63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    a,nincs padlolemez?
    b, optikai csalodas ? ;-)
  • putyi
    miért van világosabb a kocsi alatt?
  • Mayer
    Persze holnap tolok wiret is.
  • Free
    wiret majd nézhetnénk ? minidg látok egy csomó ilyen jó kis verdát. és nagyon ritkán lehet wiret látni róla pedig sztem abban van az igazán szép..

Egyébként nagyon zsír . kira lesz a pedigmár most is az
  • Mayer
    És itt a következő:
  • Mayer
    Frenkie: Nem nagyon akaropm kirakni a napra mert szarrá égeti a shadert de majd lesz olyan kép is csak még tükrözni kell akkor derítéssel.

Itt a mai.
    Lesz új nemsokára.
  • GixEr
    Nemmeszinnenazonnal!!! ;)
  • 4D
    Egy igen jó kis ingyenes prg-t találtam, ami algoritmus alapján horgolt kötött geometriát készít, 2D-ben, és a major 3D-s formátumokba mint modell.
    Knots3D
  • zenoka
    Neem:D fent a kanna peremen az elulso resz nagyon csunyan cikkcakkos:S azzal lehet vlamit kezdeni?:D
  • Mayer
    Naná hogy mayával, maxel képtelenség alkotni :)
  • Rozsomák
    lol!!!

ezt én is megtaláltam az msn-en, de vannak még érdekesek

Mars víz
    A folyadék a vörös bolygón biztonságos, hogy iszik?
    :D
  • ThomasGins
    Tuti 50 kinai gépirja be:)
    Az a legpontosabb amikor egy magyar ir angolul és azt forditod vissza:)
  • FRenkie
    "Te Person vagy a Year" :)
  • Aldaryn
    "Tudod kapni az új beépülő modulokat a szokásos vevőletöltésterületről. Reméllek téged minden élvezni fogja a frissített beépülő modulokat és azt hamarosan látni fogunk valamennyit, ahogy új képeket hökkent meg tőled. Kösz a türelmedet és támogatásodat.
    "
  • Aldaryn
    Hehe... és csodával határos módon, van, amit el is talál. Szakszövegekkel jól lehet szivatni.
  • ThomasGins
    off
    Durva kis weboldal fordito oldal.
  • oryon
    Jó rég mutattál róla képet :( pedig szép lesz... :)

Nekem egy Aston Martin DB9-et "kell" lemodelleznem, de nagyon rövid határidővel :S :( (mestermunkához kell)

Csak reméltem, hogy nem ugyanazt modellezzük, de megnyugodtam ... bár kísérteties a hasonlóság, de van különbség :)
  • nenad
    vagy a szajanal huzodo szakadozasra gondolsz?
    az nagyon kicsi, sztem nem szamit.
  • nenad
    sg osszenyomja a kepet :D
    ha raklikkelsz teljesen jo :)
  • zenoka
    youth: zsir kis pince alig varom mar a HDRI-t:))

Frenkie: popec! de miez:D valami kelteto amibol kijon egy gomb?:D

Mayer:

NFR..:
    de valami gond van vele de nem tudom mi (megmindig hulye vagyok a renderbealitashoz)..AA?

• Aldaryn
    Zsír!
  • Aldaryn
    Gondolom fix fókuszon használod, nem? :P 43 kép, az laza... le merném fogadni, ogy anno mondtad, hogy vettél egy halszemet is a gépre.
  • youth #34175
    Józsi: olyan 43 kép :) De még alakul a technika. Az a baj hogy csak kit obim van. De megpróbálok kölcsönkérni egy 20mm-et (a 18mm helyett) Igaz több kép de nagyon és szebb felbontás lesz ha minden igaz és fix obi tehát nem zoom, ahol mindig változik a fókuszpont.

Tomi: köszi, igen hát a pince... de te jártál már benne, amikor loptad a bicajokat :)
  • ThomasGins
    Zsir lett!
    Mayában modellezted?:)

Terragen meg bekaphatja,rohadt lassu nálam.Egy kétórás render utolsó mp.-ében kifagyot a csudálatos képemmel:)
    Maradok maxnál:)
  • FRenkie
    Majd vedd ki az árnyékból, úgy többet fogunk látni!
  • nenad
    //photosop cs3 akit erdekel,
    a filterek jelentosen gyorsabbnak tunnek, egyebkent maga a program
    sztem ugyanolyan vagy kicsit gyorsabb.
    A designos dokkolo kezelofeluletnek csak az fog orulni aki nem hasznata eddig a tabot.(igy egyebkent tobb lepcsos)

oszinten szolva egy ket apro ujdonsagon kivul nem talaltam semmit sem.
  • nenad
    jol nez ki de nekem nagyon setet van alig latni valamit,
    de igeretes..
  • Mayer
    Sziasztok,

Kb csigalassúsággal haladok a vantage projecttel de ma rászántam magam és ma se haladtam vele semmit :) Viszont rendereltem egyet. Holnap kicsit modellezek is és lesz megint kép.

A jobboldali ajtóra nem tettem car-paint shadert (mer' elfelejtettem) de tudjátok hogy milyen lenne ha lenne rajta :)

Kicsit alul is van exponálva de a kövi már jó lesz. Ennyit a magyarázkodásról, itt a kép:

Vélemények jöhetnek..
  • nenad
    poen a GI pass.
  • nenad
    akkor delutan en is elszopatgatom vele magam egy kicsit.
    kivancsi vagyok a cuccra.
  • FRenkie
    NFR
  • ThomasGins
    a felhő magassága is oké?
    Én volumetrikus fényt nem birtam belerakni:)
  • berlinboy6329
    Thx,már csak azt nem értem,miért nincs 1etlen felhő sem az égen,pedig hozzáadtam a layert,beállígattam,és megsincs sehol.
  • Aldaryn
    heightfiweld generate node size paraméterét pöckölgessed például. Alapból 10x10km
  • berlinboy6329
    Én is azzal tökörészek,de a sima Terragennel ellentétben ez baromi kis tájakat generál.Nem tom hogy kell jó nagyot.
  • Aldaryn
    http://www.thefedsarewatching.us/planetsideuk/Terragen2TP1Free18640.msi

Rém bugos, de annyira jó ilyennel szivatni magamat szombat reggel. :) Minden harmadik node regennél elszáll a sunyiba a program, úgyhogy lismerés azoknak, akik az eddigi képeket összerakták vele, mert kellhet kis mennyiségű türelem. Persze, az is igaz, hogy baromi jó tökörészni vele. :)
  • nenad
    honnan szedted? Vagy csak a kepek alapjan?
  • Aldaryn
    Mennyi képből? Halszemmel?
  • FRenkie
    Igazi magyar ingergazdag invájörment :) Tök szép éles a kép, fasza masina!
  • Aldaryn
    Egész jó lett ez a terragen2, használható, és egyértelmű UI, ez pl. nagy plusz pont. Prewiev VP, meg minedn nyalánkság. Juppí