63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #34197 a,nincs padlolemez?
b, optikai csalodas ? ;-)
-
putyi #34196 miért van világosabb a kocsi alatt? -
Persze holnap tolok wiret is. -
wiret majd nézhetnénk ? minidg látok egy csomó ilyen jó kis verdát. és nagyon ritkán lehet wiret látni róla pedig sztem abban van az igazán szép..
Egyébként nagyon zsír . kira lesz a pedigmár most is az -
És itt a következő:
-
Frenkie: Nem nagyon akaropm kirakni a napra mert szarrá égeti a shadert de majd lesz olyan kép is csak még tükrözni kell akkor derítéssel.
Itt a mai.
Lesz új nemsokára.
-
GixEr #34191 Nemmeszinnenazonnal!!! ;) -
4D #34190 Egy igen jó kis ingyenes prg-t találtam, ami algoritmus alapján horgolt kötött geometriát készít, 2D-ben, és a major 3D-s formátumokba mint modell.
Knots3D -
zenoka #34189 Neem:D fent a kanna peremen az elulso resz nagyon csunyan cikkcakkos:S azzal lehet vlamit kezdeni?:D -
Naná hogy mayával, maxel képtelenség alkotni :) -
lol!!!
ezt én is megtaláltam az msn-en, de vannak még érdekesek
Mars víz
A folyadék a vörös bolygón biztonságos, hogy iszik?
:D
-
Tuti 50 kinai gépirja be:)
Az a legpontosabb amikor egy magyar ir angolul és azt forditod vissza:) -
"Te Person vagy a Year" :) -
"Tudod kapni az új beépülő modulokat a szokásos vevőletöltésterületről. Reméllek téged minden élvezni fogja a frissített beépülő modulokat és azt hamarosan látni fogunk valamennyit, ahogy új képeket hökkent meg tőled. Kösz a türelmedet és támogatásodat.
" -
Hehe... és csodával határos módon, van, amit el is talál. Szakszövegekkel jól lehet szivatni. -
off
Durva kis weboldal fordito oldal. -
Jó rég mutattál róla képet :( pedig szép lesz... :)
Nekem egy Aston Martin DB9-et "kell" lemodelleznem, de nagyon rövid határidővel :S :( (mestermunkához kell)
Csak reméltem, hogy nem ugyanazt modellezzük, de megnyugodtam ... bár kísérteties a hasonlóság, de van különbség :) -
nenad #34180 vagy a szajanal huzodo szakadozasra gondolsz?
az nagyon kicsi, sztem nem szamit. -
nenad #34179 sg osszenyomja a kepet :D
ha raklikkelsz teljesen jo :) -
zenoka #34178 youth: zsir kis pince alig varom mar a HDRI-t:))
Frenkie: popec! de miez:D valami kelteto amibol kijon egy gomb?:D
Mayer:
NFR..:
de valami gond van vele de nem tudom mi (megmindig hulye vagyok a renderbealitashoz)..AA?
-
Zsír! -
Gondolom fix fókuszon használod, nem? :P 43 kép, az laza... le merném fogadni, ogy anno mondtad, hogy vettél egy halszemet is a gépre. -
Józsi: olyan 43 kép :) De még alakul a technika. Az a baj hogy csak kit obim van. De megpróbálok kölcsönkérni egy 20mm-et (a 18mm helyett) Igaz több kép de nagyon és szebb felbontás lesz ha minden igaz és fix obi tehát nem zoom, ahol mindig változik a fókuszpont.
Tomi: köszi, igen hát a pince... de te jártál már benne, amikor loptad a bicajokat :) -
Zsir lett!
Mayában modellezted?:)
Terragen meg bekaphatja,rohadt lassu nálam.Egy kétórás render utolsó mp.-ében kifagyot a csudálatos képemmel:)
Maradok maxnál:) -
Majd vedd ki az árnyékból, úgy többet fogunk látni! -
nenad #34172 //photosop cs3 akit erdekel,
a filterek jelentosen gyorsabbnak tunnek, egyebkent maga a program
sztem ugyanolyan vagy kicsit gyorsabb.
A designos dokkolo kezelofeluletnek csak az fog orulni aki nem hasznata eddig a tabot.(igy egyebkent tobb lepcsos)
oszinten szolva egy ket apro ujdonsagon kivul nem talaltam semmit sem.
-
nenad #34171 jol nez ki de nekem nagyon setet van alig latni valamit,
de igeretes.. -
Sziasztok,
Kb csigalassúsággal haladok a vantage projecttel de ma rászántam magam és ma se haladtam vele semmit :) Viszont rendereltem egyet. Holnap kicsit modellezek is és lesz megint kép.
A jobboldali ajtóra nem tettem car-paint shadert (mer' elfelejtettem) de tudjátok hogy milyen lenne ha lenne rajta :)
Kicsit alul is van exponálva de a kövi már jó lesz. Ennyit a magyarázkodásról, itt a kép:
Vélemények jöhetnek.. -
nenad #34169 poen a GI pass. -
nenad #34168 akkor delutan en is elszopatgatom vele magam egy kicsit.
kivancsi vagyok a cuccra.
-
NFR
-
a felhő magassága is oké?
Én volumetrikus fényt nem birtam belerakni:) -
Thx,már csak azt nem értem,miért nincs 1etlen felhő sem az égen,pedig hozzáadtam a layert,beállígattam,és megsincs sehol. -
heightfiweld generate node size paraméterét pöckölgessed például. Alapból 10x10km -
Én is azzal tökörészek,de a sima Terragennel ellentétben ez baromi kis tájakat generál.Nem tom hogy kell jó nagyot. -
http://www.thefedsarewatching.us/planetsideuk/Terragen2TP1Free18640.msi
Rém bugos, de annyira jó ilyennel szivatni magamat szombat reggel. :) Minden harmadik node regennél elszáll a sunyiba a program, úgyhogy lismerés azoknak, akik az eddigi képeket összerakták vele, mert kellhet kis mennyiségű türelem. Persze, az is igaz, hogy baromi jó tökörészni vele. :) -
nenad #34161 honnan szedted? Vagy csak a kepek alapjan? -
Mennyi képből? Halszemmel? -
Igazi magyar ingergazdag invájörment :) Tök szép éles a kép, fasza masina! -
Egész jó lett ez a terragen2, használható, és egyértelmű UI, ez pl. nagy plusz pont. Prewiev VP, meg minedn nyalánkság. Juppí