63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Akkor google, és webforditas.hu:) -
de nem tudok angolul :( -
"BANNER" ! -
hellotok
nem tudnátok nekem valami oldalt adni ahol magyar tutorialok vannak és kicsit megtanulhatnám az alapokat? mert most raktam fel és meg szeretnék vele ismerkedni -
Helyesbítek: benne van a válasz, de csak nem feszülnek egymásnak a felületek :)))))) Vagy csak simán láma vagyok..... -
Köszi , ebben pont benne volt a válasz . -
Analóg agyagozást:) -
zenoka #36072 Persze persze titokban oktatsz ott kanaformazast...:P -
Nem reklámozni akarom őket,de itt egy video...
http://immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun -
vmi tolerancián kellene állitani -
köszi a loft segített. -
Cloth szimulációnál mi a csudát kell állítani, hogy ne fél méterrel az objektum előtt kezdjen el hajolni ??? Még soha nem sikerült úgy , hogy akár csak a közelébe is kerüljön :(((( Sem reaktorban, sem a cloth-módosítónál ... -
Lol.Itt sokan nem láttak még olyat:P
Sweep,vagy loft-nak nézz utána.De ha csak egy sima hengert akarsz hajlitgatni akkor rajzolsz egy line-t,és a beállitásainál a rendering fül alatt bekapcsolod az enable render-veiwport-ot -
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik az a módosító mellyel egy csövet (cylinder) megtudok hajlítani.
(tudjátok mint a katonaágyaknak a váza ahogy hajlítva van.
Segitsetek légyszi
Köszi -
Szia, a contraksztra és a válaszidőre. Az első több legyen a második kevesebb. Na és persze el kell dönteni milyen panelest szeretnél ,ezt általában az ár szabja meg, és ettől függ a színhűség is.itt megleget nézni és értenek hozzá. -
Bocs az off-ért,de talán ti jobban értetek hozzá.
Behalt a monitorom (cseregaranciás) és tanácsot szeretnék kérni hogy milyen monitort vegyek.Föleg játékra és a rajzhoz használnám.Eddig CRT-m volt (LG F700B)
érdemes TFT-re váltani?mire kell odafigyelni a választáskor 19"TFT és 17"CRT esetén? -
óó kipróbálom köszi!!! -
maradjunk annyiban hogy kezdő vagyok: -
nem nincs harag sott orulok hogy ugymond kaptam valaszt arra mit kerdeztem :)
Ha mar itt vagyok akkor meg lenne olyan kerdesem hogy vissza lehet allitani az x,y,z kordinatakat az eredeti helyzetbe mert van hogy beimportaltam egypar dolgot es hat mar azt nem szeretnem forgatni hanem az alap x,y,z t szeretnem ahhoz allitani lehetseges ez? Remelem ertheto voltam :) -
bencsab #36060 Erre találták ki a secondary rays bias-t. Állítsd mondjuk 0,01-re, és egyből megszűnik a problémád. -
nagyon köszönönm, ki is probáltam, egyedül a collapset, hagytam ki ahogy én probáltam(nem is tudtam hogy mi az :D)
szóval köszönöm -
Nekem miért nem segítetek?
:(
na jó nem sirok de akkor is :P
Légyszi! -
zenoka #36057 haat eleg fapados:
fogod kijelolod eloszor mondjuk a jarolap polygonjait nyomsz egy uwmapot aztan collaps-olod (jobb click az UVW Maping-on) aztan fogod kijelolod a fal polyjait s megint nyomsz egy UVW Map modify-t...
szoval a lenyeg ha polygonszinten vagy s kivan jelolve valamenyi aztan teszed be a modifybol az UVW mapingot akkor az csak az aktualisan kijelolt polykra fog hatni..
remelem ertheto volt! -
zenoka #36056 Tudod nem mindig reagal az ember mivel epp dolgozik...iszik...etc. de aze nincs harag remelem:D -
Egy jobb VGAval lehet nemrossz a material megjelenítés se, de így mondjuk azért nem az igazi. :P
A VRaySunt elméletileg ismeri, de nálam simán hibaüzenetet dob rá és igencsak eltérően jeleníti meg a rendertől.. -
bezzeg mikor en kertem senki nem reagalt ra koszi -
Gondolom 2 uvw mappal kell megoldani.
Az a probléma igazábol, hogy az uvw beállításaiban van egy map channel, és ha ezt vmnelyiknél 1-re rakom akkor azt szépen be is méretezi ahogy én beállítom.
de a másikat ha már 2 re teszem vagy feljebb akkor azt nem csinálja meg, méreteztlenül hagyja.
ha meg mind a 2-t 1re rakom akkor meg a feljebb levő uvw mapot méretezi.
Légyszi sergítsetek :( -
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy csináltam egy multi sub obj. materialt.(fal, plafon, járólap).
A fal téglákbol áll, a járólap értelemszerüen járólap kockákbol.
mind2höz kell uvw map.
hogy tudom megoldani h egy uvw map az egyikre vonatkozzon, egy meg a másikra?
remélem érthető a kérdés.
pls segíytsetek. -
Sketchupbol átimportált ojjektek tömkelegét miért nem lehet grouppolni?
Snapshottal tudtam csak megoldani. -
1előre -
Jó cuccnak tünik,ebbol csak max8as verzio létezik?
-
Gyenge hozzá a VGAm, bár fényekre így se rossz... -
"úgyis feketék lesznek" LOL gyapotföldet modellezel?? 

Az nem jó ha csinálsz ilyen papír bábú szerű alakokat és mindíg a kamera felé forgatod? -
Hehe :) -
zenoka #36045 de ha van par napod akkor feltudod epiteni a modellt az alapokrol ujra nem :P (nehogy komolyan vedd:))) ) -
Köszi!
Thomasgins:
nincs felül meg alul, egy helyen vannak. Pl: a födém külső lapja ugyanabban a síkban van mint a fal külső oldala. Persze így nem szabadna, csak amit küldtek modell az tele van ilyen hibákkal, ami én nem fogok egyenként elrébtologatni. -
zenoka #36043 attol fugg hogy melyik a fiju s melyik a jany..s hogy nagyon maradiak e a feluletek..:)) -
Te hogy döntenéd el 2 egy helyen lévő felületből h melyik van felül?:P -
Köszi! Ezt a video post-ot nem ismertem. -
zenoka #36040 par ingyenes fa:
http://web.inf.tu-dresden.de/ST2/cg/downloads/publicplants/
emberkekhez poser?:)