40-50 mega.
Es egy kicsit gyorsabb is, latszik hogy bootnal kevesebbt ganyol win.
-
zenoka #33320 Igen csak a deviantarton meg azt irta hogy 3d...mindenesetre jol mutatt:D