63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nem tudom, hogy köztük van e ill. nézted e már itt:
http://www.dafont.com/
http://www.riskrunner.com/fontasy/
http://simplythebest.net/fonts/ -
Thx... egyenlőre még várok, hátha :) -
Most látom csak, hogy van SP1 max 9-hez ... -
nenad #36759 //accord sf font nem tudja valaki mivel installalodik, az elozo gepemen rajta volt(kint maradt daniaban.. ) esetleg nincs meg valakinek, kolcson :D par napra?
koszi! -
maxplugins.de -
"Asztali gépnél jóval gyorsabb" ? :) Mármint a régi asztali gépednél, nem? :D -
Logitech Mx510, csak még nem készült el.... A geometriáját kicsit eltoltam, illetve hiányoznak az oldalsó gombok is. A görgője nagyobb lett, mint az igazi egéren, tehát még van vele egy kis munka. Még dolgozom a texturán is, aztán pedig valami studio fényt adok a végén az egészre. -
Valaki tudna nekem adni egy olyan oldalt ahol pluginokat tudok leszedni ingyen? Hiába keresgéltem de seholsem találtam:( -
:D nagyon jó lett. De mien egér lenne ez? Razer?:) -
MrGeE #36753 Nice 1
-
A tegnapi NFR-em, de csak a shader miatt tettem be.
-
Mi bratyesszel ilyet vettünk:
http://www.notebook.hu/notebook/dell/dell-inspiron-6400_01
Asztali gépnél jóval gyorsabb, meg nem integrált szar kártyával hanem ATI x1400es van benne asszem 256 memóval, nem osztott, 2x2Ghz cpu márhogy core2 meg 1 giga ram, de kéne bele mégeyg és akkor ellennék vele jópár évig. meg talán mégegy aksi, de 17 ezer, nem pénz ahhoz képest hogy a gép vagy 300 :) ja meg lehetett választani notebookstore.hu-nál hogy milyen kijelző mi trulifeot választottunk ami nem tudom mit jelent, de szép a kijelző :)
Nézd meg a delleket is. ez a 6400 nagyon tetszik nemtom milyen a többi.
üdv -
jah de:) -
Ronin666 #36749 jah, nem...
da valami hasonló lehet. -
Ronin666 #36748 tükör? -
Fejtörő NFR:)
-
Grat hozza, es jo hasznalatot!:)
A ventirol... ha a power managementet minimal-ra rakod, akkor visszaveszi a noti a cpu sebesseget, igy kevesbe fog melegedni es nem kell tekerje annyira a ventit. Nalam ilyenkor pl egyaltalan nem is teker egy ventilator se a gepben. Ha dolgozok, akkor pedig visszaall az eredeti sebesseg es felporognek a ventik. Egy probat meger, ha nem ugy van alapbol. -
nenad #36745 egyebkent nyomtam egy vray tesztrendert is (rhinobol) es a sebessege jelentosen gyorsabb volt a HTs 3ghz-es PIV-nel , ez azert ez csendes gyonyorrel tolt el! :D -
nenad #36744 ha valakit esetleg erdekel elmondom a tapasztalatokat.
a noti piszok nagy. Batar nagy dog.
Eddig mindennel meg vagyok elegedve, winfos siman felment, driverek is (csak azt tettem fel amit hasznalni is fogok).
A kepernyo tukorozodese kevesbe zavaro mint a masik notin a glossy display kivilagosodasa eros fenynel, ugyhogy ez is jobban bejon.
a super multi dvd ingyom bingyom drive kibaszott gyors. Eddig egy driveom sem masolt otthon irt dvd-t 10MB/s es sebessegel, max a felevel vagy kicsit tobb.
A venti halkan de altalaban mindig megy, nemtom ez a powernow install ez sikeres volt. Egyebkent a gep reagalasabol stb, siman felvaltja az asztali gepemet. Gyors. (kismillo szoftver fent van mar) az igaz hogy a startupbol mindent kiszedtem gyakorlatilag.
Vegeredmenyben ez amolyan Felig Noti Felig asztali gep sztem.
A BIOS viszont nagyon gyer, egy kicsit komolyabbra szamitottam, de vegulis minden tokeletesen mukodik ugyhogy nincs gond. Maegerte az arat!
-
wow tiszta mátrix polip :c) Nekem tetszik egy két helyen viszont mintha akrjai olyan hirtelen törnének meg . de állat grat hozzá -
dradge #36742 nem igy akartam:D -
dradge #36741 Itt egy képem!Részletesebben már nem megy mert a gépem már így is haragszik rám 

Ha valaki szeretne texturázási tippeket adni, szivesen fogadom!Ha nem akkor meg nem
A kép:http://img68.imageshack.us/img68/1476/ready1kl6.jpg -
Egy kis up...meg torom a buram mi legyen a sceneben, es persze nem csak ez az 1 szar es level nelkuli napraforgo lesz benne
-
De beleer a vazaba...az lehet a gond? -
Esetleg még az, hogy nem ér bele az üvegszál geometria a vázába? -
figyi az S3 as trio nem tudja lekezelni a 2 monitort :c) tegyél be mellé még eggyet. de vigyázz mert gyorsan lezabálja a 32 mega Ramot :c) -
Nem.
(vegyel egy pci-s vgat:)) -
off
Egy gondolom láma kérdés...
Egy vga kimenetű kártyával meg lehet oldani, hogy 2 monitorra küldje ki a jelet?
Természetesen nem ugyanazt akarom nézni mindkettőn:)
off off -
zenoka #36734 mert az nem a dofnal hanem a renderbeallitasoknal van:) ha vray akkor image sampler (antialiasing) full alatt talalod meg:D -
Pl DOF-nal olyat, hogy fixed AA nem talalok
-
Koszi skacok, valahogy csak osszehozom nem vilagos egeszen minden a temaval kapcsolatban de meglesz :) -
zenoka #36731 jo a linkeles csak a fotozz.hu-t karbantartjak epp azert nem latszik a kep:S -
Sziasztok!
Planar poligonokról szeretném eltávolítani a fölösleges éleket. Ezt a powerboolean nagyon jól megcsinálta, de sajnos 9es max alatt nem működik. Tudtok rá valami megoldást? -
A piros eltüntetésére talán a cső gi-jét vedd visszább.
DOF-nál meg fixed AA-val gyorsabb lesz a rendered,bár ilyen kis jelenetnél lehet nem is számit sokat. -
zenoka #36728
itt egy tablazat mindegyiknel ugyanazt az expoziciot kapod..de mindegyiknel mas mas mélységéleséggel..mig 2.8 as rekesznel nagyon kis resz lesz eles addig 16 nál szinte az egesz... -
zenoka #36727 vray camnal mutatja hogy mettol meddig lesz eles a kep a viewportba..3 sikot mutat egyet a targetbe egyet elotte egyet mogotte..ugye minnel inkabb kiesik valami errol a teruletrol annal kevesbe lesz eles..ezeket a sikotat (tehat hogy mennyivel van a targetsik elott vagy mofott a rekeszertekkel tudod alitani..tehat az F ertekekkel minnel alacsonyabb annal nagyobb lyukon megy be a feny s annal kisebb teruleten kapsz eles kepet..de vigyazz ennek a megvaltoztatasa hatassal lesz az expoziciora is. erdemes utana olvasni a fotos alapoknak zarido/rekeszertek etc alapjainak....
sorry ha nagyon konyhanyelven irtam le szakszavak mellozesevel.. -
Koszi!
A DOF-al az a bajom, ugy szeretnem beallitani, hogy a hatso vaza eppen hogy csak egy picit homalyosodjon, de akarmilyen erteket adok a Focal dist.-re vagy tulzottan homalyos lesz a hatso vaza vagy az egesz scene az lesz:( -
zenoka #36725 Tok jo lesz:D elsore azt hittem hogy valami bajital tarto s kezdtem hianyolni a kiaramlo fustot az uvegbol:))
vraycamos dof? mi nem sikerult vele? -
Hali!
egy kis NFR meg hogy szinesedjen a topic:)
Kerdesem is van, hogyan kuszobolhetnem ki azt, hogy az also feher uvegen ami 2 reteg ne tukrozodjon annyira a rajta korbetekeredo piros uvegszal szine? Meg nem kesz a kep lesz virag is benne, ja es a DOF-al is rendesen szenvedek pedig mar elolvastam egy ket doksit rola valami miatt nem sikerul ezert ezen a kepen nincs is.
-
nenad #36723 //hatha erdekel valakit
egy ingyenes pdf viewer, kicsi gyors, nem adobe memzabalo szornyeteg.
http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php