63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Transformers... mi jöhet még? :D A matchbox verziónak legalább megvolt az a tulajdonsága, hogy N mennyiségű anyagú autóból pistike a tekergetéssel N mennyiségű anyagú robotot állíthatott elő. Úgy tűnik, ez itt már nem áll.
A gyerekek szeretik a robotokat, a gyarekeket lehet hülyíteni az autókkal. Összegyúrva a kettő tutibb, mint valaha. Valaki az ilyen ötletekért bazinagy prémiumokat kap. -
[URL=http://www.softimage.com/products/xsi/tour/video_tour.aspx?video_id=26]Mona Lisa megmutatja a "másik" orcáját is[/URL]
//eretnekség, tudom, de a kövezést mellőzni!!! :) -
4D #36800 Off.
Mint "vén" gamer, belenéztem a Stalkerbe.
Igazából nem a gammáról írnék ide, hanem az ingame cutscenes-ről.
Nos khmm..igen jók, de kiemelném az embereket, arcokat, kézközelieket, körömpiszkokat, stb.
Szerintem szenzációsak, már, már valódinak hatnak.
Az elkövetők:
http://www.plasticwax.com/plastic-wax-game-assets.htm
Bár a stalkerből itt sajna még nincs animáció, csak a game assets szekcióban pár modell a gaméből.
-
nenad #36799 http://index.hu/tech/szoftver/foto737/ -
Piktor mesterünk Dolgozik és Dolgozott a Filmen.
Majd kíváncsi leszek nagyon arra a falra amit mesélt, hogy felírta rá grefitivel a nevét . és látszódik a filmen... :c))) merthogy ügye mint emlékszünk egy transformers ez elött a fal elött fog átalakulni. már ha ki nem vágják a végleges filmből ezt a jelenetet -
Te dolgoztál rajta ? -
nenad #36796 mindent! semmit sem hagyok benne, ami nem kell, virusito, tuzfal.
csao, az osszes segedingyombingyomot kinyirom. Ami kell azt elinditom akkor amikor kell..
pl sokaknak fut az a kis segdprogram ami a touchpadet manageli.. csakhogy windows siman kezeli, teljesen felesleges, vagy pl a realtek audio keretprogram, azt is kiloni (25 mega) stb. -
szvsz,mindent ami nem virusirtó vagy direkt te akartad elinditani.
De sry ha hülyeséget... -
off_van olyan alap windózos alkalmazás amit ki lehet/érdemes lőni a startupból? -
Vazz,le akartam modellezni a korsó asszociációs képét (mert mit tud ő amit én nem:) gondoltam henger kettévág,edit poly és extrude along spline,plusz igazitás.De fél nap után feladtam:) -
En meg azt hittem ugy van a mondas, hogy mosom kezeim... de nem... mosom fogaim.:D -
-
persze hogy a réginél gyorsabb :) jók a képeid Tamás falán
-
De édes vagy :) -

-
...aki egy másik topik progjamjával...
[#részvét] -
Foleg, hogy esetleg benez valaki, aki dolgozott is rajta!:) -
Ez tök nem off:) -
Csekk....
Csekk...
Bocs az off-ért... -
nah a 2es vc ujra :) -
Pár sör után mindig van nálam volometrikus caustics:)
vc1
vc2
Keresek rá vmi álványt majd, mert 1 kézben lencse 1ben gép,cigi a szájba,ez igy macera:) -
Minden öregember nevébe ne beszélj!:) -
zenoka #36780 aaa...most olvastam at 3adszora amit irtam s igy is nehezen fogtam fel...megyek inkabb alszobb oregember koran fexik.. -
Ez már jobb volt :)))) Bár ezt is ötször olvastam el mire felfogtam , de a hiba bennem van :))).... -
zenoka #36778 fuu ahogy en magyarazok ugy az egyszer egy is bonyolult(anno is utaltak a diakjaim):)))
szoval:
scene amibe behivsz: A
scene amit behivsz: B
miutan elmentettel minden ugy gondolod hogy B t modositani kell mert jobban tetszene a kor mint a negyzet fogod megnyitod B-t jatszol vele..aztan elmented majd megnyitod A-t s azt latod hogy a behivott dolgok megvaltoztak..ex komplex sceneknel kivejezetten elonyos ahol kulonbozo fileokban vannak elmentve a dolgok..szerintem..:D -
"........tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni...."
Ezt nem értem .Ha behívok egy objektumon valami scene-ből. akkor ha változtatok rajta az eredeti scene-ében is változik ? Vagy hogy..? -
nenad #36776 neztem, sajnos nincsen,
akinek esetleg megvan meg mindig vevo vagyok ra.
jok a kepek!! -
Valaki már probálta a max9 SP1-et?
megéri feltenni vannak benne jo dolgok? -
zenoka #36774 lehet audio controller a cucc neve a sugoba ratudsz keresni..vagy csak siman a sound kifejezesre..asszem track viewba is lehet manipulalgatni..
haat ha nem az import vagy merge kell neked akkor xrefkent be lehet hivni scene-t illet scene-en belul objecteket..tulkepp ez arra jo hogy ha a behivott scene-t modositod akkor a jelenetben is megfog valtozni..ezt pedig a file menureszen talalod:D -

-
Lehet hogy hülyén hangzik, de 3D studio max-ba zenét beteni? Meg ha van egy file-unk amit meg nyitunk abba hogy lehet másíkat beleíleszteni? másoláson kívűl -
Ha valaki tud olyan tutorialt, ahol pohár, üveg "megtöltéséről" van szó, nosza, ossza meg velem ! :) -
Ez a fa szerkezet abc rendben van, innentől a fantáziádra van bízva. :) -
szzsjoe #36769 A kérdésem az lenne, hol tudom 3d maxban a "primary weaapon" nevű objektumot a "secundary weapon" objektum elé tenni?
Tehát, hogy ebben a fa szerkezetben úgy lássam. -
zenoka #36768 Nagyon zsiiir:D eloszor azt hittem hogy render amibe van egy masik render:DD
-
-
Wow, respect, Juff! -
Hehe, tök jól mutatnak
-
Sajna csak ilyen ikeás keret volt raktáron -
Köszönet Alnak ás Youthnak:)
link1
link2
link3
link4
eloszor azt hittem hogy render amibe van egy masik render:DD