3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teckdeck
micsodát? 😄

teckdeck
Pedig azt a szegélyt is megcsináltam az lcd kijelzõre, de úgy sem volt jó:S uygan így nézett ki akkor is

nagyon vegigrohantal ezzen...
ezt kihagytad
"Also chamfer the inner edges of the LCD area."
http://www.redlakestudios.com/Redlake_Studios_ver_2/Tutorials/Cubemp3/images/image23.JPG

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Elvileg pár szeletelést kihagytál belõle,rakj ki wire-t smooth nélkül.

\"So always look on the bright side of death\"

teckdeck
CSáó mindenki!

Az lenne a problémánm, hogy elkezdtem csinálni azt az MP3 lejátszót aminek a linkjét betette vki:http://www.redlakestudios.com/Redlake_Studios_ver_2/Tutorials/Cubemp3/Tut_cubemp3_P1.html
És az a gondom, hogy az LCD kijelzõnél, amikor beállítom a MeshSmoothot és a TurboSmoothot, téglalap helyett egy elipszis alakot kapok:S

Lécci segítsetek!
Elõre is köszönöm
<#worship>

Hy
Teckdeck

ThomasGins
édik😊

b@ssza meg...bocs hogy szethuzta a forumot<#wilting><#banplz>

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

na leszedtem ezt a gugle szkecsupot s jatszottam vele:
haat dobozokon kivul s egyenes feluleteken kivul eleg nehez alkotni..egy-ket forgas test s minimal loft....de valami nagyon nincs rendbe vele mert ha egy kort vegig loftolok egy arc-on brutal modon belasul..
no mindegy..
jatszottam:sketchup teapot

ThomasGins
Mit ronthatok el?😞

ThomasGins
És ha egy nagy üvegkockába rakom a dolgokat arra adok sss-t,ugy mit a belinkelt képeden volt,akkor olyan mintha volume light lenne nem?😊

Aldaryn
most perpill nincs.

per aspera ad astra

ThomasGins
volume light van maxwellbe?😊És lehet-e kombinálni a kettõt ha van?😊

ThomasGins
Arra hogy egyáltalán legyen.De mostmár az abbe is érdekel😊
Nagy gusztustalan giccses szivárványokat szeretnék látni😊

Aldaryn
Elvileg a maxos matedittorban is lehet állítani az Abbe value-t. Attól függ a diszperzió mértéke. Vagy arra a kapcsolóra gondolsz, hogy egyáltalán legyen-e diszperzió?

per aspera ad astra

ThomasGins
Nah megleltem,de csak maxwell studioban,maxban akkor ne is keressem mateditorban?

Jo Reggelt!
Van itt olyan emberke, aki ert az auto modellezeshez? GTA SA-es autorol lenne szo! Egy kis Segitseg kellene!
fából vasparipa...

ThomasGins
Köszi!
Lenne még egy kérdésem. Prizmás dispersiont szeretnék csinálni,amennyire "olvasgattam" van rá egy külön kapcsoló a "rengeteg" beállitásbol,de nem találom.😊

Aldaryn
igen, szerencsére már van ilyen fícsör is. Maxos material edittor helyett használjad maxwellhez adott sahder szerkesztõt (kis tool progi) és az abból kimentett mxm-eket maxban az mxm loaderrel betöltve lesz privjú is, ha a szerkesztõben készítettél.

Nah, ezt jól megaszondtam.

per aspera ad astra

ThomasGins
Mat.editorba be lehet csalogatni valami preview képet maxwell alatt?

ThomasGins
Kösz😊 Mindig csak 5 percekre próbáltam eddig a maxwellt😊Mondjuk most se akarom megváltani a világot vele😊

LOL <#lama>
plane/egyeb, aztan adjal neki emitter anyagot.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
😊

Maxwellben hogy lehet lámpát csinálni?😊sima lightok nem jelennek meg a renderen,sak emitter materiallal?
<#lama>

Ajj jajj. Ez a Sketchup-google Lovestory picit aggaszt.
Majd most már meg mindenki 3D szakemberis lesz, mint úgy 15 éve amikor meg mindenki Corell-PS szakember lett, mert már bírták a PC-k is a mac.-ek után ezeket.
Ne legyen igazam.
Ryleh
fakk.....a telepitõ beszolt.hogy valami nem ok..azaz a local-ban..ami ugye ideiglenes,nem buli 1 file......8.as verzio...helpi???...thx😊))

ThomasGins
Pedig jó kis muri lesz😊

Azé ez már nagyképû,nem tudom láttátok-e már..😊
szkecsápgugli

jaj de jol hangzik ez ThomasGins!!!<#pias><#nyes> beis fuznem asszonyt hogy menjunk de meg mindig hivogatni kell lagzira ugy elvagyunk maradva mint a fene.... most hetvegere kb 25-30 csalad jut meg<#falbav>

Helyes!
Fõleg, mivel a védikus, eredetileg egy univerzális ismeretet jelöl, ami minden téridõben helytálló. Ebben az értelemben NEM csak az elõindiai iratok lehetnek védikusak.Ezért valóban jól teszed, hogy nem vagy a "ingyom bingyom nebancs virag csak a veda, csak a tanito az igazi, stb tipus"
Fõleg, hogy a tanítók, csak eszközök lehetnek, de nem a végcél.
No de ne filózzuknk itt ennyit.

ThomasGins
Gyüjjön inkább mindenki Veszprémbe,egy hétre.😊 Youth meghiv mindenkit egy sörre azt üzeni! (mintha ezt mondta volna :p )

nekem oke, eleg sok ideje vagyok benne a temaban hogy ne legyek az a
ingyom bingyom nebancs virag csak a veda, csak a tanito az igazi, stb tipus

Nem tamogatom az eroszakot semmilyen szinten, de ezt viccesnek talaltam.
Es ami azt illeti ha valamiben akkor abban hiszek,
ha csinlasz valamit, akkor valami tortenik (visszajon)
Szoval tolem, fullra lefejelhetik egymast, nem zavar, ha olyan akkor
meg nevetek is egy jot rajta.

Egybekent meg, az arany kozeput..
ebben hiszek, masban nem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Csak meglepett, ennyi.
hehe, meg johogy nem valami vallasi kerdest nem csinalsz belole. <#hehe>
Nem vedd mar annyira komolyan......

Az agresszió? Meg a védák?
ehe hat Zidane legfeljebb sportagat valt s megy UFC-be ott fejelhet😄
nem kell felteni tessek megnezni ezt
Kivancsi leszek aze' arra hogy miket hoznak ki meg a pihent agyu grafikusok ebbol a szitubol😄

nekem hatarozottan bejott ez a mellkasra fejeles 😊
egy kis szint vitt a jatekba 😄

Egyebknet nem hiszem hogy felteni kellene a masikat..
biztos nem kispalyas gazember.

ket kedvencem:

ThomasGins
http://linuxteam.at/~philip/zidane.html
betegek😊

kicsit off
Tudtok olyan programrol amivel egy jokora adag (~300db) JPG-ben tarolt EXIF informacioban at lehet irni a keszites idopontjat +1:20 -el??
oryon
Köszönöm szépen 😊

Free majd lesz wire, de csak hétvégén leszek otthon

Oryon

Nem láttam még, de igen jópofa.

a google elso talaltra tudja 😊

http://www.google.dk/search?hl=da&q=video+post+glow+3dsmax&meta=

vafeN
VKi nem tudja, hogy az miért van, hogy amikor video post-ba rendelnék és teszek rá 1 glow effectet, akkor miért nem jeleníti meg?

[O_O] (.)(.)

ThomasGins
<#duhos2>
😊

végre nem teapot-ok 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

GRATULA!!
Errõl van szó.
akarom mondani Flash

nagyon poen animacio, minden falsh rajongonak kotelezo!
😊

http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=17814

Alakul a masina Gratz!!!
Azt a sokat emlegetett felnitutort nemakarod belinkelni???<#heureka>

na megvan 😄

http://www.stupidcollege.com/Video/Jurassic_Fart.wmv

nemtom emlekeztek e, regebben szarra rohogtuk magunkat egy Fingos animacion, egy Sarkany, valami kis madar-dinofele, es egy malac rendezett fingoverenyt. Nincsen meg valakinek ez az animacio?
Azt hiszem fart.vmw / avi volt a neve.