3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
Wikipedia magyarul
Az alibre Xpress progijat hasznalom (csak gyakorolgatom magamnak) jol johet +pontnak 😊 Jobban tetszik mint a Proe Wildfire...
szepek az objektek!
Es a kep is! 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
off... találtál magadnak a küldött anyagból kedvedre valót?
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
végignéztem a portfoliód és hát rá kelett jönnöm hogy fényévekre vagyok tõlled minden tekintetben. :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Nem lehet valahol látni a többi munkádat?😊
Pinokkió kishuga
pl ez, nemtom milyen inputok vannak de elegge keni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
itt van egy ketto full profi is..
(ingyen)
az a 9cad fagy es nincs sem ai sem eps ki-be menete ugyhogy kiesett, de a tobbit nezem.
Eddig ez a nyero: www.signgo.com
Free vagy olcso 2D CAD programot keresek a cegnek, kovetelmeny:
Ai/eps, DXF, DWG, vonallanc hossz (a vagasi hossz miatt) esetleg nemi teruletszamitas zart alakzat eseten, font kezeles, es aranylag barati kezelofelulet.
Szoval valaki valami hasonlot ismer?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://www.planetside.co.uk/terragen/tgd/decinfo.shtml
http://lucbianco.free.fr/tgd_index.html
hogyan lehet benne pl utat csinálni úgy hogy mellette azért legyen növényzet?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
csak egy batch file dosban 😄
rename Untitled00001.hdr hdr_ft.hdr
rename Untitled00002.hdr hdr_rt.hdr
rename Untitled00003.hdr hdr_bk.hdr
rename Untitled00004.hdr hdr_lt.hdr
rename Untitled00005.hdr hdr_up.hdr
rename Untitled00006.hdr hdr_dn.hdr
cube2cross.exe
terragenes hdri generalas. Ha atmoszferikus hdri-t akarsz csinalni ahol a sun nem jatszik szerepet mint fenyforras, akkor csak siman a low dr imagebol pixel scalel erdemes nyomulni.
gaussian blur, eleg jol balanszirozza, a nagy vagy tul kis ertekeket.
elofrodul hogy sokszazezres ertekkel jon ki TGbol azt szepen leveszi.
(linar color mapra belove) - egeybkent is szamit mert meg exponentiallal is szetlovi a scenet.
ha az enviromentbe es a vraylightba is beteszed a hdrit, akkor a hdri multipliert felere kell venni. Ennek a modszernek van egy elonye, simabb lesz a vegeredmeny. Es sokkal jobban atjon az atmoszfere, mintha csak vrlight vagy csak enviroment lenne. Plusz,(!) ugyanaz a map az enviromentben mindenfele tulott multiplier nelkul..
mappamban egy napfelkete hdrimap.
(eleg nehez csinalni ilyet, aminek nem naplemente feelingje van 😄)
ha beteszed a mapot, akkor top viewbol nezve a nap jobbrol van)
ha csak vraylight/vagy csak enviroment, akkor 2es multi kell neki..
a telepítés végén kapok egy hibaüzenetet, miszerint nem tud valamilyen server service-hez csatlakozni, ellenõrizzem a jogaimat mint rendszergazda, és a telepítés visszamegy 0-ra..
(ki vezet)
"fa picit kilóg, game engi hangulat."
Noná, met a scenét 6-10 perc alatt mint mondtam dobtam össze..példaként.
Vue ügyben tudnod kéne hol keress.
Vakló pl??
A maxban nehezebb ultradúrva karakteres hát csinálni, de lehet.
Erre ott nam sok famaker, vagy a Z-brush. A lényeg itt szerintem, hogy ha pl. a Vue Eco Systemét kiismered, õrületeket tudsz csinálni, a bármiben lemodellezett modelljeiddel.
Anno en is probalkoztam fakkal:

"Asszem a megoldás, zz objektumokat maxban megcsinálni, majd átvinni Vue5-be"
- mi az a zz objektum?
- és a vue5? (az elõbb kerestem gugliba de nem találok letölthetõséget)

Picit ellentmondanék. Én is eddig így hittem. Asszem a megoldás, zz objektumokat maxban megcsinálni, majd átvinni Vue5-be. Ezt itt összecsaptam.
A tankok origban max modellek. Ráadásul eszméletlen poly számot is lekezel. Meg se merem írni mennyit.