3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"So always look on the bright side of death\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Jahh, és megoldódott a probléme, azon a helyen ahol sötét volt, két kocka volt egymáson.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Elkezdtem foglalkozni a max-szal, egyenlõre egyszerû modelleket próbálok készíteni és a világítást meg a texturázást szeretném elõször alapfokon elsajátítani.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Õ lenne a most készülõ modellem, rubik kocka lesz. Vray-el próbálkozom, de azt a sötét furcsa részt miért csinálja azt nem értem, nektek biztos van rá ötletetek.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Scatter vizcseppeket szeretnék inkáb és vmi elmosódott háttérfát.
A diffuse egy mix,3db default speckle-bõl.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Egyuk meg😊<#ravasz1>#ravasz1>
Szuper!!
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.kepfeltoltes.hu
azt nemtom, hogy ez most a licenz miatt van (ilyenkor mit lehet tenni) vagy amiatt, hogy max8om van, ez meg 7hez elméletileg (van 8hoz is 1általán)?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
per aspera ad astra
Meglasd leboges a vege..
Mig a Pentium D a Pentium4 alapjain nyugszik addig a Core Duo a Centrio es Pentium M alapjain. A Pentium M procik meg azonos orajelen joval gyorsabbak mint P4es tarsaik.
Igaz... a 3800+ jar 2 ghz-n. Szoval azonos orajel mellett a Core Duo megveri az X2-ket. Kar, hogy dragabbak.
(Mintha a Yonah meg a Merom mar belso mem kezelovel rendelkezik... bar ez csak sejtes, nemtom biztosra.)
Osztályomnak tablót kéne csinálnom. Én fogok fényképezéstõl kezdve minden nyavaját csinálni. Viszont még nem jött meg az ötlet a design-re. A lényeg, hogy modern legyen. A háttér valami szép 2Ds grafika lenne (lehet 3Ds is, de non figuratív krikszkraksz kéne szerintem). Lenne valami javaslatotok? Nézegettem pár discos plakátot, azokban sok jó ötlet volt, de azt sem szeretném, hogy az egésznek egy ilyen discos flyer hatása legyen.
ugy tudom a core douo ugyanazt a kommunikacios renmdszert hasznalja mint a D azaz az alaplapi memoriakezelon keresztul kommunikal a ket chip...
emiatt, nehezen tudom elkepzelni hogy gyorsabb.
A tesztekben Intel Pentium D volt. Ne ahhoz hasonlitsatok az X2-t. A pentium D egy kapkodas volt, itt a Core Duo. Ahhoz kell. (Es a Core duo azonos orajelen pedig GYORSABB mint az X2. Sajnos dragabb is.)
(Az meg hab a tortan, hogy a cache igenis kell az Intel cuccok ala, mivel nem a proci melle van ultetve a memoria kezeloke, mint az AMD-nel a HT. Amd-nel a cache vajmi keveset gyorsit, ha tobb van. Intelnel szamit.)
a véréj egy beépülõ rendering engine és többekközt max alá is létezik. nincs külön fényre meg üvegre stb. vray, ez a program fotorealisztikus(abb) képet tud képezni mint a sima scanline renderer mivel olyan fénykövetéses leképezési technikákat is ismer amit a scanline nem (GI,SSS,caustics stb).
Amire én is rácsodálkoztam, hogy a p4 3ghz 1mb l2-vel nem volt gyorsabb, sõt! mint egy 2600+ athlon xp barton (a két otthoni gépemen teszteltem 3dsmax6 scanline render kb 7000000 poly mindkettõ kb 50mp/frame-mel számoltak de az amd nem fagyott ki öt kockánként)
Illetve itt egy késõbbi teszt, amiben már a 4800+nál gyengébb is szerepel: 3800+ teszt, + tuning.
😊 a regi Ultrawebes oldalon meg fentvolt egy konyvtarban 😄
amd k6-2 300 vagy ilyesmivel lett lehuzva, s ha jol emleszkem valami 192 mega ram volt a gepben. 😊

A divat, meg ....
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A sz.gépem cseréjének elõkészítése közben olvasgatok mindenféle cikket, tesztet. Ráakadtam erre:Ászpóker: AMD Athlon 64 X2 4800+
Elég érdekes, fõként az utolsó oldal...
per aspera ad astra
Gratula a képhez. nekem etszik nagyon. Lenen 1 kérdésem: az ágy mögötti falra a plafonról a spot lámpákat hogy kell beáálítani, hogy ilyen fényt vessenek a falra?
Ja meg talán annyi, hogy talán az ánynak lehetne vmi világosabb szín, mert így nagyon sötét a kép közepe, De ez csak szvsz. Ha neked így tetszik, akkot sorry, nem szóltam 😊
Bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.