63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    ezt a scenest kirakhatnád csak tanulás jelleggel belepislognék :c)))
  • Aldaryn
    Pár gyors párperces teszt. Mivel egy medence alját teljesen a refractionön keresztül látjuk, így az ellen nem véd. Ha a kamerát bevisszük a víz alá, akkor már az interpolálatlan fotonokban gyönyörködhetünk. Magyarra fordítva.: foltosság helyett zaj. Utóbbi előnye, hogy elég időt adva a foonmap számolásnak, nem kell tökölni a paraméterekkel, hogy éles maradjon a kép.

medencedesign kicsit gerinctörős, tudom.
  • zenoka
    wawawa forditok:
    szoval eddig csak interpolalta az unbiased photon mappingot a vray s mostmar van valos ami nem interpolalt...plusz annyit tesz hogy csak a latott targyakon mukodik a amit a tukrozodesbe latsz abban nem:)
    Aldaryn mester jol ertelmezem?:D
  • Papirzacsi
    Csináltam egy nagyon egyszerű modelt a házunkról egy progihoz. Gondoltam akkor csinálok már róla egy videót.
    Ez lenne az.
    Vray-camerával készült, és közben felmerült egy kérdés, mégpedig ahogy az a videón is látszik, bizonyos napállásnál eléggé beégett a kép, ami mondjuk érthető is. Szóval van rá valami mód, hogy a camera beállításait is meg lehessen animálni, vagy netán valami automatikus beállítás, ami alkalmazkodik a "fényviszonyokhoz"?
  • Aldaryn
    Majd a hozzáértőbek elmagyarázzák, nekem ez mind kínai... :D
  • Free
    ez kifejtenéd parasz nyelven i s? mert szép szép de mi is ez ? :d
  • Aldaryn
    A sárga inverz pot Thomas mestert dícséri.

Szóval.: Vrayben végre van interpoláció nélküli, unbiased photon mapping.Jellegéből adódóan csak a direkt látott részeken működik, reflection/refraction -ban nem.
  • zvaragabor
    Hi! A CGSphere contest oldalán van 3 teapot. Egy sárga simple oldalnézetes, egy olyan, amiben belül vannak a kiálló dolgok, meg egy másik, ami ilyen hétköznapi szerű, fém mintázatú. Ezek közül meik a tiétek, illetve meiket meikőtök csinálta? Am grat hozzájuk, nagyon jók, bárkié is!
  • Aldaryn
    Erre mióta vártam vazze... Jeee! :)
  • Aldaryn
    Wow! renderers.current.caustics_showCalcPhase=true
  • Aldaryn
    Nem tudja valaki, hogyan lehet rávenni a max hair n fur-jét, hogy dinamikai számolásnál ne essen egyből össze? :)
  • Aldaryn
    Faja. :)

Jah, télleg, jut eszembe: D21 még mindig nincs?
  • Free
    jah az már igaz én is ma költözök be a konyháól a szobába. már minden a helyáre kerűl akkor majd jól updatelem a dolgot :d
  • zenoka
    most fotoztam le a munkahelyit majd meglesz az otthoni is oszt dobom be:)
  • Aldaryn
    Jaja, tudom, de vannak akik még nem, meg akiknek azóta változott. :)
  • Free
    Én ezen a részén már túl vagyok bedobtam ami van :c)))
    Az ötlet nem rosz amúgy .. :c))
  • Aldaryn
    Hmm... lehetne egy kis vérpezsdíés végett bedobálni ide asztalokat, kinek milyen a munkakörnyezete, legalább jobban megismerjük egymást.
  • Aldaryn
    Vazze, a következő x százezres monitor helyett csináltass egy x tízeres asztalt egy jó asztalossal, és boldogabb eszel vele, mint a monitorral. :)

Btw, tök jó, hogy a 19-es magasságban majdnem akkora, mint a másik. :) És kár, hogy a samsung kerete nem fekete. :( Én szabály szerűen megszívtam a sajátommal, mert feketét rendeltem, erre nem azt hoztak, és még reklamálni sem lehetett.
  • Geccoka
    Gyonyoruek :D
    Nekem se artana egy ilyen a 19"esemhez, meg persze egy uj proci, de akkor mar alaplap is, tobb ram, es egy uj VGA az osi R9500 helyett sem artana mar :D
    Szep almok...
    Nembaj, hamarosan karacsony :P
  • Ronin666
    Off:

Gondoltam rakok egy képet új szerzeményemről:

(mellette 19"-os ViewSonic)

• Boba
    Az:D
  • Atika :o)
    :D
  • ThomasGins
    LOL
  • Aldaryn
    "Mindig az agydoki a perverz, ő mutogat folyton pinákat..."
  • ThomasGins
    :DDDDDD
  • putyi
    az az amiből mindig p..a jön ki?
  • piktor
    Szia Free!
    Valamiert nem tudok priavtban valaszolni, de a lenyeg, hogy holnap delutantol (itteni ido szerint) lesz netem otthon, ugyhogy akkor "visszaterek"! :-)

Bocs, az offert!
  • Free
    eszméletlen lóvékat áldoznak rá de még mindig olcsóbb mint pl ez lemodellezni valami anim stúdióval nem beszélve arról hogy mennyivel látványosabb.
    nagyon bejött nekem az egész ahogy befuttatták nagyon merész és jó a marketinges csapat
  • ThomasGins
    megint azt hittem CG
    bravia reklám
  • Boba
    (off... a tintafolt teszt erre van kitalalva, ott csak megbukni lehet. A pontos megnevezese talan a Rorsach tesz... kellene tudjam, pszichologiabol lesz 2 honap mulva szigorlatom.:D)
  • Free
    basszsu a tüdőm kiköptem a röhögéstől :c)))

Érdekes ez kicsit olyan mint a tintafolt teszt ki mit lát bele. :c))))
  • 4D
    Ez OK. de csak odapöttyentett pár munkát.
    Kvázi így már más hogy így kapott a Thomas szép pontszámot nem?
  • Aldaryn
    Szvsz ő nem "indult", hanem kitalálta, meg elindította. :D
  • 4D
    Szép, grats!
    Főleg ha a Rosenman is indult!
    Ez a gömb dolog tetszik.
    Hmm.
  • Aldaryn
    Lol...
  • ThomasGins
    lol
    itt van rendeltetésszerűen
  • putyi
    mi az a makkpiercing-re emlékeztető fémdarab?
  • oryon
    Wow, tényleg rendesen beletesz a Gi számolásba is a Volume Light, köszi :)
  • zenoka
    pssz dehogy tornek ossze egy teapot csak ijesztegetem elobb ragnam el az egerem damiljat/elemet mint hogy kattintsak az explodra egy teapoton:))))
  • oryon
    Idézőjelben volt, Mester :D
    Viszont köszi, nem tudtam, hogy Gi-ba is beleszól, de majd meglesem :)