3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
1 atlatszosaggal (transparency) (f1)
2 nyomj F1-et es a keresobe ird be: fog.
3 maxba 8 tol bele van integralva. 7 tol pedig subscription-osoknak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Σοφια
Σοφια
per aspera ad astra
Másrészt én normálisan kértem választ, te nem úgy adtál innentõl fogva inkább hanyagoljuk. Azt hiszem ha már idefordultam segítségért nem véletlenül tettem, de itt sem azt kapok hanem csak jópofizó beszólást.
Figyelj zárjuk le.Ennyi
Ja az aranyérre kenõcs kell!!! Jó maxolást
Ebben szerintem semmi fikázás nem volt.
2, http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?id=5659302&siteID=123112
egyebkent meg szerintem pihenj, nem komaljuk am a tulerzekeny hozongo jancsikat..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
2 nincs beleintegrálva (395 dollár)
http://www.turbosquid.com/FullPreview/index.cfm/ID/208091
nem hiszem hogy azért van ez a fórum hogy egymást fikázzuk hanem hogy segítsük...
hat nemtom, a ruha tenyleg sokat segithet.
clothfx mar bele van integralva maxba..
1,hogyan lehetne a törpilla után húzott csíkot kicsit füstösebbé tenni?
2,hogyan lehet ködöt csinálni?
3,ha valaki tudná hogy honnan lehet megszerezni a legújabb CLOTHFX-et az nagyon nagyon boldoggá tenne
Ja és szívesen fogadék vmi kritikát is hogy mi kéne még vagy mi nem kéne.
Köszönöm pápá
túlzásba vittem Flego cornelbeerjét ,kezdõlap ezen topik éshát szvsz bocsi 7)
Σοφια

abból csak gond van. A modeller nem tud speedmodellezni, mert még kreatívkodnia kel, egyszóval többet dolgozik, majd ilyenkor van az, hogy jaa, mi nem ilyenre gondoltunk. Szerintem elõbb mindent tisztázzatok le, anélkül bele se kezdjetek. A textúrázásra is érvényes ez.
per aspera ad astra
biztos privi vagy csak szimplan a pia
:)
Hülyeségeiddel mennyél a Manuálba!<#boxer>#boxer>
ikább a texturházásal spirccentettek az endzsi a lényeg nem a modellek és az új unrealendzsi ben is az nyom a latban<#pias>#pias>glutty
A lemodellezett kereket és az új, displacemapposat is kb úgyan annyi idõ alatt rendereli le. Szal maradok a disp.-esnél, csak kicsit zavaró a zizis széle. Bár ha fekete lesz és meszebbrõl, akkor nem lehet látni szvsz és kevesebb renderidõt eszik majd...
Most low poly a kerék, melyre render elött rámegy egy Turbosmooth (1x) és vray disp modifier (3d módban)...2d módban szebb, de tetû lassú.
Közelrõl a Zizis széle: Biztos, hogy ennyit tud vray disp 3d módban?
2048*2048-as textúra és mégis...
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip021.jpg
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip022.jpg
http://fullmoon.atw.hu/gallery/wip023.jpg
-A primitivet ne nézzétek, nem jó adatot ad meg, csak elsõ kattintásig mutatja vray frame buffer rendesen, utána átvált ilyen kevésre. Az idõk se mérvadóak, mert mást is számoltam.
Oryon
Utolsó kérdés meg hogy ha mondjuk nem adott a rajz, csak esetleg egy körülbelüli leírás, hogy milyen legyen, esetleg egy másik modell, mint távoli minta, amibõl kiindulhat, az mennyire növeli meg az idõt? (vagy ha rajz sokat dob rajta, akkor az is lesz, csak sajna nem az én területem ez, én csak programozó vagyok, mégis rám osztották a szrevezési melót...)
Azok még mindig low polynak számítanak részletességben, ezért gyorsabban megvannak.
Akkor azt mondod, hogy mondjuk egy átlagos halflife2-es minõségû karaktert is meg tud csinálni egy profi olyan 10-20 óra munkával?
(mellesleg örülnék, ha más is meg tudná ezt erõsíteni, ugyanis nekem sokminden áll vagy bukik ezen)
Lenne egy nem túl profi kérdésem. Nem vagyok 3D-s modellezõ, és nem is akarok igazán az leni. Viszont olyan dolgot szeretnék készíteni, amihez kellenek majd 3D-s objektumok is. Profiktól kérnék tapasztalatot, hogy 1-1 objektum elkészítése mennyi idõbe telik.
Tehát ami kéne a becsléshez, az két különbözõ minõségû modell, az egyik egy quake3-as polygonszámú, a másik egy HalfLife2-es (ezeknél a játékokban látható vagy ahhoz hasonló minõségû és részletes modellekre gondolok).
Mondjuk a konkrét becsléshez azt szeretném tudni, hogy az említett két minõségben hány óra alatt lehet egy álagos emberalakot (vagy alient) és hány óra alatt egy átlagos jármûvet elkészíteni?
Itt természetesen a nagyságrendekre vagyok kíváncsi.
Elõre is köszi!
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
(vray sunhoz kellene)
thx
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"