63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Kész vagytok!:)
Nah jó lett a gép,ezer kösz Free az alaplapot süti lett!
Cpu jó volt végülis egy monitor kábel szivatott meg ami csak fekete-fehér csikokat rajzolt ki a moncsira.Mé nem lehet vmi vagy rossz vagy jó...?:) -
LOL! -
Objektivitás kedvelőinek... :)
-
GixEr #34633 Mar csak a cyrix-ban bizhatunk... -
marcee #34632
"Intel Girls"-re dobta a gugli! -
Inteles lányokat nem leltem. ^_^ De belegondolva, tök mindegy milyen logó van rajtuk. -
GixEr #34630 Ez a lefagyott allapota? :) -
-
nenad #34628
ezert jo az amd cpu!
-
abból sajna nekem nincsen másik :( -
Részvétem, ismerős érzés. -
Lehet h a cpu-m is elszállt:( -
nah hogy szuperál a cucc??? Sikerűlt beüzemelni ? -
4D #34623 O yess. Tanúsítom!
Nálam is minden ami lényeg tőlük van. -
marcee #34622 Az a "szisz" amire gondolsz, az SIS. Ha nem haragszol meg, azt kell mondanom, hogy ezek már elavult nézetek, nagyon sok minden változott az utóbbi években chipset gyártók terén. (úgy nagyjából k7/athlon xp óta). Márkás gyártó ali/sis/via/nv/ati chipset-es lapjai _sok_szempontból_ nem rosszabbak az intelesnél! Vannak persze néha problémás darabok, de az intelnél is előfordul néha. Egyrészt ezek kikerülhetőek, ha az ember tájékozott, másrészt leginkább azért fontos a jó márka, hogy a megfelelő terméktámogatás elhárítsa a problémákat. (pl: napokban installáltam cimbora kt333-as asus lapjába meglévő 512MB hynix chipes memóriája mellé 1GB samsung chip-eset (ilyet kaptunk), ami elsőre persze nem is ment, fel votunk rá készülve, de a bios frissítés óta hibátlanul hasít a gép)
Van már intel edition nV set is. (igaz annak is van már ismert nyűgje :)) Félreértés ne essék, intel alá én sem vennék, csakis intel chipset-es lapot (mint pl most is ilyen van), de az utóbbi években kb 4-5x annyi AMD-s gépet raktam össze, döntően nv/via chipsettel, és komolyan mondom nem volt velük több (szignifikánsan több) gondom! -
GixEr #34621 Eddig csak macera volt a SYS/VIA alaplapokkal amikkel talalkoztam, igaz nforce-s alaplappal nem talalkoztam, azok nem AMD alaplapok?? (mert akkor azert) -
Jah, énis. Bár nForce-al is van pár igen kellemes tapasztalatom. -
GixEr #34619 En inkabb ugy fogalmaznek, hogy az intel chipset-el ellatott alaplapok a nyerok, az intel gyartmanyu alaplapok azok amik nem igazan tutik -
marcee #34618 Van néhány ellenérv az intel lapok ellen, de speciel a minőség/megbízhatóság eddig mellettük szólt. Nekem még soha nem volt gondom intel márkájú lappal. -
Megpróbáltam bevinni nem európai karaktert a 7-es max-nak, erre megjelent egy rakás kérdőjel. Ezzel lehet kezdeni valamit? (csak ki akartam próbálni az 犬夜叉 jelsorral, de nem ment. Aki 3 kockát lát, annak nincs japán támogatás a gépén) -
nenad #34616 fasza kis anim.
http://www.dimo3d.info/sphere.mov -
nenad #34615 flame! :-)
GIGABYTE RULZ!
-
nenad #34614 ez a legfelso retegen van egyertelmu.
mivel a felulet is nagy, sztem nem veszes.
en csinaltam mar ilyet, meg laptopon is. -
Asszem megvana baj. 3 gombosra volt állítva az egér (igaz 4 gomb van rajta meg 2 görgető), most átállítottam 2 gombosra és asszem így jó. -
Bocs, hogy ide írok ezzel a programmal (Wings 3D), de a topicjába majd egy éve nem írtak. Az lenne vele a bajom, hogy em működnek a billnetgyűparancsok. Az már ok, hogy Ctrl+Z helyet Ctrl+Y, de pl tutort csinálom, azt mondja Ctrl+Right click, lenyomom, erre meg behozza a jobb gombos menüt és nem nem tudom, hogy hogyan tudom másképpen megcsinálni a lépést. -
de több rétegűek. amúgy nem nehéz forrasztani sak hőtartós weller páka kell hozzá mert az belövöd éppenhogy olvadás pontra és akkor nem égeted át a rétegeket -
GixEr #34610 Az alaplapok nem tobbretegu aramkorokbol vannak?? Azt eleg nehez lesz kezzel forrasztani. -
Ugy néz ki Free bácsinak van egy elfekvőbe,ha az nem válik be akkor pákázok:) -
Soha ne vegyetek Intel alaplapot... de amúgy egyetértek nenaddal. Poén kedvéért megérheti. Plusz XP. :) -
nenad #34607 keress egy olyan alkatreszt es forraszd at.
ugy nezem ezt eleg konnyu megcsinalni.
Hatha sikerul szerezni valahonnan. -
Elhalálozot az alaplapom:(
Ha valakinél van egy gazdiját kereső intel d845gerg2/d845pece vagy hasonló alaplapja irjon iziben.
Köszi -
Valtsd at a nyelvet angol-amerikaira... amugymeg CTRL+Y. De ez csak egy tipp... a fenenek nem tudnak mar az emberek aludni! Nekem meg majd 2 ora hatravan a Karib Tenger Kalozai 2-bol... megyek is vissza nezni:D -
Éppen próbálgatom. Valamiért van valami baja a billentyűkkel (pl nem érzékeli a Ctrl+Z-t), de szerintem csak a gép szarakodik valamit. Jónak tűnik, szerintem menni fog. Kösz a segítséget. -
Pl CgTalk.com -on van wings3d rovat. Ott talalhatsz par videot is, meg linkeket tutorokhoz gondolom. Sok sikert a progihoz, remelem be fog jonni!:) -
Tényleg sokkal egyszerűbbnek látszik mint a max. És ehez hol találok tutorokat? -
Köszi. -
Nem maxot fogom ajanlani... wings3d. Ingyenes, pici es ami a legfontosabb : piszok mod egyszeru! Par szot kell csak megtanulj angolul, nehany billentyu kombinacio es mar modellezhetsz is. -
Gondolkozom rajta, hogy elkezdek foglalkozni a modellezéssel, de nagyon nem vágom a témát és az angol tudásom is elég csekély. Szeretném segítségeteket kérni, hogy mit ajánlotok. Melyik programmal kezdjem és hol találok magyar nyelvű leírásokat kezdőknek? -
-
zenoka #34597 Hey gyorskezuek ezt lattatok:
http://evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=57120