63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #33837 ehehe:D okes:D -
:)ez a legnagyobb,de kirenderelem ujra.
10perc render volt fingatósan:) -
zenoka #33835 muti uj logo-d nagyban:))) -
Mert mütermi kép:)Megg itt már 4kor sötétedik, bannerba csak 6 körül:) -
nenad #33833 Oh yes, visszjott a kedves kis hoeses is.
Tok peoen hogy mar akkor is esik a ho amikor meg a hatter kep nincsen betoltve... :D -
zenoka #33832 modenr meses lett:)
de nem legyolo:D
áááj wiiiis ju merii krissszmöööööössszzz..:)
-
Na mind1, nemtom ez a project meger-e annyit... itt a final render:
Itten.
Most asszem nagyoromomre belekezdhetek a karacsonyi kepeslap gyartasba.
-
Usse kavics! Megprobalom azt a verziot is!:) -
zenoka #33829 jaja piros kalapos feher potyos:) -
A mesekönyvekben mindig légyölő galóca van:) -
Amilyen sürün van a fü sztem maradhatott volna fekete is:)
-
Fogalmam sincs, de tenyleg. Tegnap este olyan 10 korul ertem haza, hulla faradtan es ugy belemcsapott mint a villamcsapas: gombat akarok modellezni... es igy. Jo, tudom, hogy nem a legjobb kerettortenet, de attol meg tenyleg csak ugy eszembejutott!:) -
zenoka #33825 Jo lett!!! de miert pont gombaaaa:) oke nekem is ez volt a jelem anno de kivancsi vagyok:) -
Koszi!:) Egy olyan mesekonyv hangulatot szerettem volna.
Ez itten!:)
Neten kerestem valami avarra hasonlito texturat, azt dobtam be es raktam ra egy keveske displacementet... ne csak valami fekete plane legyen oszt kesz.:) -
Még ma átpakolom ha lesz időm,ez csak egy file átnevezés volt:) -
Élethü lett a hangulat nagyon szerintem.A fü alatt mi van?:) -
És az alsó részt miért változtattad vissza a régire? :c(
hol marad így a számláló ?
-
Nah akkor en is beraknek egy kepecsket, most kopte ki Vray... (elnezest a minosegeert, beallitasaiert de meg nem hasznaltam vrayt... most fogom 1360*768ban leszamolni, es desktopnak hasznalni.:D)
Itt a kepecske!
Haaat... ez inkabb majd az elkovetkezo tavaszt hivatott mutatni.:) -
...de ha van kedved/időd egy ujat összedobni ne fogd vissza magad:) -
Szuper! :) -
Vertigo #33817 Aaaaaa, azt majd Ti megcsinaljatok! :D
Nincs nekem olyan sok idom (mikozben 2D -ben dooogoztam kozbe szamolt szerencsetlen kis gep igy is, hogy feldobtam 3 kannat)
Csak kedvcsinalo! ;)
-
zenoka #33816 fun:) de hun a szaja, sepruje?:) -
Vertigo #33815 Nah, akkor egy extra lowcost cucc...
-
Vertigo #33814 ...akkor ezek apropojan valaki egy kannahoembert? ;) -
...akik egész évben jómunkásemberek voltak a kannagyárban,most jutalombol nem kell azt nézni:) -
zenoka #33812 S mindenki teljes hangerobol kezdje el enekelni a hull a pelyhest:DD -
önhatalmulag elrendelem a telet:) -
nenad #33810 az is lehet hogy a fresnel-el is lehetne jatszani. -
nenad #33809 sztem kisebb reflekcio, meg valami nagyon nagyon halvany bump is dobna rajta.
Osszesegeben a sterilitasa "zavaro" sztem, tobb elet lenne benne ha kicsit kevesbe lenne suvickos, de csak mertekkel hogy a kialitott model hatas azert megmaradjon. -
nekem is, ez ok, de szerinted milyen irányba kellene elmenni vele? -
köszönöm :c))) -
Marhajo lett az alátét plane textura :D -
nenad #33805 het nekem nagy a kulonbseg meg most is.. -
hmm... valamint EZ refrencia még. Így együtt van egy majdnem gömb, és egy majdnem plane refkó. -
:) -
nenad #33802 tul fenyes a felulet sztem. -
Ez meg szerkezeti referencia, bár többfajta szövési minta létezik. A sisakon lévő egy másfajta. -
hehe. :D EZ a sisak a referencia. Pontszerű fényforrás megvilágítva egy majdnem gömb felület. -
állat lett nagyon
Pont az tetszik a karbonban , hogy az életben bármilyen forma készíthető belőlle :c)))
-
Ronin666 #33798 Jah amúgy én még a szék koncepció rajzomra akartam carbont rakni, végül mivel úgy is sötét van és messze van a kamera, egy lakkozott felületű sakktábla kockás anyagot raktam rá, aminek persze sok köze nincs a carbonhoz ,de megfelelő távolságból már az is kezd rá hasonlítani. :)