3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
1 ház 50 lámpa (nem egyház😊
Backburnerre még rágyurok,ha rájövök hogy müxik

\"So always look on the bright side of death\"

probalkozhatsz vray proxyval is ha olyan a scene.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Próbáld meg backburnerrel lehúzni. Úgy jóval kevesebb ramot használ, esetleg kapcsold ki a rendered frame window-t is, az is segíthet pár megát. Amúgy a vraynek alapvetõen nincs baja a nagyobb felbontással, én rendereltem már vele 8192 széles képet is. Ennél nagyobb méretnél a max szó nélkül kivág.

ThomasGins
Valami memória hiba lehet,mert 5poligont lerenderel 5000pixelben is:S

ThomasGins
hm😊
Nem volt rá valami max javitásféle?

Aldaryn
region render. 😛

per aspera ad astra

ThomasGins
Anno mintha lett volna már,hogy vray render outputja nem birja a 3000pixel feletti dolgokat.
Mi volt rá a megoldás?
Sürgõs lenne.
Kösz!

ThomasGins
De,ment privi.

Pitbull90
Hmmm Nincsolyan ami flasben van kimentve...?😄

Σοφια

ThomasGins
http://www.thomasgins.hu/max/php/
Itt a php verzio, rar-ban van a php,hogy le is lehessen tölteni😊

ThomasGins
2 verzio van a fejlécbõl,egy egyszerûbb php az csak egy képet rak be frissitéskor,attol függõen hogy mennyi az idõ.Ez a másik flashben van,ami behiv egy másik flash féjlt attol függõen mennyi idõ.de kb ugyanaz.Sztem pár paranccsal átirható,de egyik programozásához se értek.

sztem a php attol fuggoen adja vissza ezt v. azt a kepet/flasht akarmit, h milyen idoszaka van a napnak... szal php sztem
Pitbull90
Bocsássatok meg tudom h nem ide tartozó kérdés... de aki csinálta a bannert.. megkérdezhetem.. hogy azt hogy észítette el, hogy egy idõpontban megváltozik a kép..?? hogy ez egy idõre be van állítva hogy ekkor meg ekkor erre v ara változik..????
És ha igen.. ezt be lehet állítani 1 hétre, vagy hónapra is...?
Lõre is köszi!

Σοφια

/tipp :probalj meg kulonbozo shading mode-okat hatha valamelyikben jobban mukodik. Bar en meg nem lattam olyan szoftvert amiben ez perfect lett volna..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Evogordon
😄 jó lett 😄

sajna nem emlekszem... de mintha igen
Pitbull90
Hmm ez oylan mint installáléás után.. meg kell adni neki a számítógép nevét... és elmenteni ez a program filesbe elment egy nemtom mien nevû filet s benen a nevet... és ennyi.. mintha nem írtam még vna be a gép nevét... és nem is renderel.. ugye mikor elondítom akkor ilyen kis ablaknál a szokásos 2 piros csíkos hiba jelenik meg...

Σοφια

ThomasGins
édi😊

Csak, hogy a rakok ne menjenek a vetesbe.... 😊
gondolom ott mas a baj, de mit ertesz azon, h nem mukodik? nem renderel semmit? a vray system menupontja alatt van egy vray log, csekkold be az ikszet es nezd meg mit csinal
Pitbull90
Az lehet.. de a másik winchesteren akor mért nem ír ki ilyesmit...? és mégse mûködik..:S ott semmien hibaüzenete nincs..

Σοφια

gi hatasat lehet-e egy adott targyon csokkenteni?
nem lehet, h tenyleg nem talalja ezt meg azt a file-t?
bah, elfeledtem irni, h az be van mar kapcsolva. Nem azokkal a lapokkal van baj, aminek ellenkezo iranyu a normalvektora, hanem azokkal amelyek, ugyanarra neznek. pl: egy fal es a mogotte levo masik fal, nem csak a legelso fal elemeit jeloli ki, hanem a mogotte levoet is 😞
Pitbull90
Üdw!!

Lehetne egy olyan kérdésem.. hogy mért van az hogy Vray rendert használtam (vray14612max7) De egyszercsak meghaltak.. volt 1 winchesterem ahol ez volt.. azt egy jó ideig nem használtam de ment a vray rajta.. elindítottam.. ott se indult el a vray ezen a vinyón sem és sehol nem megy.. hiába installálom fel újra.. semmi.... ha itt elindítom a max indításnál 3 hibaüzenetet ír ki, hogy nem találja ezt meg azt a filet... a másikon semmit nem ír ki semmit sem csak szimplán nem mûködik.. tudja valaki essetleg hogy mi lehet a gond....?
Elõre is köszi!

Σοφια

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

van egy lap, rajta az alany, de latszik az "egbolt" ennek, szinet, h tudom beallitani, mert az environments-be hiaba allitom kekre (igaz 0.1 a szorzo), az eg/hatter fekete...
arra tudtok vmt, h ugyannak a polynak ket felem eso resze van, es az egyik kijelolesekor belejeloli mogottes reszt?
ettol kifekudtam ThomasGins ez nagyon baszo edi😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

koszonom a maxot, de igy is kisse furcsak a szinek. egyszeruen keptelen vagyok beallitani 😞, most inkabb mas kornyezetbe helyezem at alanyomat, aztan majd visszaterek ra... 😊
ThomasGins
(caustic olyan amilyen)
😊

ThomasGins
A szomszéd lány miatt is sajnálni kell?😛

Akkor Evonak köszönhetõleg...
boroskanna vagy kannás bor...
irta az élet...😄

na akkor a kovetkezo kerdesem, h kulso megvilagitas hogyan? csak egy napocskat szeretnek az egre, ami ontja a fenyt... Az a bajom a vraysun-nal, h vagy keves az intenzitas, vagy az egesz elmegy sargas arnyalatba... Ti hogy csinaltok kulso vilagitast? Sima a max direct light-javal?
meg van
s ezt hol kell?
Free
jah mert épp molyan stádiumban van a kecó, hogy a gépet még nem tudom odavinni és én is a szomszéd lánynál alszom de talán már hétvégén minden okés lesz. jó kis elvonó túra :c(

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Neten már láttam,keress rá.
De próbáld ki h a color mappingot átállitod linear multiplyrol intensityre. Ha eddig nem tetted volna😊

vraysun -rol nincs valakinek tutorja? levettem az intenzitast 0.03-ra, a size-t 0.1-re es igy is teljesen beeg az egesz kep 😞
szerintem vagy nyaral, vagy költözködik...

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ThomasGins
Free kolega nagyon eltünt...

ThomasGins
alap😊

Aldaryn
lassú is, zajos is... akkor csak mw lehet. ^_^

per aspera ad astra

ThomasGins
én is mw-nek néztem😊

redqueenel a fileformat es a tamogatottsag a problemas, egyebkent egy popec renderer. Sztem ha lesz normalis connection, nem olyan nenad maxscript fele akkor nagyon elterjedt kis cucc valhat belole.
ha nezted a kepeket jelentosen gyorsabb maxwellnel es vray pptjenel is.
Es ne felejtsuk el a srac egyedul irja.., egy kis matekzseni a csavo.

Aldaryn
Jó, alapból nem tartott sokáig a render, mert még ígyis lényegesen zajmentesebb, mint ameddig MW jutott volna, csak folyamatos nagy szívfájdalmam, hogy nincs volumetrikus sahder, és az SSS a full glossy és full spread SSS-en kívül másra nem alkalmas Vray alatt. Erre a két területre ráférne egy revízió.

Redqueen kapcsán meg folyamatosan csak reménykedek. Nagyon tetszetõs...

per aspera ad astra

jah, most nezem, az AAbol lehetett volna talan tudni.
Maxwell nem igy csinalja - ha csinalja egyeltalan 😄

akkor meg inkabb! 😄
😉

Aldaryn
Ohhhó... ez nem mw... hanem Vray. 😛

per aspera ad astra

vazze, a joisten mentsen meg engem Maxwelltol 😊
EGyebkent Redqueen kint lesz a siggraphon, eppen a maxwell egy benasaga folyatan. Caustics.

ThomasGins
Pedig édik😊