63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #35959 www.rfh.dk
itt lehet latni szep fotokat a kornyekrol stb. -
4D #35958 A neve mellett, de csak egy biorendert osztott meg velünk önmagáról. -
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni honnan tudnak letolteni valami jo fa vagy bokor modelleket kulso ter renderhez? Elore is koszonom -
Monoton #35956 "Volt egy tematika, ami szerint arról szólt volna, hogy milyen kilátásai vannak egy amatőrnek, és hogy érhet fel a profikhoz."
engem érdekelne és sztem sok más embert is :)
add ki bátran -
zenoka #35955 jol van megnyugodtam nem csak en vagyok szörös állat:DDDD -
Ez nagyon laza... :) Irigylésre méltó hely. -
Geccoka #35953 Itt az SG-n, csak a foto van benne :D -
Nenadnak van galériája?! Hol? Mikor? merre!? Idevele! -
Hát ez az... semmiről. Volt egy tematika, ami szerint arról szólt volna, hogy milyen kilátásai vannak egy amatőrnek, és hogy érhet fel a profikhoz. De mint utólag megtudtu, a néni nem feltétlen azt kérdezi, amit a rendező kitalál neki. ^_^ És amikor érezte, hogy így nemigen fog beindulni a beszélgetés, meg úgy igazából szerintem nem tudta, hogy mivel kérdezzen valami nagot, amiből lesz egy szép monológ, amolyan zárásképp, inkább nem mert belemenni.
Mondjuk, mi is jófejek voltunk, mert a kamerához nemigen szokott embernek elég fejlövés, ha nem arról faggatják,a mi készült szöveggel. -
nenad #35950 neked tuti van egy masolatod!, egyebkent mirol szolt ez az egesz? -
nenad #35949 Genyok!
-
Jaj ne vazeg... pedig tökre bíztam benne, hogy a kutya nem néz M2-t délután, erre pont valaki az SGről. Vazeg. Mindegy nagyon nem volt képben a műsorvezető néni, hogy mit beszéltünk meg a rendező sráccal, így kicsit gáz lett az egész, de ez van. De ezt ő is érezte, így a 15 percből 6 lett. ^_^ -
www.3dsmax.hu..A tutorialok a "segédletek" alatt találhatók ... -
én is megtekintenénm azt a tutort.
-
dradge #35945 Zsolesz eltudnád küldeni a tutorial linkjét, még anno én is póbáltam, csak nem találom a linket!Megköszönném ha belinkelnéd! -
Most nem tudok rendert csinálni sajna, de eszembe jutott egy kérdés:
ha egy materialban van displace is , és bump map is , akkor a displace által létrehozott egyenetlenségek tetején megjelenik a bump is, vagy az alul marad az objektum "eredeti" felületén ? -
hát ja, de abból a jóllakott óvodás edition :DD
(Nenad be ne sértődjél csak viccelek) -
zenoka #35942 nem vette fel valaki?:))))) -
valszeg tul sárga lett a vray light -
és profi amatőr vagy amatőr profi kategóriába indult?
-
Válaszd a tudást esetleg? # Profi amatőrök. Az amatőr animációtól az elismert profizmusig. Az animáció történet amatőr kezdetei.
# Látvány három dimenzióban. Szoftverek és rajztudás szimbiózisa, avagy hol húzódik a profizmus határa? -
zenoka #35938 aki erti a binarist s aki nem:D
Aldaryn milyen musor legalabb cimet mondj hogy megtudjuk nezni:D amugy grat:D -
4D #35937 Off
Tudom eleget emlegettük Nenadot mostanában, de néztétek már a fotóját a galériájában? Tisztára olyan a képen mint a Dude, azaz the Big Lebowsky. -
A white balance mintha kicsit megborult volna.;)
Evogordon: en max8at probaltam, az nem ment. 9essel nemtom mi a helyzet. -
Sziasztok vistán próbálta már valaki hogy müxik e már rendesen a max? -
Tudom h nem a tutorokkal kéne telenyomni a topikot, de meg tudtam csinálni, és be szeretném tenni ;)
csak linkelem render -
LOL -
Ki vette fel?:) -
melyik műsorban ? mert akkor holnap leszedném a netről és már nyomatom is ki a felvételt -
Gratulalok Aldaryn, most lattalak az M2-n!:) Orulok, hogy felfigyeltek erre a dologra, es alkalmatok adodott Romeoval nepszerusiteni a 3ds grafikat. -
Amugy a nagy csalás hogyha monnyuk fogok egyk épet és ps-el az ablakba vágom?;) -
Ha mindent jól csináltál, kéne neki :) A reflectionnél nézz szét... -
akkor elmondanád h neked hogyan csillog a járólap? -
Hehe, ugyanezt én is megcsináltam még régen, itt az én változatom: link -
itt a kép ;) -
Szaisztok, tegnap csináltam egy tutorial alapján egy képet, de vmiért nekem nem tükröződik a járólap. segítsetek légyszi.
tudom, a vray nem éppen a legcsinibb, első vray-os probám. -
9 aki téved és én :)))) -
? -
Ugyebár mindig igaz, hogy 10 féle ember létezik... -