3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I mean Warrock.
\"So always look on the bright side of death\"
inkabb erzes szintjen tedd oda mint igy,
a furra sokkal tobb szort tegyel es nem biztos hogy jo hogy gorbulnek..
valaszd a flat normals opciot, 2 max 3 segments.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nekem még mindig kicsit drótszõrû,max fur amugy?
Ma beállítom rendesen, de a tegnapi javaslatok alapján ezt renderreltem ki. Már egész szõnyeges lett, de még lehetne jobb is (na majd a link alapján).
íme:

link
mondjuk a NOD32 nehezebb jobbat talalni sztem.
ami azt illeti en csak a bejovo fileokat scannelem, a monitor soha nincs bekapcsolva, felesleges eroforras pazarlas sztem.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mondjuk fordítva is igaz, mert amikor meg AntiVir után tettem Nod32-t fel, az is talált pár dolgot, amit az AntiVir nem jelzett ki.. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Sztem vedd felére a fur méretét és a hair passest egyel told fel.De az is jol néz ki ha a szálak nem háromszög alakuak hanem téglalapok,azaz a root thick és a tip thick legyen egyforma.
Az üvegminták nagyon jól illenek szerintem a szobához.
a plane subdivisionjat noveld meg, pl 10*10esre es gyorsabb lesz a fur
Ez a szoba ideális helyszín lenne egy következõ high-class action kémfilmnek. Méregdrága ital, léyegesen alulöltözött néni, és egy szép üvegfal, amin bármikor lassított, többkamerás felvétel keretében lehet a rosszfiúkat keresztülpofozni. ... vagy lõni. 😊
per aspera ad astra
Én a lámpacsekokon méginkább fokoznám ezt, hogy ne annyira együntetûen fehéren átvilágítja.
Deszépmondat. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )

(\__/) ( X.x) ( } . { )
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
üdv.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
127.0.0.1
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
kicsit elkámpicsorodok amikor ilyeneket látok: amikor fapados egyszerû dolgokkal egyesek olyat csinálnak amit még a userfriendly kipárnázott fullextrás szerkesztõprogramokkal sem lennék képes:
POV-ray...<#wow1>#wow1>
on
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Utána jött csak tõlük az "áldás".