3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek valamilyen erotika kiallitasrol visszamaradt "kegytargyak"? 😉
Amugy szep...
Sziasztok. Olyan kerdesem volna hogy a d21 en hirdetett 3dsmax 7 biblia az angol vagy magyar nyelvu? Az angolt sikerult megvennem eredetibe egy baratomtol par honapja de nem nagyon haladok bizonyos reszekkel pont az angol miatt...s ha ez a biblia magyar akkor menyiben ter el az angol valtozattol?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Thomas.... újraértelmezted az "NFR" rövidítést... akkor én is beszállok. :o) PPT tesztnek indult.

Akrill díszek. :o)

per aspera ad astra

Fallikus lofting a XXI Sz. elejérõl.
Hát ja. Ez így inkább úgy néz ki, mint ha ez egy színpadi díszlet lenne.
ThomasGins
Kész vagytok😄
Annyi lett volna csak,hogy a kockábol átmegy gömbbe😊

\"So always look on the bright side of death\"

(bencsab Thomas szobráról nyilatkozott!)

Ronin:
Én ezt nem a Sponza-ra írtam ám! 😊

Hát nekem sem jön be. Nenad képe sokkal jobb lett. Realisztikusabb is és kevésbé lehangoló.

Egyébként a nap árnyéka szerintem így direktben nem lehet soft shadow.
nem jott oszze az asszonnyal ?
😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Egy kicsit olyan fallikus... vagy inkább condom?
De az biztos, hogy szomorú.

ThomasGins
Nekem hiányzik belõle a kék environment😊

ThomasGins
Kis NFR...
link

Probalgattam en is valamit azzal a sponza-val (C4D):
1 area light+soft shadow, GI(4 bounces, 1/3 prepass size)

1.

(renderido: 16:30)
kicsit megdolgozva:
KEP

2.

(renderido: 21:30)
kicsit megdolgozva:
KEP

Probalgattam kisebb renderidovel is, de azok annyira nem jottek be, hogy inkabb magasabbra allitottam a beallitasokat.
az elson talan kicsit tul sok lett a glow <#nemtudom>

Ackro
itt találsz ingyeneset is

Ackro
kanálmodell! 49 dollár ez a sz@r:
(remélem sikerül belinkelni)

inkább csináld magad...

300Dani
Már vártam a poént, csak az a baj hogy sürgõs :C

Malakai
Nincs kanál!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a viewport preferencesben allitsd be a textura meretet

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

na ne viccelj ma 😄

300Dani
Üdv!

Modelleket honnan tudok letölteni ingyen? Kanál kellene...

Ackro
és a plane-re úgy rakd rá, hogy uvw map modifier és match bitmap gombot megnyomva betöltöd azt a képet amit textúrának használsz a planen

Ackro
Customize/Preferences/Viewports/Configure Driver/Texture Sizes-t állítsd a legnagyobbra (512 vagy 1024 asszem)

Yulcsa
Sajna sehogy sem jó😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

letoltheted a netrol..

http://hdri.cgtechniques.com/~sponza/

Ezt a scene-t el tudnad nekem kuldeni? Megneznem Cinema4D mit hoz ki belole 😊
Privatot kuldtem benne a mailcimemmel.

Dichter
Rajzold meg Spline-okból az utat, majd ahogy Ackro is mondja: Path Deform. Ha nagyon hajlik vedd feljebb a szegmensszámot, ne legyen benne törés.

Ackro
van olyan, hogy path deform módosító... esetleg azzal.

Ron Ragm
Van arra lehetõség a maxban hogy egy megadott szép hosszú objectet (hasábot, hengert stb) meg lehessen hajlítani egy megadott vonal mentén?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

redquenes sponza
13 perc, path tracingtol nem is olyan rossz 😄
bump nincs, mer 3ds import nem hozta at. majd rakok esetleg kesobb.
[/img]

ez jó valamire?
MAXWELL RENDER v1.0 RC5

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Ment privi
Pitbull90
Free.... bölcset szóltál.. ez eszünkbe se jutott vna..😄

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Free
Félreértettétek. itt van egy plane amire rá van húzva ez a textúra mint bitmap .. és így símán megy 10 másodperc alatt a render :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Pitbull90
Végülis lehet he megcsinálja...
Csak azt nem írták oda hogy abból a 2.5Ghz-s prociból van a gépben 100 darab..😊 meg h 1Gbs memója van de abból is van egy pár..

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Aldaryn merre van? 😊
(nezz el az rq sitera, csaocsald az arnyekokat) 😄
igaz baro sotet, meg fene tudja hogyan csinalta de akkor is..

Ackro
na azt én se veszem be, hogy tíz másodperc volt a renderideje ennek a képnek, csak a shader pack kéne vaty a törése... 😉

na ez amit en nem tapasztaltam, marmint hogy gyors.
nekem mar regen nincs meg.

Ackro
ez megvan vkinek? (priviben ha igen)

Tényleg! Kipróbáltam egy másik plug-in t és az mûködik.

Köszi
Ackro
persze, csak nem akart felvágni hogy összedobott gyorsan egy tesztrendert. 😄

marmint ez egy varos.
egyebkent sztem jo texturakkal majdhogynem barmilyen programmal be lehetbe "hulyiteni" valakit

dubrovnikban nincsen "Sibenik" catedralis.
😊

Köszi. ez legalább egy érthetõ lehetõség.
Ackro
akkor a plugin nem az általad használt 3dmax verzióhoz való, vagy sérült.

Nem érek rá összerakni.
Ha lesz szólok.
Majd áttúrom az ittenit.

Ja, hamár bevilágítás! Itt egy saját fotó a dubrovnik-i Sibenik katedrálisról. középrõl sajnos nem tudtam képet készíteni, mert nem volt nálam állvány, így csak a pad tetejére tudtam letenni a gépemet, és a 35mm-es objektív is csak ennyit fogott be. Azért használható.

Szóval Nenad, erre állítsd be a redqueen-t:

refrencia kep

refrencia

variacio szelesen beeseo napra (eredeti scene)

sponza sunlight 1

sponza sunlight 2

tobbe kevesbe referencia kep utan 😊 >

sponza sunlight 1

van valami galeriad valahol?