3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn

Hmm... mikor lesz Vray alatt végre volumetrikus shader? 😊))) Új Maxwel. 1.1 Kezdik megint belepakolgatni azt, amit régebben tudott.

per aspera ad astra

Free!
Dehogy szidjuk Pacsi neki jo hogy beszaltal😄😄😄<#worship><#worship>
itt is grat hozza:<#taps>

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
http://www.erain.com/products/plug-ins/
plugin kell.
Vagy bitmapot mentesz😊

\"So always look on the bright side of death\"

van kapcsolat a vray es a flash kozott? tehat lehetseges renderelni vmt vray-jel, amit aztan flashbe importalni lehet?
Free

d21 re ment Thomas nyaggatására :c)) Õt tessék szidni :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Az nem is arra való!
max a pezsgofurdo buburekjait vagyok hajlando megfigyelni hogy kesobb lemodelezzem😄😄 meg a kastely fotozgatni😊)))))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins: notepad abba max dxf-eket tudok gyartani😄 de exellel irok autoCAD "macro"-kat😊<#hawaii>
4D: elkestem mar csak az internet fut a laptopon levelezes meg zene s szovegszerkesztes ha asszony cikket ir en szamuzve vagyok a pc-hez😊
egyebkent bevalom szoval arrol van szo hogy nem is tudom hogy merjem e itt mondani de hat kenytelen leszek........vegig gondoltam....nem akarok a naszuton 3d-zni

Ne adj neki idõt rá...
piktor
Új Maxwellt teszteltétek már? (Most néztem, hogy van 1.1 update...)

ThomasGins
Notepadban akkor😊

Viszuk de asszony mar most mondta hogy a 3dmaxot letorli rola az autoCAD-del egyutt arra az idore😊

ThomasGins
Nászútra találták fel a laptopot😊

ThomasGins: enyimere is bar kemeny voltam tegnap vegignyomtam ezt
meg este a speed ize utan.
muszaly most jatszani mert agusztusba semmi idom nem lesz:lagzi, naszut<#eplus2><#szeret>

4d: siman szoval kivan benne a munkaba nem segitek mert ugye aztat nem nagyon tudok de az otletert lenyulom a 20%<#mf1>😊😊😊

Tessék. Az azóta elhalt szõrproject elsõ helyezettje.
És a kész animot meg eladjuk a liptonnak, vagy a pickwick-nek...<#nevetes1>
ThomasGins

ThomasGins
😄DD
Polytudásomra ráférne egy ki okosodás😊

Valamikor olvastam en ishogy elkeszul(t?) magyarul is...en is konyorognek erte😄😄😄<#worship>

4d: ehe felvezetok lennenek a teafozo-k s a lelato-n sok sok kiskanal kiabalna<#vigyor2>

Csak ne megy Pot-racer-t tervezel elkövetni?
Atika :o)
koszi nem jutott az eszembe 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThomasGins
"volume light"

Atika :o)
Sziasztok arra hogy keressek ra hogy olyan tutort szeretnek ami leirja hogyan tudok olyan feny hatast elerni hogy pl az ablakon szurodik be a feny es lathatok legyenek a feny csovak vagy mik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThomasGins
http://www.abbys.hu/Tutorial-Boxmodeling/boxmodeling_a_car.pdf
Al, ebbol a Lion féle tutorbol volt valami magyar verzio is,nem?Vagy csak egy txt? Megvan még az neked valamerre?😊

De jól megfogalmaztad, incl. solution.
Mert valóban szép a modell, de valahogy a szememnek nem voltak jó a csillanások, csak nem jött így le mint neked hogy miért.
nagyon komolyan nyomjatok! `Teccik`, grat
Szerintem a shadernek nem csak az a baja, hogy túl reflektík, hanem hogy egyformán tükröz mindenhol. Egy kis fresnel sokat dobna rajta, vagy talán méginkább az, ha egy falloff mapot teszel a refl. slotba és testreszabod rendesen.

Aldaryn
Nah, alakul, alakul végre! Most már csak a HDR környezet helyett kellene valami stúdióvilágítás, mert ez nem igen illik ide. A carpaint coat meg szvsz túl reflektív, kicsit kisebb IOR esetleg.

per aspera ad astra

Lazarus
Vagy az le van festve feketére? Akkor meg nem szóltam semmit
Lazarus
Én úgyan nem értek a Porséhez, de ha kicsit smoothosabbak lennének az élei akkor szerintem élethûbb lenne. Az ajtó alatt pl. De ez csak szõrszál hasogatás! Le a kalappal, nagyon jól néz ki 😊
ThomasGins
Arra,csak ha ez a kék a bg color,akkor elvileg kékebbnek kellene lennie az árnyéknak.

oryon
Thx, igen, még finomítom és kis zajt is megpróbálok rátenni, meg visszább venni a türözõdésbõl 😊

Oryon

Evogordon
Te az indirect illumination-ra gondolsz nem? Mert az van rajta

Itt egy erõsen WIP kép 65-70%-os. Vmi gammához lesz majd.
A szokásos. Terrain+növények+render Vue. Az épületek max.

Nagyobb
ThomasGins
akkor miért nem kékesebb az árnyék?😛

Evogordon
Van rajta.

ThomasGins
Ha a fényezés subdivjébõl visszábbvennél, kicsit zajosabb lenne,ami sztem jobban mutatna😊

Az arányok csak nekem tûnnek furcsának?
Az ajtó pl túl nagynak tûnik.
ThomasGins
<#worship>

oryon
Back To The Studio, de még idén... új shaderek, kis javítgatás, stb...
1 órás renderek, HD 720-as felbontásban (16:9, 1280x720), minimális PS korrekcióval... és még van benne bug/zaj.
Remélem ez már tetszik Nektek 😊

<1>
<2>
❤️>

Oryon

ThomasGins
Olyat még kipróbálhatsz szvsz hogy a fehérek helyett szürkébb szineket használsz,és akkor nem lesz ilyen beégett kinézetû.
Ezen van GI?😊

Evogordon
A legújabb mûvem. Tudoma fényekbõl vissza kell vennem... Lesznek fák is.

ThomasGins
😄DD

hogy állsz azzal a tûz effektel? <#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Sziasztok! Még új vagyok itt, de az feltûnt, hogy hozzá értõk vannak itt.Egy filmet készítek a barátaimmal, melyben igen sok 3d és 2d trükk lesz látható. És ha van valakinek kedve akkor szívesen látnánk. Fizetni nem tudok, nem vagyok éppen milliomos. Egyébként fantasy film, és nem Gyûrûk Ura koppintás. Ha valakit esetleg érdekel, és szívesen probálgatná magát, akkor írjon az [email protected] -ra
Elõre is köszi
ThomasGins
A style hairbe lehet h lehet hozzánöveszteni még,ez nem biztos,lehet csak a fix-szel dolgozik.De ha mellérax egy sppline-t és hozzárendeled akkor ugy fog állni és olyan hosszu lesz.
Ha hülyeségeket irok szoljatok rám😊

meg egy, a haj hossza hol allithato? cut es scale nem jo, mert akkor a multi strand nem ervenyesul, mert a haj ugy csomos, h a csoportonkent a teteje er ossze: /\ igy csak tobb szal
igen a fb volt a baj, koszonom
ThomasGins
Vray,frame buffer??? még az environ and effecteknél is szétnézhetsz

miert nem megy? kiprobaltam egy uj scene-ben ott muxik. Mit lehet kikapcsolni, amitol nem megy? perspective nezetben vagyok...