63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Monoton
    köszönöm
    akkor amig nem jön mega könyv nem lépek be ide csá
  • zenoka
    na pont az ilyen kerdesekre van az hogy read the fucking manual....meg az F1...meg a google...magy anyuuuuuuu...
  • Monoton
    na már megvan csak aztnemtom hogy nyissak be egy jpg t pl.
  • Monoton
    ez nyilván nektek alap de hogy kell texturázni :) ?

probáltam ezzel a material al de nem mennt
  • lac coo
    Ok, köszi , ezeket még megnézem !

Szerk.: bár az általam említett beállítást sehol nem találom :)))
  • Ronin666
    köszi!

Bár a véglegesben nincs ilyen erős dof, mert valószínűleg hülyén nézne ki, gyors kamera mozgásnál.
  • ThomasGins
    a ojjektre jobb klikk obj.prop. ott backface cull bekapcs,és akkor arra van a felfele meg a lefele:)Vmiért max 9ben ezt bekapcsolták ha végleg ki akarod kapcsolni akkor,customize/pref./view/backface.
    Sztem mutass képet vagy render beállitást, akkor lehet többet tudunk mondani.
  • youth #35750
    Tök jók a DoFos képek!!!
  • scorpeeon
    Én használok nod32-t és vray-t és békésen megférnek egymás mellett :)
  • youth #35748
    Pont ilyenkor nem vagyok otthon :S
  • lac coo
    Vért izzadok,próbálom önerőből megoldani a gondjaimat ( így legalább nem felejtem el egy életre :))) de mégis muszály kérdeznem :

mi a fene beállítás kell , hogy Vray-ben ne legyen csúnya foltos a plane -alap ???

Egy hete renderelgetek már, de erre igazából nem jövök rá :((

Most éppen megint fut egy renderelésem, most olvastam a secindary ray bias-ról azzal még megpróbálok vacakolni, aztán feladom :)))

(Minden esetre logikusan hangzik ha egy 0 vastagságú "doboz" (plane) van a képen akkor a Vray nem tudja eldönteni, hogy fel vagy lefelé vezesse -e a fénysugarakat , mivel úgy ételmezi , hogy egyszerre van mindkét síkban ...) ....

Szal ha ez sem jön be , akkor fogsor ide vagy oda, kénytelen kérdezni ! ;))
  • Free
    Avira antivir. kb 2 éve használom és teljessne tökéletes. ha googléban beírod, hogy antivir akkor megjön a alpja rögtön az első találat. de ha lusta lennél akkor itt a link :c)))
  • Ronin666
    :)
  • zenoka
    be kell nyomni valami villamlast/vérfröcsenest/atomvillanast arra a par pillanatra ahol az ismetlodes latszik s akkor azzal lesz az ember szeme elfoglalva (plusz beszar) s nem a furcsa ismetlodessel:DDD
  • Ronin666
    Sajna amúgy a mostani sem tökéletes. A vége felé kicsit még látszani fog egy ideig az ismétlődés. De a gond az, hogy vagy felhúzom a textúra méretét nagyra, hogy messziről szép legyen, de akkor közelről szar. A másik lehetőség pedig hogy a textúrát basztatom meg, hogy ne látszódjon rajta az ismétlődés, de az meg macera és nem is biztos, hogy érdemes azért a pár másodpercért.
  • zenoka
    oke akkor a #35740 es hozzaszolasom masodik fele targytalan..eccere irtunk.
  • repvez
    egy gyor kérdésem lenne remélem tudtok megnyugtato választ adni.Ujraraktam a rendszert csak nem tudom hogy melyik virus irtot rakjam fel.Még mindig problémák vannak a nod32 és a vray licence között?Mert azt szeretném felrakni,mivel az avast volt eddig de amikor végigfuttattam nem talált virust,de ha egy mappát megnyitotam egyböl beriasztott hogy 2 trojait talált a temp mappában.
    A legujjabb noddal már müködik minden rendesen max9, maya8 és a vray?
  • zenoka
    a kozelik kurv@ jok de ahol mar a teljes sas latszik az nem tetsz nagyon olyan mintha ismetlodnenek nem is kicsit a mapok!:)
  • Ronin666
    Kis módosítások kerültek még rá, ami ezeken az elő rendereken nem voltak rajta, pl, hogy a végén a logó textúrája full fehér lesz, hiszen csúnyán ismétlődik, no meg az original logo is fehér/egyszínű.
  • Ronin666
    Dobok pár shot-ot. Remélem nem lesz túl sok (ha igen, majd moderáltok). :)

• zenoka
    ismetelten folytatom a lighting setupolast.
    az evermotion.org-on talaltam ma ezt a budha modelt amit felhasznaltam vilagitas probalgatashoz.
    altalaban 3 fenyforast hasznaltam..vray cameraval....haat jo sokat kell meg gyakorolni:)))

teljes meret
  • Ronin666
    99%-ig készen van. A hangokat viszont még nem kaptam meg. Ha meglesznek, akkor még a képet illesztem hozzájuk és kész lesz. Volt sajna kis malőr benne, azért csúszott a dolog, ugyanis az egyik vinyóm elszállt és kb. 2 heti rendert kellett újranyomatni.

Most készül még egy anim, amit már csak renderrelni kell, meg a hangokat ott is rápakolni. Az egy rövid kis logó animáció lesz. Arról dobok képeket, valami látszik rajtuk már. Semmi extra, de 1 hét render ez is lesz.

No mindjárt rakok képeket, csak keresek valami normális képfeltöltő oldalt.
  • zenoka
    Kész lett a vampirkastely animacio?:D
    valami low detailedet szabad mutatnod nekunk?:))
  • Ronin666
    Vagyok vagyok, de mostanában csak olvasom a fórumot. No meg közben fut egyszerre 2-3 meló, amiket csinálgatok. Eléggé húzódik sajna minden.
  • Aldaryn
    Jéé, te is előkerültél? :)
  • nenad
    az auto meglepen hiheto a kornyezetben.
    a padlon tenyleg valtoztatni kellene szerintem.
  • Ronin666
    A modell nem rossz, bár életben nem egészen így néz ki. Viszont a textúrák és a render elég gyenge. Minden túlzottan tükröz, még ahol az életben műanyag felületek vannak, nálad azok is csillognak. A talaj mint írták nem igazán jó. Viszont szvsz a bevilágításon is lehetne javítani. A render meg... ha nem mondod, hogy Vray, akkor azt hittem volna ez default max render (valószínűleg a bavilágítás tehet róla, meg az, hogy sehol nem használsz glossyt, vagy csak nagyon keveset).

Ha ezeket kijavítod, akkor lehet még egy ütős kép, és ez már nem nagy munka.
  • peetee76
    A környezet módosítása beütemezve...
  • zenoka
    ki a K és ki az É :))
    a talaj nekem se tecc:( de popec a jargany
  • repvez
    nem rossz,de ha 1-2 észrevételem lenne a képpel a talajra egy kis bump vagy disp. jol jönne és hogy ne tükrözödjön.A másik meg a felni egy kicit fura nekem olyan mintha forditva lenne felrakva,mert ilyen felnit még nem láttam aminél az agy rész ennyire be lett volna süllyesztve.
    Amugy tetszik
  • peetee76
    napot!

Studio bevilágítás témában:
    Mercedes ML

3db VRay light plane amiből a jobb oldali sárgás színt kapott.
  • Free
    Havanna Lakótelepet 18. ker
  • morfium
    üdv, milyen havannát?
  • nenad
    kosz szepen!
  • Aldaryn
    MEllesleg egy autó stúdió fotózása általában elég egyszerű setup. Bazinagy lightboxok mindenütt, és koncentrált spotok a szürkén maradó fémes felületek kiemelésére (alufelni, stb...)
  • Free
    ment a privi :c)
  • Aldaryn
    csingilingi csingiling...
  • ThomasGins
    Ujra boldog karit Veszprémből:)
  • oryon
    Thx, végülis más módon sikerült megoldani. Az a baj, hogy egy hatalmas torus alakú "fényforrást" nehéz lámpákkal megoldani, persze biztos nem lehetetlen :)
  • nenad
    azt irja ki a fileokat 15 napig tarolja a szerver, jelenleg mar nem elerheto...