3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, nocsak te is varrogatsz?
I mean Warrock.
Na nem tudtam megnyitni a linkelt anyagot. Lehet hogy félreértettetek. Nem Max8 fural csináltam, hanem max7 van és Vray fural lett szõrike csinálva. Mellesleg ezek szerint azért nem találtam az álltalatok írt beállítások felét... 😞
ThomasGins
Ameddig nálam okosabb nem ad ötletet addig próbáld ki 1db directtel és a vray environmentel játszani😊

\"So always look on the bright side of death\"

a holdfeny a benti fenyhez kepest szinte jelentektelen kell hogy legyen...
inkabb erzes szintjen tedd oda mint igy,
a furra sokkal tobb szort tegyel es nem biztos hogy jo hogy gorbulnek..
valaszd a flat normals opciot, 2 max 3 segments.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

fle go
Direct target is van a jelenetben, meg 9db vray light😊Gi meg ha minden igaz jol be van love ha lehet hinni a tutorialoknak.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Igen,pl target direct.De lehet h a gi beállitásaid miatt lassú.

fle go
hogy masik? vraylight helyett hasznaljak mast? de mit?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Másik light?😊

fle go
Most mar tobb fele bevilagitast csinaltam a folyosomnal es azt tapasztalom, hogy vraylight+GI piszokul lelassitja a renderidot, lehet ezt valamivel kompenzalni, gyorsitani?

ThomasGins
Szivesen,de vannak itt nálam jobb furulógusok is😊
Nekem még mindig kicsit drótszõrû,max fur amugy?

Thomas köszi a linkeket!

Ma beállítom rendesen, de a tegnapi javaslatok alapján ezt renderreltem ki. Már egész szõnyeges lett, de még lehetne jobb is (na majd a link alapján).

íme:
Én is A NOD32 mellé teszem a voksomat....

ThomasGins
Nem birtam kihagyni,sorry érte...
link

annal semmi sem fogja jobban a gepet,
mondjuk a NOD32 nehezebb jobbat talalni sztem.
ami azt illeti en csak a bejovo fileokat scannelem, a monitor soha nincs bekapcsolva, felesleges eroforras pazarlas sztem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Szerintem is jó és nem is fogja annyira a gépet mint a norton....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

En is ezt ajanlottam a jomultkor, de senki nem halgat a jo szora...
Malakai
Nálam spec Nod32 mellett is megy most, VRLServer.exe, 3dsmax.exe a kivételek közt... 😊
Mondjuk fordítva is igaz, mert amikor meg AntiVir után tettem Nod32-t fel, az is talált pár dolgot, amit az AntiVir nem jelzett ki.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Atika :o)
ok kiprobalom az antivirt 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

en ezelott kaspersky antivirust hasznaltam,szerintem az eleg jo,csak nekem xp-n valamiert nem akart mar mukodni,hiaba tolottem ujabbat le,az se volt jó.

Free
miért nem használtok inkább AntiVir-t?? sokkal jobb gyorsabb és biztonságosabb és mellesleg ingyenes is. és autómatikusan updateli magát. nekem mind a Norton mind a Nod 32 egy csomó mindent beengedett a gépre 😞 ez meg mindent megfog tök tutin .. és mindenféle oprendszerre létezik belõlle.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

bizony bizony mert nodban van olyan hogy IMON az fogja meg a vray-t es en errol megfeletkeztem es szenvedtem vele 😊 De mar mukodik hala Malakainak 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ThomasGins
3d warez fórumba meg véletlenük ki van boncolva a vray...😛

Pff még jó hogy beleolvastam,most jut eszembe,hogy akkor nekem is azert nem mukododtt a multkor,mert en is nod-ot raktam fel 😛

Közben megoldottam vray-ben,azért kösz 😊

ThomasGins

Na holnap nekiugrok megint. Thomas a linken a felsõ az tényleg szõnyeges, de azt nem írják, hogy hogyan lett beállítva?
ThomasGins
Rájöttem, sampon függõ a dolog😄

ThomasGins
Nyird le a füvet😛
Sztem vedd felére a fur méretét és a hair passest egyel told fel.De az is jol néz ki ha a szálak nem háromszög alakuak hanem téglalapok,azaz a root thick és a tip thick legyen egyforma.

Az üvegminták nagyon jól illenek szerintem a szobához.

ez sokkal jobb!
a plane subdivisionjat noveld meg, pl 10*10esre es gyorsabb lesz a fur

Aldaryn
Nekem továbbra is nagyon bejön. Ilyen állólámpák úgyis a szívem csücskét képezik... a szõnyeggel azért még dolgozz szvsz. 😄 Poén lenne példul valamilyen szõrmét készíteni.

Ez a szoba ideális helyszín lenne egy következõ high-class action kémfilmnek. Méregdrága ital, léyegesen alulöltözött néni, és egy szép üvegfal, amin bármikor lassított, többkamerás felvétel keretében lehet a rosszfiúkat keresztülpofozni. ... vagy lõni. 😊

per aspera ad astra

Malakai
A szálak vastagságát is növeld meg szvsz...
Én a lámpacsekokon méginkább fokoznám ezt, hogy ne annyira együntetûen fehéren átvilágítja.
Deszépmondat. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

itt is van
Malakai
ImageShack az egyik leg kedveltebb, 1024kilobyte a fileméret limit. Amíg mondjuk meg nem javul a képfeltöltés.hu...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakSfromhome
imageshack.us, de ne lepõdj meg, ha itt csak békát fogsz látni. De a link mûködni fog

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

na akkor kéne egy másik feltöltögetõs oldal ha ez befucsol...
No kis upgrade. Tudom a szõnyeg elég gáz, de még javítok azon is. ÕÕÕÕ Vray Fur a szõnyi, de mivel elsõ próbálkozásom ezzel a dologgal ezért még bétás. Valszleg a szálak számát fogom növelné és hosszukat csökkenteni, akkor talán reálisabb lesz.

üdv.

nem mar megvan a nod fogja de azert koszi mindenkinek

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Valami az ip címmel lesz. A max-ban a géped nevénél ezt add meg:
127.0.0.1

latod de hulye vagyok istenem megvan hat a nod bazzzzzz jaj kosziiiiii

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Malakai
Valószinüleg vmilyen tûzfal/vírusírtó fogja meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

repvez
Nálam is ugyan ez a probléma már rég ota.És nem tudom mit kéne csinálni pedig mindent ugy csináltam ahogy irták.
ez nem letezik mitol lehet ez ujrainstalaltam mar windowsot is es nem segitette beteszem vrayt ugy ahogy le van irva mikor f10 nyomok akkor ez tortenik

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Ackro
off
kicsit elkámpicsorodok amikor ilyeneket látok: amikor fapados egyszerû dolgokkal egyesek olyat csinálnak amit még a userfriendly kipárnázott fullextrás szerkesztõprogramokkal sem lennék képes:

POV-ray...<#wow1>
on

FRenkie
Érdemesebb tetxtúrázni, de ha 3d-s betûkre van szükséged, akkor létrehozod a betût text fórmátumban, és rax rá 1 extrude módosítót.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

scorpeeon
ok, köszike. és még 1 apróság: ha szöveget írok valahova, akkor mint a képeimen látszik: a betük kitöltése hiányzik, sak a keretük van meg, és nem találok olyan beállítást, ami erre utalna... vagy inkább érdemes megrajzolni Photoshopban és textúraként rátenni?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nem rossz ez csak ne fekete legyen a hatter, mert eleg sok elvesz belole.

Gyanús volt, hogy nem lehet Orosz az óra, ha a nagypapa VH alatt hordta.
Utána jött csak tõlük az "áldás".
fle go
koszi ez jo anyag.

Sztem a lejátszónál a HDRI lessz a megoldáa!?
FRenkie
swiss made

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"