63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    nekem bejon, nagyon szep lett!
  • zsolesz92
    Tényleg, elkezdem csinálni a bukósisakomat.
    Ha vkinek nincs ötlete, és csinálna egy teljes bukósisakot plexivel, örömmel venném, nagyon szép lenne sztem.
  • zsolesz92
    "Megkésve bár, de eltörve nem, íme, itt a tojás."
    Na jó haggyuk a költészetet, meg az átköltészetet,
    NFR a tőlem megszokott kezdőséggel:

Ismét csak egy ötletnyúlás volt, de nekem ez is boldogság, hogy ilyet tudok.
    Holnap meek kismotor rutinra, szurkoljatok ;)
  • lac coo
    Azt lehet valahol állítani, hogy a grid a beállított mértékegységhez igazodjon ? Most cm-ben van, de így olyan hatalmasak a gridek, hogy alapból a legkisebbb gömb amit rajzolni tudok néhány Km :)))))

Talán érthető mit is akarok kérdezni :)))))
  • zsolesz92
    Köszönöm a segítségeket
  • zenoka
    OFF
    LOL
    lehet hogy tobb 3d-sre lesz szugseg:DD
    oriasi nyomtato:)))
  • lac coo
    Vagy itt !
    És itt !
  • FRenkie
    gondolom vray...
    http://vray.info/links.asp?categoryID=3
    Itt nézz szét, választ kapsz majd arra, hogy melyik érték mire jó.
  • marcee
    A fényforrások subdiv-jét állítsd magasabbra.
  • Lazarus
    A játékfejlesztés elég tág fogalom még 3D-n belül is. jatekfejlesztes.hu-n nézz körül
  • zsolesz92
    illatve az irredance mapot
  • zsolesz92
    melyik számokat?
    8ról 16ra raktam, semmi változás. rendererben, van egy olyan h subdivs 1000
    azt először levettem 500ra h gyosabb legyen. most visszaraktam, ugyanolyan.
    még az indirectet kipronálom highon mert mediumon van.
  • FRenkie
    Állítsd nagyobbra a számokat :)
  • zsolesz92
    illetvw nem is homályos, hanem nem tiszta. foltos, vagy nerm tom milyen.
  • zsolesz92
    hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ilyen homályos a kép?
    mat editorban a subdivset porbáltam, nem jó
  • bencsab
    Azt én értem, hogy utólag teszi bele a fényt a képbe. Csakhogy a folyamat automatizáltnak tűnik. A zöld-el adsz neki egy mintaterületet, amit ő behelyettesít a kékbe. De azt a szabályos spriláis mintát honnan veszi egy teljesen besült képről, azt nem értem.
  • lac coo
    Hali !

Nem ismertek véletlenül valami magyar nyelvű könyvet, ami 3d játékfejlesztéssel foglalkozik ? Akár csak alapszinten is....
  • ThomasGins
    A vazelin mndig tégely,merőkanál:)
  • Lazarus
    Persze, néha az is jól jön váratlan helyzetekben :)

Amúgy lövésem sincs, google-el keresgéltem képeket és láttam hogy némelyikben van ilyen tubus is.
  • zenoka
    Nagyon zsir nekem tetszik:D
    az a tubus az vazelin?:DDDD
  • Lazarus
    Eésősegély csomag próbálkozás
  • Aldaryn
    Utólag festette bele az izzószálat. A "light painting" része ez, hogy tudsz plusz fényt belefesteni a képbe. Ha ezek mellett tűnik hihetetlennek, akkor sorry. ^_^
  • bencsab
    A villanykörtés az nekem eléggé hihetetlennek tűnik...
  • Met
    mármint epekő
  • Aldaryn
    Hihetetlen, hogy vesekő kell ahhoz, hogy újra gépet fogj a kezedbe. HA ezt tudjuk, akkor már levágtuk volna egyik lábadat. :)
  • ThomasGins
    A vesekő warez a tiltott....:)
  • FRenkie
    Gyógulást nenad!

Azt hittem rossz helyen járok, mindenhol az epekő és vesekő szavakat láttam :)
  • marcee
    Nálunk a családban apai ágon mindenkinek van veseköve, még a hugomnak is, én valahogy megúsztam eddig, mondjuk igaz, hogy már az oviban is sörösrekesz volt a jelem! :D Nem egy vicces látvány, mikor ezek konkrétan a földön fetrengenek fájdalmukban. (még jó, hogy külön-külön teszik évi átlag egy-két alkalommal)
  • piktor
    Jobbulast Nenad - a vilag masik felerol!
    Nekem egyszer vesegorcsom volt (a vesehomok kipisilesevel megoldottam kulonosebb orvosi beavatkozas nelkul - szerencsere) - arra azt mondta a dokino, hogy most mar legalabb tudom milyen a szulesi fajdalom, merthogy allitolag a vesegorcs meg ahhoz foghato szenvedes.
    (Odafent a piros szoveget nezve ez most nem is volt offtopic...) :-)
    Udv!
  • nenad
    jaja, a gep jo, csak messzire vot, az eger meg kozel.
    hat a kep az olyan kb ahogyan ereztem magam, csovecske kilog belolem, itt egy oltes ott egy akarmi, 4 lyuk.
    Csak amolyan mechanikus stilusban eloadva.
    Egyebkent tenyleg szivas ez az epeko.
    de ami jo benne, hogy a mutet utan gyakorlatilag semmit sem vesztesz.
    Az epevezetek vagy kialakit meg egy holyagos reszt, vagy, siman az epevezetek ellatja a funkciojat. Ugyhogy szerencses voltam.
    Egyebkent ugy fajt hogy a legkemenyebb fogfajas, laza tangozas hozza kepest, pedig azt hittem annal semmi sem fajhat jobban.

Na most dolok megint.
    Majd az elkovetkezo napokban lesz meg alkotas sztm. :-)
  • zenoka
    tenyleg az a veseko...ahogy mondta anno a fizika tanarom nem mindegy hogy az emberen a gozeke vagy a gizike megy vegig....
  • ThomasGins
    Hanyatfekvés,laptop hason,számok messze.Alap:)
  • marcee
    Epekövet viszonylag ritkán pisili ki az ember! :D

Uncsitesó mesélte éppen húsvétkor, hogy az egyik csoporttársa ajánlkozott a sote-n ulrahangos laborgyakorlaton tesztalanynak, mert éppen nem állt rendelkezésre beteg, és kiszúrták a leánynál, hogy egy nagy kő tölti ki az epéjét fullosan, úgyhogy mehetett is a kés alá! (azt már nem a gyakorlat keretében) Én majdnem betojtam a röhögéstől, mondjuk rajtam kívül senki nem találta mulatságosnak.

Jobbulást nenad. Nem bírtad elemelni a kezed az égérről, vagy mi másért nem sikerült gépelni a számokat? Ez a hsz is képernyő-billentyűzettel jött össze?
  • ThomasGins
    Na én ezt akartam beszurni husvétra,de fuck sss.
    Project off:)
  • ThomasGins
    Jobbulást!
    A gyógyulás első jele a 3d:)
    Ugy néz ki a kép mint vmi nurbs tutorial:)
  • zenoka
    ijjj... hidd el jobb mint ha kipisiled..rosszabb mint az aranyer pedig aztan az....jobbulast!
    mijeza kutyu?:) inkabb az apolonenik szoknyaja ala kellet volna fotozni:D:D
  • Aldaryn
    Iii... jobbulást!
  • fle go
    Huhh...nem semmi epekö...mint irtad mar otthon vagy es tul a nehezen.
    A legjobbakat kivanom neked es mielobbi gyogyulast!!
    A kép mit abrazol egyebkent?
    Ez valami korhazi ketyerenek a herkentyuje? :)
  • nenad
    na csavokaim...
    Hazajovok hogy meglatogassam, apolgassam, beteg edesanyam (aki jobban van mar) es erre mi tortenik? Szemvillanas alatt korhazban talalom magam, a kes alatt. Epeko. Beszaras.
    Na de mar itthon vagyok, es a korhazi agy-unalomban egy epekomutethez kapcsolod NFR-re is tellett, ugyhogy meg ki tudja valami jo is tortent velem. Egeszen elkezdtem megkedvelni a 3dt megint.

tom nem egy nagy szam, de ezt ugy csinaltam hogy kizarolag az egeret hasznaltam, ha szamokat kellet beutni, azt elobb a calculatorba beegereltem es aztan becopyztam.. :-)

• marcee
    Microsoft Research is hallucinating HDR avagy LDR to HDRI. Interesting.