3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor elõkerül egy ilyen ötlet, akkor az elsõ gondolatom mindig az, hogy annyi okos ember él a világon, akkor csak van ok, hogy még senki nem valósította meg... 😄
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Pedig mekkora lenne... 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindeféle átlagolást, és képelemzést használó eljárásoknál elég nehéz algoritmust írni a renderidõ megbecslésére is, hát még visszafele. 😄 Persze, nem lehetetlen, de nagyon pontatlan lenne.
Maxwellben pedig semmi ilyesmi nincsen. Nincs mit "állítani". Elindul, oszt' jóvan. Megy elõre bambán mintavételezve mindent. (húúú, ilyen csúnyát írni szegény mlt-rõl. 😊 )
per aspera ad astra
reshold, és hasonló extensiönök pedig számomra a mintavételezés szerves részét képezik. Én ilyen fogalomrendszerben gondolkodok, szvsz innen a félreértés.
Mert ok, hogy path tracing, de ott is eljön az idõ, amikor annak a sugárnak választania kell, hogy az x% diffúz hatás miatt merre pattan.
Nem tudom, de tetszik. Gotan azthiszem. ^_^ Itt az szól. 😊
per aspera ad astra
egyebkent sztem itt valami felreertes van
qmc - quasi monte carlo rendering method. Brute force
noise treshold imap parameters stb, - qmc extension. Ez az ami optimalizalt es nem a qmc eljaras, sokan qmc nek hivjak - hibasan - az qmc sampler altal optimalizalt renderinget.
mi ez a zene?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Amúgy nagyon faja képek. Érdekes, hogy Vlado maga is azt mondta, hogy "ez a jövõ" .
per aspera ad astra
mennyi sample per pixel,
vagy maxwellnel mennyi ideig akarsz ganyolni, illetve milyen sampling levelt akarsz elerni. Alapvetoen ugyanaza a parameter csak mas perspektivabol.
itt semmi qmc nincsen.
(redqueenel a resolution-t nullara kell allitani es akkor atvalt path tracing modeba)
Ket engine volt benne eddig,
photon map es regatather, ez qmc alapu
path tracing, ez nem qmc alapu (nem is tudom letezik e ilyen egyeltalan)
illetve most progressive path tracing (ala maxwell) de ez nem metropolis light transportot hasznal.
Egyenlore annyit tudok hogy ez az o invencioja. Aztan majd elmondja min alapul.

Amúgy én sem értem, minek pöcsölnek. :/ Siggraphon elég lenne csak egy nagy stand, egetrengetõ rilízbejelentésnek szvsz nincs akkora marketingereje. Vagy ha igen, akkor meg ötlettelenek. 😛
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Kozben mes mashol zajlik az elet.. Redqueenben van meg 1 uj renderelo engine progressive unbiased path tracing ingyom bingyom.
Ez kulonbozik a maxwell-tol, pl siman kezeli a causticsot tukorben, illetve uvegen keresztul. stb.
Meg a vegen hiresek leszunk vazze! 😄
per aspera ad astra
egyebkent az hogy ennyire ismerik a warez buildokat, eleg sokat elmond..
Féltékenység? 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vray usereknek elszallt az agyuk, raszallank mindenkire.
ami nagyon vicces az az hogy jobban ismerik a warez buildokat mint maguk a warezolok..
kiprobaltam a gyorsmodellezest, amikor csak boxokbol, meg hasonlo primitivekbol epitkezem...
hogy csinaljatok az anyag hozzarendelest, nagyszamu ismetlodo dolgoknal? pl. gondolok egy epuletre, aminek rengeteg ablaka van, ez pl all egy uvegbol, egy mrevitorudbol, keretbol stb. A bajom az, ha ossze vannak groupolva, akkor ugye nem tudom kijelolni mindegyik ugyanolyan jellegu elemet, ha meg nincsenek groupolva, akkor meg atlathatatlanna valik az egesz... Szoval nehezkes az anyagositas... Utolag probalkoztam, es ha rogton az elso ablak letrehozasakor hozzarendelem az anyagot, es ezt copyzom, akkor az instance az anyagot is masolja. Viszont a hazikonal ezzel mar elkestem, nincs valami egyszeru megoldas?
\"So always look on the bright side of death\"
Nem tudja valaki hogy a kiexportált BIP fileokat hogyan lehet összekötni egy jelenetben?
Vagy nem muszáj berakni egy jelenetbe, de egy kattintással szeretnék kirenderelni 10 biped animációt, a batch renderben ugyebár ilyen lehetõség nincs...
,,Srácok CGTalkra hogy lehet képet felrakni? Régen tudtam, de mióta portfólió van, azóta csak oda kerül be a képem, pedig be szoktam pipálni, hogy a képet rakja be a fórumba (ha minden igaz, akkor a kitöltendõ lap legalján van a kis "szerzõdés" és utánna egy pipa, arra gondolok)."
Neked mükszik a képfeltöltés? Nekem már 2 napja nem rakják be a fórumba, pedig már vagy 3x frissítettek. Ja és a portfóliómba sikeresen felkerült.
Csak fun 😊
2 napig renderelte 3072x2124-ben.
Cinema4D+finalRender
http://gecco.uw.hu/3dworks/FINAL-1280x960.jpg
Amugy Grat a 30k-hoz 😊
ThomasGins nem csinalsz egy bannert hogy mi lesz a topiccal 2050-ben?😊))))
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Most itt a nagy 30k-s hype okán megnéztem a másik totyikot és meglepõdve tapasztaltam, hogy az is 17k-nál tart. Nem hittem volna.
ez a 30000 . hozzászólás :c))))
Bocsika tudom valami szép bannert akartatok de al majd módosítja :c)))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..