63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Azert nem olyan kicsi ez... 170*65 es 110*65 centi feluletem van...;) 2 darab asztal van L alakba forgatva, kozte pedig kitoltve. A monitor alatti resz pedig atlesz helyezve a baloldali asztal ala, csak most volt szoba atrendezes es az meg nem tortent meg. Amugy igy is meglepoen jol elferek...
Ha jatszom, akkor a wacom tablat meg elteszem a monitor elol es kozelebb huzom a monitort... feelinges.:D
(Igaz, nekem a bal oldali asztalom ami az ablakom elott van (2.10*1.80 az ablakom, 2 szeles ajto szelessege...) es ez arra kell, hogy tudjak rajzolni, festeni es agyagozni. -
Masszív az a két hangfal. :) -
Én midnig azon csodálkozom hogy fénrek el az emberek ilyen kis helyen . nekem az asztalom 180 cm *65 cm és kevés... -
Itten van akkor az en asztalom is.
Bocsesz a kep minosegeert, de eccaka a fenykepezom csak ennyire kepes. -
Kapcsold ki a referrer loggolást. :) Mondjuk nem nagy szám a kép, szal, nem éri meg érte vesződni. -
Hi! En most ertem haza, iszonyat nagy rendetlenseg van... pakolok kicsit, es dobok be egy fenykepet az asztalomrol.:D -
Ezt még el is birta volna a gép,de ez csak egy tesztkép.De a glu-s polyhalmaztol kifeküdt a gépem:( -
zenoka #33473 Gonosz vagyok....caustic hol marad:DDDDDDDDDD -
zenoka #33472 Thomas: nyerytel az az asztalomon egy agyagkanna (van benne teafuszuro is) :D ha visszateszem az egerbol a regi fenykepezogepbe az elemet akkor lefotozom rendesen:D -
Ugyanugy kell mint minden mást. Auto key bekapcs,időcsuszka arréb mozgat és átállitod a számot. -
Kicsit még játszottam vele,2db nyitott 2db antialkoholistás.
link
Az a baj ha nem oldalrol készül a kép akkro tök értelmezhetetlen az egész:( -
Olyan mintha egy render lenne :D -
Na ez az, hogy hogyan lehet meganimálni mondjuk a VrayCameránál a shuttert, mert nekem nem sikerült sajna. :-( -
Nálam csak IE-ben jonnek be...
Zeno,az otthon egy kanna van? -
Töröld ki a http-t az elejéről, és akkor megnyitja. -
Ronin666 #33465 Hogy a búsba lehet meglesni a képet? Valaki mindig ettől a szolgáltatótól linkel, nekem meg az jön be, hogy a hotlink le van tiltva erről a domainról. Ilyenkor mivan? -
zenoka #33464 no akkor munkakorulmeny:)) :
egy munkahelyes
egy otthoni :))) -
Fisch #33463 nem látszik a kép :( -
Jah, az előbbi mert szép, az utóbbi mert nagyon kényelmes, és mivel életem első drága egere, ezért a teszt is, hogy vajon ez tovább bírja-e majd, mint az eddigiek. (amik félévente megadták magukat, de ha 2 évig elvagyok egy 20ezres egérrel, akkor ugyan ott vagyok, mint félévente egy 5ezressel...) Vastag könyv Summarium. :)
Sajnos a bill nem valami jó, nagyon kemény, erősen ütni kell, ha nem akarom, hogy kihagyjon betűket, de nagyon tetszett a design. Az egérrel 100% ig meg vagyok elégedve eddig, akksi is bírja egy napig, csak reggelente kell cserélni. A gépház egy CM Stacker830, sajnos közel sincs olyan nívós belbecs, mint a ház, de ajándék volt, és kb 2x körbetáncoltam a szobát, hogy nekem ilyenem lesz, kicsit hardcore az én ízlésemnek, de akkor is majd kiugrottam a bőrömből. :) -
Genius Klaviatura? G7 es egér?
mi az a fránya vastag könyv ? csak nem a kódírás? :d -
Nálam most rend van. Monitor pedig péntek esti gyors beszerző művelet eredménye az eddigi két ezeréves helyett. Nagyon kellett már, nem lehetett tovább odázni.
kép -
marcee #33459 Hehe, akkor az én asztalomhoz mit fogsz szólni? -
kapika #33458 sziasztok én még eléggé kezdő vagyok és most azt próbálom beállítani hogy az árnyék egy idő után elmosódjon de nem találtam meg(vray 1.5)
pls valaki segtsen -
Én még dolgozom rajta :d
majd ha minden a végleges helyére kerűl akkor fotózok :d -
zenoka #33456 na wazz tenyleg... no akkor ma megigerem:D -
Nah, asztalképek elmaradnak, mi? -
zenoka #33454 Thomas wow zsir lett:)
Aldaryn ezt a screenshotot is el kell tenni oszt majd mehet fel az akikre buszkek vagyunk falra:DDD
jah ha ez debilke akkor majd nezd meg Igorka gonosz szomszedjat aki bekatant miutan serulten visszajott a gonosz szamovarok ellen vivott csataba ami kanna-fold egyik legkegyetlenebb haboruja volt:)
-
Köszi!Ha szavaztatok akkor azt is:)
Szinekkel bajba voltam rendesen nehezen kivehető mi akar lenni az egész,Glu is szétszivatott,eddig se szerettem mondjuk...:)
-
15mp hírnév:
-
Ide rakom, ha jó alaposan megnézitek, megértitek, miért :)
ftp://ftp.scene.org/pub/parties/2004/thegathering04/wild/to_gode_naboer-by_tom_idland_(xvid).avi
Bruhuhutáááális :D -
Olyan kis debil... -
Hmm... az a bornak odatett valami nagyon nem hat bornak. :P A koncepció nem rossz, a bal oldalán viszont ki kellett volna nyitni a poharat, hiszen oda kerül így a szája, ha visszahajtod. -
A kifordított verzsönnél már azt hittem nem lesz furább, de ez van olyan jó :) grat -
Nyomtam még egy cg gömböt.
link -
-
zenoka #33445 Na a mai nap folyaman megszuletett Igorka a kanna fiu:D
Ugy erzem hogy sorozatott fogok belole kesziteni papa mama haverok..
Ha mindenki behany tole akkor nem biztos hogy eroltettem:))
O az elso:)
-
Camera beéllitást is lehet animálni,vraysun-sky-bol is animálhatsz erősséget.De a leggyorsabb szerintem ha fehér helyett szükét használsz diffuse-nak.:) -
Szvsz nagyon minimális egyelőre a felhasználás a memóriazabálás miatt, de úgy vélem, lesz ebből valami a későbbiekben, mert nagyon baba lenne... -
Nah,jó dolog az biztos,asszem felfogtam:)
Folyadékben a volumetrikus fényt mikor kisérletezed ki?:D
Akkor egy kérdés, ezt a scriptet hohgy lehet berakni ugy maxba h alapbol elinduljon? Gondolom alap láma kérdés.
-
Fincsis.
Rápróbálkozok én is hátha megértem mit hablatyoltok:)