63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    nice..logorol jutt eszembe abyss-t nem fogjatok frissiteni? 2005 os kepekkel van tele:D
  • bencsab
    Sztem cseréld le a jelenetedben azt a 4db box-ot rendes vraylight-ra. Annál is ugyanúgy megjeleníti fehéren a fényforrást, és ráadásul egy sokkal jobban kezelhető lámpát kapsz. A vraylightmtl-es megoldás, inkább olyan esetekben célszerű, amikor lámpával egyszerűen nem tudod megoldani a világítást.
  • Aldaryn
    Jé, lemaradt a szignó... vazze, iszonyatosan álmos vagyok. Nem is tudom, hogy mikor keltem utoljára úgy, hogy utána gyakorlatilag sétálás közben is elalszom...
  • Aldaryn
    nfr
  • GixEr
    Az anyaggal lesz baj szerintem, emeld meg a glossy subdiv erteket. De majd kiigazitanak, ha megsem :)
  • lac coo
    Kis segítség kellene : akárhogy állítgatom az antialiasing-ot, a csúcsfények mindig pixelesek maradnak .. Mit javasoltok, mit nézzek meg ? egyáltalán melyik szűrő-fajta a "legjobb", szerintetek ?
  • lac coo
    LOL :)))))
  • Monoton
  • GixEr
    En kerek elnezest helyettuk is...
    a 3D legmelyeb bugyrai ha mar a ciciknel tartunk...

Anno feliratkoztam a hirlevelre kivancsisagbol, most hetente nem tudom eldonteni, hogy sirjak vagy nevessek mikor megjon a friss hirek. Egyszeren nincs szivem leiratkozni rola...
  • fle go
    OFF :)

Nahh osszedobtam az uj konfigom, eloszor az elso csavartol az utolsoig.
    Alaplap:M2N-SLI Deluxe, CPU: x2 4600+, 2GB KingMax 800MHz RAM, Galaxy PCI-E 7600GT 256MB
    Meg rendert nem probaltam de nagyon kivancsi vagyok ra!
    END OFF.
  • Boba
    Ez dicseretes, de ez egy 3d studio max nevu grafikai progival foglalkozo topic!
  • Monoton
    na megjött a biblia -.-

ráhajtok most rendesen
  • ThomasGins
    rendering/render to texture
    ha erre gondolsz,ha nem akkor nem értem a kérdést:)
  • zenoka
    ööö Free koma arra gondolt hogy a tökével pumpalja fel a csajszit attol nő meg igy a csecse:D
  • hitman55
    dede azt hogy a kiteritett uvw ambient occlosionba legyen?
  • ThomasGins
    mental ray alatt mat editorban a surface-hez tudsz hozzádni ambientet,vray-nél vraydirt-el ugyanez.
  • hitman55
    hi all! Nemtudja vki hogy kell ambient occlusionba renderelni az UVW-t? GOOGLEBA NEMTALÁLKTAM!
  • Aldaryn
    Tudod Free, a lányok cickója alapból nem tud ilyet ilyen mértékben!
  • Aldaryn
    A shellack, és az additív shader keverés alapjában véve felesleges az esetek többségében. Így könnyen irreális helyzetek állnak elő, amiknek a megoldásával a renderernek bizony sokat el kell szórakoznia, így nem csoda, hogy lassú. A valóságban látható "kevert" anyagok szinte mind reprodukálhatóak blend segítségével, főleg a VRayBlend-del, mert ott van lehetőség nem csak grayscale mappal blendelni.
  • oryon
    LOL :D

Al: én a shellacot tesztelgettem: max alap shellac VS vray blend (shellac)... és úgy bár bizonyos esetekben a vray-es nyert, de nem számottevő eredménnyel, persze nem valami univerzális teszttel... nem is tudom miért, de az átlátszó lámpa búrákat shellac-al szoktam megoldani (belül bump-os, de kívül a tükrüződés sima és átlátszó az egész).
    Bár próbáltam 2 objekttel, 2 vraymtl-el, de ugye se lett gyorsabb, szal maradt a vrayblend (shellac) ... bár biztos van jobb megoldás is és gyorsabb ennél.
  • Free
    mi ebben a furi ??? És mi bene a vicces???

Nekem a Tököm szokott ilyeneket csinálni
  • Culram #35856
    Ez nagyon jó, egyfolytában nő a melle :)
  • ThomasGins
    Nem próbáltam még,csak szimpatikusnak tünt
    http://www.scriptspot.com/3ds-max/maxpaint
  • ThomasGins
  • zenoka
    Muhahaha:DDD aze latom figyel rank a vilag:DDDDDDD
  • nenad
    fasza!

//Egy haverom kuldte a linket.
    Kesz.. http://www.livevideo.com/video/E736C7A931154E449E8945C0F35D5578/strange-foreign-show.aspx
  • Aldaryn
    Artistpubon erősködtem, hogy a VRay blens shader gyorsabb, mint a normál blend, mégpedig úgy, hogy valójában sosem mértem , mennyivel. A következő két kép azt hiszem nagyon tanulságos. Mindkét képen ugyan az a két VRay shader van blendelve ugyan azzal a falloff mappel, de egyik esetben a keret egy MAX apis blend, másikban pedig a Vray sajátja... :)
  • Aldaryn
    hehe... google irodának van egyfajta hangulata...
  • nenad
    // poen : http://www.youtube.com/watch?v=uBbmiQhuAhU
  • lac coo
    Én is ilyesmire gondolok, csak lövésem sincs mihez társítsam :))))
  • zenoka
    Azt probaltad hogy a windowson belul tarsitod a hdri-i kiterjesztesu fajlokat mondjuk alaphelyzetbe..asszem PS de ez nem biztos..hatha ez hulyitette meg:D
  • lac coo
    Nem, azt végső esetre tartogatom :))))
  • 4D
    Reinstall Vray-t próbáltad már?
  • lac coo
    #35776 -ra nincs valakinek valami ötlete ?
  • 4D
    THX.
    Én is a look at ra tippelek.
  • bencsab
    Hát, inkább a look at controller-el az animation fül alatt.
  • ThomasGins
    Bár gondolom a mat.editorban screen-re váltva:)
  • ThomasGins
    jó lett!
    Annó valahaol láttam olyan megoldást, h a szem texturája mindig a kamera felé nézett,azt hogy lehet megoldani?Tudom h ha a szemet mozgatja az ember az szebb eredményt csinál,csak épp ez érdekelne:)
  • 4D
    THX.
    Agytorta? Hmm brutális zselés eperszósszal sss-es materiallal.
    Jó 5let. Jövőre akkor azt kap a "Dr.patkánykiller".
    Ja igen itt a múltkori fej folyamatában.
    Fejprogress
  • ThomasGins
    agy alaku torta kis málnaszörppel ütős lett volna az tuti:)