3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"So always look on the bright side of death\"
1, a vrayfur-ral lehet-e olyan szort, aminek a vegei (nem a tove) csomokban osszernek?
2, sima hair and fur-rel (ill. vrayfur eseten), hogy lehet azt megcsinalni, h egy mesh-nek csak az adott poligonjaibol nojjon ki szor? mintha probaltam volna kijelolni a face-eket es alkalmazni a fur-t, de az egesz beszorosodott (ha nem csal emlekezetem)
koszi
per aspera ad astra
koszi az otleteket is
bar igaz, h sajat uveggel csinalom, lehet, h a falvastagsaga miatt?
aversis liquid
and glass
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
aversis
Itt van több info www.vray.info 😊
az a bajom, a kepen egeszen kozel kell tolnom a fenyforrast, h megjelenjen a voroses arnyek, ha tavolabb tolom, akkor meg ugye a fenyerot kell feltenni, de nem tudom olyan nagyra, h megjelenjen a voroske, es ne legyen beegett a feny a talajon... pliiz help, hogyan kene ezt csinalni?
vraylight a fenyforras, gi bekapcsolva...
egyebkent nem a lama kerdesektol van ki a fasz hanem attol hogy olyan kerdeseket tesznek fel emberkek amit egy kis energia belefecolesevel meg lehetne tudni.
uff
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
1. igen, kell
2. Nem haver csinálta, hanem a scifi3d.com-ról van
3. F1 billentyû? ok, most már tudom, hol van a súgó...
Hát, inkább nem teszek fel kérdést, mert még megutáltok a láma kérdések miatt! 😄
(egyébként csak annyit sikerült gyorsítani, hogy 2 perc egy frame, de alegkisebb felbontásban! 😞 )
gnagy segitek:
3 dolog lehetseges:
ad 1 letorlod a 3dsmaxot a geprol leulsz gondolkodni hogy akarod e ezt te igazan s dontesz...ha ugy dontesz hogy igen akkor ujrainstall
ad 2 szolsz a osztalytarsnak/havernak akinek ki akarod rederelni hogy allitsa at a scene-t hogy csak renderelned kelljen
ad 3 eloveszel egy szotart, megnyomod a 3dsmaxban az F1 billentyut s ott lehet ilyen alap dolgokat keresni vagy a keresoben
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hogy lehet rontani a minõségén?
Egyébként, amikor egy sima 3ds modelt mozgattam 800 képkockán, akkor gyors volt...
Mi az a polygon szám?
(bocsi a láma kérdésekért 😊 )
A fényforrások elég sok erõforrást zabálnak, fõleg ha árnyékot is vetnek. Esetleg csökkentsd a felbontást, a spéci renderelõ algoritmusok is lassítnak
Vagy izmosabb gép.
Polygonszám?
Van egy olyan gondom, hogy megnyitok egy max filet, mozgatok benne dolgokat.
De renderelésnél 1 framet 5 percig csinál és 1000 frame van ebben az animációban...
Mi lehet a probléma? Hogy lehetne felgyorsítani? Fontos lenne, mert ez így borzasztó!
Köszi elõre is a választ!
Valaki tud adni egy scx plugint max 8-hoz?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Látom csipõre is gyurt😊
Szembõl és oldalrol még egy kép?😊
"Mé nem használsz vmi embergenárót?😛"
Tiltják az elveim <#buck>#buck>
Én egy kicsit lejjebb és elõrébb hoznám a vállait,ebben a pózban sztem összeérnének hátul a lapockái.Vagy a kép csalóka ebbõl a szögbõl.
Mé nem használsz vmi embergenárót?😛
per aspera ad astra
az a bajom, h egy szurke csik marad nem tudom miert ill. ez jo-e, majd otthon megfigyelem a narancslevet...
per aspera ad astra
Egy nagy ágyat burkoltunk ilyennel, két tábla elég is volt hozzá, kis lambériaszegekkel nyom nélkül felrakható.Mondjuk, pluszban ragasztva is lett.
per aspera ad astra
Amúgy IKEA-ban tényleg aranyárban mérik egyes bútorokat. Egyesek meg röhelyesen olcsók. Majdhogynem, nyersanyagként sem kapod meg annyiért.
per aspera ad astra
teáskancsó
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
per aspera ad astra