3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Backburnerre még rágyurok,ha rájövök hogy müxik
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mi volt rá a megoldás?
Sürgõs lenne.
Kösz!
Itt a php verzio, rar-ban van a php,hogy le is lehessen tölteni😊
És ha igen.. ezt be lehet állítani 1 hétre, vagy hónapra is...?
Lõre is köszi!
Σοφια
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Σοφια
Σοφια
Lehetne egy olyan kérdésem.. hogy mért van az hogy Vray rendert használtam (vray14612max7) De egyszercsak meghaltak.. volt 1 winchesterem ahol ez volt.. azt egy jó ideig nem használtam de ment a vray rajta.. elindítottam.. ott se indult el a vray ezen a vinyón sem és sehol nem megy.. hiába installálom fel újra.. semmi.... ha itt elindítom a max indításnál 3 hibaüzenetet ír ki, hogy nem találja ezt meg azt a filet... a másikon semmit nem ír ki semmit sem csak szimplán nem mûködik.. tudja valaki essetleg hogy mi lehet a gond....?
Elõre is köszi!
Σοφια
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Akkor Evonak köszönhetõleg...
boroskanna vagy kannás bor...
irta az élet...😄
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
De próbáld ki h a color mappingot átállitod linear multiplyrol intensityre. Ha eddig nem tetted volna😊
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
ha nezted a kepeket jelentosen gyorsabb maxwellnel es vray pptjenel is.
Es ne felejtsuk el a srac egyedul irja.., egy kis matekzseni a csavo.
Redqueen kapcsán meg folyamatosan csak reménykedek. Nagyon tetszetõs...
per aspera ad astra
Maxwell nem igy csinalja - ha csinalja egyeltalan 😄
😉
EGyebkent Redqueen kint lesz a siggraphon, eppen a maxwell egy benasaga folyatan. Caustics.