3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.thelighthouseonline.com/articles/osireon.html
Ezt a virtualdubot nem ismerem majd jol probalkozom vele😊
Tovabbi szep napot.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
hogy mit csinaltal a polykkal az mas kerdes 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Pár óra render után ezt a bughalmazt sikerült összehoznom o_O
link
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kép (46.5 K😎
eleg sok helyen lehet olvasni akik rendermannal dolgoztak, kiproblatak brazilt/vrayt/frt. Egyhanguan kiakadtak 😄
Köszi.
Richtung akart lenni? Ma ilyen kotoszkodos vagyok...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Én azzal csináltam.

pixar rendermant nem probaltam, de nem hiszem hogy olyan nagy lenne a kulonbseg, egyebkent nem lenne piacuk.
Túl éles vonalak, de hála Alnak már ez orvosolva lett 😊
Most tesztelem az Image Sampler alternatívákat, mert az Adaptív Subdiv. 1.5 óra alatt lett kész.
(Pedig kevesebb geometria van rajta, sokkal, de a sok glossy (ez kell a fémekhez, meg amin becsillanás van, bár most kisérletezem az interpolálással, de az elõszámítás miatt így is húzós), stb. miatt nehezére esik már -2/1-es Min/max rate-val, és még így is ronda...úgyhogy szerintem marad a QMC 😊
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A raytraceing telleg lassucska rajta... de a kovetkezo revisionban allitolag mar azon is csiszolnak. Valo igaz... nem epetiszeti latvanytervekre van kitalalva, hanem filmben valo felhasznalasra. Oda pedig nincsen parja...
(3delight, pixie) nemtom emeberek mire aggodnak Reyes cimen, de ez szimplan tetu. Csak hogy biztos legyek a dolgomban, config szinten leszedtem a raytracinget. Max Scanline sulyos mertekben, de meg vray raytracingje is odaver neki. Ezzel csak megerositeni akartam azt a nezetemet, hogy ez a cucc regen baromi jo volt, de ma mar csak idovesztegetes, meg akkor is ha kibaszott sok lovet csinalnak vele, es hangosan verik a melluket.
Beszeltem egy ket emberrel, akik ezzel dolgoznak, es ezek az emberek szimplan elfelejtik hogy kisebbfajta atomeromu dolgozik alattuk azert hogy sebesseg is legyen.
na keresek erre valami jo kis smiliet.
<#vigyor5>#vigyor5>
el is mentem gyorsan!
per aspera ad astra
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Én csak ezt ismerem, de sokat ne várj tõle😊
maxhoz nem tudtok valami olyan plugint vagy scriptet ami olyasmit csinál mint a windowsos 3d csövek képernyõkímélõ?
per aspera ad astra