63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nah, akkor albérlet, pár napja ilyen, eddig össze voltam tolva Barátném asztalával, most függetlenedtem.
-
Hmm... ha példul onyxot nyomsz, akkor neki van fasza random vertex color assign módja. -
Polygon fáknál hogy szoktál random levélszineket csinálni?:) -
InterFoxSOFT #33674 Azt látom, hogy a tárgyak modellezésében profik vagytok, de mi a helyzet az emberi ábrázolással ?
Vannak ilyen jellegű munkáitok is? -
nenad #33673 DOS tamadas :D -
Ronin666 #33672 Randomize :) -
zenoka #33671 mi a rak van a forum hozza szolasanak szamozasaval?:) -
nenad #33670 ugyanonnan huzza...
sajnos, -
Hat ez marha jooo :DD -
zenoka #33669 Itt is fent van:
http://www.courttv.com/onair/shows/red/red_player.html?id=331&link=REDshlk -
nagyon rutinos csóka látszik nem ma kezdte ezeket a kaszkadőr műveleteket :c))) -
nenad #33668 nem jon be, nemtod kiszedni a cachebol?
kivancsi vagyok. -
Fisch #33667 OFF:
How NOT to rob a liquor store
mekkora LOL! -
putyi #33666 azaz ippencsak nálunk kb. 2-szeres szorzót jelent egy 3GHz-s prescott-hoz képest. -
Akkor mar neked is Yo:)))) Nekem Yo Vad:) -
Helyes az a datanetes zacskó, nekem is ilyen van, csak nem ugyanott kaptuk? :-D -
Ronin666 #33663 Az a baj ezekkel, ha renderrelésre kell a gép, akkor a csúcs Alien és csúcs boxx sem megy sokkal jobban, mint az a gép, amit mos itt összerektunk 200eFt-ból. Nemrég volt PHn teszt Xeon - Opteron összehasonlításból. Őszintén szólva szánalmas a végeredmény, főleg ha az árakat is megnézzük. :(
-
Fisch #33662 nekem 4.4 milka, de én nem alien-t hanem boxx-ot néztem...
muhhahhhahhhahhhhhh
-
Evo, de de nagyon jol szolnak!
Ronin a rendes székem jelenleg a konyhában van:)
Zenoka: jahh marha jo buli a csempezes! Majdha rendet rakok akkor dobok ujabb kepet, ami nem udom mikor lesz, meg van egy kis melo a furdoszobaban:( -
valőszínűel igazad van az árakkal kapcsolatban.. Én a P4 3Ghzemet cseréltem D805re és 3.6 Ghzen 75%al gyorsabb... -
zenoka #33659 ehehe:) mosopor a gepnel...gumikesztyu a galeria(?) lepcson..jo kis buli lehet:DDDD -
Ronin666 #33658 Nem kényelmetlen, hogy nincs támlája a széknek? -
Nekem is ilyen logitech hangszórók vannak.. :D
Igaz milyen jól szólnak? :) -
Udv!
Tovabb szinesitve a topicot ez a latvany fogad jelenleg az otthoni gepemnel:)
-
Nekem "csak" 1,5 milla lett :) -
az álom gép
érdemes megnézni össze rakhatod a saját gépedet a mai csúcs technikából.
az enyém majdnem 3 millió :D -
csak úgy repkednek itt a Gb-nyi RAM-ok. Én egy 2.66-os Celeronon 512Mega rammal meg egy ősöreg Ati 9000pro-val nyomom, és eddig bírja. na jó elég lassú a render de azt meg lenyomjuk farmban. :) -
Most voltunk bent T-pontban... felhivtak a 194et es bejelentettek, hogy mi a gebasz. Mondtak, hogy nem mi benaztunk el valamit, mert ha kiszedunk mindent a rendszerbol es visszadugjuk a telefonokat attol meg a telefonnak mukodnie kellene... Szoval nem a mi sarunk. :D Aszontak ha valami gebasz van akkor meg bejonnek... hat ne legyen.
D805... azzal az a galiba, hogy ippencsak jobb egy Hyperthreadinges P4-nel... messze nem olyan hatasfokkal dolgozik mint a CoreDuo2. 15-20 ezer forintos lap helyett 20-25, es 25ezres proci helyett 40. Ez 20ezer forint kulonbseg... ennyit igazan meger a C2d...
Bencsab: szerintem a tobb memoria tobbet er 3d grafikaban mint az, hogy gyorsabb... Dual-channel jatekokban ha szamit 5-10 szazalekot, alaplapja valogatja... de renderben hiaba gyorsabb, ha kifutsz a mennyisegbol. Nekem nem veletlenul van 2.5 giga. 32 bites rendszerre van meretezve... 2 giga a rendernek es 0.5 giga pedig marad az alap dolgoknak. Persze a 64bitesseg sokat valtoztatna ezen... de "szerencsere" penzem sincs most tobb memoriat venni. -
Szia!
Jó kis gép lesz...
Érdemes mégnézni az alaplapot, úgy tudom hogy a P5B-be nem mennek a 4magosak... pedig egy ilyen összeállításhoz érdemes egy olyat amiben legalább egyszer még tudsz procit cserélni..
Lehet hogy rosszul tudom, de azért érdemes utánajárni....
Amúgy aki alcsó gépet akar annak csak ajánlani tudom a D805öt egy 15-20ezer forintos lapban 25 ezres proci... sztnem még mindig megéri.. persze ezt nem lehet fejleszteni... de 2.4Ghz helyett 3.6Gh-en 90%ba mindegyik megy....
amúgy én Cinebench eredményeket nézem mindig mert ugye az render és nekem igazából ez érdekel... ha gondoljátok írjátok meg hogy nálatok a CB mennyit megy...
Cinebench : D805 @ 3.6 Ghz = 560 CBpont -
majd dec 15-én lesz ez izgalmas:) -
http://www.planetside.co.uk/terragen/tg2/tech_preview.shtml -
bencsab #33648 Ha normálisak, akkor igen, legfeljebb külön pénzt számolnak fel a szerelésért. -
putyi #33647 híjjad fel a matávot. nálunk ahányszor betették az adsl-t(otthon és az irodában), anyiszor ment el a telefon. az otthoni durvább volt, egy hétig szerencsétlenkedtünk. már a modemet is lecserélték, mire hajlandó volt kijönni a matáv és fél perc alatt megállapítani, hogy valami adsl kártyát a központban rosszul dugtak be. -
zenoka #33646 S mar csak az a kerdes hogy ha en oda megyen esetleg az altalad ajanlott boltba hogy ezt ezt meg ezt szeretnem..de hoztam hozza dvd irot, halo kartyat, video kartyat azt is beletennek?:)) -
bencsab #33645 A helyedben vennék bele egy gyengébb videókártyát használtan, mondjuk 20k-ért, és máris megvan a hiányzó összeg. Aztán később azt e tudod cserélni, 1-2 hónap múlva. A memóriahiánynál nincs bosszantóbb dolog. -
zenoka #33644 Koszi...aza baj hogy meg 512 memo arat nem birna el a koltsegvetes s igeny komoly hianyt okozna a hazikasszankba:)
kigyujtottem itt is amit lent irtam listat vege 100 forinttal lett kevesebb ugy hogy ugyanazokat irtam ossze:D -
bencsab #33643 ...Ésszerűen...
Sztem a 2gb-os modulok ára nem mostanában fog lecsökkenni. És mivel a költségvetés is szoros, nem hiszem, hogy érdemes ekkora modulokban gondolkodni. -
Ronin666 #33642 ,,Radásul abban az alaplapban 4 memóriaslot van, ami azt jelenti, hogy ésszerűen 4gb-ot tudsz beletenni maximum."
Na ezt gondold át újra! -
bencsab #33641 1,5GB memóriát ne tegyél a gépbe. Mindig azonos méretű párokban gondolkozz. A két kül. méretű ramot nem fogod tudni dual-channel módban használni, pedig az nagyon sokat számít a teljesítményben. Radásul abban az alaplapban 4 memóriaslot van, ami azt jelenti, hogy ésszerűen 4gb-ot tudsz beletenni maximum. Namármost, ha átállunk majd x64-es rendszerre, biztos vagyok benne, hogy mindenki olyan terjengős kódokat fog írni, hogy a 2gb ram semmi perc alatt kevésnek fog bizonyulni. Így jövőre mehet majd bele még 2gb. Ez viszon logikusan azt adja ki, hogy olyan ramot válassz, ami márkásabb, így 1-1,5 év múlva is fogsz tudni venni bele ugyanolyat, mint a meglévő, és nem lesznek kompatibilítási gondok.
Az általad választott kingmax ram jó, de ha lejjebb akarsz menni, akkor vegyél inkább 667mhz-est. Én őket ajánlom:
http://www.hardverker.hu/ -
Bár én nem maxoztam még sokat, főleg nem a 9-cel, de minap észrevettem, hogy render to texturenél előszeretettel fagy. 10 esetből 9-szer.:-(