63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    noh egy kep tolem:D
    Felesegem szakdolgozatahoz lesz illusztracio egy hazimozilejatszo/dvdalvany egybeepitve...medijacenter..design az enyime haat ize..lehetet volna jobb:D de mindenki ismeri azt hogy a szakdoga leadasa elott 1 hettel alunk neki:DD
    nagyobb meretert katt a kepre:)
  • ThomasGins
    Ezt a triangulation cuccot hogy lehet bekapcsolni az irradiance menuben?
  • Boba
    Koszi!:) A mellkason es a laban az izom meg finomitva lesz, mashoz nemhiszem, hogy fogok nyulni.

Hat felig magamhoz, felig pedig a karakterhez mertem a dolgokat. Elvben egy 7-9ik szazadi, idosebb harcos lesz eleg zord korulmenyek kozott (toredezett korom). Majd a kovetkezot igyekszem jobbra!:)
  • youth #34554
    Valójában nemtudom miért írtam alá :) lehet megszoktam, hogy szinte csak e-maileket írok és fórumozás közel a 0-hoz tart :)
  • youth #34553
    Szia!
    A kézfejek nagyon bejönnek! Viszont a fej fura... a fülnek sincs kellő vastagsága talán, sípcsont is nagyon kiugrik, lehet nem figyeltem és olyan karakterhez készül aki beteg vagy öregecske vagy én vagyok a zsíros? :)
    Amúgy nagyon jól kezeled ezt a kis szobrász progit, de én zsírosabbra venném bizonyos helyeken a kraktert, pl pocakja is, olyan mintha feszítene izomból.
    Nem fikázásnak szántam.
    Üdv,
    Ákos
  • youth #34552
    Nagyon jó!!!! Jók a renderek!
  • ThomasGins
    sztem nincs különbség,az iso-ja egy dvd-s azon van még jópár tutor meg scene,de az alap progi ekkora.
  • adsa
    nekem kevés, mert az enyém trial version, de akkor már megkérdem h mi a különbség a trial és a full között, azon kívül hogy az 1ik 30 napot megy a másik meg örökké.
  • ThomasGins
    sok vagy kevés neked?:)
  • adsa
    nekem egy 600 MB-s van :S
  • Malakai
    Nemhogy csak wacom toll kell hozzá, de szériához megfelelő toll kell hozzá. :)
  • lac coo
    Nekem olcsóbb, gagyibb A4-es táblám van, de ott speckó a toll is. Gondolom itt is, mivel a tábla felett is érzékelnie kell hol van a cerka , és a ceruza hegye érzékeli a nyomás erősségét is ...
  • zenoka
    a wacomhoz tuti valami special kell tul sok feature van benne hogy ne kelljen..szerintem max a nagyon gagyi regi tablakhoz eleg egy szog.....:D baar mint olysokmindenhez ehez sem ertek:D
  • Ackro
    a teljes verzió ráfér 3200 floppyra :P
  • nenad
    wacom :-)
    De nagyon hUje Vagy!

arra gondoltam.. hogy jo egy nagy rozsdas vas dorong is, vagy kell valami elektromagneses-reakcios-fluxusirritalo is a hegyire neki!
    boff
    :-)
  • Aldaryn
    Vááááá
  • adsa
    HÁNY MB A 3DS MAX 9?
  • zenoka
    haat alkoholos fillcel mindenkepp tudsz ra firkalni mester:D
    szerintem a grafit is fogja asszem de a tollba nem vagyok biztos...
  • ThomasGins
    Sztem mindenképp specko.Meg gondolom 2 féle táblafaj van,attol függően h melyik érzékeli a lenyomást.
    Vagy keress a tipusra neten és kiderül
  • nenad
    a wacom tablan barmivel lehet firkalni vagy specko pen kell hozza?
    (talaltam egy tablat itt a szamtech raktarban, de tollat nem latok hozza)
  • fle go
  • ThomasGins
  • marcee
    Azért mert a rossmann-ban kispórolták a gravitációt és a bend-et, attól még a vray-ben benne lehet! :)
  • zenoka
    Jopofa lett:D ...taan a zsak anyagan gyurnek meg egy hangyanyit olyan nagynak tunik a mintazat..:)
    viszont ha jol emlexem ami nekunk volt fufejunk (rossmannban arultak) annak csak folfele volt hajlando noni a fuve:D
  • hunkircsi
    Jah, kiegészítés, az általam készítendő V-Ray tutorial által jött létre ez a figura. (Igen V-Ray Fur demonstrálás lecke..:)
  • hunkircsi
    Üdv!

Egy kis NFR, nah jó, nem az, hanem egy V-Ray tutorial példafigura, de a környezetem szerint aranyosra sikerült, gondoltom megosztom veletek, észrevétel, kritika jöhet...
    kocos_fuves_haju

Jaés BUÉK!..:)
  • ThomasGins
    Én is fókaraktérnek olvastam:)
    Jók lesznek!
    Ha az ilyenek mennek 5 perc alatt is akkor jöhet belőle videótutor:D

Speedet nyomhatunk itt is ha nem megy odaát.
    Mondjuk én se szolhatok egy szot se:)
  • zenoka
    hmmm..lehet hogy csak a temavalasztas nem inditotta be a nepet:D (aztat meg en javasoltam)
    aze' meg egy probat meger nem?:D
  • Malakai
    Jah, én is csúnyán később postoltam képet rája...
  • Boba
    Felbuzdulva a Happy Feet-en...
  • Aldaryn
    Rohadtul nem tudtam kitalálni, hgy miért hívod ezt az embert fókaraktér-nek. :D
  • Boba
    En csinaltam kepet derekasan. Most januarban nem tudnek csinalni, de februarban szivesen reszt vennek meg 1 speed contesten. Normalis contestre nincs idom, van eleg bajom most a vizsgaidoszakkal es a sajat projectemmel.:)
    Par kep a fokarakterrol itten van.
    A ruha is megvan mar, majd valamikor tolok egy rendert arrol is.
  • Aldaryn
    Én is. Bár nem szép dolog. Na én ezért nem készítek videótutort. Soha.
  • Aldaryn
    :D Igaz, ha legalább az előzőre eljött volna mindenki, aki itt ígérte...
  • 4D
    Nem tudom a Glu3D-s tutorokat itt már néztétek e.
    Glututs
    De a videotutorok némelyikén beszél egy csávó, és bár ne tenné, mert én vinnyogtam röhögéstől ahogy beszél.
  • zenoka
    Tuti lehetne porgetni az AP-t is egy jo kiss speed contestel:D:D

Effendi: Isten hozott s ne aggodj vannak itt ven rokak is!:D
  • Aldaryn
    Mostanában egész beindult az AP, nem tudom, hogy ebben mennyi köze volt a D21 halálának, de, főleg a 2D-sszekció nagyon megy. És virtuális vállveregetés a felhasználóinknak, amiért eleddig senkit sem kellett még különösebben moderálnunk. A balhét kereső elemek eddig megkíméltek minket. Remélem ezután is így lesz.
  • Boba
    Go AP! Tok kihalt ez az egesz 3d-s magyar vilag... kellene mar valami felkapott oldal.
  • Aldaryn
    artistpub.hu :)
  • lac coo
    mindentbele.hu