63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #37085 nekem bejon, nagyon szep lett! -
Tényleg, elkezdem csinálni a bukósisakomat.
Ha vkinek nincs ötlete, és csinálna egy teljes bukósisakot plexivel, örömmel venném, nagyon szép lenne sztem. -
"Megkésve bár, de eltörve nem, íme, itt a tojás."
Na jó haggyuk a költészetet, meg az átköltészetet,
NFR a tőlem megszokott kezdőséggel:
Ismét csak egy ötletnyúlás volt, de nekem ez is boldogság, hogy ilyet tudok.
Holnap meek kismotor rutinra, szurkoljatok ;) -
Azt lehet valahol állítani, hogy a grid a beállított mértékegységhez igazodjon ? Most cm-ben van, de így olyan hatalmasak a gridek, hogy alapból a legkisebbb gömb amit rajzolni tudok néhány Km :)))))
Talán érthető mit is akarok kérdezni :))))) -
Köszönöm a segítségeket -
zenoka #37080 OFF
LOL
lehet hogy tobb 3d-sre lesz szugseg:DD
oriasi nyomtato:))) -
Vagy itt !
És itt ! -
gondolom vray...
http://vray.info/links.asp?categoryID=3
Itt nézz szét, választ kapsz majd arra, hogy melyik érték mire jó. -
marcee #37077 A fényforrások subdiv-jét állítsd magasabbra. -
A játékfejlesztés elég tág fogalom még 3D-n belül is. jatekfejlesztes.hu-n nézz körül -
illatve az irredance mapot -
melyik számokat?
8ról 16ra raktam, semmi változás. rendererben, van egy olyan h subdivs 1000
azt először levettem 500ra h gyosabb legyen. most visszaraktam, ugyanolyan.
még az indirectet kipronálom highon mert mediumon van. -
Állítsd nagyobbra a számokat :) -
illetvw nem is homályos, hanem nem tiszta. foltos, vagy nerm tom milyen. -
hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ilyen homályos a kép?
mat editorban a subdivset porbáltam, nem jó -
bencsab #37070 Azt én értem, hogy utólag teszi bele a fényt a képbe. Csakhogy a folyamat automatizáltnak tűnik. A zöld-el adsz neki egy mintaterületet, amit ő behelyettesít a kékbe. De azt a szabályos spriláis mintát honnan veszi egy teljesen besült képről, azt nem értem. -
Hali !
Nem ismertek véletlenül valami magyar nyelvű könyvet, ami 3d játékfejlesztéssel foglalkozik ? Akár csak alapszinten is.... -
A vazelin mndig tégely,merőkanál:) -
Persze, néha az is jól jön váratlan helyzetekben :)
Amúgy lövésem sincs, google-el keresgéltem képeket és láttam hogy némelyikben van ilyen tubus is. -
zenoka #37066 Nagyon zsir nekem tetszik:D
az a tubus az vazelin?:DDDD -
Eésősegély csomag próbálkozás -
Utólag festette bele az izzószálat. A "light painting" része ez, hogy tudsz plusz fényt belefesteni a képbe. Ha ezek mellett tűnik hihetetlennek, akkor sorry. ^_^ -
bencsab #37063 A villanykörtés az nekem eléggé hihetetlennek tűnik... -
mármint epekő
-
Hihetetlen, hogy vesekő kell ahhoz, hogy újra gépet fogj a kezedbe. HA ezt tudjuk, akkor már levágtuk volna egyik lábadat. :) -
A vesekő warez a tiltott....:) -
Gyógulást nenad!
Azt hittem rossz helyen járok, mindenhol az epekő és vesekő szavakat láttam :) -
marcee #37058 Nálunk a családban apai ágon mindenkinek van veseköve, még a hugomnak is, én valahogy megúsztam eddig, mondjuk igaz, hogy már az oviban is sörösrekesz volt a jelem! :D Nem egy vicces látvány, mikor ezek konkrétan a földön fetrengenek fájdalmukban. (még jó, hogy külön-külön teszik évi átlag egy-két alkalommal) -
Jobbulast Nenad - a vilag masik felerol!
Nekem egyszer vesegorcsom volt (a vesehomok kipisilesevel megoldottam kulonosebb orvosi beavatkozas nelkul - szerencsere) - arra azt mondta a dokino, hogy most mar legalabb tudom milyen a szulesi fajdalom, merthogy allitolag a vesegorcs meg ahhoz foghato szenvedes.
(Odafent a piros szoveget nezve ez most nem is volt offtopic...) :-)
Udv! -
nenad #37056 jaja, a gep jo, csak messzire vot, az eger meg kozel.
hat a kep az olyan kb ahogyan ereztem magam, csovecske kilog belolem, itt egy oltes ott egy akarmi, 4 lyuk.
Csak amolyan mechanikus stilusban eloadva.
Egyebkent tenyleg szivas ez az epeko.
de ami jo benne, hogy a mutet utan gyakorlatilag semmit sem vesztesz.
Az epevezetek vagy kialakit meg egy holyagos reszt, vagy, siman az epevezetek ellatja a funkciojat. Ugyhogy szerencses voltam.
Egyebkent ugy fajt hogy a legkemenyebb fogfajas, laza tangozas hozza kepest, pedig azt hittem annal semmi sem fajhat jobban.
Na most dolok megint.
Majd az elkovetkezo napokban lesz meg alkotas sztm. :-) -
zenoka #37055 tenyleg az a veseko...ahogy mondta anno a fizika tanarom nem mindegy hogy az emberen a gozeke vagy a gizike megy vegig....
-
Hanyatfekvés,laptop hason,számok messze.Alap:) -
marcee #37053 Epekövet viszonylag ritkán pisili ki az ember! :D
Uncsitesó mesélte éppen húsvétkor, hogy az egyik csoporttársa ajánlkozott a sote-n ulrahangos laborgyakorlaton tesztalanynak, mert éppen nem állt rendelkezésre beteg, és kiszúrták a leánynál, hogy egy nagy kő tölti ki az epéjét fullosan, úgyhogy mehetett is a kés alá! (azt már nem a gyakorlat keretében) Én majdnem betojtam a röhögéstől, mondjuk rajtam kívül senki nem találta mulatságosnak.
Jobbulást nenad. Nem bírtad elemelni a kezed az égérről, vagy mi másért nem sikerült gépelni a számokat? Ez a hsz is képernyő-billentyűzettel jött össze? -
Na én ezt akartam beszurni husvétra,de fuck sss.
Project off:) -
Jobbulást!
A gyógyulás első jele a 3d:)
Ugy néz ki a kép mint vmi nurbs tutorial:) -
zenoka #37050 ijjj... hidd el jobb mint ha kipisiled..rosszabb mint az aranyer pedig aztan az....jobbulast!
mijeza kutyu?:) inkabb az apolonenik szoknyaja ala kellet volna fotozni:D:D -
Iii... jobbulást! -
Huhh...nem semmi epekö...mint irtad mar otthon vagy es tul a nehezen.
A legjobbakat kivanom neked es mielobbi gyogyulast!!
A kép mit abrazol egyebkent?
Ez valami korhazi ketyerenek a herkentyuje? :) -
nenad #37047 na csavokaim...
Hazajovok hogy meglatogassam, apolgassam, beteg edesanyam (aki jobban van mar) es erre mi tortenik? Szemvillanas alatt korhazban talalom magam, a kes alatt. Epeko. Beszaras.
Na de mar itthon vagyok, es a korhazi agy-unalomban egy epekomutethez kapcsolod NFR-re is tellett, ugyhogy meg ki tudja valami jo is tortent velem. Egeszen elkezdtem megkedvelni a 3dt megint.
tom nem egy nagy szam, de ezt ugy csinaltam hogy kizarolag az egeret hasznaltam, ha szamokat kellet beutni, azt elobb a calculatorba beegereltem es aztan becopyztam.. :-)
-
marcee #37046 Microsoft Research is hallucinating HDR avagy LDR to HDRI. Interesting.