63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Akkor hello, itt is :)
Megnyitod max-ban, majd file, export .... -
dikab #37124 Sziasztok!
Programozónak tanulok(nem 3d)Van egy .Max kiterjesztésű file-om, amivel sajnos nem tudok dolgozni, mert csak .3ds-t tudok megnyitni. Valaki tudna nekem segíteni, esetleg átkonvertálni?
Ö lenne az!.
Elöre is köszönöm, és elnézést a zavarásért.
Ui.: kerestem már napok óta, de nem találom a GP2-s autót, és csak így lett meg. -
Ha a nyílt forráskód híve vagy akkor XviD video OGG audio -
Koszi! Akkor majd probalkozom formatumokkal... azt hittem, hogy ha majd most reggel gephez ulok mar indithatom is fusiont, de nem... a gep elment frankon standby-ba vagy mi, aztan a 100ik framenal megallt... ehh... meg 92 van hatra. Pedig sok kedvem lenne sokmindent megvaltoztatni, de a fene... csak wip cumonak elmegy. Majd ide feldobom tesztelesre ha gondoljatok. Semmi kulonos csak egy karakter a mostani projectembe. -
nenad #37121 tenyleg ne quicktimeba :-)
sokkal tobb eroforrast pazarol, mint kellene. -
Ne quicktime-ba... :D De szerintem nem lesz különösebb gondja vele, az 1080p-s hd videókat a régi kis 3GHz-es p4 em simn lejátsza, igaz, az divx többnyire. -
Na, mar megint en vagyok... lenne egy ujabb kerdesem. 1024*768as quicktime-ot (valszleg ebbe kodolom, meg nemtom pontosan) milyen gep visz el? Akinek viszem asszem egy 2.4es HT-s gepe van valamilyen regebbi ati vga kartyaval. Elfogja vinni szerintetek?
(Egy 800*600asat is csinálok mindenképp, biztos ami biztos...) -
Hajajj, ha tudnad, hogy mire hasznalom a 40es vinyot akkor szerintem az az 1 honap adattartas is boven eleg!:D:D:D
OS vinyo... 2 nap leforgasa alatt a 4ik OS beallitasa alatt szolgalt a vinyo. Vista Ultimate-Redhat9, Ubuntu, Fedora6, Ubuntu... majd ubuntu format kozben jott a galiba...:)
Az arakat neztem en is... 12ert lattam 80gigas Samsungot... sajna videk az draga.:( -
Maxtor 40.9 GB
/ 7200 rpm 5 db
8.394 Ft(6.995+Áfa)
Western Digital WD800BB
80 GB, ATA100, 7200RPM, 2 MB Cache
8.994 Ft(7.495+Áfa)
Samsung SP0411N
40 GB, 7200 RPM
8.999 Ft(7.499+Áfa) -
attól függően hogy mire fogod használni a vinyót én azért nem bíznék már benne. hasonló körülmények között ment el 2 db 160 as vinyóm. low format megvolt szuperűl működtek rá 1 hónapra L szállt az alaplap és a két vinyó is utánna ár instabil volt . bad sectorok szaporodtak stb stb . egy 40 es vinyót mrá egész olcsón lehet kapni 3 év garival. sztem az adatárolás az amin nem szabad sporolni. mert azon van a munkád.
szerk.: jah az kimaradt hogy az alplap a vinyóktól szállt el mert a vinyókon valami kis fesz átengedet valami vezérlő ic a tápellátásról az adatkábelre. -
Mindenkinek koszonom szepen! Holnap elugrom cd-t venni es megprobalkozom a dologgal, remelem sikerul!:) -
Hirens Boot CD többek közt erre is jó -
nenad #37113 http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads -
Koszi szepen, ezt megfogom probalni! Remelem mukodni fog... utananezek ennek a proginak is. Az idotartam nem gazos, van mas gep amin addig netezhetek/dolgozhatok, csak mukodjon.:) -
A seagate-nek is van külön progija .Nekem is mostanában kellett használnom csak nekem 320GB-osnál 15 ora volt a low level format :(
Egyenlöre jol müxik! (kopp kopp) -
Igazából nem biztos, hogy érsz vele valamit, attó függ történt e fizikai sérülés. Kérdés milyen vinyó hogy reagál egy hirtelen áramszünetre, képes volt e visszahúzni a fejet, vagy az rápottyant a tányérra, ha ez az utóbbi a helyzet, akkor nem tehetsz semmit szerintem.
De az is lehet, hogy egy sima format elég :). Próbálkozz. -
alacsony szintű formatálást neki. (Low level format) Az megmentheti.
A maxtornak van ilyen cucca (ami mindengyiknek jó), illetve ha van hiren's boot cd-d azon van.. -
Itt is megkerdezem, hatha tud valaki nekem segiteni...
Gyartottam egy rossz vinyot azzal, hogy format kozben (OS-t installaltam epp) jott egy aramszunet. Azota a vinyo nem muxik. OS-t nem lehet rarakni (de meg a Live ubuntu linux se hajlando elindulni vinyo hiba miatt), ha a winxp-s gepre radugom akkor pedig a winxp kekhalallal elkoszon.
Valakinek van valami tippe? Egy 40 gigas seagate... nem a vilag legjobb vagy leg nagyobb vinyoja, de azert nekem nem artana, ha megiscsak eletet tudnek bele lehelni!:) -
Sziasztok!
A .max file mérete (amiben a scene-em tárolva van) befolyásolja a sebességét a megjelenítésnek? Mert nekem belassult rendesen az utóbbi pár órában, és most ahogy nézem a .max file-t, az bezony 81 megás. Hát le is esett az állam...
És tökmindegy mennyit lehet aktuálisan látni a sceneből, ugyanolyan lassú (ergo vga probléma kizárva), fizikai memóriám van szabad bőven, szóval az sem lehet gond. Proci henyél :D. Szóval csak erre tudok gyanakodni... -
nem a hátsó része tényleg nem látszott, de átállítottam most már fsza, mega sárga is kezd arra hasonlítani, de nem rakom fel minden változtatásnál, majd a végén. nekem egyre jobban tetszik.
Thomas, ügyi ;)bár az orra fura, nincs rajta smooth -
zenoka #37105
-
Akkor tojás...
-
zenoka #37103 fenyeken miattam vilagert se valtoztass...az is lehet ohgy az van hogy itt meloban levan huzva a monitor fenyereje nagyon...CAD-hez nem kell szin/kontraszthelyes monitor viszont a szemem nem zavarja:DDDD -
akko majd adok neki egy kicsit erősebb fényt jobbrol, meg előrébb huzom h ne legyen a tál mögött.
amugy a sárgájárol van szó.
a repedéseket, ahol eltört a tojás, azt meg elcsesztem és lusta voltam előről kezdeni, főleg hogy nem tudom hogy adtam neki kivül belül különböző materialt.(elvet tudom, de sokat szórakoztam és nem sikerült) -
zenoka #37101 en nem latom rendesen...arnyekba is van nagyon.....marha az osszetort tojast akarod mutatni.... -
Jó lesz ez!:) -
nah igy fejből egy ilyen jött :P
a material nem olyan jó, bár a sárgája sem sikerült túl jól.
szal ilyen. -
nenad #37098 keress egy kepet referencianak, es onnan mar realative egyszeru lemodellezni -
zenoka #37097 nem olyan veszes az tobbet kell vele pepecselni mint egy kockaval de egy teapotnal (mint tudjuk a vilag legbonyolultabb formaja a teapot) nem bonyolultabb..tulkepp egy amorf pacnit kell oszt pont..materialja az vicesebb volna szerintem:DD -
na jó de egy folyó tojássárgáját hogyan?:D
mind1, hagyjuk, probálkozok, ugysem életcélom megcsinálni :P -
Lemodellezed? -
aha. és kb hogyan kell nekiállni?:D vagy inkább hagyjam? -
Mindent lehet plugin nélkül. Maximum sokáig tart. -
plug-in nélkül lehet csinálni kifolyt tojássárgáját? mint amikor a lágy tojás összetörik -
Jok lettek a tojglik, meg egy kicsit szemcsesnek talalom a kepet, meghat lehetne piros tojas, zold vagy kek vagy sarga ha mar Husvet:) -
legalább egy szövegszerkesztő lenne benne,kis 3d-vel:) -
zenoka #37089 En allandoan kuldozgetem azt maxban is autocadben is de soha senki nem valaszolt meg:)) Valaki kapot mar visszajelzest?:D -
:D Dehogynem, elég könnyű előszedni. Autodesk error report formnak híjják -
...juteszembe,maxba nincs husvéti tojás progi? -
köszönöm