63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Áááá... bazze! Pedig már épp csináltam ezt... na jó, nem énnekem jutott eszembe, hanem Putyi vetette fel. -
Jujj XD Azért a manus sarka még odakerülhetett volna, ahogy lelép (viccel) -
jaaa. a terminátor meg már L ment motort lopni.. vágom :c))
Azt tudjátok mi lett volna az utolsó mondat amit a terminátor hall ha a 8 kerben érkezik meg???
Dikmán. szinesfém... -
az nem lyuk akart lenni,hanem a beton alatt vmi földféle :S -
király lett de azért én egy füstölő terminátort elviselnék aközepén. vagy az leesett a lukban ??? -
Huhuhuuuuu, ez aztán fasza!!!! És még a zenei passzent. -
GixEr #33751 Erdemes ranezni... (allakat alatamasztani...!)
CG reel (3dsmax) -
pedig vrayfur és szinte alap beállitás.
Ujabb idiótaságom.Lusta voltam kidolgozni:(
cggömb -
zenoka #33749 Na de porgot az este:D
Boba: gratulalok!!:)
Thomasgins: surisd meg egy kicsit a fuvet szerintem de nagyon zssir:) vagy csak lekenne vagni a kep also harmadat hogy ne latszodjon a ritkas resz:DD
Aldaryn: Te golyod jobb...szvsz a masiknal annyi hogy vekonyabb a golyo fala..jobb oldalon ezert nehez eldonteni hogy ravan e fesve vagy sem... -
Aldaryn es Ronin koszi a segitseget kiprobalom mind a kettot :) -
marcee #33747 A fű hogyan készült? Beállításait is linkelhetnéd rögtön! :) Nekem a vrayfur-ben állandóan sikerül valamit úgy beállítani, hogy attól megfagyjon a max. De ez nem annak tűnik... -
LOL...cornell gömb... -
Még egy kicsit fáztam:)
nfr
2 óra render -
Ronin666 #33744 Na ez igen, ezen látszik, hogy benne van. A másikon viszont nem. Nem tudhatod hogy az alkotó festett üveggolyót akart, vagy olyat amire te gondolsz. :)
Grat Boba! -
Koszi koszi! Eleg fotorealnak tunik... bar a rendertime borzasztoan lassu volt!!! Pedig multy-threadelve is volt a feladat... a fene egye meg, de vegre megy. 512es net utan az 1 megabit is megvaltas.:D -
Gratulálok. :) -
Van uj netem.:P -
A tiéd jobb :) -
Jólvan, akkor egy vékony réteg van a golyón. Ettől függetlenül az üveggolyókon nem vékony réteg van, hanem benne van valami. -
Itt az eredeti:
Szerintem (bár nem vagyok profi modellező) bőven van különbség. Az eredetin inkább olyan mintha egy vékony réteg lenne magán a golyón. -
Tök ilyen lesz. Nekem ilyen lett 5 perc modellezés után. A belseje pont olyan, mint egy átlagos üveggolyónak.
-
Ronin666 #33736 Nem vitatkozni akarok, de én nem tudom elképzelni, hogy ilyen hatása lenne, ha benne lenne ez a valami. :/ -
Oké, fel is lehet festve, de ha beleteszi, akkor is ugyan így nézne ki. Szerintem az illető, aki csinálta, tökéletesen tisztában volt vele, hogyan készül egy üveggolyó, és egyszerűen lemodellezte a valóságot, akkor pedig a render sem lesz messze tőle. -
Az ablak tukrozodesebol lehet tippelni. -
Ronin666 #33733 miből gondolod? -
zenoka #33732 yeee megkora vak vagyok:) Tenyleg ott van.
Thomas: Mea culpa, mea maxima culpa:D -
benne van. -
Nemlátod a fától a kannát. :-D -
zenoka #33729 s hol a kanna?:) -
Ronin666 #33728 Szvsz az a kék valami nem benne, hanem rajta van. -
Úgy, ahogy egy tök standard üveggolyó felépül. Fögsz egy üveggömböt, és bele teszel valami csavarodott, színes műanyagot. -
Ronin666 #33726 szerintem úgy, hogy egy tömör testre raksz egy olyan textúrát, aminek a reflect-je mondjuk 50 százalékos, a refracthoz van rakva egy map, amin a festett rész fekete, a többi fehér. Van egy diffuse map rajta, ami a festést tartalmazza és a benne lévő buborékok pedig a testen belül elhelyezett gömb testek lehetnek, amiken van egy olyan textúra, aminek a refract-ja 100% és a fénytörése 1.00
Persze a buborékokat másképp is meg lehetne csinálni, de szerintem így a legegyszerűbb. -
Jo lett tetszik :)
Ilyet hogy lehet csinalni? kep -
Köszi:)
NFR
-
Thomasnak kulon grat! -
zenoka #33722 Thomasgins is nyomott kettot fel:D
cimlapon is voltak:) -
Eszmeletlen jok vannnak, vegigneztem az osszeset:) -
zenoka #33720 atirtak? nem cask uj szervert gapota dolog? baar ehhez sem konyitok:D
-
F*szán átirták... -
Mivel én txt-be jegyzetelek, nálam a gépen van kupi:)
Az otthoni gépemen pl az asztal (nem az analóg:) ugy tele vcan ikonnal hogy a legtobb ikonon kettő van egymáson:)