63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Wizard77 #37045 felraktam ujra ugy ahogy mondtad hogy nem irtam felül a cgauth60.dll-t, de ugyanaz az eredmény....:-(
-
-
szzsjoe #37042 Maya fájlt(.mb) hogy lehet megnyitni maxban?(ha lehet egyálltalán)
-
zenoka #37041 szerintem hagyda fenebe..ide regisztralsz s leszeded a demo-t vagy atnyergelsz a mentel ray-re lehet azzal is jo dolgokat csinalni egyebkent olvasd mar el a bannert ha meg nem tetted volna meg kivetelesen! s nem azert mert nem akarunk segiteni hanem senkinek nincs kedve ahhoz hogy ilyen hulyesegek miatt szivasak meg a topicot ha mar megert 37 ezer hozzaszolast.... -
Wizard77 #37040 ha hibás verzióm lenne akkor honnan lehetne leszedni egy müködő jó vrayt? -
Valaki leszedte a nem warez topic felira... ja, nem, látom, még ott van. Kicsit nehéz észrevenni, tudom. Bocsi. -
bencsab #37036 Igen, valószínűleg rosszul tetted fel. Nézd meg, hogy a tűzfal, vagy a vírusirtó nem tiltja-e le a vrlserver.exe-t. -
marcee #37035 Emlékeim szerint kaptál már választ. Nem találja a licenszet, ergó vagy rosszúl tetted fel, vagy hibás verziód van. -
Wizard77 #37034 hello mindenki!
Renderkor (vray), miért irja ezt ki: could not obtain a license....
rosszul tettem fel a vray-t vagy a crack-et?
Feltettem újra a maxot is és a vrayt is de semmi változás.
valaki pleaseeeee! -
Nézd meg az Archmodels kollekciót, komplett PC, egerestül, billestül, mindenestül van benne. Pendrive nemhiszem, de lehet. :) -
Pipec lett!
Nem sokat irtatok a hétvégén:P
EGy tojást még én is beszurok ha kész lesz ma:) -
Hey yo!
Kellemes ünnepeket!
Nincs valakinek véletlenül egy pendrive és\vagy egy egér (pc) modellje kőcsönbe?
-
fugafree #37030 Kösz GixEr segítettél.
Most már megy a dolog.
Thx -
GixEr #37029 Atkonvertalod jpg, tga stb. -re (www.xnview.com)
aztan osszefuzod BINK-el (www.radgametools.com) -
Puoff!!!
-
fugafree #37027 Nem tudja valaki, hogy hogy lehet IFF képsorozatból videót csinállni? -
Ez nagy!:D -
Sok sok csokoládényulat népek!
(egy örökzöld a killfrogtól :) ) -
zenoka #37024 s reppelo nyuszikat:)
az orok klasszikus:D -
Na neee... furryket neeee, legalább ide neee.
Jányokat, sokat, szépeket, pajkosat! -
mindekinek nagy csőcsű nyuszikat :c)))) husvét hétfő van vagy mi a szösz :c) -
Kellemes Húsvétot Mindeninek!!! -
zenoka #37020 Mester: koszonom:) 
a masnival tobbet szenvedtem mint az egesz scene-nel a kosarnal osszvissz a textura lett szurkearnyalatositva s bedobva bumpnak:) majd megnezem dispel is:))
Effendi: vray phisiccammal keszult a DOF..persze hogy nem egyforma a cameratol valo tavolsag es a fokusztavolsag fugvenyeben valtozik:) -
Jaaa... hogy nem www.cgh.hu, mint írtad alant, hanem khm.... http://cgh.atw.hu Persze, ha rendesen összerakjátok a magazint, akkor respect. -
És havonta csak egyszer érhető el, vagy még nem él a domain? :) -
Sitnyikk #37017 A CGH Magazin egy magyar online havonta megjelenő grafikai magazin, melyet egy portálon kialakult baráti társaság szerkeszt. -
Mi az a CGH magazin? (tudom hogy van link, és a rövidítést is sejtem mi lehet, ettől eltekintve érdekelne a válasz) -
Sitnyikk #37015 Akiket érdekel, és aki még nem nézte, azoknak mondanám, hogy nyitottam itt is egy topicot a CGH Magazinnak, és megvan a weblap is, ott is van fórum. Ha gondoljátok írjatok valamit :) az itteni topikban ott a cím is -
Lattam, akkor meseltem asszonynak az Utah Teaportrol!:D (Tom... kocka... szoval buek mindenkinek!) -
A DOF-ot a max Phkamerájával csináltad, vagy Photoshoppal?
Nekem kicsit Photoshopnak tűnik, mert a mélységélesség, nem egyforma a képen. -
Ez nagyon jó lett! :) Egy kis displace-t még kaphatna a kosár, de szeriem egy laikusnak ez már így is fotó -
Sitnyikk #37011 "Ződ erdőbe vótam, aggy egy sört oszt jóvan!" :D -
"Zölderdőben jártam berugtam és hánytam, egyszer csak rájöttem , husvét van oszt jöttem, Bőrből van a locsolóm nem kölni van benne ha én azt most elővenném, nagy vihogás lenne."
"Zsigulival érkeztem kurva nagyot fékeztem, Okos vagyok , szép , és laza, locsoljak , vagy huzzak haza?"
-
dzoli93 #37009 Hát daa fájl típus:( -
zenoka #37008 nah gyun a husvet en meg nem biztos hogy leszek gep kozelben tehat kellemes husvetot mindenkinek elore is! Jo sonka zabalast s a csajokrol se feledkezzetek el hogy meg kell locsolni;) oket:)
-
zenoka #37007 Már nem:((( -
emberek a discoveryn teapot készítés van!!! :) -
Ezt én sem értem...
Mi az hogy Daemon Tools-ba adja ki???
a max-ot egy ISO file-ba töltötted le, vagy sok kis rar-ba?
Ha iso, akkor egyszerűen kiirható szinte bármelyik író progival, amelyik ismeri az ISO megfelelő kiterjesztését.
Néha rar fileként látod a commanderbe, de az nem jelenti azt, hogy a rart meg is tudod nyitni azzal.
Ha sok kicsi rar, akkor meg vegyél elő egy winrar-t és rakjad össze, akkor talán lesz belőle egy nagy ISO.
Na azt írd ki az előbb említetteknek megfelelően. -
GixEr #37004 A 3d WAREZban meg megbeszelhetnetek a technikai kerdeseket...
Render, modelling, UV stb... -
Kis képzavar van .... Miben adja ki ?