3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bajom van magammal, hogy egy kicsit beszaradtam mar.. Azaz kevesse felxibilis vagyok a "revolutionary" szoftverekre.. 😊
De egyebkent tenyleg nagyon sokminden van benne.
Szumma szummarium, cinema4dt ki tudja valtani..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Segitseget kernek. Van egy poly fel ember alakom, es a fejen a tukorsik fele eso eleket szeretnem extrudalni x iranyba, tehat a kozeppont fele, de nem jo iranyba (a fej kozeppontja fele, befe) huzza ki az eleket.... nem lehet vhogy iranyitani?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
angelwrite.
behalok hogy 1.5 megaba meg lehet csianlni azt amit m$nek legalabb 100 megaba kell. Majdnem minden benne van a spellchecket leszamitva. De az amugy is csak ritkan hasznalhato.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ami zavar, és ebben help aki tud vmi jó ötletet, hogy ha beteszek a háttérbe egy képet akkor az a nézettel együtt vándorol. Ergo ha a padlóról nézek felfelé, akkor az ablakon át a horizont nem ott látszik ahol kéne.
Mivel lehetne megoldani a dolgot, hogy az ablakon kívül normálisan álljon a háttér, és ne ilyen idétlenül?
per aspera ad astra
Ami baszottul zavaro hogy nem kamera nezopontbol mashogy renderel..
Kérdés.: Hogyan lehet olya ZDeptet renderelni, ahol a automatikusan fehérnek veszi a legközelebbi, és feketének a legtávolabbi pontot a képen? (Clampoláskor - azaz nem float fileba íráskor)
per aspera ad astra
Nemtom miert nekem a maxos elszall mint az atom, azt hittem a video nem birja, de maxscriptel meg nem szall el, ugyhogy passz.
ez especko jo fakra hajigalni viragokat, gyumolcsot ala random.
tesztkep: gi nincsen

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
per aspera ad astra
Mellesleg továbbra is kint a banner jobb alsó sarkában az a bizonyos szöveg. 😊
És az esetleges további kereséshez már ezzel is segítettem...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ahogy atvaltanek shaded modeba elszall mint a gyozelmi zaszlo, meg akkor is ha elmentem es visszatoltom.. Nem olyan veszes a polyszam.
?
http://www.wondertouch.com/gallery.asp
Nem egy mainstream progi, de az amúgy renderben hosszú és bonyolult effekteket
gyorsan meg lehet vele látványosan oldani.
Egy haverom fejét a 3D-me now- ban megcsináltam, majd erre a "footage"-ra rátettem az effektet, és így felrobbantottuk a fejét.
Mindezt kb 10 perc Illusion ismeret után. Na olyan is, de a lényeget mutatja.
Headbumm
Amúgy meg annyira nem lehet szar, mert integrálva van a Combustion kompozitorba.
kabin
Amugy nagyon élethure sikeredett ,szép munka gratula.