63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
:) -
Legyen piros, villogjon es legyen alairva, hogy "A fenti feltelek be nem tartasa kick/bannal parosul" -
Emberek ötletek kellenének, hogy hogy a picsába lehetne ezt a fenti bannert sokkal észrevehetőbbé tenni... :c(
kiemelve a SÚGÓ a GOOGLE ls a Tutoriálok Linkek Részt :(
Egy csomóan nem veszik észre...... -
Esetleg egy 3800+ ami X2... mindenkepp Dual-Coret vegyel. (Nekem 3800+ van ami 2.5 ghz-n jar... persze nem alapbol.) -
Bocs Emberek megint OFF-olnom kell, kivancsi vagyok a velemenyetekre!!!
Az alabbi kerdesben nem tudok donteni segitsetek ervekkel ellenervekkel:
erdemes-e megvennem pl: AMD Athlon64 CPU X2 4600+ ami az adatok szerint 2,4GHz-es es 45k korul van vagy maradjak AMD Athlon64 CPU 3800+ nál ami szintén 2,4GHz. de csak 21k-ba kerul. Az X2-es meger +20-25k-t?
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
OFF end!
-
GixEr #35632 #35427 es folytatasa. -
dradge #35631 Elnézést hogy megint irok,de sehogy sem tudok tűlőre jutni a következő dologgal!
Egy fotelnek szeretnék adni egy bőr texturát, meg is van de amikor a material editorba a "Maps" almenüben nem tudok betenni képet csak mat kiterjesztésű fájlokat!Lehet hogy én csinálom hülyén!A segítséget előre is köszönöm! -
GixEr #35630 Advanced (human) Camera Match
link -
dradge #35629 Eezer kösz! -
A quick render ikon mellett van egy legördülő menü,ott válogathatsz. -
dradge #35627 Sziasztok!
A max-ban van rá lehetőség hogy a kp csak egy bizonyos részét renderelem le?Tehát kijelölöm amit renderelni szeretnék, mint a Cinem 4d-ben!
Elég sok időt meg tudnék így sporolni!Köszönöm! -
Fisch #35626 nagyon süti, bár én "british racing green" színt adnék neki -
nenad #35625 csianos a jarmu! Az eddig latott legszebb jarganyod.
De khmm, hogy kritikat is mondjon :-) >
a vonalak azert meg imbolyognak itt ott.
Gondolom polymodel+meshsmooth, nem egyszeru feladat.
Gratula, tenyleg nagyon szep! -
regebben LionTR csinalt ilyen szep munkakat, tenyleg vele mi van? -
Oryon: ez egy ujabb remekmu! -
Huh ember :c) A Jobb első felninél látszik( az autó jobb első felnijénél) :c))) 0,25698 fokkal jobbra áll
Respect :c)
Amúgy mostanig fel sem tünt hogy még azt is belerajzoltad :c) eszméletlen a precizitásod . :c) -
Free: thx, a szelepsapkát megnézegetem 3d-ben és a képen is és nem vágom, hogy miért látod ferdének :) leszámítva hogy a szelep maga is ferdén áll a felnihez képest, ami ilyen kb. a fotókon is.
zenoka: thx, egy pillanatra a szívbaj kerülgetett, h valaki megkarcolta amíg... de amennyiben a 8db sülyesztett "vonallal" ellátott tárcsafékre gondolsz úgy az nem hiba (késöbb szebb és közelibb képek is lesznek róla, ott majd jobban kivehető lesz). Az Aston Martin alapszériaként nem furt, sport-féktárcsát, hanem bevágásokat tartalmazó féktárcsát tesz fel előre ill. hátra a DB9-re, legalábbis a leírásuk és bemutatott fékrendszerük alapján. -
A kulcs minden határidőben, és marketing dátumban, hogy konkrét évet tilos írni! :) Idén okt. 2-a pl. még aromi messze van. -
...a Design21 oldal nem elérhetõ... ...a Design21-en felhalmozott szakmai és kreatív anyag túl értékes ahhoz, hogy veszni hagyjuk... ...olyan szabályrendszert kell kialakítani, ami kizárja, de legalábbis minimalizálja a rendbontó elemek lehetõségeit... ...közel másfél éve húzódik a V3-as Design21 motor elkészítése... ...A4-es füzetet írtunk tele gondolatokkal... ...Koffein... ...beta-teszt fázisban... ...Indulás várhatóan október 2.-án...
Sorry.. :P -
imp99 #35618 D21-el mi a helyzet? -
zenoka #35617 nem mindegy hogy a gizike vagy a gozeke megy vegig az emberen :P -
zenoka #35616 valaki vegig karcolta mert a masodik kepen az elsokereknel a fektarcsan valami repedes van ami pont egyvonalba esik a kasznin levo csikkal:))
nagyon durvan nyomod le a kalappal!!!
hun van a rendszamtabla?:P -
amúgy eszembe jutott hogy L kezdem itt a havannát lemodellezni és akkor jól benne lesz a google earth ban is a havanna :c))) -
Fisch #35614 így talán egyszerűbb
-
nem baj én is belefutottam egyszer egy olyanba hogy magyarázták, hogy ilyen molinó kell meg olyan molinó és L gondolkoztam minek ezeknek egy olyan szar villamos.. közben a molinó nagynméretű műanyag fóliára nyomott hirdetés vagy kép vagy bármi, a villamos meg kombinó :c)))))) -
-
Jah, a "Book" szó vhogy elkerülte a figyelmemet. :) A félreértés meg azért volt, mert a Google Earth az oldalán nagyban hírdeti a sketchup-ot, hogy azzal lehet jól beleimportálni 3d-s épületeket az Earth-be, én meg azt hittem h erre csinálták külön azt a progit, amikro valójában egyáltalán nem erre van ez a progi, csak ilyet is lehet vele :) -
Újabb tipikus esete annak mikor eldobom az agyam a képeidtől :)
Sztem kira lesz
Egyenlőre nem látok hibát . csak annyi mindüösszesen hogy az egyik szelepsapka kissé ferdén áll :c)))) -
uhh ember a Google Earth egy gps el ellátott műholdas képekből összerakott nagyfelbontású Világtérkép...
Ahoz minek kellene könyv?????
De ha fogod és bemásolod a vastag betüs részt a "Google" ba rögtön rá fogsz jönni hogy egy 3D s látványtervező programot fed ez a kódnév :c))))
mondjuk ha reálissan végigondolom tényleg eléggé off lenne egy térképprogramhoz tartozó könyvet hirdetni egty alapvetően 3dimenziós rajztechnikákkal foglakozó témába betenni :c))))))) -
Sziasztok,
Aston Martin DB9 wip1
Aston Martin DB9 wip2
Lassan, de biztosan, készülget, gondoltam megmutatom és várom a véleményeket, kérdéseket ill. kritikákat, hogy még időben javíthassam a hibákat.
Jelenleg a belsőt szándékozom feldobni és készül a környezet is.
Egyenlőre még nem a kívánt minőségben rendereltem, így 30 perces a renderidő (2500+, 1,5GB Ram, R9600pro).
Üdv.: Oryon -
Ömm.. Ez Google Earth-höz van? -
Fincsi nyalókavirág:) -
zenoka #35605 hát ha nem fotorealnak szantad akkor tok hangulatos:P
felre a trefat nekem kifejezetten tetszik:D -
na mivel régen raktam már be képet (és amúgyis kevés kép kerül mostanában a forumba) gondoltam berakok egy régebbit, ami végülis az első önálló munkám volt. lehessen mit kritizálni :D
-
nem modellezek semmit csak úgy eszembe jutott, hogy a "nagyok", hogy csinálják, mennyivel gépigényesebb (számításilag és file méretileg) 1:1-ben modellezni mint valamennyivel kicsinyítve -
Fisch #35602 OFF
tudom nem warez :D
akinek kell Google the SketchUp Book Version 5, az szóljon privátban
OFF vége -
bencsab #35601 3d-ben nemigen érdemes méretaránnyal szórakozni. 1:1-ben modellezel és kész. Ami a valóságban 30cm, azt a maxban is 30cm-nek rajzold. Nem érdemes bonyolítani. -
Icey87 #35600 szuper, gratulálok! -
zenoka #35599 hat srácok ennek a projectnek is itt a vege ugy tunik asszem mar csak jo sok nezetett kell rendereleni oszt kesz s ugy tunik kifujtak az epp aktualisan epitkezo kollegak/kolleginak is:D
-
dreamscape plugint vkinek sikerült használnia vray materiallal és dream mapokkal?