63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
http://www.printmojo.com/vrayinfo/Store/Product.php?ProductID=4011 -
nenad #33558 en kozepre eskuszom, de bencsab is ugy tudja ha jol emlekszem. :-) -
Fisch #33557 cigi, KV és minden más, ami a napi melót elviselhetővé teszi :D -
Fisch #33556 pedig ez a melós asztalom :D -
Egyes monitorok leirasaban az van (nekem igy volt leirva a reginel), hogy olyan magassagban kell ulni, hogy a lathato kep tetejevel legyunk szemmagassagban, es lefele kell nezni.
(Japanoknal sok helyen van pl az asztalba beepitve az LCD monitor...) -
nem fájdul bele a nyakad, ha felfele kell nézni a monitorra? Érdekes koncepciónak tatottam mindig is a monitor talpazatot. Tök jó helykímélő, az igaz, de ha jól tudom,m ergonomikusabb, ha lefelé néz az ember, mint egyenesen, vagy felfele. -
Hali!
Beszállok én is a sorba. Ez az otthoni és egyben a melóhely is. Az asztalról most hiányzik a 19"-os CRT Bellinea. Osztott képernyős rulez.
asztalom
Cső -
Geccoka #33552 Hehe, az en kolis asztalom elbujhat az osszes mogott :D
De legalabb szep rendetlenseg van rajta mindig :D -
zenoka #33551 na ezzen az asztalon is van cigi:D ugy latszik errefele alapkovetelmeny:DDDD -
Most rakjak be én is egy képet? A gond csak az, hogy Hiroshimában az atomtámadás után kevésbé volt kupleráj
-
putyi #33549 hát, a képeket elnézve jobban járnál. ez kb olyan, mintha egy 30 millás autóra 100 ezerért vennének könnyűfém felnit, merugye gurulni, azzal is gurul. -
Egész otthonos. :) -
Link! -
Fisch #33546 work (csak, hogy én se maradjak ki a sorból)
-
Kemény:) -
Fisch #33544 érdemes megnézni: http://www.danielsimon.net -
Pfff, szerinted állva számítógépezek? :)
Még nem találtam olyan asztalt ami megfelelt volna és megérte volna áldozni rá, a mostanival meg bőven jól elvagyok és ezek fontosabbak voltak :P -
sehol semmi kaja nincs az asztalomon .. az egy kidertojás belseje amiben gépcsavarok vannak tárolódva :c))))
Jövőhéten majd updatelem a dolgot. addig ez az állapot marad :c)))
És akkor a másik 3 vas még nincs is bent itt a szobában. :c))) -
zenoka #33541 hehe pedig innen tok ugy nezett ki:)...akkor ti is roplabdaztok felfujt gumival:))) -
GixEr #33540 nincs az eldugva :) Ez a "szoba" kozepe kb 20-an vagyunk benne... -
zenoka #33539 ehe jo kis eldugott zugod van:) -
GixEr #33538 Csak, hogy en se maradjak ki :)
Work -
zenoka #33537 laptop laptop hatha na ja...Na de kie a CICI?:) -
nem nem, csak szobatársak :) -
Fisch #33535 LOL
ahogy Free monitora magától belemászott a kukába, az én asztalom kompletten beleugrott monitorostól, gépestől, billentyűzetestől, egerestől
-
Hehe... laza mennyiségű munkafelület. :) Aranyos! -
Jahh azt nem irtam ez a munkahelyi asztalom, vannak G5-ök is de csak a grafikusainknak, nekunk operatoroknak meg nem jutott:(
A kolat epp iszom, a bor meg csak disz:) valamikor fotoztam azota itt all asz asztalon.
Majd dobok kepet az otthoni asztalomrol is. -
skizofrének:) -
íme az enyém is :D
-
Van itt notebook faszig :D jut itt gep mind a ket kezedre meg a labaidra is :D -
Itt az én renderfarmom:
-
zenoka #33528 Az igazi bor az feher s szaraz:)) -
G4, G4... nagy szám....
Bor és Kóla! Nebaj ha nem vörös. -
G4 cool!:) -
Ez az en asztalom.
-
Free na ez igen:))) Latom a szerszamok meg uzemben vannak, felujitas hogy all? En epp hetvegen fejeztem be, nehez melo volt fokepp hogy meg sose csempeztem, de megerte mert szep lett! -
epp ezt akartam mondani en is:))) Meglatjatok az enyemet... -
tproli #33522 Köszi GixEr, meg fogom próbálni ezeket. Igazából általánosságban érdekelt a megoldás, nem csak ebben a konkrét esetben. Most már tudom, hol kell keresgélni.
Egyébként a betűk egy cég neve, és az egész vörös fényt bocsátana ki magából. -
Szvsz egyáltalán nem. :/ Maximum a gyorsabb directx wireframek miatt. Plugin ellátottság még elég gyatra. -
Ronin666 #33520 Érdemes Max 8-ról 9-re áttérni? Lett valami használható javítás? Illetve Vrayből ugyan azok kellenek 9 alá, mint 8 alá?