63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
hm.. ez gyalázatos megszólalás volt. a teapot szent és sérthetettlen :c)))) -
zenoka #33398 :) ne szerenykedj mert csinalok egy osszetort teapotot:)) -
Kemény 5 percig:)
Ez a szerénységemnek nem tesz jót:D
-
zenoka #33396 Na ki volt a cimlapon 
:
printscreen -
ó:) -
Geccoka #33394 awesome :D -
awsm? azmiaz?:) -
köszi!
Kevés szavazónál megugrik a pontszám:) -
gratula ahogy néztem majdnem tied a legmagasabb értékelés. -
SOK tizest neki! -
régi nfr ujra:) -
a nagypot materialja tokre tetszik :) -
Midas #33387 cool
-
Fisch #33386 nincsenek meg vkinek a következők?
3DCreative Magazine - Issue 012 - August 2006
3DCreative Magazine - Issue 013 - September 2006
a full verzió érdekelne, nem a lite! -
GixEr #33385 MR, keznel volt :) -
koszi -
Rendben Aldaryn, akkor nem hívlak, bár kétlem, hogy az ILM munkatársai a szabadidejüket magyar grafikusok lincselésével töltenék.
De mester ide vagy oda, lécci valami konkrét infót is adj, hogy melyik szinten mely paraméterek felelősek a V-Ray-ben azért a dologért, amit kérdeztem.
Kösz! -
A Resources menüre kattints, és azon belül válaszd ki valamelyik tutorialcsoportot a három közül. Azokon belül aztán van dögivel oktatói anyag. -
Engem erdekelne csak valahogy nem talalom az oldalon www.cgarchitect.com rol van szo gondolom -
zenoka #33380 zsir lett:)
-
tok joo :) -
Süti lett a dolog :c)
Nenad mi az istent keresel te itt ilyen korán ? -
nenad #33377 eleg jo tutorialok vannak fent mostanaban a cgarchitecten, akit esetleg edekel. -
nenad #33376 FR?
Mondjuk lehet ez egyebkent barmi, de a "maszatolasbol" gonodlom hogy FR -
Süti!
Miben renderelted? -
GixEr #33374 Hirtelen felindulasbol elkovetett:
Gulipot -
Ne hívj Aldaryn mesternek, mert a hozzáértőbbek itt a végén eljönnek hozzám, és meglincselnek.
Amúgy nenad mesternek igaza van. :) Sokmindentől függ... -
nenad #33372 mindharom lehet.
ezert erdemes egyre ramaszni es azt allitani.
(material, light, render beallitas) -
Pot Break :D -
Üdv Aldaryn mester!
Meg tudnád nekem mondani, hogy minek a függvénye az a V-Ray-ben, hogy az adott tárgy felületéről továbbhaladó fénysugár mekkora százalékban vegye átt a felület színét. Magyarul: az egyik jelenetemben túlságosan elszínezik a környezetet a benne lévő tárgyak, és ezt akarom egy kicsit visszafogni. Ez a dolog material, objektum, fény, vagy rendering szintű?
Előre is kösz! -
hihetetlen hogy beindult az oldal pár nap alatt... -
4D #33368 Persze, nem ma jönnek az OLED-es "monitorok" az tutti, de hogy nemsokára az biztos(5-6 év). Az oka pedig ugye az, hogy akkor az izgő mozgó animált reklámok már a termékdobozokon, falakon, ruhákon stb-ken fognak virulni.Mint a Minority Report-ban.
A klasszikus poszter hiredetéseket is ez fogja felváltani akkor.
-
zenoka #33367 :)
mea culpa mea maxima culpa..leszel kora este msn?:)
-
nah azért ne kezdjük el egymást sértegetni jóvann? 
-
zenoka #33365 Feleseg kell neked..nezed....gyonyorkodsz..neha megetetted..szol ha kell valami..:)) -
Tamagocsi kell neked, nem monitor.:P -
ehh várom már azt a technológiát aminek nem áram kell hanem valami biológiai táplálék aminosavak miegymás :c) mennyire komoly lenne a monitort hetente egyszer megeteted :c)
És kiírja éppen mire van szüksége . kicsit több sóóoldat vagy épp protein kell vagy bármi :c)
Az élő monitor. valaki már biztos elkezdte tervezgetni :c) -
Már vannak OLED kijelzők egyes cuccokon, médialejátszókon, stb. Egyelőre még viszonylag magas az előállítási költsége. Az, hogy valami "szerves" vagy "szervetlen" nem sok mindent jelent, nem kell a monitort kockacukorral etetni, hogy ne pusztuljon el. :) Szerves anyagok is lehetnek nagyon stabil molekulák. Az megint más kérdés, hogy a fizikai és kémiai igénybevétel hatására mennyire gyorsan bomlanak le, vagy alakulnak át olyan anyaggá, ami már nem épp alkalmas kijelzőnek. De e tekintetben a szervetlen anyagok sem jeleskednek, főleg ha kémiai oda vissza alakulgatásról van szó, lásd pl. akkumulátorok. -
Nem a VRay nem kezeli a volume lightot, hanem a volume light shadere nem tud mást értelmezni, csak shadow mapeket. Mivel a volume light is MAX APIval készült, így értelem szerűen rendereli VRay, sőt, GIt is számol belőle, stb, stb.... -
L kezdtem utánna olvasni ennek az olde technológiának és iigen érdekes a dolog. csak nem vágom, ha szerver anyagokat használnak, akkor lesz egy élettartama a monitornak mert ügye a szerves anyag akármennyire is szeretnénk lebomlik egy idő után. most a legfrisebb cikk is arról beszélt, hogy még nem éri el a kiréleti eszközök élettartama az 1*10000 órát sem. szóval gát a dolog. de igen érdekes. azért én beinvesztálok egy LCD be . mert mire ebből monitor vagy tv lesz vagy csak egy egyszerűbb pda képernyő sztem eltelik vagy 10 év :c(