63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
A piros betűk a társadalom *másik* felének készültek. Az innenső fele azért szereti nézegetni ahogy a polygonfa hajladozik a virtuális szélben. -
Fisch #35918 nossss... mivel már nagy piros betükkel ki kellett pakolni, hogy a gugli-t lehet (ajánlott) használni, azt a következtetést vonnám le, hogy a felső bannert senki nem nézni, ergo tökmindegy, hogy mi jelenik meg rajta... -
Nekem müködik minden rajta.
BÁr az utobbi napokban ugy váltogatja a szöveget mint egy kaméleon :) -
nenad #35916 Engedjetek A Bannerhez!
:-) -
azért timeutol, mert upc még mindig szarakodik :(
-
Nálam régit hozta be cache törlésig (ctrl+f5 nem volt elég vmiért)...
Iaro most viszont timeoutol... -
Most teszteltem le mozillával is. ott is megjelenik. és letesztelte Fisch is neki is megjelenik. a hiba az ön készülékében van :c)
[remélem] -
És nekem ezért nem jelenik meg? :) Mert jelenleg ahol a flash lenne, ott nincs semmi. Jogosultságok rendben vannak, lehet csak te látod. :P ? -
kivettem belőlle a TS t mert úgysem használtuk..
És beletettem az képfeltöltést. ennyi változás történt
Az eredeti L képzelés ez lenne de megint nem akar meni a szerverek közötti változók átvitele.. és nem értem hogy miért :( -
Mi lett a szép bannerünkkel?!
-
LOL, tisztára mint a Harcosok klubjában... bár ott leginkább a hererákosok klubja volt mint a grafikusfüggőké :o) -
zenoka #35908 Nenad en ezt nem hagynam annyiba gyorsan tennek be egy nfr-t:)))) -
marcee #35907 Re:banner <sírva fetrengő szmájli> -
minden szobáról majd 2 VR kell egy nappali lámpa nélkül és egy esti csak lámpával... finom lesz.
Kéne már egy renderfarmi itthonra :c))
Nah majd jövőhéten ha nyerek a lottón :c))) -
Alakul.Az ilyen képeknél jól néz ki ha az összes pilács fel van kapcsolva.Bár nem tudom h segit-e:P -
Lassan De bizonytalanúl :c)))
Nem ér Fikázni.. Ez Csak WIP
-
Ehh Fejlődik a Banner szépen :c))) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
L képzelem Nenad mester Férfias Dokmunkás testét így kiterítve a kavicsos Tengerpaton -5 fokos hidegben...
Enyhe hányinger mellett sírok a röhögéstől :c))) -
:) -
zenoka #35898 Mamamija....es most mar nincs is datum:DDDD
-
Mit? Relaaaax... -
:))))) -
És mit csinálsz helyette?Unakozol?:) -
Mármint BE, nem KIkapcsolnám. :) -
Nem.
Laco, kikapcsolnám a subpixel mappingot. Azon kívül meg sokmindent egy bizonyos ponton túl nem lehet, nagyobba kirenderelni, de akkor is röcögni fog. Hiába, a pixelkép az pixelkép, a monitor az monitor... -
nenad #35892 Bakker, ez a Zbrus3 nagyon brutal.
Sracok, mar 3 honapja nem 3deztem.
Elhiszitek?
-
Hát erre azért rájöttem magamtól is :)))) De elég röcögős azért .. .Te mit állítanál ha nem felelne meg így ..? -
Klikk a képre, mert SG engine összehúzza, ami nem fér be a fórumba, és akkor annyira nem lesz röcögős. :P -
OMFG! OMFGGD! FGDOGMDGDG!!!
-
Lessetek mar ra a http://www.design21.hu/ -ra... Pojen.:D -
Ez más jelenet, itt csak skylight van , HDRI map-pal....
De valaki elárulhatná miket nézzek át ...Bár ha jól látom , Aldaryn képén is elég fűrészes a jobb oldali vázán a csúcsfény ...Vagy ennyi a max minőség , többet ne is várjak ? -
Hát, ööö... izé. :) ilyen vizuális atomvillanás is rég járt itt... -
Geccoka #35885 Helyzetjelentes a Max orarol:
Ez a negyedik ora, az elozon csak rovid ismerkedes volt a maxal, az azelottin meg kis elmeleti osszefoglalo a dolgokrol. Az elson nem volt semmi.
Egy full oras projectet csinaltunk, az eredmenyt az alanti kepen lathatjatok
. Van rola anim is, amin fodrozodik a viz, a propeller porog, nem toltom fel, gondolom el tudjatok kepzelni...
Mindjatok kritikat :D
-
Thx emberek, shader teszt btw, sss+glossy refraction. Ha régebben blenddel próbáltam ilyet, akkor gyakorlatilag képtelen volt kirenderelni. Ez "csak" 9 óra volt... hhhh.... valamiért ettől a kombótól megfekszik VRay. -
Organikus modellezes video tutor
Egy kis csemegezes, akit erdekel meglehet lesni. -
Geccoka #35882 egyszeruen gyonyoru!
foleg a material tetszik nekem benne, az nagyon allat -
Ez megint egy nagyon tetszetos kep, behalok en az ilyen kepeidtol. -
4D #35880 ÓÓ yess yess yess!!!
15. én kint van.
Aztán a Gfxworld legyen velünk...vagy mi. -
szép!
Volt annó egy söröskorsóra asszociáló képed annak megvan még a scene-je?:) -
GixEr #35878 Erdemes rapillantani:
Zbrush3