3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsináltattam nagyapám régi óráját, amit még a VH alatt hordott, és ihletet kaptam tõle. Elsõ wip:

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
elõször azthittem hogy nincs ott az üveg, de amikor megdöntöttem a kamerát, látni hogy tükrözõdik az üvegen a joystick pl szépen:
a kérdésem tehát hogy miért csak nagyon elfordított nézetbõl néz ki igazán üvegnek a dolog, és hogy lehet ezen segíteni?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
ha nem akarod texturazni én a helyedben biztos csinalnek par szinvazlatot... marmint fenyekkel hogy éjszakai belül narancsos sárga kívül sötétkék.. vagy hajnali beállítás.. csak fények tekintetében az egész ilyen standard fehér anyagon gyakorolni....
Vilagitas alapok
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
http://www.gamemaker.nl/download.html
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az lenne a kérdés, hogyha nemtok programozni, csak modellezni, akkor mivel lehet megoldani, azt, hogy mégis össze tudjak dobni vlami egyszerû játékot? Vlami nagyon egyszerûre gondoltam... Gmax megvan, csak nem akar elindulni. Vlami nemjó a regisztrációmmal. Lényegtelen! Meglehet ezt oldani vlami más progival? Semmit nemtok programozni, és nem akarom évekig sem csinálni a játékot! 😄 Lehet vlami köztes megoldás?
Brazilnál a glossy refraction miert nem akar mukodni? vray-nel mukodik jól,de brazilnal mit kell még beállítani hogy müködjön?
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
image
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mi lesz a képbõl?

kb. nekem is ezek a hibák jöttek le, szóval ma vagy holnap jön az új verzsön.
Az ágy egyik oldalán a fény ami rajta van, az kintrõl bejövõ hold fénye akarna lenni, csak talán kicsit erõs lett.
Viszont ami nem igazán jött össze az a savazott üveg. A legelsõ rajzon látszott, hogy a térválasztó üvegfal savazva volt, viszont az volt a baja, hogy egy olyan mintát kapott ami az egyik sarokból megy a másikban és mintha egy lapból lett volna kivágva a sok kis üveglap, DE a probléma az volt, hogy ugyi ha ráhúzom ezt a textúrát akkor a másik oldalon invertálnom kell, vagy sima üveget kellene odaraknom.
2 probléma merült fel:
- amikor invertáltam a másik oldalt, akkor óriási mértékben törte a fényt és ami mögötte volt teljesen elcsúszott. Ugyan ez volt akkor is amikor csak az egyik oldalát savaztam és a másikra szimpla üveg textúrát raktam. Magyarul ha két oldal textúrája kicsit is eltért, akkor a fénytörét elb*szta a render.
-Következõ próba az volt, hogy szimetrikus textúrát rakok rá, szóval nem átlós csíkok voltak benne, hanem sima vízszintes. Ebben az esetben ugye mindkét oldalára ugyan az került, de itt render közben a Vray szöveges panelén folyamatosan error feliratok jöttek ki, hogy a xy nevû testeken nem korrekt a szín meg a fény és persze a render is szar lett.
Röviden ennyi 😊
A két állót, én is lejebb venném, és fentrõl adnék neki még, mert így csak a takarók látszanak, az ágy meg csak egy feketeség.
per aspera ad astra
Bár, nem tudom, tudnék-e itt aludni. 😊 Láttam már egy-két meghökkentõ háloszoba koncepciót. Nekem kuckós, meleg még mindig no1. :o)
per aspera ad astra
a mennyezetvilagitas erdekesen jon ki, tukrozodesben jo.
az agyon a takaron mi az a vilagosabb resz hirtelelen?
a pilacs nem nez ki rosszul, de egy kicsit talan visszavenem, vagyis azt csinalnam hogy a legaljanal, vagy a legtetejenel kevesebb legyen a feny, hogy magan a lampab belul is legyen valami jatek.
Hajts!
😊

Mókás lenne,ülsz a gép elõtt és behivod a c:\hiresfestok\monalisa.xyz fájlt😊
Persze ez igy hülyeség és ugyse lesz ilyen, és talán jobb is😄
per aspera ad astra
Megvolt a 2 vizsga... 30% az esely, hogy legalabb az egyikbol UV. 😄
Nah... targyabrazolast kell majd csinalni... kar, hogy asse lehet megcsinalni szamitogepen, szintant se... mire jo ez a CG?😄 Nah...beloadolom az interrior jelenetem. Most van idom folytatni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )