63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nem baj megérdemli.Amennyire bonyolult 1.,meg aki szeretné kipróbálni,meg kérdezősködni,mi micsoda,az ne tömje azért annyira tele a topikot.Azért nyitottam,és ott a meglepi is. :) -
Ez mindenes topik, kivéve maya:P
Akérmi az ide vele:) -
Nyitok 1et,pill. -
Némmá,sztem nyissatok topikot neki.
1. megérdemli
2.Majd mutatok(adok) vmit. :) -
Nincs:(
Be se jön rendesen az oldaluk fél napja nálam. -
nenad #34152 ma adjak ki a tech previewt, neked van? -
pont ma néztem az oldalukat és semmi érdemlegeset (azaz download linket) nem találtam.
jó, akkor inkább torrenten nézek utána...
-
...Dede, már meg is van a Tech preview :) -
goofy1984 #34149 Sajnos...
De nem tudnád (vagy valaki más) feltölteni valahova, hogy én le tudjam tölteni? Egyáltalán mekkora az egész? -
Leállt a betatest periódus... -
Hali!
Ha valakit érdekel legújabb próbálkozásom: pince panoráma (~6 MB)
Egyelőre ekkorában rendereltem le, mert nem volt időm kivárni a kétszer ekkorát. Meg majd remélhetőleg jön a HDR változata is hamarosan és akkor lelkes tesztelőket várok majd :) -
goofy1984 #34146 Nem tudom letölteni a cuccot az oldalról, mert 404-es hibát ír ki. Máshol is ugyanaz a hivatkozás van. Valami másik helyről le lehetne tölteni a "http://www.spot3d.com/AURA/publicbeta/chaosAura_0.55.50.msi" helyett? Esetleg valaki feltöltené valahova, aztán megadná a linket? -
zenoka #34145 mivel nem talaltam beallitottam a monitorom..egybol vilagosabb a vilag:D
nagyon popec lett a folt is!!! kovetkezo be kell rugni az oldalat:P :))) -
goofy1984 #34144 Kösz! -
szuper lett -
...terragen 2 nem akar készülni:D -
#34123 -
goofy1984 #34140 #34119 és #34113!
Mivel lehet ilyen jó lángot csinálni? Ami alapból benne van a Studio-ban, azzal elég kezdetlegeset lehet, az igazi tűzhöz nem sok köze van.
Honnan lehet letölteni a plugin-t vagy mi a neve? -
Flego köszi. jobban nem akartam már meggyűrni :c)
Zénóka és ha jobban megnézed ott van rajta az álltalad javasolt pisi folt meg a bakancs nyom :c))) -
zenoka #34138 huh de popec doboz:D nagyon jo lett:D -
Ehhem:) jol gyurtad a dobozt! Minden nagyon 5* rajta, ha kotoszkodni akarok akkor egy kicsit rongyosabba tennem.
-
nah kicsit még rágyúrtam a dobozra... lehet belekötni :c)))
-
thx :c) -
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/images/animations/captures.off/
itt van pár vlado féle video -
shutter speed, shutter, iso érték és közvetve focal length függyvénye, mint egy normál kameránál. Szal pl ha mindent változatlanul hagysz és a shutter speed értékét 1/30ról 1/10re változtatod akkor a rekesz 3szor annyi ideig van nyitva, több fényt kap a film és világosabb lesz az exponált kép. Ennek ellenére az én problémám a dof-al még nincs megoldva. Nem találok fizikai megoldást a problémára. Talán valamilyen félresikerült beállítás lehet az oka. Szóval ha dof nélkül VRPC-val ki tudodom jól exponálni akkor miért nem tud rá dofot számolni a negadott értékek mellett. Nem látom át hogy mi lehet a gond. -
ez engem is érdekelne mert ha összedobok egy jelenetet, amiben a világítás vraysun és a multiját 1, esen ghagyom ügye akkor minden fehér normál kamerácval ,agy akár honnan renderelve, de a vrayphisic camerával full fényerőn is olyan mint egy nagyon gyenge zseblámpafény lenne. -
Sziasztok,
Tudna nekem valaki segíteni aki már használt Vray physical camerát, mert van egy kis gondom. Tegnap kipróbáltam hogy hogy működik a dof a shutter és a focal length függvényében és teljesen jó volt, de ma akárhogyis töröm magam nem működik a dof. A jelenetet VRPC val renderelve teljesen jó amíg a dof nincs belőve, de amint ez megtörténik akkor a renderen csak nagy feketeséget látok, de ami a legfurcsább, hogy az alpha channelen viszont látszik valami, de az is nagy hülyeség mert köze nincs a jelenethez. Szóval ez a gondom nem tudom mi lehet a baj, mert tegnap még jó volt, ma pedig ha megszakadok se tudom összehozni (új jelenetben sem jó). -
hat en se tudom hogy mennyivel ad mas eredmenyt nem is probaltam (enhibam) csak nekialltam valaminek es rajottem hogy nem tudom megcsinalni aztan gondoltam megkerdem itt hatha tudja valaki hogy kell de akkor jot kerdeztem :) legalabb megtudom hogy nem is ugy kell megoldani :) -
zenoka #34129 menem jo neked a material ID-s megoldas? mennyibe ad ott mas vegeredmenyt mintha modifybol tennel ra dispet? (ez utobbikerdesre tenyleg nem tudom a valaszt meg nem hasonlitottam ossze majd a tobbiek megmondjak) -
en ugy akarom hogy pl van egy kockam annak az eggyik felere mas displacet mint a masik felere ez ok megoldhato material id valtoztatassal,de en a modifi panelben levo vray displacement hasznaltam es ugy nem tudtam hogy egy targyra ketszer ratenni. Van mas megoldas is esetleg? -
zenoka #34127 kijelolt polyknak kulon matID adsz s ahhoz rendelsz hozza materialt..plusz amit szeretnel rajta dispelni azt a vraymat.editorba disp.be betoltod.
vagy ugy akarod hogy dispeled eloszor az polykat utana a dispel polykat megint dispeled?:D -
na de kijelolt polykra tudok rakni vraydisplacementet? mert probaltam es nem ment. En nem sima materialt akarok rarakni egy objektumra :) hanem vraydisplacementet es abbol is tobbet :) lehet sokat akarok :) -
vörös lángok -
vagy mix texturát használsz, vagy ha nem egymésra kell, akkor egyszerűen, a kijelölt polyjkra rakod a materiált, így egy tárgyra több materialt is rakhatsz.
remélem így értetted -
google a barátod :c)
kereső -
Jó kérdés,azt hittem 2 modify elég,de nem:) -
Sziasztok en azt szeretnem megkerdezni hogy egy targyra lehet ket vraydisplacement tenni? Ha igen hogyan? -
Vertigo #34120 Nah! Aldaryn langjai tok jok! :)
Freenel a voros szelek furcsak, talan narancson jobb lenne...
Mit erdemes tudni errol az aurarol?
Mennyire gyors, bonyolult? (mondjuk phoenix -hez kepest) -
megihlettél.. ó te múzsák legjobbika :c))))
-
Fisch #34118 "ég a gertya ég...."