3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az igen, ráadásul õk kerestek meg Téged, illetve Önt, ez igen! <#taps>#taps>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nezem reggel mi a fene ez az email.
Es lam lam.
Egyenlore a rhino1.0 Betasat kuldtek.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
vray betatester lettem!
😊
Na, megneztem az arakat, azert ezek jelentosen lejjebb jottek.
Szoval az arabol veszel 3 ha varsz egy honapot 4 db athlonX2 es konfigot.
Vrayel ezzel jelentosen gyorsabb, (vray egyebkent is gyorsabb)
Nagy kamu amit ott nyomnak, csak olvass utana a forumokban,
en meg nem halottam egy megelegedett emberrol sem.
Foleg nem a mai renderelokkel osszehasonlitva..
Arrol nem is beszelve hogy sajat szoftver alol fut, ugyhogy el lehet felejteni 3dsmax es tarsait, kapsz egy crap feluletet es orulj neki.
Allitolag mental ray majd tamogatja, de errol a bejelentesen kivul semmit sem lehet tudni, aztan fene tudja hogy lesz e belole valami, de az biztos hogy jot tenne a bizniccuknek...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
lehet jobb lenne ha esetleg felvennél msn-re ha van és akkor könyebben tudnál segíteni mert ez már kezd offtopic lenni a sok értelmetlenkedésünktõl 😄
Ez annó ha jól emléxem 40.000 volt,és félórás renderbe belefért,egy 2GHZ-es gépen.
\"So always look on the bright side of death\"
milyen szegeny hulye szegeny😄<-marmint en😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
bah 😄
Poly selectel vagy csak edit poly modifykkel,de nézd át a helpet,érdemes😊
Masik hair and fur: rajzoltam egy kulon spline-t, amibol kepeztem a hajat. ra lehet-e birni a fur-t, hogy a testre merolegesitse oket? Tehat van egy gombom, es , ha spline-t adok hozza, akkor az lefele log, nekem meg tusi kene...
koszi
ezek a linuxok kezdenek belehuzni, ez a 4. live cd amit kiprobalok,
baromi jok. Siman hasznalhato a gep, Email, webezes, filmnezes akarmi, teljesen jo. Es semmit sem kell csinalni csak betenni a cd/dvdt, es ami rohej, majdnem olyan gyorsan bootol be mint a windows, hardwerfelismeressel stb egyutt..
1/5bol gyorsabbat lehet osszerakni. - legalis szoftvert is beleszamolva..
letezik meg render kartya a pure csaladon kivul?
Youth
mert amit mondott ronin azzal már jóó, csak egy kicsit csunya a széle, nem oylan szép
Köszy szépen a segítséget Ronin666<#worship>#worship>
kép
pl: http://iaro.3dmax.hu/
s a linket masold be ide....
Ha ado kegy msn címet az úgy nem jó?
és ott áttudom küldeni
Már mindent kipróbáltam hogy kicsi legfyn a mérete de hiába:S
msn címnem:[email protected]