63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    :)
  • Boba
    Legyen piros, villogjon es legyen alairva, hogy "A fenti feltelek be nem tartasa kick/bannal parosul"
  • Free
    Emberek ötletek kellenének, hogy hogy a picsába lehetne ezt a fenti bannert sokkal észrevehetőbbé tenni... :c(

kiemelve a SÚGÓ a GOOGLE ls a Tutoriálok Linkek Részt :(

Egy csomóan nem veszik észre......
  • Boba
    Esetleg egy 3800+ ami X2... mindenkepp Dual-Coret vegyel. (Nekem 3800+ van ami 2.5 ghz-n jar... persze nem alapbol.)
  • fle go
    Bocs Emberek megint OFF-olnom kell, kivancsi vagyok a velemenyetekre!!!

Az alabbi kerdesben nem tudok donteni segitsetek ervekkel ellenervekkel:

erdemes-e megvennem pl: AMD Athlon64 CPU X2 4600+ ami az adatok szerint 2,4GHz-es es 45k korul van vagy maradjak AMD Athlon64 CPU 3800+ nál ami szintén 2,4GHz. de csak 21k-ba kerul. Az X2-es meger +20-25k-t?
    Kivancsi vagyok a velemenyetekre.

OFF end!
  • GixEr
    #35427 es folytatasa.
  • dradge
    Elnézést hogy megint irok,de sehogy sem tudok tűlőre jutni a következő dologgal!
    Egy fotelnek szeretnék adni egy bőr texturát, meg is van de amikor a material editorba a "Maps" almenüben nem tudok betenni képet csak mat kiterjesztésű fájlokat!Lehet hogy én csinálom hülyén!A segítséget előre is köszönöm!
  • GixEr
    Advanced (human) Camera Match
    link
  • dradge
    Eezer kösz!
  • ThomasGins
    A quick render ikon mellett van egy legördülő menü,ott válogathatsz.
  • dradge
    Sziasztok!

A max-ban van rá lehetőség hogy a kp csak egy bizonyos részét renderelem le?Tehát kijelölöm amit renderelni szeretnék, mint a Cinem 4d-ben!
    Elég sok időt meg tudnék így sporolni!Köszönöm!
  • Fisch
    nagyon süti, bár én "british racing green" színt adnék neki
  • nenad
    csianos a jarmu! Az eddig latott legszebb jarganyod.
    De khmm, hogy kritikat is mondjon :-) >
    a vonalak azert meg imbolyognak itt ott.
    Gondolom polymodel+meshsmooth, nem egyszeru feladat.
    Gratula, tenyleg nagyon szep!
  • fle go
    regebben LionTR csinalt ilyen szep munkakat, tenyleg vele mi van?
  • fle go
    Oryon: ez egy ujabb remekmu!
  • Free
    Huh ember :c) A Jobb első felninél látszik( az autó jobb első felnijénél) :c))) 0,25698 fokkal jobbra áll
    Respect :c)

Amúgy mostanig fel sem tünt hogy még azt is belerajzoltad :c) eszméletlen a precizitásod . :c)
  • oryon
    Free: thx, a szelepsapkát megnézegetem 3d-ben és a képen is és nem vágom, hogy miért látod ferdének :) leszámítva hogy a szelep maga is ferdén áll a felnihez képest, ami ilyen kb. a fotókon is.

zenoka: thx, egy pillanatra a szívbaj kerülgetett, h valaki megkarcolta amíg... de amennyiben a 8db sülyesztett "vonallal" ellátott tárcsafékre gondolsz úgy az nem hiba (késöbb szebb és közelibb képek is lesznek róla, ott majd jobban kivehető lesz). Az Aston Martin alapszériaként nem furt, sport-féktárcsát, hanem bevágásokat tartalmazó féktárcsát tesz fel előre ill. hátra a DB9-re, legalábbis a leírásuk és bemutatott fékrendszerük alapján.
  • Aldaryn
    A kulcs minden határidőben, és marketing dátumban, hogy konkrét évet tilos írni! :) Idén okt. 2-a pl. még aromi messze van.
  • Malakai
    ...a Design21 oldal nem elérhetõ... ...a Design21-en felhalmozott szakmai és kreatív anyag túl értékes ahhoz, hogy veszni hagyjuk... ...olyan szabályrendszert kell kialakítani, ami kizárja, de legalábbis minimalizálja a rendbontó elemek lehetõségeit... ...közel másfél éve húzódik a V3-as Design21 motor elkészítése... ...A4-es füzetet írtunk tele gondolatokkal... ...Koffein... ...beta-teszt fázisban... ...Indulás várhatóan október 2.-án...
    Sorry.. :P
  • imp99
    D21-el mi a helyzet?
  • zenoka
    nem mindegy hogy a gizike vagy a gozeke megy vegig az emberen :P
  • zenoka
    valaki vegig karcolta mert a masodik kepen az elsokereknel a fektarcsan valami repedes van ami pont egyvonalba esik a kasznin levo csikkal:))
    nagyon durvan nyomod le a kalappal!!!
    hun van a rendszamtabla?:P
  • Free
    amúgy eszembe jutott hogy L kezdem itt a havannát lemodellezni és akkor jól benne lesz a google earth ban is a havanna :c)))
  • Fisch
    így talán egyszerűbb

• Free
    nem baj én is belefutottam egyszer egy olyanba hogy magyarázták, hogy ilyen molinó kell meg olyan molinó és L gondolkoztam minek ezeknek egy olyan szar villamos.. közben a molinó nagynméretű műanyag fóliára nyomott hirdetés vagy kép vagy bármi, a villamos meg kombinó :c))))))
  • ThomasGins
  • scorpeeon
    Jah, a "Book" szó vhogy elkerülte a figyelmemet. :) A félreértés meg azért volt, mert a Google Earth az oldalán nagyban hírdeti a sketchup-ot, hogy azzal lehet jól beleimportálni 3d-s épületeket az Earth-be, én meg azt hittem h erre csinálták külön azt a progit, amikro valójában egyáltalán nem erre van ez a progi, csak ilyet is lehet vele :)
  • Free
    Újabb tipikus esete annak mikor eldobom az agyam a képeidtől :)
    Sztem kira lesz
    Egyenlőre nem látok hibát . csak annyi mindüösszesen hogy az egyik szelepsapka kissé ferdén áll :c))))
  • Free
    uhh ember a Google Earth egy gps el ellátott műholdas képekből összerakott nagyfelbontású Világtérkép...
    Ahoz minek kellene könyv?????

De ha fogod és bemásolod a vastag betüs részt a "Google" ba rögtön rá fogsz jönni hogy egy 3D s látványtervező programot fed ez a kódnév :c))))

mondjuk ha reálissan végigondolom tényleg eléggé off lenne egy térképprogramhoz tartozó könyvet hirdetni egty alapvetően 3dimenziós rajztechnikákkal foglakozó témába betenni :c)))))))
  • oryon
    Sziasztok,

Aston Martin DB9 wip1
    Aston Martin DB9 wip2

Lassan, de biztosan, készülget, gondoltam megmutatom és várom a véleményeket, kérdéseket ill. kritikákat, hogy még időben javíthassam a hibákat.

Jelenleg a belsőt szándékozom feldobni és készül a környezet is.

Egyenlőre még nem a kívánt minőségben rendereltem, így 30 perces a renderidő (2500+, 1,5GB Ram, R9600pro).

Üdv.: Oryon
  • scorpeeon
    Ömm.. Ez Google Earth-höz van?
  • ThomasGins
    Fincsi nyalókavirág:)
  • zenoka
    hát ha nem fotorealnak szantad akkor tok hangulatos:P
    felre a trefat nekem kifejezetten tetszik:D
  • FecNiii
    na mivel régen raktam már be képet (és amúgyis kevés kép kerül mostanában a forumba) gondoltam berakok egy régebbit, ami végülis az első önálló munkám volt. lehessen mit kritizálni :D

• Met
    nem modellezek semmit csak úgy eszembe jutott, hogy a "nagyok", hogy csinálják, mennyivel gépigényesebb (számításilag és file méretileg) 1:1-ben modellezni mint valamennyivel kicsinyítve
  • Fisch
    OFF

tudom nem warez :D

akinek kell Google the SketchUp Book Version 5, az szóljon privátban

OFF vége
  • bencsab
    3d-ben nemigen érdemes méretaránnyal szórakozni. 1:1-ben modellezel és kész. Ami a valóságban 30cm, azt a maxban is 30cm-nek rajzold. Nem érdemes bonyolítani.
  • Icey87
    szuper, gratulálok!
  • zenoka
    hat srácok ennek a projectnek is itt a vege ugy tunik asszem mar csak jo sok nezetett kell rendereleni oszt kesz s ugy tunik kifujtak az epp aktualisan epitkezo kollegak/kolleginak is:D
  • ThomasGins
    dreamscape plugint vkinek sikerült használnia vray materiallal és dream mapokkal?