63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
DigitalDomain + Vray + XBox 360 - Halo 3 = 1 perces Halo 3 ad -
nenad #35556 off/
Nem tudja valaki hogyan lehet (ha lehet) illustrator cs2 ben a selection marquee -t eltuntetni? Magyarul kijelolni egy objektumot ugy hogy nics korulotte az o'tvar layercolor outline.
Nem tudom lehet e, de baromira zavaro hogy mindig deselectelni kell hogy normalisan lassa az ember mit is csinalt. -
Ilyen "tempó" mellett nem nehéz elérni, hogy a konkurens modellező progik lehagyják :/
Haladni kellene a korral, de mint látszik hiába várjuk. -
nenad #35554 ja, valahol tenyleh rohej :-) -
Köszönöm szépen :c)))
Majd kiteszem hogy mihez kellett :c)) -
"Modelling :There is a new setting for the number of edges in a chamfer operation."
ennyi, kész, kifújt. Azt hiszem, ha várunk még tíz évet, akkor minden hasonlóan fontos, és más programokban jelen lévő tool belekerül. -
bencsab #35551 http://www.benkodesign.hu/3d/uvegtegla.zip -
bencsab #35550 Asszem március vége, valahol máshol olvastam. -
Érdekelne a dolog :c)) -
marcee #35548 Autodesk küldött levelet, miszerint jön a 3ds Max 9 Extension: Productivity Booster. Csak időpontot felejtettek el írni. -
bencsab #35547 Na, jó is volt, hogy üvegtégláról kérdeztél, mert már én is ki akartam próbálni, hogy miként lehet frankón megcsinálni.
A proxy geometria nekem kicsit ágyúval verébre, szóval meg sem próbáltam.
Helyette a következő eredményt sikerült elérnem 4db plane-ból, és egy hálósan kiosztott renderable spline-ból:
Ha érdekel, megosztom neked a jelenetet. -
Fisch #35546 nemazémondtam :P -
jÓ A feelingje :d -
Jó rendben te találtad és adtad de az se jó :( -
NFR
Majd még befejezem:)
-
Fisch #35542 "Találtam Vray materiálban is ilyen üvegtégla shadert" - ehhhh :D -
Látom megint Tifusz járvány van a topicban...
Vagy mindenki D21 et keres??? -
a tiles dolog jó lenne de nem vágom a dolgot teljessen. amúgy én is arra gondoltam hogy tiles ott megadom a fuugának a szint hogy fehér a szine teliben meg valami kékes noise.
és valami hasonlót dobok mondjuk az opacityre is hogyazért átjöjjön rajta a fény meg a minden. de itt kezdődik a gond. hogy a tárgyon nem megy át a fuga. olyan mintha lenne egy teljessen tömör áttetsző lapom és a tetejére rá lenne matricázva a fuga.
már azon is gondokodtam hogy megcsinálok 1db téglát, és azt proxyzom.
Régen valakinek volt olyan enteriörje amiben volt üvegtégla
Találtam Vray materiálban is ilyen üvegtégla shadert de az nem tetszett mert tratyi. :( -
bencsab #35539 Sztem úgy kapod a legszebb eredményt, ha tiles-al és bumppal megcsinálod.
Vagy a fúgát kiosztod geometriából. -
nincs valakinek véletlen valami jó üvegtégla texturája ? valahol volt régen a maxban de az istennek nem találom :( -
MrGeE #35537 ez bemart
-
Bizonyára járja a világot kutatva a rég elveszettnek hitt D21 nyomában... -
LOL :)
Poén, bár eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy hogyan lehet megnézni a teljes képet :) -
off
http://www.25-88.com/clean_your_monitor/brush.swf
off off -
Jééé egy elveszett ember :c) -
Nos... *bizonyára észrevetted, hogy a d21 néhány ete nem elérhető* :D -
zenoka #35531 de most meg mindig ez van:DD
lgalabis a d21.uw.hu foruman ezt rebesgettek asszem:D
siman reggelhetunk:D -
Sztem ez már vagy 2 hónapja volt.
Beregelünk egy www.d22.hu-t?:) -
zenoka #35529 alitolag mar csak az uj motor programozasa van hatra:))))))
a design az kesz ugy olvastam valahol. -
nenad #35528 d21 meg most sem? -
Köszi, körülnézek. -
GixEr #35526 Picit lejjebb tekersz a forumokon es a Maya forumban tomegevel talalsz.
, de az ismert oldalakon rengeteg van.
3dtotal.com, simplemaya.com,highend3d.com stb... -
Valaki profi tudna segíteni annyit, hogy feltölt valahová V-ray -hez két render preset-et ?
Egy gyors nézethez valót , és egy tuti minőségűt .. -
OFF:
Nem tud valaki magyar tutorialokat Maya 8.5-höz? -
Köszi, közben rájöttem, bár nem oda kellett ... -
asszem a material mappába kell... -
Letöltöttem vray anyagokat (archshaders...) , hová másoljam be a mapokat, hogy ne kelljen mindig kézzel megkeresnem őket ? Max9...
THX !!! -
Nem tom milyen tervrajz lehetett, mert ez egy Bf108 és egy Bf109 alkoholmámoros éjszakájának eredményére hasonlít. :-) -
Nyiri #35519 Miert is lenne? -
Remélem nincs azóta harag... ^_^