63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
...kizálólag ? :) -
LOL :) Thx, most épp a környező falakat világítgatom, hogy arról átmenetes, indirekt specularokkal lássam el a reflectionokat, remélem ez még ér :) -
4D #35675 A banner..az kész!!!! 100 pont!
Majd utánnaolvasok, mi váltotta ki, csak az elmúlt napokban aljas indokból elkövetett Zbrush-tanulás volt, s nem volt időm benézni.
Itt a végeredmény kicsiben
Itt meg nagyban
Spaceguy
Sajnos a max nem bírta el, pedig abban szerettem volna renderelni, nem csak a base mesh-t megcsinálni.
A francba... -
Free: kizálólag(r) 
-
Jéé, egy oryon kép, amiből nem lopta ki a cica a kontrasztot. És még mondja valaki, hogy hülye az, aki hisz a csodákban!
Hagyd meg a világítást, így, ahogy van, hozzá ne merj nyúlni, mert akkor anonim alakok összetörögetik a kezecskéid, ellenben dobj be egy redbullt, és feküdj neki a shadereknek, de úgy keményen. A metálfény mármár rendben is van, a többi fémmel még akad móka.
Gyerünk, gyerünk, jóleszez, jólszez! -
Én is LionTR-től és még másoktól tanultam a legtöbbet és sokat gyakoroltam, így ezt a kocsit most: box-modellinggel és edge-to-edge teknikák vegyes alkalmazásával készítettem... egyszóval nézegess ilyen minőségi tutorokat, én szívesen segítek, de a tapasztalat, h én igazán nem tudok tanítani :)
De a lényege szvsz, hogy egy síkban kell folytatódnia és ugyanannyi edge loop-pal, különben a tükrözésnél kifog jönni a hiba. Szóval ha külön választod, akkor próbálj ugyanannyi szegmenssel dolgozni ill. folyamatosan ellenőrizd smooth-al, renderekkel. Borzasztó unalmas és pepecs munka ez az ellenőrizgetés és persze én se végzem el mindig és naná, hogy utólag mindig szívok többet emiatt :D
(Amennyiben még lenne kérdésed -> PM az msn címeddel és szívesen válaszolok) -
Thx all. :)
Nenad: sajna igen ... még átfutok rajta, de a modell-t le kellett adnom egy házimhoz, ezért sietnem kellett a modellezéssel -> gány néhol még.
Fisch: megnéztem, de marad ez a bordó-vörös keverék :) -
Hm, sztem csak a képen tűnik annak, mert 3D-ben merőleges a felnire, sugár irányú, stb. ahogy tetszik, csak kifelé van döntve elég rendesen és azért tűnik úgy, ahogy...
Ezek a szar helyzetek, mikor 3D-ben jó, de a renderen valami furcsán néz ki és úgy tűnik mintha hibás lenne, stb. :( Így aztán nehéz javítani :) De majd kitalálok valamit.
Amúgy a Porschen is rajta voltak ... a szelepet, sapkával, gumibetéttel, ha erre céloztál. A precízitásból meg egyre lentebb adok, h gyorsabb legyek, de próbálom a minőséget tartani. -
Oryon tudnál nekem egy kis gyakorlati tanácsot adni, hogy a külön választott elemeket hogyan lehet modositani hogy késöbb a smooth-nál ne váljon el a modell többi részétöl?Most csinálok én is egy kocsit,de nem tudom hogyha a motorházat vagy az ajtokat különveszem és tovább részletezem és berakok egypár edgeloopot akkor utánna hogyan fog visszapaszzolni az eredeti helyére.Igaz mayába csinálom de az elv ugyan az a modellezésnél -
Köszi a linkeket, én 2 órán át kersetem, de nemtaláltam sehol. -
http://www.turbosquid.com
meg ha itt se,sok ingyenes van -
bencsab #35666 Ha itt nem találsz, akkor sehol:
http://www-c.inria.fr/gamma/download/AIRCRAFT/index0.php -
Akkor ha jol ertem erdemes 4400+ ost keresnem 2*1MB cache-el -
zenoka #35664 eleg perverz egy kep:D -
nenad #35663 (banner)
hehe LOL!
-
Jóreggelt mindenkinek, egy nagy kérdéssel kéréssel fordulnék hozzátok, ebben az évben fejezem be a szakképzést és év végére be kell adni egy mestermunkát(multimédiás alkalmazást), én a utasszállító repülőkről készítem a munkám és kiis gondoltam valamit, egy a bökkenő hogy szükségem lenne 2 vagy 3 repülő modellre, sajnos annyira nem értek a modellezéshez, hogy ezeket elkészítsem 2 hónap alatt:P(bár próbálkoztam vele, de a feladat túl komplex volt számomra). Az interneten kerestem jó minőségű modelleket textúrával, de csak olyat találtam ahol 100 dollár a minimum ár. Valaki tudna egy olyan oldalt ahol lelehet tölteni ilyen jó minőségő repülő modelleket textúrával persze ingyen:D. Előre is köszi -
Hihetetlen h az ember nem becsüli meg a 10 perc renderidőt,kell az az 1 óra:) -
De azért kellett a displace a falakra, kellett a displace! :D -
Még keresem a címét:) -
? -
nem kérdezni h miez:) -
NFR
-
Utánaolvastam, a 2 4600-as között csak fogyasztásban van különbség, 65 és 89 watt. Értelemszerűen a 89es az olcsóbb..
4400+os ban is van 512-es és 1-es... -
Ha jol tudom meg olvasom az árlistákon akkor csak a 4000+ osban van 2x 1mb L2 a többiben csak 2x512kb van.Én is azért választottam azt a 4200+ os helyett. -
A 4600+-ban valószínüleg másmilyen (újabb) mag van, és ebből következően nagyobb L2 cache-e van (1MB magonként, nem 512). De ez most csak tipp S939 alapján, AM2-ben nem vagyok otthon. És a következő is csak tipp(ugyancsak S939 alapján): Nem számít sokat, amd prociknál sokkal kevésbé számít a cache méret felépítésükből adódóan, mint a core duoknál...
Szaóval ha van mani és/vagy nem akarsz húzni akkor 4600+, egyébként meg jó a 3800+ is akár, rá egy jó kis hűtőt, és lehet húúúzni :) -
Koszi Skacok, asszem meggyoztetek, akkor X2-es lesz, de meg anyagilag kell gyurjak ra :( -
már kérdeztél is... -
Akkor már nem lehet kérdezni ?
Ezeregy dologra rájöttem önerőből, de van amire nem .....
-
bencsab: a maxrol fogalmam sincs, ezt hogy oldja meg, de az uj maya 8.5 mar eleg sok muveletet kepes ket procira szetosztani. Nomeg akkor is jol johet, ha az ember egyszerre tobb mindennel dolgozik.
A legnagyobb indok dualcore mellett: tudok renderelni mayaval mikozben jatszom.:D -
bencsab #35648 Szerintem megéri, hiszen a komplett gép árának kb. 10%-ért szinte megduplázod a teljesítményét. Renderelésnél abszolút mértékben profitálsz a 2. magból, szerkesztésnél sajnos egyenlőre nem. -
zenoka #35647 megkora banner:DDDD -
kérdezd meg az AMD-s topicban mivel tud többet -
Boban kivul masnak mi lenne a velemenye a #35633 hozzaszolasomrol???? -
AD Blockban letiltottam a bannert mert túl nagy volt :DDDDDD
Amúgy torrent topicos tapasztalat, nincs az a banner, fenyegetés ami hatásos lenne -
ehh bannerban kattinccsss a gugli feliratra :c)))) -
a guglihoz egy link se ártana 
-
Kellene egy súgó a guglihoz és a súgóhoz,és hogy hol találhatóak ezek:) -
GixEr #35640 Mostmar, ha tudom is elolvasom a sugot es a google-t :) -
Kira lett :c)))) -

Akkor be is zárhatjuk a topikot,mert mindenre van válasz a fentiekben:D