3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm... mikor lesz Vray alatt végre volumetrikus shader? 😊))) Új Maxwel. 1.1 Kezdik megint belepakolgatni azt, amit régebben tudott.
per aspera ad astra
Dehogy szidjuk Pacsi neki jo hogy beszaltal😄😄😄<#worship>#worship><#worship>#worship>
itt is grat hozza:<#taps>#taps>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
plugin kell.
Vagy bitmapot mentesz😊
\"So always look on the bright side of death\"
d21 re ment Thomas nyaggatására :c)) Õt tessék szidni :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
4D: elkestem mar csak az internet fut a laptopon levelezes meg zene s szovegszerkesztes ha asszony cikket ir en szamuzve vagyok a pc-hez😊
egyebkent bevalom szoval arrol van szo hogy nem is tudom hogy merjem e itt mondani de hat kenytelen leszek........vegig gondoltam....nem akarok a naszuton 3d-zni
meg este a speed ize utan.
muszaly most jatszani mert agusztusba semmi idom nem lesz:lagzi, naszut<#eplus2>#eplus2><#szeret>#szeret>
4d: siman szoval kivan benne a munkaba nem segitek mert ugye aztat nem nagyon tudok de az otletert lenyulom a 20%<#mf1>#mf1>😊😊😊
4d: ehe felvezetok lennenek a teafozo-k s a lelato-n sok sok kiskanal kiabalna<#vigyor2>#vigyor2>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Al, ebbol a Lion féle tutorbol volt valami magyar verzio is,nem?Vagy csak egy txt? Megvan még az neked valamerre?😊
Mert valóban szép a modell, de valahogy a szememnek nem voltak jó a csillanások, csak nem jött így le mint neked hogy miért.
per aspera ad astra
Oryon
A szokásos. Terrain+növények+render Vue. Az épületek max.
Nagyobb
Az ajtó pl túl nagynak tûnik.
Ezen van GI?😊
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Elõre is köszi
Ha hülyeségeket irok szoljatok rám😊