63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    Azert nem olyan kicsi ez... 170*65 es 110*65 centi feluletem van...;) 2 darab asztal van L alakba forgatva, kozte pedig kitoltve. A monitor alatti resz pedig atlesz helyezve a baloldali asztal ala, csak most volt szoba atrendezes es az meg nem tortent meg. Amugy igy is meglepoen jol elferek...

Ha jatszom, akkor a wacom tablat meg elteszem a monitor elol es kozelebb huzom a monitort... feelinges.:D

(Igaz, nekem a bal oldali asztalom ami az ablakom elott van (2.10*1.80 az ablakom, 2 szeles ajto szelessege...) es ez arra kell, hogy tudjak rajzolni, festeni es agyagozni.
  • Aldaryn
    Masszív az a két hangfal. :)
  • Free
    Én midnig azon csodálkozom hogy fénrek el az emberek ilyen kis helyen . nekem az asztalom 180 cm *65 cm és kevés...
  • Boba
    Itten van akkor az en asztalom is.
    Bocsesz a kep minosegeert, de eccaka a fenykepezom csak ennyire kepes.
  • Aldaryn
    Kapcsold ki a referrer loggolást. :) Mondjuk nem nagy szám a kép, szal, nem éri meg érte vesződni.
  • Boba
    Hi! En most ertem haza, iszonyat nagy rendetlenseg van... pakolok kicsit, es dobok be egy fenykepet az asztalomrol.:D
  • ThomasGins
    Ezt még el is birta volna a gép,de ez csak egy tesztkép.De a glu-s polyhalmaztol kifeküdt a gépem:(
  • zenoka
    Gonosz vagyok....caustic hol marad:DDDDDDDDDD
  • zenoka
    Thomas: nyerytel az az asztalomon egy agyagkanna (van benne teafuszuro is) :D ha visszateszem az egerbol a regi fenykepezogepbe az elemet akkor lefotozom rendesen:D
  • ThomasGins
    Ugyanugy kell mint minden mást. Auto key bekapcs,időcsuszka arréb mozgat és átállitod a számot.
  • ThomasGins
    Kicsit még játszottam vele,2db nyitott 2db antialkoholistás.
    link
    Az a baj ha nem oldalrol készül a kép akkro tök értelmezhetetlen az egész:(
  • Evogordon
    Olyan mintha egy render lenne :D
  • Papirzacsi
    Na ez az, hogy hogyan lehet meganimálni mondjuk a VrayCameránál a shuttert, mert nekem nem sikerült sajna. :-(
  • ThomasGins
    Nálam csak IE-ben jonnek be...

Zeno,az otthon egy kanna van?
  • Papirzacsi
    Töröld ki a http-t az elejéről, és akkor megnyitja.
  • Ronin666
    Hogy a búsba lehet meglesni a képet? Valaki mindig ettől a szolgáltatótól linkel, nekem meg az jön be, hogy a hotlink le van tiltva erről a domainról. Ilyenkor mivan?
  • zenoka
    no akkor munkakorulmeny:)) :
    egy munkahelyes
    egy otthoni :)))
  • Fisch
    nem látszik a kép :(
  • Aldaryn
    Jah, az előbbi mert szép, az utóbbi mert nagyon kényelmes, és mivel életem első drága egere, ezért a teszt is, hogy vajon ez tovább bírja-e majd, mint az eddigiek. (amik félévente megadták magukat, de ha 2 évig elvagyok egy 20ezres egérrel, akkor ugyan ott vagyok, mint félévente egy 5ezressel...) Vastag könyv Summarium. :)

Sajnos a bill nem valami jó, nagyon kemény, erősen ütni kell, ha nem akarom, hogy kihagyjon betűket, de nagyon tetszett a design. Az egérrel 100% ig meg vagyok elégedve eddig, akksi is bírja egy napig, csak reggelente kell cserélni. A gépház egy CM Stacker830, sajnos közel sincs olyan nívós belbecs, mint a ház, de ajándék volt, és kb 2x körbetáncoltam a szobát, hogy nekem ilyenem lesz, kicsit hardcore az én ízlésemnek, de akkor is majd kiugrottam a bőrömből. :)
  • Free
    Genius Klaviatura? G7 es egér?
    mi az a fránya vastag könyv ? csak nem a kódírás? :d
  • Aldaryn
    Nálam most rend van. Monitor pedig péntek esti gyors beszerző művelet eredménye az eddigi két ezeréves helyett. Nagyon kellett már, nem lehetett tovább odázni.
    kép
  • marcee
    Hehe, akkor az én asztalomhoz mit fogsz szólni?
  • kapika
    sziasztok én még eléggé kezdő vagyok és most azt próbálom beállítani hogy az árnyék egy idő után elmosódjon de nem találtam meg(vray 1.5)
    pls valaki segtsen
  • Free
    Én még dolgozom rajta :d
    majd ha minden a végleges helyére kerűl akkor fotózok :d
  • zenoka
    na wazz tenyleg... no akkor ma megigerem:D
  • Aldaryn
    Nah, asztalképek elmaradnak, mi?
  • zenoka
    Thomas wow zsir lett:)
    Aldaryn ezt a screenshotot is el kell tenni oszt majd mehet fel az akikre buszkek vagyunk falra:DDD

jah ha ez debilke akkor majd nezd meg Igorka gonosz szomszedjat aki bekatant miutan serulten visszajott a gonosz szamovarok ellen vivott csataba ami kanna-fold egyik legkegyetlenebb haboruja volt:)
  • ThomasGins
    Köszi!Ha szavaztatok akkor azt is:)
    Szinekkel bajba voltam rendesen nehezen kivehető mi akar lenni az egész,Glu is szétszivatott,eddig se szerettem mondjuk...:)

• Aldaryn
    15mp hírnév:
  • RelakS
    Ide rakom, ha jó alaposan megnézitek, megértitek, miért :)
    ftp://ftp.scene.org/pub/parties/2004/thegathering04/wild/to_gode_naboer-by_tom_idland_(xvid).avi

Bruhuhutáááális :D
  • Aldaryn
    Olyan kis debil...
  • Aldaryn
    Hmm... az a bornak odatett valami nagyon nem hat bornak. :P A koncepció nem rossz, a bal oldalán viszont ki kellett volna nyitni a poharat, hiszen oda kerül így a szája, ha visszahajtod.
  • oryon
    A kifordított verzsönnél már azt hittem nem lesz furább, de ez van olyan jó :) grat
  • ThomasGins
    Nyomtam még egy cg gömböt.
    link
  • ThomasGins
  • zenoka
    Na a mai nap folyaman megszuletett Igorka a kanna fiu:D
    Ugy erzem hogy sorozatott fogok belole kesziteni papa mama haverok..
    Ha mindenki behany tole akkor nem biztos hogy eroltettem:))
    O az elso:)
  • ThomasGins
    Camera beéllitást is lehet animálni,vraysun-sky-bol is animálhatsz erősséget.De a leggyorsabb szerintem ha fehér helyett szükét használsz diffuse-nak.:)
  • Aldaryn
    Szvsz nagyon minimális egyelőre a felhasználás a memóriazabálás miatt, de úgy vélem, lesz ebből valami a későbbiekben, mert nagyon baba lenne...
  • ThomasGins
    Nah,jó dolog az biztos,asszem felfogtam:)
    Folyadékben a volumetrikus fényt mikor kisérletezed ki?:D

Akkor egy kérdés, ezt a scriptet hohgy lehet berakni ugy maxba h alapbol elinduljon? Gondolom alap láma kérdés.
  • ThomasGins
    Fincsis.
    Rápróbálkozok én is hátha megértem mit hablatyoltok:)