63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• 4D
    És ha van valakinek saját élete, miért bámul pl. valóságshowkat, vagy kattan rá a sims-re?
    Nagy talányok ezek...
  • Boba
    Ez a "hulyeseg megmaradas" torvenye.
  • Aldaryn
    Ha egy megfordított szövegnek ekkora szuggesztív hatása van abannerben, akkor vajh, a normál szöveg miért nem ösztönzi az embereket, hogy googlizzanak?
  • fle go
    Na milelt benneteket?
  • Geccoka
    ÁÁ, bazzeeee :D
  • Malakai
    D: ?im ,tekesédzekeb a integléresctá nabótídrofgemgevözs a ygav atsuL
  • Free
    !!! KCOLSPAC IZUB

??? MEN SI ÉLEFLÉEF LŐRTNEL NUTAHRÍ KNURÍ ARLAB LÓRBBOJ RÁÉM AH YGUMA ANLOV LÉTLEPÉGLE SI YGÚŐMA TIMA Za kasc ed abvih enneb tlov ój an .lüklén abih tsárí sroyg negi za ettet évőtehel ze argoloda erre katrí tzeketpircs ttelpmok kika katlov trokka metletahc gém rokim negér noygan kotájdut
  • Malakai
    D: .leggevözs ttotídrof nebsétjefko iakinhcet ,bbazssoh yge ennel abih iynnem ménzéngeM ):

P: ?inmoyn trorrim kotraka men errennab A
  • zenoka
    (:!lobegozsmzs annak yge tiajpala satigaliv tceridni az inzaraygam dandutle nebdneR
  • zsolesz92
    (: néjop köt zE
  • ThomasGins
    (:ygi knujri lútenezE
  • zenoka
    ...eheheheh
  • Boba
    !zehhe nav naroK
  • 4D
    !lA trennab a dozodnog motál
  • FRenkie
    Mik ezek a déli-ork ráolvasások a hedlájnban? (:
  • Free
    Köszi :c)
  • ThomasGins
    Köszi!kell mind2:)
  • nenad
    primopdf http://www.primopdf.com/
    pdf printer
    fasza kis cucc, barmilyen proggyval hasznalhato.
  • GixEr
    Ja, ugyanez jo a PPT>PDF>JPG,bmp,tif.... stb. -re is
  • GixEr
    PDFcreator (jobb mint a rendes Adobe Acrobat)
  • Lazarus
    Iaro javítva
  • lac coo
    Jaaaaa..A Matrix !!! Így már leesett :)))))
  • zenoka
    pontosabban: "There is no spoon" azzaz nincs kanal<- hevenyeszet forditas...matrix...
  • lac coo
    Tudom mi az a nurbs, de mi az hogy a "kanál nem létezik " ? :)))))
  • zenoka
    NURBS
    Nonuniform rational B-spline curve (nem egyenletes racionális B-spline görbe). Súlyozott kontrollpontok sorozata és egy vagy több összekötő vektor által meghatározott B-spline görbe vagy felület
    ilyen biszbasz:)
    jo az a konyv kezdesnek:)(nekem meg mindig)
  • lac coo
    Nekem ez elég finomság volt idén januárban :)))))Mondjuk két magyar cuccom van, azt sem tudom ez melyik, de mindkettő nagyon régi .
    Viszont sokaknak jól jöhet ...
  • Boba
    Nagy boszen leszedtem, hatha valami finomsag... erre mar vagy 6 eve porosodik eredetiben a polcomon.:) (A legelso 3d-s konyvem.)
  • lac coo
    Micsoda?
    Poli.

• zenoka
    A kanál nem létezik!:)
    poly vagy nurbs kanal?:)
  • lac coo
    Alig , hogy ezt leírtam, nekiláttam és egy félgömbből néhány kattintással megvolt a kanál ...
    Fura dolog ez a max...Már elég sok dologról tudom mi micsoda, de kell egy pár év gyakorlat mire az ember agya rááll,hogy miből kiindulva, milyen lépésekkel csinálja meg amit akar .
  • lac coo
    Igen, az jó gyüjtemény, naponta nézegetek valamit rajta ....Bár néha nem egyszerű megtalálni a megfelelő tutorialt .
    Most pl. egy kanalat szeretnék csinálni egy jelenethez, de mindig beégek, még soha nem csináltam ilyesfajta modellt, ami ennyi lágy ívből áll össze ,és sehol nem találok segítséget :)))))
  • Free
    van ott a bannerben egy tutorialok linkek rész. csak valamiért az emberek nem tudnak vagy nem akarnak olvasni. gyönyörű álhatatos munkával összeszedett dolgok vannak ott cés mégis a legtöbb kérdés.. : Tudtok Tutorialt??...
    SZVSZ ha nagy piros villogó betükkel írnád ki se figyelnének rá :c)
  • jocco
    Bár nem látszik a kép a hibaüzenetről, s lehet nálad más a probléma, de hátha segit.... a minap én is elég sokat szivtam, igaz nekem már a scene betöltése után elszállt sokszor, s el se jutottam a renderig, mert mikor a perspektiv nézetben megmozditottam vmit rögtön kidobott egy hibaüzit s kilépett.
    Na nekem ekkor az segitett hogy a viewports display drivert d3d-ről opengl-re állitottam, s igaz igy kicsit döcögösebben de legalább hiba nélkül vitte scenet. Mondjuk nekem, ha eljutott a renderig az simán lement, s mióta feltettem a max9-re sp1-et azóta d3d-be se rosszalkodik (kop-kop).
  • repvez
    Esetleg olyan PDF progit tudtok ami beépül az explorelbe és a weblapokat PDF-be menti?
    Régebben feltettem 2 PDF editálo progit és utánna megjelent az explorerbe az ikonja most is fenn vannak azok a progik,de mégse mukszik ez az opcio.
  • lac coo
    Az valszeg nem lesz, tudtommal nem létezik elektronikis formában, az 1500 oldalt meg elég nagy munka pdf-be rakni .

De töltsd le ezt bátran, igaz régi de nagyon jó, szinte minden benne van :
    3D_Studio_Max_-_Magyarul.pdf

Rakjátok ki bannerba , nagy betükkel, talán a "hogyan rakjunk materialt egy modellre" kérdések megszűnnek ...
  • Free
    Dolgozunk iaron voltak kis apróbb malőrök. javítva lesz pár napon belűl :)
  • ThomasGins
    off
    valaki tudna sürgősen javasolni priviben egy ppt to akármiylen kép progit?
    Csak olyat leltem ami powerpointba beépül:(

Tankok!
  • Effendi
    Bocs, hogy ennyi részben bírtam csak leírni a dolgot, de hirtelen ember vagyok :)

Szal próbáld ki azt, hogy az üveg köré tekeredő piros üveg materialját felülírod az override materiallal és megtartod az eredeti anyagot, mint submaterialt. Elméletileg csak ennyi az egész.
    Nem próbáltam, de kiváncsi lennék, hogy ezzel sikerül-e megoldani a problémádat.
  • Effendi
    bocs : angolul-angol nyelvből :) :)
  • Effendi
    Annyira nem vagyok jó angolul, de azt hiszem ez a color bleeding jelenség.
    link: http://www.pixelstudio.nl/?page_id=18