63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #35877 nice..logorol jutt eszembe abyss-t nem fogjatok frissiteni? 2005 os kepekkel van tele:D -
bencsab #35876 Sztem cseréld le a jelenetedben azt a 4db box-ot rendes vraylight-ra. Annál is ugyanúgy megjeleníti fehéren a fényforrást, és ráadásul egy sokkal jobban kezelhető lámpát kapsz. A vraylightmtl-es megoldás, inkább olyan esetekben célszerű, amikor lámpával egyszerűen nem tudod megoldani a világítást. -
Jé, lemaradt a szignó... vazze, iszonyatosan álmos vagyok. Nem is tudom, hogy mikor keltem utoljára úgy, hogy utána gyakorlatilag sétálás közben is elalszom... -
nfr
-
GixEr #35873 Az anyaggal lesz baj szerintem, emeld meg a glossy subdiv erteket. De majd kiigazitanak, ha megsem :) -
Kis segítség kellene : akárhogy állítgatom az antialiasing-ot, a csúcsfények mindig pixelesek maradnak .. Mit javasoltok, mit nézzek meg ? egyáltalán melyik szűrő-fajta a "legjobb", szerintetek ? -
LOL :))))) -
Monoton #35870
-
GixEr #35869 En kerek elnezest helyettuk is...
a 3D legmelyeb bugyrai ha mar a ciciknel tartunk...
Anno feliratkoztam a hirlevelre kivancsisagbol, most hetente nem tudom eldonteni, hogy sirjak vagy nevessek mikor megjon a friss hirek. Egyszeren nincs szivem leiratkozni rola... -
OFF :)
Nahh osszedobtam az uj konfigom, eloszor az elso csavartol az utolsoig.
Alaplap:M2N-SLI Deluxe, CPU: x2 4600+, 2GB KingMax 800MHz RAM, Galaxy PCI-E 7600GT 256MB
Meg rendert nem probaltam de nagyon kivancsi vagyok ra!
END OFF. -
Ez dicseretes, de ez egy 3d studio max nevu grafikai progival foglalkozo topic!
-
Monoton #35866 na megjött a biblia -.-
ráhajtok most rendesen -
rendering/render to texture
ha erre gondolsz,ha nem akkor nem értem a kérdést:) -
zenoka #35864 ööö Free koma arra gondolt hogy a tökével pumpalja fel a csajszit attol nő meg igy a csecse:D -
hitman55 #35863 dede azt hogy a kiteritett uvw ambient occlosionba legyen? -
mental ray alatt mat editorban a surface-hez tudsz hozzádni ambientet,vray-nél vraydirt-el ugyanez. -
hitman55 #35861 hi all! Nemtudja vki hogy kell ambient occlusionba renderelni az UVW-t? GOOGLEBA NEMTALÁLKTAM! -
Tudod Free, a lányok cickója alapból nem tud ilyet ilyen mértékben! -
A shellack, és az additív shader keverés alapjában véve felesleges az esetek többségében. Így könnyen irreális helyzetek állnak elő, amiknek a megoldásával a renderernek bizony sokat el kell szórakoznia, így nem csoda, hogy lassú. A valóságban látható "kevert" anyagok szinte mind reprodukálhatóak blend segítségével, főleg a VRayBlend-del, mert ott van lehetőség nem csak grayscale mappal blendelni. -
LOL :D
Al: én a shellacot tesztelgettem: max alap shellac VS vray blend (shellac)... és úgy bár bizonyos esetekben a vray-es nyert, de nem számottevő eredménnyel, persze nem valami univerzális teszttel... nem is tudom miért, de az átlátszó lámpa búrákat shellac-al szoktam megoldani (belül bump-os, de kívül a tükrüződés sima és átlátszó az egész).
Bár próbáltam 2 objekttel, 2 vraymtl-el, de ugye se lett gyorsabb, szal maradt a vrayblend (shellac) ... bár biztos van jobb megoldás is és gyorsabb ennél. -
mi ebben a furi ??? És mi bene a vicces???
Nekem a Tököm szokott ilyeneket csinálni

-
Culram #35856 Ez nagyon jó, egyfolytában nő a melle :) -
Nem próbáltam még,csak szimpatikusnak tünt
http://www.scriptspot.com/3ds-max/maxpaint -
-
zenoka #35853 Muhahaha:DDD aze latom figyel rank a vilag:DDDDDDD -
nenad #35852 fasza!
//Egy haverom kuldte a linket.
Kesz.. http://www.livevideo.com/video/E736C7A931154E449E8945C0F35D5578/strange-foreign-show.aspx
-
Artistpubon erősködtem, hogy a VRay blens shader gyorsabb, mint a normál blend, mégpedig úgy, hogy valójában sosem mértem , mennyivel. A következő két kép azt hiszem nagyon tanulságos. Mindkét képen ugyan az a két VRay shader van blendelve ugyan azzal a falloff mappel, de egyik esetben a keret egy MAX apis blend, másikban pedig a Vray sajátja... :)
-
hehe... google irodának van egyfajta hangulata... -
nenad #35849 // poen : http://www.youtube.com/watch?v=uBbmiQhuAhU -
Én is ilyesmire gondolok, csak lövésem sincs mihez társítsam :)))) -
zenoka #35847 Azt probaltad hogy a windowson belul tarsitod a hdri-i kiterjesztesu fajlokat mondjuk alaphelyzetbe..asszem PS de ez nem biztos..hatha ez hulyitette meg:D -
Nem, azt végső esetre tartogatom :)))) -
4D #35845 Reinstall Vray-t próbáltad már? -
#35776 -ra nincs valakinek valami ötlete ? -
4D #35843 THX.
Én is a look at ra tippelek. -
bencsab #35842 Hát, inkább a look at controller-el az animation fül alatt. -
Bár gondolom a mat.editorban screen-re váltva:) -
jó lett!
Annó valahaol láttam olyan megoldást, h a szem texturája mindig a kamera felé nézett,azt hogy lehet megoldani?Tudom h ha a szemet mozgatja az ember az szebb eredményt csinál,csak épp ez érdekelne:) -
4D #35839 THX.
Agytorta? Hmm brutális zselés eperszósszal sss-es materiallal.
Jó 5let. Jövőre akkor azt kap a "Dr.patkánykiller".
Ja igen itt a múltkori fej folyamatában.
Fejprogress -
agy alaku torta kis málnaszörppel ütős lett volna az tuti:)