63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
és akkor az miben segít? nem eszik annyi memóriát a scenes? -
pl ha 30.000 kell belőle egy scene-ben:) -
nah mivel lehet a texturákat variálni ? És L magyarázná valaki mire jó a Vray Proxy???
Addig rájöttem , hogyha lementek egy tágyat vray el akkor azt be tudom hívni proxynak .. de abban mi a jó ? -
4D #33874 THX. -
A modell teljesen jó, csak a textúrákat kell variálni -
zenoka #33872 texturat nem mondom mert aszem azon meg dolgozol!
jobban variald..most meg egyformak...
van olyan raklap is aminek az alja is ossze van "kotve".
s suritsd a keresztleceket...
legalabbis igy emlexem amikor meg foalasba raklapokat mozgattam a bol b be egy nyomdaban:DDD -
-legyen csak 10 egy sorban:)
-használj több szöget:)
-
Nah nekiálltam lemodellezni külön a tárgyakat... első és legegyszerűbb cucc. kérem a javaslatokat
-
zenoka #33869 En tapsikalok nem brusholok! jo lett nagyon! -
4D #33868 Belinkelem ide is, hátha vki Brush-ol
Brushpók -
koszi -
Nem. -
Már megy.. -
egy kicsit OFF
nem tudja valaki az AM2-es socket tamogassa a 939 procit? -
Fisch #33863 hmmmm...
kezdem magam szégyellni, hogy csak egy 17-es moncsit használok... lol -
GixEr #33862 Ez se piskota.
http://www.fl-tw.com/InfinityForums/viewtopic.php?t=1899
(Ja lehet benne modellezonek jelentkezni!!!) -
Egy IP-t tudsz írni? Nekem DNS hibát adott rá... -
Fisch #33860 OFF:
pár munkahely multi-monitor kiszerelésben, vannak benne egész jók, és néhány nagyon őrült konfig...
http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery.asp -
Mókás lehet egy szimulátornál a fejköré tekerni:) -
Fisch #33858 -
Fisch #33857 LOL... már csak egy asztal kellene hozzá! :D
-
igen kicsit elmértem a dolgokat. :c)) majd javítom :C))
Oryon igen egy sikátor készülne egy intróhoz. de ez csak az első 3 órai "munka" eredménye.
még az lesz meleg, hogy animáció lesz belőlle és most nem beállított texturákkal tartok ilyen kevés modellnél 3 perc per frame renderidőnél :(
majd megkérem itt a gurukat, hogy segítsenek. most lehet leveszem a szineket meg minden egyebet és marad csak amodellezés.. :c))) -
Süti lett! -
zenoka #33854 NFR
van egy agyag teaskannam azt probaltam meg megcsinalni..jo pofa mert van benne egy teafilter tarto igy lehet benne teafuves cuccot is csinalni:D
bar meg sosem hasznaltam:))
a szineket megint nem talaltam el grr.
alap
ps fekete feher -
Hm ... furcsa, mert a kép jobb oldali része, az kisebb, mint a bal oldali... akár direkt is lehetne így tök fura hatást elérni :)
Azaz nem csak a lámpaoszlop, hanem a kerítés és a 2 ház közötti "rés" is kicsi, szvsz... a többiről még nem, mert írtad, hogy még dolgozol rajta.
Egy teliszemetelt utcarészlet készül? -
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az eddig elmondottakhoz: még mindig nincs d21!? -
szerintem nem erősebb, hanem inkább a lámpának kéne nagyobbnak lennie. olyan aránytalan így egy ilyen lámpaoszlop megvan vagy 6-7 méter ez max 3 -
zenoka #33850 jo lesz ez...szerintem a lampanak erosebb a fenye:D -
nah akkor én is offolok
a texturák nincsenek kész végülis semmi nincs kész csak rég tettem be képet :c)))
-
Egyik északa elkészült pár render. Sajna elég tré , főleg a színek, mert laptopon lőttem be a dolgokat, és mint reggel kiderült , a laptop képernyője igencsak máshogy értelmezi a színeket, így fotosopban amihez nem értek, kellett utánnabénáznom vmit,de nem sikerült. :-D
A modelt nem én készítettem, de azért ilyen low poly, mert szimulátorba készült statikus objektumnak.
gobe1
gobe2
gobe3
gobe4
Esetleg vmi ötlet, hogy lehetne kiküszöbölni ezeket a színproblémákat, hogy a laptopon is hasonló színeket lássak, mint a többi képernyőn?Amúgy tök normális eredméyneket produkál, csak ennél a rendernél jött elő ,hogy torzak a színek.:-( -
zenoka #33847 muhaha:DD aranyos!! -
:)
-
Vertigo #33845 ...eloesten
-
És foltos. -
nenad #33843 private :-) -
Asszem olvastam hozzászolásokban h csak elismerést:)
Hogy sorozatos lesz a dolog és nem lesz nyeremény.:) -
nenad #33841 azt nem tudni mit lehet nyerni sajnos. :(
-
http://www.world3d.hu/verseny.php
vörsöny akit érdekel:) -
zenoka #33839 nem gondoltam volna hogy ebben a kornyezetben van:D -
2óra render veryhigh-on:)