3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pohár és a cucc közötti távolság ne 0 legyen.
\"So always look on the bright side of death\"
Jó lenne, ha nagyjából azonos FOV-al készülne a két kép, hogy csak a berendezéssel és színekkel is érzekltetni lehessen, menyire nyílik ki, pl. ha a padlót világosra cseréled. Hajrá!
per aspera ad astra
A szoba jelenlegi állapota:

Még nincs teljesen kész és már egy két dolog ehhez a tervhez képest is változott, de ezek minimálisak. A radiátor elõtti takaró doboz pl. az új terben már egységes színû (világos fa), illetve a parketta sem ilyen lenne, hanem amit kapok a boltban. 😊 A lényeg, hogy ilyesmi világos színû legyen és lehet akár más osztással is, csak az iránya lesz még fontos, hogy merre rakom le (ahogy a képen is van).

per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
bme-pdf
otthon korulnezek hatha van nekem is valami a gepen.
ha meg nagyon van idod keres híd keresztmetszeti rajzokat. bar szerintem keves van sajnos belole a vilaghalon.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Oryon
Ez a barnítós hatás volt az utolsó kísérlet, hogy kiemelje a képet, de ahh... 😞
Oryon
Fõleg a növényzetet kéne megoldani PS-ben, mert ez az opacity map-es dolog nem jött be igazán 😞
A kamera beállítás félig véletlen, félig tudatos 😊
A bokrot meg utólag vettem csak észre, szal majd ki lesz szedve 😄
VraySun volt, de mivel nem kezelte az opacity-s fákat rendesen, így maradt az alap direkt fény.
Oryon
amirol te beszelsz az mar regathering, az mas
(a photonmap specifikus dolgok, (irradiance atlagolasa stb) terben zajlok szinten.) tehat erre sem alkalmas.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Persze, egy foton a térben az egy darab végtelenül kicsi pont, és annak esélye, hogy egy végtelenül kicsi pontot egy véletlenszerûen kiválasztott metszõvel eltalálunk, az pontosan 0, dehát ez van. 😛 an némi "bias" hogy úgyszólván okoskodjak. hehe
...nade, nem okoskodnék itt, ha lenne gépem, amin elindul max... és tudnám nyomatni már élesben. 😄
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
<#taps>#taps><#taps>#taps>
oryon: nekem csak a "autopálya"szerkezettel van egy kis gondom nem ilyen a keresztmetszete hanem szekrenyes altalaban..kell rola kep/leiras? egyebkent a komp nekem tecc a kornyezet egy hangyanyit egysiku...de de kurva jo lesz ez ne hagyd abba<#worship>#worship>
Hanem a fenyforassokbol szorjuk meg a jelenetet, es a photonok pattogva toltik fel a scenet.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Szeretnék amolyan WinOSI féle renderelgetõs scriptet írni. PPT melett egy jó alternatíva lenne nekem bizonyos szituációk lekezeléséhez.
per aspera ad astra
Ez tudatos vagy random lett ilyen?
Szép lett! PS-ben mit akarsz még vele csinálni? A beton részek nagyon tetszenek,de a fák kicsit nekem furcsák,de nem tudom miért😊A fény vraysun?
Az a bokor mit kerese a kocsi mögött?😛
Kb. 2 órás rendertime, erõs irr. optimalizációval (kisebb felbontásban mentett irr. map újra felhasználásával).
Wip - (My destiny)
Oryon
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Erre vagy ilyesmire gondolok.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Lenne egy kis gondom: Fû generálása hatalmas területre.
Erre kellene valami megoldás, mert a VrayFur kiakad a felénél.
Ornatrix nagy tömegnél detto. 😞
Vray-el legyen renderelhetõ v. esetleg kompozítos ötlet se lenne rossz.
Oryon
Skylight (Light tracer):
Omni:
Világítás nélkül:
Hülyére kerestem már az Okino Polytrans-for-max plugint, de nem találom sehol, csak az eredeti oldalon a demo-t és a teljest 350 dollárért Oo *caugh-caugh*
Valaki légyszi segítsen, küldje el nekem vagy linket vagy [email protected].
thx.kösz.
Amikor végre hajottam rajta egy boolen parancsot és aztán convert to> editable mesh, akkor visszajött. Remélem müxim így
Hi!
If i will pay the 13.5$ payment, and then cancel my account, ill loose the accessability instantly, or only 30day later?
Ill can access to all of the pictures with that minimal subscription?
Thanks, and sorry for bad english
a hungarian gamedeveloper 😊
Válasz
Hello Lazarus,
When you cancel your membership, your account will be active till 30 day period will endJ.
For 13.50/month you will have access to whole database, except the premium content.
I would like comment, if you have a company, or would you like to use our textures for company purposes (you can work for them, please buy the Corporate membership.
Feel free to contact me with your question.
Have a great day! 😊
Richard
Lehet v-rayes animot flashbe kirenderelni? Gondolom akkor jóval kisebb lesz a mérete nem? nameg webre kéne...
Youth
Eszembejutott hogyan csináltam :d
$95 - 90 day single membership (access to ZIP files for easy download)
Az olyan 20 ropi kb
Youth
1-2 éve páran összeálltunk és befizettük azt a 20 ezret vagy mennyit, azóta vagy 10x annyi kép van fenn, ugyanannyiért.
Nos ha van 20 ezred rá, simán megéri, 3 hónap alatt meg le lehet rántani az egészet.
Modellezéshez mondjuk élõ modellt mindig jobb nézni, dehát ezek a fotók is jók ahhoz, hogy felépítsd kábéra a testet, aztán tanulmányozhatod magad vagy valami családtagot merre is megy az az izom vagy mennyire zsíros ez a rész stb...
Low polyhoz meg tökéletes. Igaz a fotók majd 8 megapixelesek, de elég fos a JPG tömörítésük. De low poly texúrákhoz bõven jó.
Viszont profibb képekhez ez nem elég, ahhoz már jobb ha beszerzel egy jobb gépet, aztán fotózol, mint Kisbe:
kép1
kép2
Mondjuk más kérdés, hogy a fotókat miután összevágta, festegetett rajta még ezt-azt, csillanásokat levenni, stb...
Vagy ha csak modellezéshez kell, akkor tényleg jó, de akkor feküdj rá az anatómiára ne csak szembõl meg oldalról tegyél be egy-egy képet...
Youth