63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Transformers... mi jöhet még? :D A matchbox verziónak legalább megvolt az a tulajdonsága, hogy N mennyiségű anyagú autóból pistike a tekergetéssel N mennyiségű anyagú robotot állíthatott elő. Úgy tűnik, ez itt már nem áll.

A gyerekek szeretik a robotokat, a gyarekeket lehet hülyíteni az autókkal. Összegyúrva a kettő tutibb, mint valaha. Valaki az ilyen ötletekért bazinagy prémiumokat kap.
  • oryon
    [URL=http://www.softimage.com/products/xsi/tour/video_tour.aspx?video_id=26]Mona Lisa megmutatja a "másik" orcáját is[/URL]

//eretnekség, tudom, de a kövezést mellőzni!!! :)
  • 4D
    Off.
    Mint "vén" gamer, belenéztem a Stalkerbe.
    Igazából nem a gammáról írnék ide, hanem az ingame cutscenes-ről.
    Nos khmm..igen jók, de kiemelném az embereket, arcokat, kézközelieket, körömpiszkokat, stb.
    Szerintem szenzációsak, már, már valódinak hatnak.
    Az elkövetők:
    http://www.plasticwax.com/plastic-wax-game-assets.htm
    Bár a stalkerből itt sajna még nincs animáció, csak a game assets szekcióban pár modell a gaméből.
  • nenad
    http://index.hu/tech/szoftver/foto737/
  • Free
    Piktor mesterünk Dolgozik és Dolgozott a Filmen.
    Majd kíváncsi leszek nagyon arra a falra amit mesélt, hogy felírta rá grefitivel a nevét . és látszódik a filmen... :c))) merthogy ügye mint emlékszünk egy transformers ez elött a fal elött fog átalakulni. már ha ki nem vágják a végleges filmből ezt a jelenetet
  • lac coo
    Te dolgoztál rajta ?
  • nenad
    mindent! semmit sem hagyok benne, ami nem kell, virusito, tuzfal.
    csao, az osszes segedingyombingyomot kinyirom. Ami kell azt elinditom akkor amikor kell..

pl sokaknak fut az a kis segdprogram ami a touchpadet manageli.. csakhogy windows siman kezeli, teljesen felesleges, vagy pl a realtek audio keretprogram, azt is kiloni (25 mega) stb.
  • ThomasGins
    szvsz,mindent ami nem virusirtó vagy direkt te akartad elinditani.
    De sry ha hülyeséget...
  • FRenkie
    off_van olyan alap windózos alkalmazás amit ki lehet/érdemes lőni a startupból?
  • ThomasGins
    Vazz,le akartam modellezni a korsó asszociációs képét (mert mit tud ő amit én nem:) gondoltam henger kettévág,edit poly és extrude along spline,plusz igazitás.De fél nap után feladtam:)
  • Boba
    En meg azt hittem ugy van a mondas, hogy mosom kezeim... de nem... mosom fogaim.:D
  • ThomasGins
  • youth #36790
    persze hogy a réginél gyorsabb :) jók a képeid Tamás falán
  • youth #36789
    De édes vagy :)
  • Boba
  • ThomasGins
    ...aki egy másik topik progjamjával...
    [#részvét]
  • Boba
    Foleg, hogy esetleg benez valaki, aki dolgozott is rajta!:)
  • ThomasGins
    Ez tök nem off:)
  • lac coo
    Csekk....
    Csekk...

Bocs az off-ért...
  • ThomasGins
    nah a 2es vc ujra :)
  • ThomasGins
    Pár sör után mindig van nálam volometrikus caustics:)
    vc1
    vc2
    Keresek rá vmi álványt majd, mert 1 kézben lencse 1ben gép,cigi a szájba,ez igy macera:)
  • ThomasGins
    Minden öregember nevébe ne beszélj!:)
  • zenoka
    aaa...most olvastam at 3adszora amit irtam s igy is nehezen fogtam fel...megyek inkabb alszobb oregember koran fexik..
  • lac coo
    Ez már jobb volt :)))) Bár ezt is ötször olvastam el mire felfogtam , de a hiba bennem van :)))....
  • zenoka
    fuu ahogy en magyarazok ugy az egyszer egy is bonyolult(anno is utaltak a diakjaim):)))
    szoval:
    scene amibe behivsz: A
    scene amit behivsz: B
    miutan elmentettel minden ugy gondolod hogy B t modositani kell mert jobban tetszene a kor mint a negyzet fogod megnyitod B-t jatszol vele..aztan elmented majd megnyitod A-t s azt latod hogy a behivott dolgok megvaltoztak..ex komplex sceneknel kivejezetten elonyos ahol kulonbozo fileokban vannak elmentve a dolgok..szerintem..:D
  • lac coo
    "........tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni...."

Ezt nem értem .Ha behívok egy objektumon valami scene-ből. akkor ha változtatok rajta az eredeti scene-ében is változik ? Vagy hogy..?
  • nenad
    neztem, sajnos nincsen,
    akinek esetleg megvan meg mindig vevo vagyok ra.

jok a kepek!!
  • repvez
    Valaki már probálta a max9 SP1-et?
    megéri feltenni vannak benne jo dolgok?
  • zenoka
    lehet audio controller a cucc neve a sugoba ratudsz keresni..vagy csak siman a sound kifejezesre..asszem track viewba is lehet manipulalgatni..

haat ha nem az import vagy merge kell neked akkor xrefkent be lehet hivni scene-t illet scene-en belul objecteket..tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni..ezt pedig a file menureszen talalod:D
  • lac coo
  • vafeN
    Lehet hogy hülyén hangzik, de 3D studio max-ba zenét beteni? Meg ha van egy file-unk amit meg nyitunk abba hogy lehet másíkat beleíleszteni? másoláson kívűl
  • lac coo
    Ha valaki tud olyan tutorialt, ahol pohár, üveg "megtöltéséről" van szó, nosza, ossza meg velem ! :)
  • Malakai
    Ez a fa szerkezet abc rendben van, innentől a fantáziádra van bízva. :)
  • szzsjoe
    A kérdésem az lenne, hol tudom 3d maxban a "primary weaapon" nevű objektumot a "secundary weapon" objektum elé tenni?

Tehát, hogy ebben a fa szerkezetben úgy lássam.
  • zenoka
    Nagyon zsiiir:Deloszor azt hittem hogy render amibe van egy masik render:DD
  • ThomasGins
  • Aldaryn
    Wow, respect, Juff!
  • oryon
    Hehe, tök jól mutatnak
  • ThomasGins
    Sajna csak ilyen ikeás keret volt raktáron
  • ThomasGins
    Köszönet Alnak ás Youthnak:)
    link1