63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Vray lightmaterial-t is lehet színesre csinálni .
De én ha ilyen dolgon akadok meg, benézek a www.vraymaterial.de -re, ott keresek olyan anyagot amit nem sikerül létrehoznom, letöltöm és megnézem hogyan csinálták meg . Ez a legjobb tanulás, közben akaratlanul is még ezer dologra rájössz ... -
NFR
Ezt akarom világítósra, benne a teapotot -
Udv!
hogy lehetne elerni, hogy a fenyes reszeknel feny szikrak jelenjenek meg mint amikor valami fenyesre neztek kicsit hunyorogtok akkor jelennek meg azok a kis fenyes micsodak
remelem ertitek mire gondolok.
-
Biztos szeretnél te is milliárdokért filmet csinálni amiből nem jön vissza semmi:P -
Sziasztok, ismét én. Egy olyan kérdésem lenne hogy maxban hogyan tudom megoldani hogy egy tárgy fényt bocsásson ki(nem tom hogy kell irni:P)
szal pl egy lámpaizzó világítson, ezt hogy tudom megoldani?
(nem átlátszó tágyat kéne világításra birni.)
Gondolom V-ray el de nem tom hogy hogyan. van a vray light mtl de az meg csak fehérré teszi a tárgyat, nem sugározza a fényt. -
zenoka #36597 ez nem warez topic:):) 
:))
-
Hát gyerekek ,, most hogy mondjátok akkor én is megnézem a 300 at. tegnap jött le DVD rip feliratosan. majd beülök kis székembe fogok egy sört és megnézem itthon :c)
Ghostrider most csorog :c)
Filmért pénzt adni ? Hova süllyedünk ?
FREE ALL THE WORLD!!!!!!! -
Nem tudtok valami art, meg alternatív film fórumot, meg online gyülekezőhelyet? Kérdeznék ilyen témában járatos emebrektől pár dolgot.
Még mielőtt... igen, kérdezősködtem máshol is, meg googliztam is, meg miegyéb, de annyira nem jutottam még előre. -
A Ghost Rider-t 2 hete láttam. Hát, mitmondjak... Kicsit többre számítottam. De azt sem mondanám, hogy rossz, egyszer sztem nézhető :) -
Na gost Ridert inkább nézd meg elöbb valamilyen más formába,mert sztem nagyon gahyi lett én láttam egyszerü mint a faék ,bár lehet hogy valakinek bejön, de én másra számitottam. -
hitman55 #36592 helo! hogy lehet a netről leszedett v-ray shadert behozni maxba? -
Én tegnap néztem meg moziban a 300-at és nekem is nagyon tetszett, volt pár "ezt+azt jobb lett volna kihagyni" erőltetett jelenet, de összességében nagyon tetszett. A történet, a látványvilág és a hangulat nagyon ott volt végig. A vér egyedi megjelenése nagyon tetszett (nem tapadt meg semmin és furcsa volt az álaga + "mozgása" is, de épp ez tetszett benne). De persze már hallottam ellenvéleményt is, szal nem fog mindenkinek tetszetni :)
Ma jöhet a Ghost Rider... kíváncsi leszek az átváltozós részre és a történetre :) -
Azt nem mondta, melyik vetítésre mentek. Ha a filmnek mondjuk éjfélkor vége volt,... -
zenoka #36589 Ha ket csajjal mentel moziba utana miert ultel a gep ele:P :)))) -
A #36543 hsz-t nézd! Az a bajom , hogy valamiért tükrözve kerül ki a jelenet a max-ből .Az y tengely mentén megfordulnak az oldalak . -
Ronin666 #36587 Most értem haza. A 300-at néztük meg. Nem gyenge film lett. Az egész iszonyatosan jól meg van csinálva. A történet az ugye adott, a színészek jól lettek válogatva, a szöveg is jó, a látvány pedig durván üt.
Két csajjal mentem. Film közben már gondolta, hogy a végén kapok a fejemre, hogy milyen filmre hoztam el őket (véresebbre sikerült, mint a sin city), de végül csodák csodájára azt mondták, hogy baró volt és kár lett volna kihagyni.
Mindenkinek ajánlom! -
citromos jóéjszakát:) -
Ennek már el van blurozva a bumpja, de amig nem bluroztam el full citrom volt. meg más színü is volt, tiszta loyan volt mint egy cirom, na jó többet nem irom le hogy citrom :D -
Tényleg tök jó narancs és citrom shader lett :c))) -
na köszi a segítségeket, itt az NFR, Thomas, félig lenyutam a képed, bocs, talán ez is kifejezi h tök jó lett, sé h tetszik ;)
-
Még mindig nem vágom, hogy neked mi a bajod ezzel. A screenshoton nincs semmi rendellenes! -
Aham. nah ahoz kell ám idő:)
Valaki tudna adni egy olyan oldalt ahonnan ingyen tok letőlteni pluginokat?:)))))))))) meg van hozzá leírás hogy mit tudd. -
A folyadék realflow progival készült,és erről készült 20 kép körbe.
640x480ban készült szoval más néretben szarul néz ki. -
Amugy nagyon jó lett. Mivel csináltad a festéket? -
Ezt hogy csináltad meg? hogy így lehet mozgatni a képet??:)))))))))) -
kira lesz. :c) -
Egy kis mpzgás van mindenen,de ugy látszik kevés hogy érzékelhető is legyen:( -
Updateltem a 3 festékvödrös cuccost.2 megás még:) -
Select id a poly propertiesnél -
zenoka #36573 megkaptad megkaptad megkaptad:D -
link -
Lehetetlen eset vagyok:P
bejelöltem az innert, de ha átlépek edit poly poligonjaihoz, akkor nem marad meg az a kijelölés.
Segítsetek pls, tudom fárasztó vagyok de nem megy -
én is én is én is én is én is
-
Valakinek nincs véletlenül, vagy nem tud valahol olyan shader-t, ami v-ray dirt-et használ? Nagyon megnézném tanulmányozás céljából . -
köszi -
A shellnél van 3 id kapcsoló,ha multisub materialt teszel rá akkor lesz elvileg 3 szined amit használhatsz rá,ha edit poly modify-t teszel rá akkor ott id szerint is szelektálhatsz,de leginkább kijelölgerős módszer marad bonyolultabb dolgoknál. -
zsolesz: Ha jól értem mit akarsz: Shellnél van alul a Select Inner Faces és a Select Outer Faces. -
zenoka #36565 aaa vicceltem nyugodtan nezd meg:D
-
Nem töltöttem le, nyugi ;)Nem szeretnék más dolgaiban kutakodni . -
zenoka #36563 lol:DDDDDD
nem szabad rola beszelned senkinek mert kulonben fejvadaszat:DD
thomas..mindjart megy privi:)