3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ackro
lehet, hogy le van freeze-elve. display panel->freeze->unfreeze all

ThomasGins
Ilyesféle esetleg?😊

És nagyban.
Még erõsen félkész...

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Hamarosan bannert kéne cserélni, napszakoskodás jó, csak a téma nem aktuális. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
Szerintem dobj egy screen-t...
És akkor se biztos😊

Yulcsa
még1x megkérdezem, nem tudnátok segíteni?
"nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
Akadt még 1 problémám😞
Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levõ blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani😞 Se properientes, se semmi😞
Aki tud please help!
Köszi!!"

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Ackro
az új jónás mag elég meggyõzõ! a fõoldalon pont kint van most egy prohardveres cikk linkje errõl.
az AMD athlon 64 3500+ nagyker ára most 40-42e Ft körül mozog.

Na rendernél kiütközik PentiumM kevés futószallagból szerzett elõnye...
De én inkább árában szoktam nézni a dolgokat. Asszem intel 65e körül van, AMDt most nemtudom, de szerintem az is valahol ott lehet.
Asszem ez sokunknak hasznara valhat:
www.subdivisionmodeling.com
valóban az hiányzik meg a belseje is 😊 ez a második modellem 3d-s pályafutásom során így az ebben a repülõben nem is lesz

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Az AMD-s gepben 1GB, a Pentiumban 512MB, mindketto DDR1-es, a laptopban raadasul csak 333mhz-n megy

memoria mennyi volt a gepekben?
egyebkent az M-es pentium az eleg jo..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ackro
hi free! van valami hír szerverileg? <#duma>

A jobbszélsõben, mint ha lenne hátul valami.
Vag ez a híres német Wunderwaffe.
Free
nekem tetszik csak a pilóta hiányzik a mûködõ gépbõl :c)
Vagy csak én vagyok vakabb az átlagosnál ?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Csinaltam egy kis proci tesztet. Ugyanaz a scene ugyanolyan beallitasokkal. Prepass-et szamoltattam (nemtom véréy-ben ezt hogyan nevezik, amikor a GI-t kiszamolja).
Pentium M 745 (1,8 ghz) - 10:55
AMD 64 3400+ - 11:35

az eddigi procitesztekbol is az latszott, hogy az intel gyorsabb GI-ban, de hogy ennyire...

Pitbull90
Szép..szép.. de maxal mégszebb lenne..😄
de tényleg szép munka..

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

nah ide is benyomom a képet igaz mayaval keszült de a kritikán ez nem változtat 😊

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Yulcsa
nah, végre sikerült! köszi a segítséget mindenkinek!
Akadt még 1 problémám😞
Méghozzá az, hogy észrevettem, hogy az alsó planen levõ blueprintem el van csúszva 1 picit. Nah, most ezt szeretném helyretenni, de sajna a progi nem engedi kiválasztani😞 Se properientes, se semmi😞
Aki tud please help!
Köszi!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

ThomasGins
😄
Kincses fiók😊

FRenkie
Honnan volt referencia? 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

pedig de :c

BUDA > miskolc.

fle go
Koszi megvan

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Boba
OBJ-ot kilehet huzno belole szvsz, azt max is megeszi.

fle go
Udv!
Skacok ZBrush-bol lehet valami olyan formatumot kimenteni amit max megeszik? Ha igen hogyan kell plug in?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Szia! Nézzd meg ezt!
http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600416852:6

fasza, jol neznek ki!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ily, de sok idod van 😊 nekem tetszenek...

ThomasGins
Még egy kis sponzabob😊
link1
link2

Lewy_
lehet, hogy így jó lesz, de miért ennyire lassú ez a procedúra? Minden totálisan min. szinten van.

asszonta a vlado, hogy a matte ojjektum a qmc secondary ray-jal mûködik csak normálisan, lightcache-sel nem.

Lewy_
kipróbáltam a te megoldásoddal. Így majdnem jó, de baromi lassú és nme tünt el teljesen a plane, amire vetítem az árnyékot.

Lewy_
A plane-re milyen anyagot adjak? A háttér rendereléskor be legyen kapcsolva?

en mindig siman vray propertiesben oldom meg, kapcsold be a matte objectet (jobb felul) a shadowt, es az alpha contributiont asszem -1 re kell tenni.
affect alphat is, ha jol emlekszem

Lewy_
Nem tudna valaki küldeni egy tök egyszerû scene-t, amin frankón rajta van vraymtlwrapperes beállítás. Nekem valamiért nem akar összejönni, hogy egy plane-en csak egy adott tárgynak az árnyéka látszódjon.(a háttér meg fénykép)
Marhára érthetõen fogalmaztam. Most már én se értem mit írtam😊

ThomasGins
Kipróbáltam vray light-tal is, jól felhuzott értékekkel...

Yulcsa
Köszi szépen a segítséget, megpróbáltam beállítani a viewpointban, de sajna még mindíg olyan. Most megpróbálom azt az UW-s dolgot...

Hehe, nem tehetek rola, szeretem a lehangolo kepeket, eppen ezert a kepeim nagy resze ilyen sepia-s tonusu, mint inkabb realisztikus 😊
A soft arnyek meg azert lett, mert a hardot nem szeretem, area-val meg kicsit tovabb tartott volna. De majd vizsga utan (holnap) osszeutok valami realisztikusabbat 😊 (csak legyen meg a vizsga<#hehe>)

Na errõl van szó.
Az omniktol amik a gyenge szort fenyt szimulaljak (es nem tompitjak a szineket mint az ambient light)
Üjje.
ThomasGins
Mitõl 3 perc?

ThomasGins
Kis gusztustalankodás sponzával😊
link

Akkor egy scanline NFR Sponza: 3:37sec 😊
(csak ne lenne tele modellezesi hibaval... pld.: szemben az also vilagos resz is azert van)
Aldaryn
Szvsz még 30 perc sem sok. eszementül mintavételez ez az engine... VRayt elkeni keményen.

per aspera ad astra

uccso sponza, normal mappal - bump mapping nincs
31 perc, felhuztam a mintavetelt de alig latszik valami kulonbseg, arnyekos heleyeken kevesbe zajos.

LOL!
😊

"bacsi" 😊
Aldaryn
de nagyon szép lett a fényeloszlás. Kicsit idilli... de ugye akkor mindek a 3D, a nem lehet vele idillibbet alkotni, mint amilyen általában a valóság. :o)

per aspera ad astra

ThomasGins
Sponzát én is kiprószáltam,25perc egy 2000es procival😞
link

ThomasGins
Napi fallikus render... hát te kész vagy😊
Akárhogy nézem, én se tudok másra jutni mint GixEr bácsi😊