63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• oryon
    Nem tudom, hogy köztük van e ill. nézted e már itt:

http://www.dafont.com/
    http://www.riskrunner.com/fontasy/
    http://simplythebest.net/fonts/
  • oryon
    Thx... egyenlőre még várok, hátha :)
  • lac coo
    Most látom csak, hogy van SP1 max 9-hez ...
  • nenad
    //accord sf font nem tudja valaki mivel installalodik, az elozo gepemen rajta volt(kint maradt daniaban.. ) esetleg nincs meg valakinek, kolcson :D par napra?
    koszi!
  • Malakai
    maxplugins.de
  • Aldaryn
    "Asztali gépnél jóval gyorsabb" ? :) Mármint a régi asztali gépednél, nem? :D
  • Effendi
    Logitech Mx510, csak még nem készült el.... A geometriáját kicsit eltoltam, illetve hiányoznak az oldalsó gombok is. A görgője nagyobb lett, mint az igazi egéren, tehát még van vele egy kis munka. Még dolgozom a texturán is, aztán pedig valami studio fényt adok a végén az egészre.
  • vafeN
    Valaki tudna nekem adni egy olyan oldalt ahol pluginokat tudok leszedni ingyen? Hiába keresgéltem de seholsem találtam:(
  • vafeN
    :D nagyon jó lett. De mien egér lenne ez? Razer?:)
  • MrGeE #36753
    Nice 1
  • Effendi
    A tegnapi NFR-em, de csak a shader miatt tettem be.

• youth #36751
    Mi bratyesszel ilyet vettünk:
    http://www.notebook.hu/notebook/dell/dell-inspiron-6400_01
    Asztali gépnél jóval gyorsabb, meg nem integrált szar kártyával hanem ATI x1400es van benne asszem 256 memóval, nem osztott, 2x2Ghz cpu márhogy core2 meg 1 giga ram, de kéne bele mégeyg és akkor ellennék vele jópár évig. meg talán mégegy aksi, de 17 ezer, nem pénz ahhoz képest hogy a gép vagy 300 :) ja meg lehetett választani notebookstore.hu-nál hogy milyen kijelző mi trulifeot választottunk ami nem tudom mit jelent, de szép a kijelző :)
    Nézd meg a delleket is. ez a 6400 nagyon tetszik nemtom milyen a többi.
    üdv
  • ThomasGins
    jah de:)
  • Ronin666
    jah, nem...

da valami hasonló lehet.
  • Ronin666
    tükör?
  • ThomasGins
    Fejtörő NFR:)

• Boba
    Grat hozza, es jo hasznalatot!:)

A ventirol... ha a power managementet minimal-ra rakod, akkor visszaveszi a noti a cpu sebesseget, igy kevesbe fog melegedni es nem kell tekerje annyira a ventit. Nalam ilyenkor pl egyaltalan nem is teker egy ventilator se a gepben. Ha dolgozok, akkor pedig visszaall az eredeti sebesseg es felporognek a ventik. Egy probat meger, ha nem ugy van alapbol.
  • nenad
    egyebkent nyomtam egy vray tesztrendert is (rhinobol) es a sebessege jelentosen gyorsabb volt a HTs 3ghz-es PIV-nel , ez azert ez csendes gyonyorrel tolt el! :D
  • nenad
    ha valakit esetleg erdekel elmondom a tapasztalatokat.
    a noti piszok nagy. Batar nagy dog.

Eddig mindennel meg vagyok elegedve, winfos siman felment, driverek is (csak azt tettem fel amit hasznalni is fogok).

A kepernyo tukorozodese kevesbe zavaro mint a masik notin a glossy display kivilagosodasa eros fenynel, ugyhogy ez is jobban bejon.

a super multi dvd ingyom bingyom drive kibaszott gyors. Eddig egy driveom sem masolt otthon irt dvd-t 10MB/s es sebessegel, max a felevel vagy kicsit tobb.

A venti halkan de altalaban mindig megy, nemtom ez a powernow install ez sikeres volt. Egyebkent a gep reagalasabol stb, siman felvaltja az asztali gepemet. Gyors. (kismillo szoftver fent van mar) az igaz hogy a startupbol mindent kiszedtem gyakorlatilag.

Vegeredmenyben ez amolyan Felig Noti Felig asztali gep sztem.

A BIOS viszont nagyon gyer, egy kicsit komolyabbra szamitottam, de vegulis minden tokeletesen mukodik ugyhogy nincs gond. Maegerte az arat!
  • Free
    wow tiszta mátrix polip :c) Nekem tetszik egy két helyen viszont mintha akrjai olyan hirtelen törnének meg . de állat grat hozzá
  • dradge
    nem igy akartam:D
  • dradge
    Itt egy képem!Részletesebben már nem megy mert a gépem már így is haragszik rám
    Ha valaki szeretne texturázási tippeket adni, szivesen fogadom!Ha nem akkor meg nem
    A kép:http://img68.imageshack.us/img68/1476/ready1kl6.jpg
  • fle go
    Egy kis up...meg torom a buram mi legyen a sceneben, es persze nem csak ez az 1 szar es level nelkuli napraforgo lesz benne
  • fle go
    De beleer a vazaba...az lehet a gond?
  • Malakai
    Esetleg még az, hogy nem ér bele az üvegszál geometria a vázába?
  • Free
    figyi az S3 as trio nem tudja lekezelni a 2 monitort :c) tegyél be mellé még eggyet. de vigyázz mert gyorsan lezabálja a 32 mega Ramot :c)
  • Boba
    Nem.
    (vegyel egy pci-s vgat:))
  • ThomasGins
    off
    Egy gondolom láma kérdés...
    Egy vga kimenetű kártyával meg lehet oldani, hogy 2 monitorra küldje ki a jelet?
    Természetesen nem ugyanazt akarom nézni mindkettőn:)

off off
  • zenoka
    mert az nem a dofnal hanem a renderbeallitasoknal van:) ha vray akkor image sampler (antialiasing) full alatt talalod meg:D
  • fle go
    Pl DOF-nal olyat, hogy fixed AA nem talalok
  • fle go
    Koszi skacok, valahogy csak osszehozom nem vilagos egeszen minden a temaval kapcsolatban de meglesz :)
  • zenoka
    jo a linkeles csak a fotozz.hu-t karbantartjak epp azert nem latszik a kep:S
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Planar poligonokról szeretném eltávolítani a fölösleges éleket. Ezt a powerboolean nagyon jól megcsinálta, de sajnos 9es max alatt nem működik. Tudtok rá valami megoldást?
  • ThomasGins
    A piros eltüntetésére talán a cső gi-jét vedd visszább.
    DOF-nál meg fixed AA-val gyorsabb lesz a rendered,bár ilyen kis jelenetnél lehet nem is számit sokat.
  • zenoka

itt egy tablazat mindegyiknel ugyanazt az expoziciot kapod..de mindegyiknel mas mas mélységéleséggel..mig 2.8 as rekesznel nagyon kis resz lesz eles addig 16 nál szinte az egesz...
  • zenoka
    vray camnal mutatja hogy mettol meddig lesz eles a kep a viewportba..3 sikot mutat egyet a targetbe egyet elotte egyet mogotte..ugye minnel inkabb kiesik valami errol a teruletrol annal kevesbe lesz eles..ezeket a sikotat (tehat hogy mennyivel van a targetsik elott vagy mofott a rekeszertekkel tudod alitani..tehat az F ertekekkel minnel alacsonyabb annal nagyobb lyukon megy be a feny s annal kisebb teruleten kapsz eles kepet..de vigyazz ennek a megvaltoztatasa hatassal lesz az expoziciora is. erdemes utana olvasni a fotos alapoknak zarido/rekeszertek etc alapjainak....
    sorry ha nagyon konyhanyelven irtam le szakszavak mellozesevel..
  • fle go
    Koszi!
    A DOF-al az a bajom, ugy szeretnem beallitani, hogy a hatso vaza eppen hogy csak egy picit homalyosodjon, de akarmilyen erteket adok a Focal dist.-re vagy tulzottan homalyos lesz a hatso vaza vagy az egesz scene az lesz:(
  • zenoka
    Tok jo lesz:D elsore azt hittem hogy valami bajital tarto s kezdtem hianyolni a kiaramlo fustot az uvegbol:))
    vraycamos dof? mi nem sikerult vele?
  • fle go
    Hali!
    egy kis NFR meg hogy szinesedjen a topic:)
    Kerdesem is van, hogyan kuszobolhetnem ki azt, hogy az also feher uvegen ami 2 reteg ne tukrozodjon annyira a rajta korbetekeredo piros uvegszal szine? Meg nem kesz a kep lesz virag is benne, ja es a DOF-al is rendesen szenvedek pedig mar elolvastam egy ket doksit rola valami miatt nem sikerul ezert ezen a kepen nincs is.
  • nenad
    //hatha erdekel valakit
    egy ingyenes pdf viewer, kicsi gyors, nem adobe memzabalo szornyeteg.

http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php